Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 388 άτομα (40 μέλη και 348 επισκέπτες)

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Ξέρεις κανείς αν η Μαργκο είναι στη Λιοσίων; Το σαιτ τους λέει ότι είναι εκεί αλλά δεν είναι πάντα έγκυρο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πέρασα τυχαία από το Έλλης 3 πριν καμιά ώρα.
Η τσατσά με το μαλλί πλειμπομπίλ και το συρτό ρο, μου παρουσίασε την Λίλιαλ και την Κρύσταλ.
Η πρώτη έσκασε μύτη στο σαλόνι με ύφος "σας γαμάω όλους με άνεση". :2funny:
Μου ήρθε μυρωδιά φόλας. Καλοσχηματισμένη μελαχρινή μελαμψή, με ωραία εσώρουχα τα κάνει όλα εκτός κώλου. Η Κρύσταλ βγήκε δεύτερη. Συμπαθητική ξανθιά, οριακά ζουμερή χωρίς παρατράγουδα κιλών
με φαρδύ χαμόγελο
και κουνελοδοντα, περιορίζεται σε απλό πρόγραμμα. Δεν ένιωσα έλξη για αξιοπρεπής παροχή
και εξήλθα με ηλίθιο χαμόγελο.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Μόλις τώρα γύρισμα από τροπικό κέντρο....
Δύο καταθέσεις και οι δύο ΑΨΟΓΕΣ...
Και οι δύο Φώκαιας...
Στο 13 μια Λατίνα σαν την Ποκαχόντας οπλάρα και πολύ θερμή
και μια σούπερ τσιμπουκαρα στο 7 σε ξανθούλα Βαλκάνια πόρνη τέρμα
χαριτωμένη και ζεστή...
Κριτικές θα ανέβουν κάποια στιγμή χρωστάω πολλές άλλωστε και
κάποια στιγμή θα τις γράψω....
Έως τότε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...
Στην αλλοτρίωση της πολιτιστικής μας ζωής...
Στον κίβδηλο και καταστροφικό προοδευτισμο...
Για έναν ηρωικό τρόπο ζωής...
Ενισχύουμε όσο μπορούμε τον αγοραίο έρωτα...
Με όλα τα μέσα με σώμα και ψυχή...
Δεν θα αφήσουμε το φυσικό μας περιβάλλον να χαθεί...
Καλημέρες...:sunglasses:

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Χθες που περασα αργα κατα τις 00:00 Ιασωνος 30 οροφος ειχε ακομα βαρδια η ξανθια Αλβανιδα η Ζωη οποτε την "χαιρετησα" μια τελευταια φορα γιατι οπως ειπε σημερα Πεμπτη θα εφευγε για την πατριδα της και δεν ξερει αν θα ξαναγυρισει....κατι μου λεει ομως οτι τελικα θα γυρισει αργα ή γρηγορα, δεν κοβεται ευκολα αυτο το επαγγελμα (ετσι εχω καταλαβει απο της κουβεντες μου με τις πουτανες)...

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Πριν λίγο...
Οδός Φυλής!
Πήγα για Βίκυ στο 69, δυστυχώς δεν είχε ακόμα ανοίξει..

Ψήφισα λοιπόν...
Φυλής 86 κάτω
Σουζανα Λατίνα απλό πρόγραμμα.
Φοβερό κορμί, τόσο όσο, και δυαρι βυζακι.
Η υπηρεσία μου είπε ότι είναι πολύ καλή, αυτή την πιστεύω, είχε δουλέψει ξανά και τώρα γύρισε!
Με ένα μικρό δωράκι που της έδωσα εγλυψα τα πάντα, εγλυψε @@ και έφαγε τρελό δαχτυλιασμα!!!
Πέρασε καπότα με στόμα, τον πήρε όλον μέσα τέρμα deep throat και γαμηθηκε πανηγυρικά!!!
Χρόνος 12 λεπτά. 8.5/10
Προτείνεται!!!

Βγαίνοντας το φυλής 69 Βικοσπιτο είχε ανοίξει..

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Πήγα χθες ~19:00 να ρίξω έναν πρωτού ο καύσωνας με μετατρέψει σε βραδυκίνητο γυμνοσάλιαγκα, ψιλονέκρα στο μετάξι, όλη την Ιάσωνος 2-3 πάκιδες και 1 υπερτροφαντός συναγωνιστής που έκανε 1 βήμα τα 5 second, στο καφενείο οι συνήθεις @#^@#φατσες, έκοβαν κίνηση.
Ο γνωστός πλέον φατσικά γύφτο-απατεώνας που τον χειμώνα ζήταγε 1€ και αν δεν έδινες σε απειλούσε πώς θα σε "ληστέψει" έχει γίνει μόνιμος στην διασταύρωση, μία τουρίστρια ξανθιά ασπρουλιάρα κοκκινισμένη από τον ήλιο με τον άντρα της ανέβαιναν την Ιάσωνος και αυτή έβγαζε φώτο τα πάντα, πόρτες/φανάρια/γκραφίτι/πρεζάκια/πελάτες (τους είδα και την Δευτέρα, λέτε να είναι CIA,MOSSAD κλπ.)? :cheesy:

Ι 37Β ξανά κλειστό απογευματιάτικα και έλεγα να δοκιμάσω αυτή την Κατερίνα στα 15€ γιατί είναι ομορφούλα για μετάξι...
Δεν ήθελα να κάνω βόλτα, δεν ήθελα να φάω φόλα, οπότε πήγα στην Ναταλίτσα για κάτι σίγουρο, μια χαρά άνετα/αβίαστα και ευχάριστα.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Με ένα μικρό δωράκι που της έδωσα εγλυψα τα πάντα, εγλυψε @@ και έφαγε τρελό δαχτυλιασμα!!!

Πόσο μικρό είναι το μικρό σε τέτοιες περιπτώσεις; 5-10-15 ?

Πάντως δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει, ετοιμάζεται νέα πολυκατοικία Κολωνού 20κάτι μάλλον για airbnb, υπάρχουν ήδη όσα υπάρχουν (Ιάσωνος suites κλπ.), πάμε για πλήρες gentrification και στο μετάξι, πχ. το Μ.Α 21 έχει μόνιμα πωλητήριο, θα ανέβουν τα νοίκια και ή θα πάει και το μετάξι στα 20€ πιέζοντας προς τα πάνω και την Φυλής ή θα πάνε αλλού;
Προβλέπω μείζων κοινωνικό πρόβλημα τα επόμενα χρόνια !!

2002

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
355
Πόντοι
21
Κατάθεση σε Φώκαιας 9 πριν λίγο με Κατερίνα Ρουμάνα με γυαλιά.
Είναι φόλα
Όχι προκαταρκτικά
Όχι καλή πίπα
Δεν γλύφει αρχιδια
Και βιάζεται να τελειώσει
Μακρια..

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Πριν λίγο...
Οδός Φυλής!

Ψήφισα λοιπόν...
Φυλής 86 κάτω
Η υπηρεσία μου είπε ότι είναι πολύ καλή, αυτή την πιστεύω, είχε δουλέψει ξανά και τώρα γύρισε!
Πέρασε καπότα με στόμα, τον πήρε όλον μέσα τέρμα deep throat και γαμηθηκε πανηγυρικά!!!
Χρόνος 12 λεπτά. 8.5/10
Προτείνεται!!!

Έπρεπε να πας Φ72...από ότι διαβάζω η πολονεζα τα κάνει όλα χωρίς έξτρα δωράκι:)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Πριν λίγο...
Οδός Φυλής!

Ψήφισα λοιπόν...
Φυλής 86 κάτω
Χρόνος 12 λεπτά. 8.5/10
Προτείνεται!!!

Έπρεπε να πας Φ72...από ότι διαβάζω η πολονεζα τα κάνει όλα χωρίς έξτρα δωράκι:)
Έχω πάει και με πολύ χειρότερες...
Με αυτήν φίλε δεν μπορώ sorry..
τώρα με κάνεις να θέλω να μάθω λεπτομέρειες

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
Πόσο μικρό είναι το μικρό σε τέτοιες περιπτώσεις; 5-10-15 ?

Πάντως δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει, ετοιμάζεται νέα πολυκατοικία Κολωνού 20κάτι μάλλον για airbnb, υπάρχουν ήδη όσα υπάρχουν (Ιάσωνος suites κλπ.), πάμε για πλήρες gentrification και στο μετάξι, πχ. το Μ.Α 21 έχει μόνιμα πωλητήριο, θα ανέβουν τα νοίκια και ή θα πάει και το μετάξι στα 20€ πιέζοντας προς τα πάνω και την Φυλής ή θα πάνε αλλού;
Προβλέπω μείζων κοινωνικό πρόβλημα τα επόμενα χρόνια !!
Θα πάνε αλλού, αναβαθμίζετε η περιοχή γενικότερα, ένα νεοκλασικό τσαρδί το γωνιακό στην Κολωνού εξαγοράστηκε από την εθνική τράπεζα έναντι 700.000 ευρώ για να το κάνει υποκατάστημα της

Αυτοί που έχτισαν την υπερσύγχρονη πολυκατοικία για airbnb δεν είναι τόσο κορόιδα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.729
Πόντοι
41.129
Χθες που περασα αργα κατα τις 00:00 Ιασωνος 30 οροφος ειχε ακομα βαρδια η ξανθια Αλβανιδα η Ζωη οποτε την "χαιρετησα" μια τελευταια φορα γιατι οπως ειπε σημερα Πεμπτη θα εφευγε για την πατριδα της και δεν ξερει αν θα ξαναγυρισει....κατι μου λεει ομως οτι τελικα θα γυρισει αργα ή γρηγορα, δεν κοβεται ευκολα αυτο το επαγγελμα (ετσι εχω καταλαβει απο της κουβεντες μου με τις πουτανες)...
θα ξαναγυρισει στη δουλεια 100% τυπε.... εκτος τα δυο παιδια που εχει (αν θυμαμαι καλα) εχει και ενα γκομενο να ταϊσει, του δινει 1000-1500ε το μηνα για να του δειξει ποσο τον αγαπαει.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
θα ξαναγυρισει στη δουλεια 100% τυπε.... εκτος τα δυο παιδια που εχει (αν θυμαμαι καλα) εχει και ενα γκομενο να ταϊσει, του δινει 1000-1500ε το μηνα για να του δειξει ποσο τον αγαπαει.
Τι καλος ανθρωπος! Πόσο πολλύ προσεχει το νταβατζή της!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Έχω πάει και με πολύ χειρότερες...
Με αυτήν φίλε δεν μπορώ sorry..
Συμφωνω κι επαυξάνω. Τι να το κάνεις το ΤΟΣΟ πλουσιο προγραμμα και διάθεση αν η κορασις είναι μπαζο ολικής;

Mistis2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
12
Like
440
Πόντοι
290
Πέρασα τυχαία από το Έλλης 3 πριν καμιά ώρα.
Η τσατσά με το μαλλί πλειμπομπίλ και το συρτό ρο, μου παρουσίασε την Λίλιαλ και την Κρύσταλ.
Η πρώτη έσκασε μύτη στο σαλόνι με ύφος "σας γαμάω όλους με άνεση". :2funny:
Μου ήρθε μυρωδιά φόλας. Καλοσχηματισμένη μελαχρινή μελαμψή, με ωραία εσώρουχα τα κάνει όλα εκτός κώλου. Η Κρύσταλ βγήκε δεύτερη. Συμπαθητική ξανθιά, οριακά ζουμερή χωρίς παρατράγουδα κιλών
με φαρδύ χαμόγελο
και κουνελοδοντα, περιορίζεται σε απλό πρόγραμμα. Δεν ένιωσα έλξη για αξιοπρεπής παροχή
και εξήλθα με ηλίθιο χαμόγελο.
Καλά ένιωσες φίλε εγω πήγα χθές ούτε το μουνι δεν αφήνει να πιάσεις κ μόλις βγάλει κ τα τακούνια ο μέτριος κωλος γίνεται χαλιά!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom