Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 197 άτομα (23 μέλη και 174 επισκέπτες)

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Καλημερα σε όλους τους μπουρδελιαρηδες… Να ρωτήσω την Άννα την Αλβανίδα που ήταν στην φυλής 59 ξερει κανεις τι έχει απογινει ; Τελευταία φορά την πήρα το Πάσχα αλλά προχτές που πέρασα δεν ήταν εκεί….
Είναι διακοπές το κορίτσι σε λίγες μέρες θα επιστρέψει.. ( έτσι μου έχει πει)

pasignostos13

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Εγώ μόλις πήγα και την κερασα σαντιγύ
Στις 14:30 φεύγει όμως
Και εγώ σήμερα πρωί για πρώτη φορά ! Τσιμπούκι τρομερό όπως λένε και οι υπόλοιποι μύστες ! 10 το πρωί ξεκιναει

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Καλησπερα βάση κριτικών έχω ξεχωρίσει τρεις μιλφ απο Δίδυμου : Φωτεινή , Βικτωρια , Βερόνικα . Ποια θεωρείτε καλύτερη ; Δεν έχω επισκεφθεί καμία ακόμα ! Βάλτε στην σειρά 1 , 2 , 3 βαση υπηρεσιων εμφάνισης κτλπ

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Καλησπερα βάση κριτικών έχω ξεχωρίσει τρεις μιλφ απο Δίδυμου : Φωτεινή , Βικτωρια , Βερόνικα . Ποια θεωρείτε καλύτερη ; Δεν έχω επισκεφθεί καμία ακόμα ! Βάλτε στην σειρά 1 , 2 , 3 βαση υπηρεσιων εμφάνισης κτλπ
Το καλύτερο θα ήταν να τις επισκεφτείς, και αν πάρεις κάποια ή και τις τρεις,να μας πεις τη δική σου γνώμη για την κατάταξη σε εμφάνιση και υπηρεσίες.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.329
Πόντοι
446
Καλησπερα βάση κριτικών έχω ξεχωρίσει τρεις μιλφ απο Δίδυμου : Φωτεινή , Βικτωρια , Βερόνικα . Ποια θεωρείτε καλύτερη ; Δεν έχω επισκεφθεί καμία ακόμα ! Βάλτε στην σειρά 1 , 2 , 3 βαση υπηρεσιων εμφάνισης κτκτλπ

Η Βερόνικα πού και πότε εργάζεται συνήθως;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αυτή η Ραμόνα, ζει;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Στο τσιμπούκι Βικτώρια και για μερακλήδες (δάκτυλο), sex η Φωτεινή. Πιο ισορροπημένη η Βερόνικα που τα καταπίνει κιόλας.
Γούστα είναι αυτά ανάλογα τι θέλει ο καθένας.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.505
Πόντοι
1.336
Φ105 πρωινη 2 βενεζουέλες Αμάντα πετιτ με θρασύ βλέμμα και Μέγκαν με βυζάρες και πρόσωπο λίγο απο αγαλμα των Μαγιας, φαινονται καλές περιπτώσεις για λατίνες

Στα κεντρικα πρωί παντα ανοιχτό το Φ71 με νικόλ
Νομίζω το φ69 ανοιχτό
Φ65α χριιστίνα η τέλεια μετα εκλεισε
Φ65β ντιάνα
Η άλλη χριστίνα μού πανε έφυγε
Φ84α Κατια λεπτή ρουμάνα συμπαθής
Φ59 της τζεσικας ανοιχτό
61 δε μπήκα
72 υπόγα εντζης κλειστό το διπλα ανοιχτό

Εριξα ματιά και φωκαίας στο 13 υπόγειο Εύα
Το δίπλα κλειστό
17 το πανω ανοιχτό μαλλον η Αννα πού επεστρεψε η λεπτή
19 ανοιχτό δε μπηκα
Παραπέρα 25άρια κλειστά στα 27 δεν έφτασα.
Καλές τσαρκες όσοι δε διακοπαρουν.

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Ξερει κανεις αν θα ειναι σημερα η Τζινα στο Κολωνου 27 και μεχρι τι ωρα;

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.207
Πόντοι
201
Έχει πάει κανείς πρόσφατα με Ανδριάνα στο χωμάτιανου 11? Γιατί το βρίσκω όσες φορές πάω κλειστό

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.827
Πόντοι
456
Κάψε 2-3 κοσάρια τύπε και θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει ...

No pain , No gain ...

Frogen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
5
Like
466
Πόντοι
300
πέρασα σήμερα κατά τις 18:00 από φυλής για λίγο τσάρκα μετά απο αρκετούς μήνες και δηλώνω απογοητευμένος τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρονται όσο και σε εμφάνιση των κοριτσίων. Highlights της τσάρκας ήταν τα εξής

Αγκυρας 9 ή 11 δεν θυμάμαι νούμερο- Λαουρα ξανθό μοντελέ και μια Μαρίνα στυλιάρι λίγο περίεργη φάτσα αλλά μου φάνηκε θα βγάζει γούστα, σε παρτούζα με 30

Φυλής εντύπωση μου κάνανε μόνο μια Μαρία τσέχα λεπτό μελαχρινό πετίτ πολύ καυλιάρα μου κλεινε το μάτι και μια ταιλανδέζα ( άννα νομίζω?) η οποία μπήκε επιτόπου σε δωμάτιο

εκεί δίπλα δούλευε και η Μπίουτι το μάυρο θωρηκτό που βγήκε απο το δωμάτιο και ήρθε να μου σφίξει το χέρι ( δημαρχέσα)

Φιλλιπίδου πήγα μια βόλτα και η μόνη που βρήκα να αξίζει είναι στο 11Α η Καρολίνα που κάνει αντικειμενικά καλό κρεβάτι για μένα με όρεξη αλλά την είδα τα χει πάρει λίγο τα κιλάκια της. Δεν πέτυχα και την τραβελοτσατσα που τσιμπουκώνει ( ήμουν ο 1ος που την είχε πατήσει με αυτή και με αμφισβητούσατε και κοροιδευατε μερικοί εδώ πως έλεγα φίδια και τα έβλεπα σε ταινιες.)

Αυτό που με στεναχώρησε όμως πιο πολύ ήταν η Φωκαίας . Στα μικρά 7-9 δουλέυανε κλάσικά η Στέλλα η Ξανθιά και η Κατερίνα αμφότερες με πρωκτικό στο μενού. Πιο δίπλα στο 11 υπογειο μια Μισελ με πλεξουδες μελαχρινή φαινόταν τσαχπινιαρα αλλά ήταν υπεραπλό το πρόγραμμα και στο 13 η Μαρία με τα γυαλακια η μελαχρινή που έχω βαρεθεί να τη βλέπω και δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ. Τέλος στο 27 ήταν μόνο ο όροφος ανοιχτά που παίχτηκε και το πιο ξεδιάντροπο σαλονάρισμα απο μια Νικόλ με μεγάλο τατουαζ μανικι στο δεξι χέρι που με το που έμπαινες ερχόταν και σου χαίδευε τον πούτσο. Το αστείο ήταν οτι μπήκε πρώτα ενας κύριος μιας ηλικίας 50 πλας που μάλόν τον κόμπλαρα με την παρουσία μου και φάνηκε να μην του αρέσει αυτή η κατάσταση. Το επιθετικό σαλονάρισμα συνοδέυτηκε απο ανακοίνωση υπηρεσιων απο την ίδια που έλεγε να μπω να τη γαμήσω δυνατά και να χύσω μέσα στον πάτο της μήτρας της. ( Αισιοδοξώ να εννοούσε πάντα με προφυλάξεις) . Έχοντας διαβάσει την τελέυταία κριτική για την συγκεκριμένη απέφυγα να μπω και πήγα προς Έλλης και Διδυμου όπου ήταν όλα κλειστά εκτός απο το Διδύμου 21 νομίζω με 2 πολύ μέτριες εμφανισιακα παρουσίες νομιζω Σοφια τη λεγανε τη μια που κάνανε και παρτούζα στα 30.

Συμπερασματικά για όσους βαρεθήκανε να διαβάζουν την έκθεση ιδεών μου, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΟΣΟ Η ΦΥΛΗΣ? ακόμα και μέτριες έως άσχημες παρουσίες αρνούνται να δώσουν το κωλοτρυπίδι τους ενώ θυμάμαι πριν κάποια χρόνια που γαμάγαμε κάτι πορνοσταρικά μωρά όπως Βερονικα απο Φ86 με τα τατου και Αννυ στον ιδιο οικο, Χριστίνα ελληνοουκρανέζα που ήταν ψευδή και σοδομιζότανε με δικία της πρωτοβουλία χωρίς μα και μου, Τζούλια ξανθιά επίσης τίμιο κουλούρι και φυσικά η γκράνι Αλιόνα απο Δ27 και παλαιότερα αχαρνών 86 που τά κανε όλα και δεν σιχαινότανε. Ακόμα και η Ιζαμπέλα όταν ξεκίνησε στο φωκαιας 17 νομίζω γαμίοτανε με ένταση και πάθος απο κώλο και τώρα το γύρισε στα εσκορτιλίκια για να σε τρομάζει με τον νευρολογικό λόξυγκα για 160 ευρώ πια. Πλέον η μονάδική επιλογή για τόσο έκφυλο και ξεφτιλισμένο γαμήσι πρέπει να είναι η Μπάρμπορα απο Βέργας που δεν πέρασα απο εκεί. Πως φτάσαμε ρε παιδιά σε αυτό το σημείο? Έχουνε κλέισει όλα για διακοπές και είμαι απλά εγώ υπερβολικός? Υπάρχουνε κρυφά διαμαντάκια και απλά εχω μείνει εκτός του παιχνιδιού και δεν ξέρω την τύφλα μου πιά? έχει χαλάσει η αγορά και δεν υπάρχει επιστροφή? οι κοπέλες που ανέφερα(Βερονικα, Χριστίνα) ξέρετε τι έχουν γίνει?

Λέω να χαλάσω το εικοσάρικο σε κάνα στριπ σοου και ας μη γαμήσω τουλάχιστον να πιω μια μπυρίτσα και να πάρω ένα χωρο μάλον στο queens of the north που είναι και κοντά μου να μην τρέχω μακρυά.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.000
Πόντοι
1.936
Αγκύρας 9 & 12 κατά καιρούς έκανε κάποιες εμφανίσεις η Βικτώρια από Διδυμου 27,με τελείως διαφορετικό πρόγραμμα από τη Βικτώρια-Νατάσα πεταλούδα,στην οποία αναφέρεσαι.
Η βικτωρια του Δ 27 στο Αγκυρας εμφανιζοταν ως Βικα..Καμια σχεση η μια με την αλλη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom