Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 164
- Like
- 20.763
- Πόντοι
- 32.478
Πριν λίγο Μεταξουργείο. Το Κ53 και Μ.Α 15 έχουν βάλει ενοικιαστήριο. Τι διάολο δεν υπάρχουν κορίτσια να δουλέψουν; Κ48 κλειστό και χθες το ίδιο. Η Πάολα πήγε Ρουμανία και οι άλλες μάλλον πήραν ρεπό. Το τραγικό το είδα στο Ιάσονος 31 που έχει δύο οίκους, ο πρώτος στο ισόγειο που σήμερα ήταν κλειστός και ο άλλος στο βάθος στο υπόγειο. Κάνω το λάθος να μπω ενώ είναι μια ξανθιά με ένα μπουρνούζι στην είσοδο. Μόλις την προσπέρασα την θυμήθηκα. Μια αρκετά ψηλή, θωρηκτό. Έρχεται μέσα βγάζει το μπουρνούζι, πολύ χοντρά μπούτια και κωλο,και μου λέει. Πωω πολύ ψηλός είσαι εσύ και εκείνη την ώρα ξεπροβάλει ένα τρομακτικό πλάσμα από το κουζινάκι σαν σε ταινία τρόμου. Πρέπει να ήταν 1,50 και εκατό κιλά. Κρεμασμένα βυζιά εντελώς, φορούσε ένα φόρεμα έως τα γόνατα και από το γόνατο και πάνω το πόδι της άνοιγε και γινόταν τριπλάσιο. Εικόνα σοκαριστικη πραγματικά. Πιθανόν να έχει και μια ελαφριά νοητική καθυστέρηση. Έχω δει πολλές χοντρές αλλά αυτή ήταν το κάτι άλλο. Δεν ξέρω εάν την έχει δει κάποιος και δεν ξέρω αν την έχει γαμήσει και κάποιος. Αυτό πραγματικά θα ήθελα να το μάθω. Πληροφοριακά κάνει φουλ πρόγραμμα όπως δήλωσε.