Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 329 άτομα (35 μέλη και 294 επισκέπτες)

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Για όσους την ψάχνουν ...
Μαίρη, η νεαρη αδύνατη ξανθια Μολδαβα απο Ιάσωνος 31 δεξι,
και Διδύμου 22 προσφατα ειναι 2η βάρδια στο Ιασωνος 46 τέρμα αριστερό εκει που δούλευε η Ολγα.
Της εριξα 3 η 4 γαμησια δε θυμάμαι...
Αδερφέ η περιγραφή σου μου θυμίζει πολύ μια κοπέλα π είχα πάει πριν αρκετούς μήνες κ μου έχει μείνει να σ' πω την αλήθεια
Από μια κριτική διάβασα ότι άλλος την αναφέρει Ρουμάνα έως 25
23 μου είχε δηλώσει εμένα με τα δάκτυλα της
Ξες τίποτα
"Εσύ ωραίο" μου έλεγε

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.639
Πόντοι
3.246
Τίμησα για άλλη μια φορά το Χριστινάκι το ρουμανικό με τις βυζάρες...απλό φυσικά πρόγραμμα... Αλλά με φτιάχνει πολύ. Έκανε και καινούργιο ταττου στο αριστερό κολωμερι!
φυλής 65;;;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.355
Πόντοι
46.232

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
η αντζελα το κοντοπουτανο αλβανακι που δουλεύει στο 69α ξέρεις κανείς αν δουλεύει? γιατί δεν την πετυχαίνω τελευταία και βλέπω την Λάουρα στην θέση της
1μιση μήνα πριν που την πήρα φανερά κουρασμένη μου δήλωσε πως χρειάζεται επειγόντως διακοπές.

Burn12

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Like
62
Πόντοι
0
ΦΟΛΑ ALERT
Μετά από καταδρομική και μην έχοντας μελετήσει εδώ, μπήκα στο Ιάσωνος 43 με τη Στέλλα. Μιλάμε η γυναίκα είναι τίγκα στα ψυχολογικά προβλήματα και καραφόλα. Σηκώθηκε κι έφυγε στα 2 λεπτά, αφού μπήκε στο δωμάτιο. Βγαίνοντας ζήτησα τα λεφτά μου πίσω, δεν μου δόθηκαν ποτέ και μην έχοντας όρεξη να ασχοληθώ περισσότερο έφυγα. Στον οίκο δεν εχω ξαναπάει αλλά με μια γρήγορη αναζήτηση διάβασα τώρα κι άλλα παράπονα για τη συγκεκριμένη.. Μακριά

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478
Υπάρχει η σταθερά μπουρδέλινγκ.
Ο κάθε μπουρδελιάρης χύνει καλύτερα με πουτάνες που έχουν κάποια θετικά χαρακτηριστικά που τον φτιάχνουν παρά με πουτάνες που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά τους θετικά αλλά όχι κάτι που κάνει την διαφορά. Αυτό συμβαίνει διότι η δεύτερη περίπτωση του μοιάζει (και είναι) εξωπραγματική μη μπορώντας να λειτουργήσει τόσο αποδοτικά όπως στην πρώτη περίπτωση που μοιάζει (και είναι) πιο ρεαλιστική. :2funny:
Δηλαδή μας λες ότι ο σκελετός η Ναταλί έχει όλα τα χαρακτηριστικά της θετικά;;;Δε παίζει αυτό ούτε με σφαίρες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ΦΟΛΑ ALERT
Μετά από καταδρομική και μην έχοντας μελετήσει εδώ, μπήκα στο Ιάσωνος 43 με τη Στέλλα. Μιλάμε η γυναίκα είναι τίγκα στα ψυχολογικά προβλήματα και καραφόλα. Σηκώθηκε κι έφυγε στα 2 λεπτά, αφού μπήκε στο δωμάτιο. Βγαίνοντας ζήτησα τα λεφτά μου πίσω, δεν μου δόθηκαν ποτέ και μην έχοντας όρεξη να ασχοληθώ περισσότερο έφυγα. Στον οίκο δεν εχω ξαναπάει αλλά με μια γρήγορη αναζήτηση διάβασα τώρα κι άλλα παράπονα για τη συγκεκριμένη.. Μακριά
Σχεδόν πάντα το όνομα Στέλλα είχε ιδιαιτερότητες
στα μπουρδέλα.
Η συγκεκριμένη Στέλλα είναι σε άλλη διάσταση. Το καλύτερο όνομα είναι το Άννα βάση στατιστικής. Για ιστορικούς λόγους και με πρόχειρη σκέψη να αναφέρω για το όνομα Στέλλα ότι
η Στέλλα το γιαγιόνι γαμιόταν ακάποτα (έχει σταματήσει πια) στο Κολωνού 45 βάθος και στο Ιάσωνος 1 δεξί (νατη πάλι
η σπιταρώνα, τα βλέπετε; ) :2funny: και η Στέλλα
η αγελαδίτσα με τις βυζάρες έκανε όργια και παρτούζες στα Κολοκυνθούς 38 (πριν περάσει κι από Φώκαιας) όπου μάλιστα υπήρχε ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ και έπαιρνε μάτι ο δίπλα. :2funny:
Φυσιολογική Στέλλα, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δηλαδή μας λες ότι ο σκελετός η Ναταλί έχει όλα τα χαρακτηριστικά της θετικά;;;Δε παίζει αυτό ούτε με σφαίρες
Το αντίθετο έγραψα. Κάτι έχει που τους έλκει και πάνε. Όχι όλα.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478
Το αντίθετο έγραψα. Κάτι έχει που τους έλκει και πάνε. Όχι όλα.
Τότε δεν κατάλαβες τι έγραψα εγώ. Είπα ότι με μουνιά που γουστάρω εμφανισιακά και έχουν και σούπερ απόδοση, μου έχει να μην χυνω με τίποτα ενώ με κάποιες σαν αυτή που δεν έχουν τίποτα καλό κατά την γνώμη μου να χύνω. Το αν έχει κάτι που έλκει κάποιους δεν με απασχολεί. Δεν ζήτησα να μου πουν τον λόγο που πάνε .

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Υπάρχει η σταθερά μπουρδέλινγκ.
Ο κάθε μπουρδελιάρης χύνει καλύτερα με πουτάνες που έχουν κάποια θετικά χαρακτηριστικά που τον φτιάχνουν παρά με πουτάνες που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά τους θετικά αλλά όχι κάτι που κάνει την διαφορά. Αυτό συμβαίνει διότι η δεύτερη περίπτωση του μοιάζει (και είναι) εξωπραγματική μη μπορώντας να λειτουργήσει τόσο αποδοτικά όπως στην πρώτη περίπτωση που μοιάζει (και είναι) πιο ρεαλιστική. :2funny:
Τι είπε ο άνθρωπος???
Μπράβο του!!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.246
Πόντοι
41.129
ΦΟΛΑ ALERT
Κριμα... ειχα παθει τα ίδια και εγω και ειχα γράψει κριτικη. Καλο ειναι να τις ψάχνουμε τις κοπέλες στις κριτικές πριν πάμε για να τις αποφεύγουμε.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Ωραία εμπειρία θα είναι να πας στο φυλής 65 και να πάρεις παρτουζα τη Μπούτι και τη Κορίνα.
Η μία 110 κιλά μαύρη με μαεσταρια 2 κιλά το καθένα και η άλλη τσιλιβιθρα 40 κιλα μάξ,λευκή με εφηβικό βυζί μισης χούφτας.
Τρομερή αντίθεση,βέβαια στο δωμάτιο δεν θα περάσεις και τέλεια.

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Ωραία εμπειρία θα είναι να πας στο φυλής 65 και να πάρεις παρτουζα τη Μπούτι και τη Κορίνα.
Η μία 110 κιλά μαύρη με μαεσταρια 2 κιλά το καθένα και η άλλη τσιλιβιθρα 40 κιλα μάξ,λευκή με εφηβικό βυζί μισης χούφτας.
Τρομερή αντίθεση,βέβαια στο δωμάτιο δεν θα περάσεις και τέλεια.
Παρτουζα ειναι καλη φαση να ξερεις την μια καλα να την εχεις γαμησει πολλες φορες και η αλλη να ειναι φίλη της

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.787
Πόντοι
201
2 κατα8εσεις , η 1η προχ8ες,η οποια πηγα κολονου 30 για να δω την καινουργια μουναρα π λεγανε αλλα ηταν κλειστα ,πηγα Ριταρα μουναρα,πολυ καλη ,ειχα καιρο να την παρω,η 2η χτες π πηγα φιλιππιδου πανω κ ειδα Κατερινα κ Αμελια απο λιωσιων-φωκαιας,αλλα την παρουσιαζαν με αλλο ονομα ,πηρα Αμελια,καλη κ αυτη
υ.γ.νομιζω αν δεν κανω λα8ος κ η Ριτα κ Αμελια π τις πηρα τις ειδα με λιγο παραπανω κιλα ή μ φενεται,εμφανισιακα παντως εμενα μ κανουν,καλα γαμησια

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
Πέρασα χθές αργά το απόγευμα από Μ.Α. 21 ισόγειο, Cindy και Ελίζα, πήρα την cindy για 2η φορά, έχει αυτόν τον σωματότυπο Λατίνας τον με τούμπανο βυζί/κώλο χωρίς να έχει κοιλιά, όλα σφιχτά , δέρμα άψογο, 2η φορά που την πήρα και ήταν το ίδιο, ούτε φόλα ούτε κάβλα, μέτρια πράγματα.
'Ενα πραγματικά αρνητικό η πολύ δυνατή εσάνς μουνίλας όταν την είχα στα 4, ήταν τόσο ισχυρή που με ξενέρωσε αμέσως, χρειάστηκε κάνα 2λεπτο μαλακία ενώ χούφτωνα τις βυζάρες για να επανέλθει η στύση.
Η τσατσά στον οίκο έχει κάψει φλάντζα, μου γκρίνιαζε για άλλους συναγωνιστές που θέλουν εξτραδάκια, μου έλεγε πώς ξέρει αρχαία Ελληνικά, πήγε να μου στείλει και την λάθος κοπέλα...

Στον όροφο ήταν Αγάπη που παρότι εμφανίσιμη την μία φορά που την πήρα είχε μόνιμα το χέρι στην βάση του πέους σε όλες τις στάσεις γιατί φοβόταν μην φύγει η καπότα... αν κάποιος την έχει πάρει και έχει περάσει καλά ας μου πει, μήπως της δώσω μία 2η ευκαιρία

Είδα ανοιχτό το Ι37Β και πέρασα να δω τι παίζει (ήταν κλειστό πολλές μέρες/εβδομάδες), η τσατσά δεν είχε κοπέλα, την περίμενε και δεν ήξερε ούτε όνομα/εθνικότητα.

Πιο πάνω η Ναταλίτσα στην θέση της, το σκέφτηκα αλλά πείναγα +την ζέστη δεν θα έβγαινε καλά η 2η κατάθεση στα καπάκια.

will941

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι τα φώτα σας !! Ψάχνω για ένα κοντοπουτανο κάτι πετίτ σε μπουρδέλα του 10αρικου γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει και να με κατευθύνει σε ποια οδό να κοιτάξω γιατί δεν υπάρχει πολύς χρόνος για ψάξιμο λόγω δουλειάς 16 ώρες τη μέρα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων αν μπορεί να με κατοτοπισει κάποιος γνώστης

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Αδέρφια καλημέρα!!! Πέρασε κάποιος από Φυλής? Δουλεύει η Τζέσικα πρωί?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom