Πέρασα χθές αργά το απόγευμα από Μ.Α. 21 ισόγειο, Cindy και Ελίζα, πήρα την cindy για 2η φορά, έχει αυτόν τον σωματότυπο Λατίνας τον με τούμπανο βυζί/κώλο χωρίς να έχει κοιλιά, όλα σφιχτά , δέρμα άψογο, 2η φορά που την πήρα και ήταν το ίδιο, ούτε φόλα ούτε κάβλα, μέτρια πράγματα.
'Ενα πραγματικά αρνητικό η πολύ δυνατή εσάνς μουνίλας όταν την είχα στα 4, ήταν τόσο ισχυρή που με ξενέρωσε αμέσως, χρειάστηκε κάνα 2λεπτο μαλακία ενώ χούφτωνα τις βυζάρες για να επανέλθει η στύση.
Η τσατσά στον οίκο έχει κάψει φλάντζα, μου γκρίνιαζε για άλλους συναγωνιστές που θέλουν εξτραδάκια, μου έλεγε πώς ξέρει αρχαία Ελληνικά, πήγε να μου στείλει και την λάθος κοπέλα...
Στον όροφο ήταν Αγάπη που παρότι εμφανίσιμη την μία φορά που την πήρα είχε μόνιμα το χέρι στην βάση του πέους σε όλες τις στάσεις γιατί φοβόταν μην φύγει η καπότα... αν κάποιος την έχει πάρει και έχει περάσει καλά ας μου πει, μήπως της δώσω μία 2η ευκαιρία
Είδα ανοιχτό το Ι37Β και πέρασα να δω τι παίζει (ήταν κλειστό πολλές μέρες/εβδομάδες), η τσατσά δεν είχε κοπέλα, την περίμενε και δεν ήξερε ούτε όνομα/εθνικότητα.
Πιο πάνω η Ναταλίτσα στην θέση της, το σκέφτηκα αλλά πείναγα +την ζέστη δεν θα έβγαινε καλά η 2η κατάθεση στα καπάκια.