Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 369 άτομα (35 μέλη και 334 επισκέπτες)

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.743
Πόντοι
201
Πες μου ένα λόγο που κράζεις? Τραβάς κάνα ζόρι?
Αν και είχα σκοπό να μην ασχοληθώ, θα σου απαντήσω εγώ. Την δικιά μου γνώμη.

Ρωτάς ασταμάτητα για την ίδια κοπέλα. Και δεν κάνεις απλά ερώτηση, ρωτάς επιτακτικά. Αν δεν απαντήσουμε ή τρολαρουμε, αρχίζεις το κράξιμο και την μιζέρια.

Κανένας εδώ δεν είναι τσιράκι κανενός. Δηλαδή αυτό το "μην φάω ζέστη άδικα", τι το ήθελες ...; οι άλλοι είναι ηλιθιοι που πάνε στην ζέστη;
Ίσα ίσα που θα έπρεπε αφού δεν έχει πάει κανένας και δείχνεις ότι θες να πας, να πας για να ενημερώσεις εσύ.

Δεν έχεις γράψει ποτέ μισή κουβέντα για βόλτα και ποιες είδες αλλά και το χειρότερο όλων ακόμα και τις φορές που κάποιος σου απάντησε και υποθέτω ότι πήγες στην κοπέλα δεν ενδιαφέρθηκες ΚΑΝ να γράψεις 2 γραμμές για το πως ήταν κτλ κτλ.
Ούτε ένα σου ποστ δεν είναι χρήσιμο προς τους άλλους. Μόνο ζητάς πληροφορίες. Δεν λειτουργούν έτσι τα φόρουμ.

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.743
Πόντοι
201
Για όσους προλάβουν
Διδύμου 8 Ελένη και Βερόνικα στο δωμάτιο
Δ22 Μαριάννα για λίγες μέρες ακόμα
Δ27 Τάνια. Δεν ανακοινώθηκε πρωκτικό
Φειδιππίδου ισόγειο Βαλέρια σε απλό . Όμορφη
Φειδιππίδου όροφος Καρολίνα στο δωμάτιο με ελεύθερο και Μιχαέλα (νομίζω) ως καινούργια με απλό.

Με αφορμή το δικό σου ποστ θυμήθηκα.
Είδα προχθές το απόγευμα την μιχαελα στο Φώκαιας 17 ισόγειο.
Οκ, είχα δει που γράφετε ότι έχει αλλάξει αλλά αυτό που είδα δεν το περίμενα..
Αν κάποιος έχει καιρό να την δει και ήταν πελάτης της, μην μπει τυφλά.. Να την δει πρώτα στο σαλόνι..

Καλά, η τσατσά η Εύα, τι όνειρο είδε και τα έκανε τόσο κίτρινα τα μαλλιά της;

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.927
Πόντοι
431
Για όσους προλάβουν
Φειδιππίδου όροφος Καρολίνα στο δωμάτιο με ελεύθερο και Μιχαέλα (νομίζω) ως καινούργια με απλό.
Θέλω να πιστεύω ότι εννοείς Φιλιππίδου κι όχι Φειδιππίδου ..

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
38
Πόντοι
0
καλησπερα,ειναι η αλιονα απο διδυμου 18 εκει;μην κατεβαινω τσαμπα,αν ξερει καποιος να ενημερωσει,ευχαριστω!

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.048
Πόντοι
1.010
Για όσους προλάβουν
Η Τανια που ήταν στην φειδιππιδου γνωρίζει κάποιος που έχει πάει;

Πυθαγόρας(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
419
Πόντοι
290
Το Αγκυρας 9, δεν έχει νήμα; Ψάχνω για να γράψω κριτική αλλά δεν το βρίσκω...
Πήρα ντουέτο Λάουρα και Μαρίνα, με απόλυτη επιτυχία. Φεύγοντας έτρεμαν λίγο τα πόδια μου, αλλά όλα καλά...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.565
Πόντοι
46.232
Το Αγκυρας 9, δεν έχει νήμα; Ψάχνω για να γράψω κριτική αλλά δεν το βρίσκω...
Πήρα ντουέτο Λάουρα και Μαρίνα, με απόλυτη επιτυχία. Φεύγοντας έτρεμαν λίγο τα πόδια μου, αλλά όλα καλά...
φυσικά και έχει

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.422
Πόντοι
3.436
Πέρασα χθές αργά το απόγευμα από Μ.Α. 21 ισόγειο, Cindy και Ελίζα, πήρα την cindy για 2η φορά, έχει αυτόν τον σωματότυπο Λατίνας τον με τούμπανο βυζί/κώλο χωρίς να έχει κοιλιά, όλα σφιχτά , δέρμα άψογο, 2η φορά που την πήρα και ήταν το ίδιο, ούτε φόλα ούτε κάβλα, μέτρια πράγματα.
'Ενα πραγματικά αρνητικό η πολύ δυνατή εσάνς μουνίλας όταν την είχα στα 4, ήταν τόσο ισχυρή που με ξενέρωσε αμέσως, χρειάστηκε κάνα 2λεπτο μαλακία ενώ χούφτωνα τις βυζάρες για να επανέλθει η στύση.
Η τσατσά στον οίκο έχει κάψει φλάντζα, μου γκρίνιαζε για άλλους συναγωνιστές που θέλουν εξτραδάκια, μου έλεγε πώς ξέρει αρχαία Ελληνικά, πήγε να μου στείλει και την λάθος κοπέλα...

Στον όροφο ήταν Αγάπη που παρότι εμφανίσιμη την μία φορά που την πήρα είχε μόνιμα το χέρι στην βάση του πέους σε όλες τις στάσεις γιατί φοβόταν μην φύγει η καπότα... αν κάποιος την έχει πάρει και έχει περάσει καλά ας μου πει, μήπως της δώσω μία 2η ευκαιρία

Είδα ανοιχτό το Ι37Β και πέρασα να δω τι παίζει (ήταν κλειστό πολλές μέρες/εβδομάδες), η τσατσά δεν είχε κοπέλα, την περίμενε και δεν ήξερε ούτε όνομα/εθνικότητα.

Πιο πάνω η Ναταλίτσα στην θέση της, το σκέφτηκα αλλά πείναγα +την ζέστη δεν θα έβγαινε καλά η 2η κατάθεση στα καπάκια.
την Αγαπη απο την Βενεζουελα την πηρα πριν 3 μερες αλλα ηταν στο ισογειο του Μεγ.Αλεξ 21 οχι στον οροφο...αρκετα εμφανησιμη τωρα απο υπηρεσιες ουτε κρυο ουτε ζεστη....

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
588
Πόντοι
81
Λιοσιων 73 μιρα ρωσιδα ξανθια, 1μιση βυζι με ωραιο κωλο, κλασικο σωμα ρωσιδας και οπως οι περισσοτερες ρωσιδες στα του αγωνα σκυλι.
Το εχω πει οτι γενικα δεν ειναι οι πιο ομορφες γυναικες για μενα αλλα στο επαγγελμα τους ειναι οπως οι αλβανοι με την οικοδομη, θα το κανουν με μερακι και θα τα δωσουν ολα και θα τους/τις ξαναπροτιμησουμε για την δουλεια.
Μιρα με ξεζουμισες δεν μπορω ουτε να τον παιξω, απο μενα ειναι ναι και στανταρακι αμα μεινει καιρο.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Επισκέφθηκα το Χριστινάκι, επονομαζόμενη και "Τσέχα", σ' έναν όροφο της Φυλής που δυστυχώς δεν θυμάμαι νούμερο [νομίζω ήταν ένα βενζινάδικο εκεί δίπλα πριν από καμιά δεκαπενταετία].
Πρόσχαρη και ευγενική μεν, άκρως βαριεστημένη προς τη λήξη της βάρδιας δε, έχει κόψει μαχαίρι τα προκαταρκτικά και το πρόγραμμά της είναι υπεραπλό. Διατηρεί την ακάποτη πίπα, αλλά δεν την πήρα (λίγο αργότερα ένιωσα δικαιωμένος παρατηρώντας ένα κόψιμο στα χείλη της).
Αν κάποιος αρκείται στην καλή εμφάνιση ας την δοκιμάσει. Εγώ δεν νομίζω να ξαναπάρω καθώς την έχω προλάβει σε πιο διαχυτικές φάσεις, με χαμούρεμα κατά την είσοδο στο δωμάτιο και πιο αισθησιακή πίπα. Υπόψιν, δε, ότι γίνεται λαϊκό προσκύνημα, οπότε προτιμήστε άκυρες ώρες και μέρες αν θέλετε να αποφύγετε την αναμονή.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Καλημέρα στην παρέα. Έπειτα από ένα θέμα υγείας ξαναγύρισα. Καλά γαμησια σε ολους εύχομαι.

Γνωρίζουμε καμία που να τα παίρνει μαπα φυλής Φωκαίας κατά εκεί; Με έξτρα χρήματα κανένα θέμα

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Καλημέρα στην παρέα. Έπειτα από ένα θέμα υγείας ξαναγύρισα. Καλά γαμησια σε ολους εύχομαι.

Γνωρίζουμε καμία που να τα παίρνει μαπα φυλής Φωκαίας κατά εκεί; Με έξτρα χρήματα κανένα θέμα
Φαντάζομαι όσες τα παίρνουν στο στόμα (βλέπε ειρήνη πιπα καλάσνικοφ) δεν θα πουν όχι για πρόσωπο.
Δεν παίρνω και όρκο βέβαια

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.336
Πόντοι
486

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.588
Πόντοι
2.036
Ο κωλος φυσικος ή πλαστικος
Κοίτα, η Cindy μάλλον είναι φουλ φυσική, αν είναι πλαστικός ο κώλος ήταν θεός ο χειρούργος :cheesy:
Η άλλη που ήταν βάρδια μαζί είχε ξεκάθαρα πλαστικούρα, το λέω για να μην μπερδευτείς, η cindy έχει την πιό "γλυκιά" φάτσα από τις 3-4 της φουρνιάς αυτής.
Live, Νέο αίμα στο Ι37b, εμφανίσιμη λατίνα ψιλό τουμπαν@κι ονόματι Ντάλια, δεν έχω περισσότερα στοιχεία καθώς μία γρήγορη έριξα ποιο πάνω.
Πέρασα να ρίξω έναν χρωστούμενο στην Ναταλία από προχθές και επειδή το είδα ανοιχτό μπήκα να δώ τι παίζει, τσάτσος αυτός που ήταν και πριν κάτι μήνες με το μαλλί κοτσίδα, παρουσίασε την κοπέλα η οποία ήταν άκρως εμφανίσιμη/γαμεύσιμη μελαχρινή σκουρόδερμη με μάλλον 2,5++ στήθος και ωραίο πάτο (στα τακούνια), αυτά παρατήρησα στα 4 δευτερόλεπτα που την είδα, μπορεί να είμαι και λάθος.
Την Σόνια μάλλον την χάσαμε σε καμιά Γερμανία :S

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.588
Πόντοι
2.036
Θέλω να κάνω και μία παρατήρηση, στους Έλληνες συναγωνιστές και αναγνώστες, μαλάκες οκ σε γενικές γραμμές όσοι πετυχαίνω σε βόλτες είστε καθαροί/πλυμένοι αλλά υπάρχει ένα 20% θα έλεγα που βρωμάτε ρε μαλάκες, οκ ειδικά μετάξι πάνε πολλοί μπίχλιδες, αλλά ρε μαλάκες είστε μερικοί που είστε ίδια κατηγορία με τους Μπαγκλαντές
ούτε καν με τους Πάκιδες, σίγουρα ξέρετε ποιοι είστε, ΠΛΥΘΕΙΤΕ :priest:

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.336
Πόντοι
486
Θέλω να κάνω και μία παρατήρηση, στους Έλληνες συναγωνιστές και αναγνώστες, μαλάκες οκ σε γενικές γραμμές όσοι πετυχαίνω σε βόλτες είστε καθαροί/πλυμένοι αλλά υπάρχει ένα 20% θα έλεγα που βρωμάτε ρε μαλάκες, οκ ειδικά μετάξι πάνε πολλοί μπίχλιδες, αλλά ρε μαλάκες είστε μερικοί που είστε ίδια κατηγορία με τους Μπαγκλαντές
ούτε καν με τους Πάκιδες, σίγουρα ξέρετε ποιοι είστε, ΠΛΥΘΕΙΤΕ :priest:
Μπουμπουκο... εμφανώς δεν έχεις την καλτιλα σαδισμου....να πιπωνεις κρεμασμενη γριετζο Μεταξουργείου...ενώ μωλις 3χ3σ3ς στο τρισαθλιο καφέ στην Ομόνοια...για να εκτιμήσεις το σπορ δέοντος :rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
27 Ιουλ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα , επειδή είμαι καινούργιος στο κουρμπέτι , προτείνετε αν μπορείτε κανένα ωραίο μελαχρινό σε Φυλής ή και στούντιο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom