n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.331
- Πόντοι
- 46.232
20 ευρώ το στάνταρ συν ότι άλλο συνεννοηθειςΤι τιμές παίζουν σε αυτά φίλε μου;
20 ευρώ το στάνταρ συν ότι άλλο συνεννοηθειςΤι τιμές παίζουν σε αυτά φίλε μου;
Φαντάζομαι όσες τα παίρνουν στο στόμα (βλέπε ειρήνη πιπα καλάσνικοφ) δεν θα πουν όχι για πρόσωπο.Καλημέρα στην παρέα. Έπειτα από ένα θέμα υγείας ξαναγύρισα. Καλά γαμησια σε ολους εύχομαι.
Γνωρίζουμε καμία που να τα παίρνει μαπα φυλής Φωκαίας κατά εκεί; Με έξτρα χρήματα κανένα θέμα
Σε ποια Ειρήνη αναφέρεσαι μάστορα?Φαντάζομαι όσες τα παίρνουν στο στόμα (βλέπε ειρήνη πιπα καλάσνικοφ) δεν θα πουν όχι για πρόσωπο.
Δεν παίρνω και όρκο βέβαια
Κοίτα, η Cindy μάλλον είναι φουλ φυσική, αν είναι πλαστικός ο κώλος ήταν θεός ο χειρούργοςΟ κωλος φυσικος ή πλαστικος
Πέρασα να ρίξω έναν χρωστούμενο στην Ναταλία από προχθές και επειδή το είδα ανοιχτό μπήκα να δώ τι παίζει, τσάτσος αυτός που ήταν και πριν κάτι μήνες με το μαλλί κοτσίδα, παρουσίασε την κοπέλα η οποία ήταν άκρως εμφανίσιμη/γαμεύσιμη μελαχρινή σκουρόδερμη με μάλλον 2,5++ στήθος και ωραίο πάτο (στα τακούνια), αυτά παρατήρησα στα 4 δευτερόλεπτα που την είδα, μπορεί να είμαι και λάθος.Live, Νέο αίμα στο Ι37b, εμφανίσιμη λατίνα ψιλό τουμπαν@κι ονόματι Ντάλια, δεν έχω περισσότερα στοιχεία καθώς μία γρήγορη έριξα ποιο πάνω.
Μπουμπουκο... εμφανώς δεν έχεις την καλτιλα σαδισμου....να πιπωνεις κρεμασμενη γριετζο Μεταξουργείου...ενώ μωλις 3χ3σ3ς στο τρισαθλιο καφέ στην Ομόνοια...για να εκτιμήσεις το σπορ δέοντοςΘέλω να κάνω και μία παρατήρηση, στους Έλληνες συναγωνιστές και αναγνώστες, μαλάκες οκ σε γενικές γραμμές όσοι πετυχαίνω σε βόλτες είστε καθαροί/πλυμένοι αλλά υπάρχει ένα 20% θα έλεγα που βρωμάτε ρε μαλάκες, οκ ειδικά μετάξι πάνε πολλοί μπίχλιδες, αλλά ρε μαλάκες είστε μερικοί που είστε ίδια κατηγορία με τους Μπαγκλαντές
ούτε καν με τους Πάκιδες, σίγουρα ξέρετε ποιοι είστε, ΠΛΥΘΕΙΤΕ
Καλό το Ριτάκι ε??Μια σύντομη και μικρή ενημέρωση σε όσα πήγα περί ώρας: 11:10 πμ,
Φυλής: 71 α, 71 β, 69 α, 69 β, 84 α κλειστά,
65 Β Κορίνα
65 Α Ντιάνα
Φωκαίας μάλον 19 η Ρίτα.
Μετά αυτοί οι τύποι έρχονται παραπονιούνται και γράφουν για φολες και ξεπετες που δεν τους αφήνει η κοπέλα να την αγγίζουν και να την γλύφουν.Θέλω να κάνω και μία παρατήρηση, στους Έλληνες συναγωνιστές και αναγνώστες, μαλάκες οκ σε γενικές γραμμές όσοι πετυχαίνω σε βόλτες είστε καθαροί/πλυμένοι αλλά υπάρχει ένα 20% θα έλεγα που βρωμάτε ρε μαλάκες, οκ ειδικά μετάξι πάνε πολλοί μπίχλιδες, αλλά ρε μαλάκες είστε μερικοί που είστε ίδια κατηγορία με τους Μπαγκλαντές
Εγώ για Βίκυ πήγαινα, πήρα τα @@ μου και έφυγα ...Καλό το Ριτάκι ε??
Συμμετοχή έχει ; Δηλαδή χαδακια φιλάκια και κυρίως καλή πί
Μήπως θες να παω και στην δουλειά σου και να σου στείλω το μεροκάματο ?
Φωκαιας 17 οροφο αν την πετυχεις.Σιγουρο χυσιμο τιμιο 20αρικοΣε ποια Ειρήνη αναφέρεσαι μάστορα?
Η Τζέσικα δουλευει σε έναν νέο οίκο πιο πανω απο τον σταθμό Αττική.Καλημέρα!!! Μήπως ξέρουμε αν δουλεύει η Τζέσικα φυλής 59?
Αλήθεια τώρα? Δε το βγάζει καν το GpsΗ Τζέσικα δουλευει σε έναν νέο οίκο πιο πανω απο τον σταθμό Αττική.
Μεφιστοφελή 66. Πήγα και μου ήπιε το αίμα. Κόλαση σου λέω η "πιπαρα" της....! Σου αρέσουν οι πιπαρες ε;
εγω το χω ξαναπει, μπορει οι πακιστανοι να ειναι εκ κουλτουρας βρωμιαρηδες, αλλα η μποχα ορισμενων ημεδαπων (και ειδικα γερων) στα σαλονια της αναμονης ειναι ασυγκριτη. Ο ενας εφαγε παστουρμα και καρυ και εχει να κανει μπανιο 2 μερες και ο αλλος δεν εχει σημασια τι εφαγε αλλα εχει να κανει μπανιο ενα μηνα κατα τον οποιο ιδρωνε σαν το γουρουνιΘέλω να κάνω και μία παρατήρηση, στους Έλληνες συναγωνιστές και αναγνώστες, μαλάκες οκ σε γενικές γραμμές όσοι πετυχαίνω σε βόλτες είστε καθαροί/πλυμένοι αλλά υπάρχει ένα 20% θα έλεγα που βρωμάτε ρε μαλάκες, οκ ειδικά μετάξι πάνε πολλοί μπίχλιδες, αλλά ρε μαλάκες είστε μερικοί που είστε ίδια κατηγορία με τους Μπαγκλαντές
Ποια από τις 2 είναι η 40κιληΩραία εμπειρία θα είναι να πας στο φυλής 65 και να πάρεις παρτουζα τη Μπούτι και τη Κορίνα.
Η μία 110 κιλά μαύρη με μαεσταρια 2 κιλά το καθένα και η άλλη τσιλιβιθρα 40 κιλα μάξ,λευκή με εφηβικό βυζί μισης χούφτας.
Τρομερή αντίθεση,βέβαια στο δωμάτιο δεν θα περάσεις και τέλεια.
Κάηκα…..Αλήθεια τώρα? Δε το βγάζει καν το Gps