Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 349 άτομα (37 μέλη και 312 επισκέπτες)

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Καλημέρα στην παρέα. Έπειτα από ένα θέμα υγείας ξαναγύρισα. Καλά γαμησια σε ολους εύχομαι.

Γνωρίζουμε καμία που να τα παίρνει μαπα φυλής Φωκαίας κατά εκεί; Με έξτρα χρήματα κανένα θέμα

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Καλημέρα στην παρέα. Έπειτα από ένα θέμα υγείας ξαναγύρισα. Καλά γαμησια σε ολους εύχομαι.

Γνωρίζουμε καμία που να τα παίρνει μαπα φυλής Φωκαίας κατά εκεί; Με έξτρα χρήματα κανένα θέμα
Φαντάζομαι όσες τα παίρνουν στο στόμα (βλέπε ειρήνη πιπα καλάσνικοφ) δεν θα πουν όχι για πρόσωπο.
Δεν παίρνω και όρκο βέβαια

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.332
Πόντοι
486

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
Ο κωλος φυσικος ή πλαστικος
Κοίτα, η Cindy μάλλον είναι φουλ φυσική, αν είναι πλαστικός ο κώλος ήταν θεός ο χειρούργος :cheesy:
Η άλλη που ήταν βάρδια μαζί είχε ξεκάθαρα πλαστικούρα, το λέω για να μην μπερδευτείς, η cindy έχει την πιό "γλυκιά" φάτσα από τις 3-4 της φουρνιάς αυτής.
Live, Νέο αίμα στο Ι37b, εμφανίσιμη λατίνα ψιλό τουμπαν@κι ονόματι Ντάλια, δεν έχω περισσότερα στοιχεία καθώς μία γρήγορη έριξα ποιο πάνω.
Πέρασα να ρίξω έναν χρωστούμενο στην Ναταλία από προχθές και επειδή το είδα ανοιχτό μπήκα να δώ τι παίζει, τσάτσος αυτός που ήταν και πριν κάτι μήνες με το μαλλί κοτσίδα, παρουσίασε την κοπέλα η οποία ήταν άκρως εμφανίσιμη/γαμεύσιμη μελαχρινή σκουρόδερμη με μάλλον 2,5++ στήθος και ωραίο πάτο (στα τακούνια), αυτά παρατήρησα στα 4 δευτερόλεπτα που την είδα, μπορεί να είμαι και λάθος.
Την Σόνια μάλλον την χάσαμε σε καμιά Γερμανία :S

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
Θέλω να κάνω και μία παρατήρηση, στους Έλληνες συναγωνιστές και αναγνώστες, μαλάκες οκ σε γενικές γραμμές όσοι πετυχαίνω σε βόλτες είστε καθαροί/πλυμένοι αλλά υπάρχει ένα 20% θα έλεγα που βρωμάτε ρε μαλάκες, οκ ειδικά μετάξι πάνε πολλοί μπίχλιδες, αλλά ρε μαλάκες είστε μερικοί που είστε ίδια κατηγορία με τους Μπαγκλαντές
ούτε καν με τους Πάκιδες, σίγουρα ξέρετε ποιοι είστε, ΠΛΥΘΕΙΤΕ :priest:

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.332
Πόντοι
486
Θέλω να κάνω και μία παρατήρηση, στους Έλληνες συναγωνιστές και αναγνώστες, μαλάκες οκ σε γενικές γραμμές όσοι πετυχαίνω σε βόλτες είστε καθαροί/πλυμένοι αλλά υπάρχει ένα 20% θα έλεγα που βρωμάτε ρε μαλάκες, οκ ειδικά μετάξι πάνε πολλοί μπίχλιδες, αλλά ρε μαλάκες είστε μερικοί που είστε ίδια κατηγορία με τους Μπαγκλαντές
Μπουμπουκο... εμφανώς δεν έχεις την καλτιλα σαδισμου....να πιπωνεις κρεμασμενη γριετζο Μεταξουργείου...ενώ μωλις 3χ3σ3ς στο τρισαθλιο καφέ στην Ομόνοια...για να εκτιμήσεις το σπορ δέοντος :rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
27 Ιουλ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα , επειδή είμαι καινούργιος στο κουρμπέτι , προτείνετε αν μπορείτε κανένα ωραίο μελαχρινό σε Φυλής ή και στούντιο.

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.332
Πόντοι
486

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Μετά αυτοί οι τύποι έρχονται παραπονιούνται και γράφουν για φολες και ξεπετες που δεν τους αφήνει η κοπέλα να την αγγίζουν και να την γλύφουν.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Συμμετοχή έχει ; Δηλαδή χαδακια φιλάκια και κυρίως καλή πί

Μήπως θες να παω και στην δουλειά σου και να σου στείλω το μεροκάματο ? :hi:

Σε ποια Ειρήνη αναφέρεσαι μάστορα?
Φωκαιας 17 οροφο αν την πετυχεις.Σιγουρο χυσιμο τιμιο 20αρικο

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Υπάρχει αυτήν την περίοδο στους οίκους της Φυλής ή του Μεταξουργείου νεαρή BBW με γλυκιά φατσούλα;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Καλημέρα!!! Μήπως ξέρουμε αν δουλεύει η Τζέσικα φυλής 59?
Η Τζέσικα δουλευει σε έναν νέο οίκο πιο πανω απο τον σταθμό Αττική.
Μεφιστοφελή 66. Πήγα και μου ήπιε το αίμα. Κόλαση σου λέω η "πιπαρα" της....! Σου αρέσουν οι πιπαρες ε;

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Η Τζέσικα δουλευει σε έναν νέο οίκο πιο πανω απο τον σταθμό Αττική.
Μεφιστοφελή 66. Πήγα και μου ήπιε το αίμα. Κόλαση σου λέω η "πιπαρα" της....! Σου αρέσουν οι πιπαρες ε;
Αλήθεια τώρα? Δε το βγάζει καν το Gps

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
εγω το χω ξαναπει, μπορει οι πακιστανοι να ειναι εκ κουλτουρας βρωμιαρηδες, αλλα η μποχα ορισμενων ημεδαπων (και ειδικα γερων) στα σαλονια της αναμονης ειναι ασυγκριτη. Ο ενας εφαγε παστουρμα και καρυ και εχει να κανει μπανιο 2 μερες και ο αλλος δεν εχει σημασια τι εφαγε αλλα εχει να κανει μπανιο ενα μηνα κατα τον οποιο ιδρωνε σαν το γουρουνι :tooth:

Τωρα το καλοκαιρι ειδικα, εφοσον εχετε την δυνατοτητα να ειστε ενημερωμενοι για ωραρια κτλ, πηγαιντε στις αρχες καθε βαρδιας να καβατζωσετε καθαρο δωματιο (συν ξεκουραστη κορασιδα), οσο αυτο γινεται δηλαδη

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Ωραία εμπειρία θα είναι να πας στο φυλής 65 και να πάρεις παρτουζα τη Μπούτι και τη Κορίνα.
Η μία 110 κιλά μαύρη με μαεσταρια 2 κιλά το καθένα και η άλλη τσιλιβιθρα 40 κιλα μάξ,λευκή με εφηβικό βυζί μισης χούφτας.
Τρομερή αντίθεση,βέβαια στο δωμάτιο δεν θα περάσεις και τέλεια.
Ποια από τις 2 είναι η 40κιλη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom