Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 570
- Πόντοι
- 301
Ξέρεις κανείς αν η Μαργκο είναι στη Λιοσίων; Το σαιτ τους λέει ότι είναι εκεί αλλά δεν είναι πάντα έγκυρο.
Δν ειν εδώΔεύτερη βάρδια Φυλής 84Α μαζί με την Ουκρανή Νικόλ.
Πόσο μικρό είναι το μικρό σε τέτοιες περιπτώσεις; 5-10-15 ?Με ένα μικρό δωράκι που της έδωσα εγλυψα τα πάντα, εγλυψε @@ και έφαγε τρελό δαχτυλιασμα!!!
Βγαίνοντας το φυλής 69 Βικοσπιτο είχε ανοίξει..
Έπρεπε να πας Φ72...από ότι διαβάζω η πολονεζα τα κάνει όλα χωρίς έξτρα δωράκιΠριν λίγο...
Οδός Φυλής!
Πήγα για Βίκυ στο 69, δυστυχώς δεν είχε ακόμα ανοίξει..
Ψήφισα λοιπόν...
Φυλής 86 κάτω
Σουζανα Λατίνα απλό πρόγραμμα.
Φοβερό κορμί, τόσο όσο, και δυαρι βυζακι.
Η υπηρεσία μου είπε ότι είναι πολύ καλή, αυτή την πιστεύω, είχε δουλέψει ξανά και τώρα γύρισε!
Με ένα μικρό δωράκι που της έδωσα εγλυψα τα πάντα, εγλυψε @@ και έφαγε τρελό δαχτυλιασμα!!!
Πέρασε καπότα με στόμα, τον πήρε όλον μέσα τέρμα deep throat και γαμηθηκε πανηγυρικά!!!
Χρόνος 12 λεπτά. 8.5/10
Προτείνεται!!!
Δέκα γιατί είμαι Άπλας!!!Πόσο μικρό είναι το μικρό σε τέτοιες περιπτώσεις; 5-10-15 ?
Έχω πάει και με πολύ χειρότερες...Έπρεπε να πας Φ72...από ότι διαβάζω η πολονεζα τα κάνει όλα χωρίς έξτρα δωράκι
Έπρεπε να πας Φ72...από ότι διαβάζω η πολονεζα τα κάνει όλα χωρίς έξτρα δωράκιΠριν λίγο...
Οδός Φυλής!
Πήγα για Βίκυ στο 69, δυστυχώς δεν είχε ακόμα ανοίξει..
Ψήφισα λοιπόν...
Φυλής 86 κάτω
Σουζανα Λατίνα απλό πρόγραμμα.
Φοβερό κορμί, τόσο όσο, και δυαρι βυζακι.
Η υπηρεσία μου είπε ότι είναι πολύ καλή, αυτή την πιστεύω, είχε δουλέψει ξανά και τώρα γύρισε!
Με ένα μικρό δωράκι που της έδωσα εγλυψα τα πάντα, εγλυψε @@ και έφαγε τρελό δαχτυλιασμα!!!
Πέρασε καπότα με στόμα, τον πήρε όλον μέσα τέρμα deep throat και γαμηθηκε πανηγυρικά!!!
Χρόνος 12 λεπτά. 8.5/10
Προτείνεται!!!
τώρα με κάνεις να θέλω να μάθω λεπτομέρειεςΈχω πάει και με πολύ χειρότερες...
Με αυτήν φίλε δεν μπορώ sorry..
Θα πάνε αλλού, αναβαθμίζετε η περιοχή γενικότερα, ένα νεοκλασικό τσαρδί το γωνιακό στην Κολωνού εξαγοράστηκε από την εθνική τράπεζα έναντι 700.000 ευρώ για να το κάνει υποκατάστημα τηςΠόσο μικρό είναι το μικρό σε τέτοιες περιπτώσεις; 5-10-15 ?
Πάντως δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει, ετοιμάζεται νέα πολυκατοικία Κολωνού 20κάτι μάλλον για airbnb, υπάρχουν ήδη όσα υπάρχουν (Ιάσωνος suites κλπ.), πάμε για πλήρες gentrification και στο μετάξι, πχ. το Μ.Α 21 έχει μόνιμα πωλητήριο, θα ανέβουν τα νοίκια και ή θα πάει και το μετάξι στα 20€ πιέζοντας προς τα πάνω και την Φυλής ή θα πάνε αλλού;
Προβλέπω μείζων κοινωνικό πρόβλημα τα επόμενα χρόνια !!
θα ξαναγυρισει στη δουλεια 100% τυπε.... εκτος τα δυο παιδια που εχει (αν θυμαμαι καλα) εχει και ενα γκομενο να ταϊσει, του δινει 1000-1500ε το μηνα για να του δειξει ποσο τον αγαπαει.Χθες που περασα αργα κατα τις 00:00 Ιασωνος 30 οροφος ειχε ακομα βαρδια η ξανθια Αλβανιδα η Ζωη οποτε την "χαιρετησα" μια τελευταια φορα γιατι οπως ειπε σημερα Πεμπτη θα εφευγε για την πατριδα της και δεν ξερει αν θα ξαναγυρισει....κατι μου λεει ομως οτι τελικα θα γυρισει αργα ή γρηγορα, δεν κοβεται ευκολα αυτο το επαγγελμα (ετσι εχω καταλαβει απο της κουβεντες μου με τις πουτανες)...
Τι καλος ανθρωπος! Πόσο πολλύ προσεχει το νταβατζή της!θα ξαναγυρισει στη δουλεια 100% τυπε.... εκτος τα δυο παιδια που εχει (αν θυμαμαι καλα) εχει και ενα γκομενο να ταϊσει, του δινει 1000-1500ε το μηνα για να του δειξει ποσο τον αγαπαει.
Συμφωνω κι επαυξάνω. Τι να το κάνεις το ΤΟΣΟ πλουσιο προγραμμα και διάθεση αν η κορασις είναι μπαζο ολικής;Έχω πάει και με πολύ χειρότερες...
Με αυτήν φίλε δεν μπορώ sorry..
Καλά ένιωσες φίλε εγω πήγα χθές ούτε το μουνι δεν αφήνει να πιάσεις κ μόλις βγάλει κ τα τακούνια ο μέτριος κωλος γίνεται χαλιά!Πέρασα τυχαία από το Έλλης 3 πριν καμιά ώρα.
Η τσατσά με το μαλλί πλειμπομπίλ και το συρτό ρο, μου παρουσίασε την Λίλιαλ και την Κρύσταλ.
Η πρώτη έσκασε μύτη στο σαλόνι με ύφος "σας γαμάω όλους με άνεση".
Μου ήρθε μυρωδιά φόλας. Καλοσχηματισμένη μελαχρινή μελαμψή, με ωραία εσώρουχα τα κάνει όλα εκτός κώλου. Η Κρύσταλ βγήκε δεύτερη. Συμπαθητική ξανθιά, οριακά ζουμερή χωρίς παρατράγουδα κιλών
με φαρδύ χαμόγελο
και κουνελοδοντα, περιορίζεται σε απλό πρόγραμμα. Δεν ένιωσα έλξη για αξιοπρεπής παροχή
και εξήλθα με ηλίθιο χαμόγελο.