You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.831
- Πόντοι
- 46.232
Χθες Πέμπτη περίπου 4 μ.μ. με καύσωνα μπουκάρω στο Βέργας 7 ημιόροφο, νομίζοντας ότι θα πετύχω την εύσωμη Κωνσταντίνα. Αλλά με υποδέχεται κοπέλα ονόματι Ντάρια, καστανή με ίσο μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο, λεπτό σώμα, Α στήθος. Δεν την έχω ξαναδεί στη γειτονιά. Έχω γράψει κριτική, ελπίζω σύντομα να ανέβει.
Τσέχα μου δήλωσε, οπότε καταλαβαίνω ότι είναι Βαλκάνια. Εν τω μεταξύ κάπως πήγε το μυαλό μου σε μια Ντάρια που αναφέρθηκε τελευταία στο Περγάμου 1 και παλιότερα δούλευε ως Μπιάνκα σε άλλα μαγαζιά. Υπάρχει περίπτωση να είναι το ίδιο πρόσωπο;
Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.
Συνεχής ενημέρωση από το 2006 μέχρι σήμερα. Καθημερινές ανταποκρίσεις για τα μπουρδέλα της Αθήνας με ενημερώσεις πραγματικού χρόνου. Φωτογραφίες, ενημερώσεις ιερόδουλων, απόψεις και ανταλλαγές πληροφοριών.
www.bourdela.com
ενημέρωση της Τετάρτης...
Ειπωθηκε απο Smirnis νομιζω. ότι ναι αυτη η ιδια.Χθες Πέμπτη περίπου 4 μ.μ. με καύσωνα μπουκάρω στο Βέργας 7 ημιόροφο, νομίζοντας ότι θα πετύχω την εύσωμη Κωνσταντίνα. Αλλά με υποδέχεται κοπέλα ονόματι Ντάρια, καστανή με ίσο μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο, λεπτό σώμα, Α στήθος. Δεν την έχω ξαναδεί στη γειτονιά. Έχω γράψει κριτική, ελπίζω σύντομα να ανέβει.
Τσέχα μου δήλωσε, οπότε καταλαβαίνω ότι είναι Βαλκάνια. Εν τω μεταξύ κάπως πήγε το μυαλό μου σε μια Ντάρια που αναφέρθηκε τελευταία στο Περγάμου 1 και παλιότερα δούλευε ως Μπιάνκα σε άλλα μαγαζιά. Υπάρχει περίπτωση να είναι το ίδιο πρόσωπο;
ευχαριστώ συνάδελφοι, μάλλον έμεινα πίσω στις ενημερώσεις
α, επίσης, να σας ενημερώσω κι εγώ ότι παπάρια ελεύθερο στοματικό κάνει η Ντάρια. Με λάστιχο μου έκανε, παρ΄όλο που ακόμα σκουπιζόμουν από το ντους όταν ήρθε στο δωμάτιο. Αλλά ήταν καλό, σαφώς άνω του μέσου όρου.
α, επίσης, να σας ενημερώσω κι εγώ ότι παπάρια ελεύθερο στοματικό κάνει η Ντάρια. Με λάστιχο μου έκανε, παρ΄όλο που ακόμα σκουπιζόμουν από το ντους όταν ήρθε στο δωμάτιο. Αλλά ήταν καλό, σαφώς άνω του μέσου όρου.
τι έγινε; οι αναρχοφεμινίστριες έκαναν πέσιμο στα μαγαζιά με αφορμή τη δολοφονία της τρανς;βοήθησα την τσατσά Αλινα να καθαρίσει την κάμερα από τις μπογιές λόγω επεισοδίων...
Peterkal7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 14
- Like
- 804
- Πόντοι
- 311
Εχθές ήταν στο Φώκαιας 13 υπόγειο την πείρα με μέτριες υπηρεσίεςΚαλημερα. Περασμα χθες απο Λιοσιων για Μαργκο αλλα τζιφος, αν παει καποιος και ειναι εκει ας γραψει
στο site τους και χθες και σημερα λενε οτι ηταν εκει
ηταν 2 κοριτσια αδιαφορα...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.831
- Πόντοι
- 46.232
στο ανακοίνωσε και δε σου έκανε ή δεν το ανακοίνωσε?ευχαριστώ συνάδελφοι, μάλλον έμεινα πίσω στις ενημερώσεις
αν ανακοίνωσε γιατί δε το διεκδικησες?
πάντως κανονικά κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Πριν λίγο Μεταξουργείο. Το Κ53 και Μ.Α 15 έχουν βάλει ενοικιαστήριο. Τι διάολο δεν υπάρχουν κορίτσια να δουλέψουν; Κ48 κλειστό και χθες το ίδιο. Η Πάολα πήγε Ρουμανία και οι άλλες μάλλον πήραν ρεπό. Το τραγικό το είδα στο Ιάσονος 31 που έχει δύο οίκους, ο πρώτος στο ισόγειο που σήμερα ήταν κλειστός και ο άλλος στο βάθος στο υπόγειο. Κάνω το λάθος να μπω ενώ είναι μια ξανθιά με ένα μπουρνούζι στην είσοδο. Μόλις την προσπέρασα την θυμήθηκα. Μια αρκετά ψηλή, θωρηκτό. Έρχεται μέσα βγάζει το μπουρνούζι, πολύ χοντρά μπούτια και κωλο,και μου λέει. Πωω πολύ ψηλός είσαι εσύ και εκείνη την ώρα ξεπροβάλει ένα τρομακτικό πλάσμα από το κουζινάκι σαν σε ταινία τρόμου. Πρέπει να ήταν 1,50 και εκατό κιλά. Κρεμασμένα βυζιά εντελώς, φορούσε ένα φόρεμα έως τα γόνατα και από το γόνατο και πάνω το πόδι της άνοιγε και γινόταν τριπλάσιο. Εικόνα σοκαριστικη πραγματικά. Πιθανόν να έχει και μια ελαφριά νοητική καθυστέρηση. Έχω δει πολλές χοντρές αλλά αυτή ήταν το κάτι άλλο. Δεν ξέρω εάν την έχει δει κάποιος και δεν ξέρω αν την έχει γαμήσει και κάποιος. Αυτό πραγματικά θα ήθελα να το μάθω. Πληροφοριακά κάνει φουλ πρόγραμμα όπως δήλωσε.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Πέρασα και με την Χριστίνα στο Μ.Α 27 που μου είπε ότι κάνει καλή πίπα. Ούτε καν, τελικά όσες το λένε μόνες τους με το ζόρι παίρνουν την βάση. Κατά τ' άλλα καλή θα έλεγα από φάτσα και κορμί. Για τα γούστα μου δεν αξίζει επαναληπτική. Θα ανεβάσω κριτική
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Έχει δει κανένας την Ειρήνη από Φώκαιας 17? Την ψαχνω εδώ και μέρες και δεν την πετυχαίνω ποτέ.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Εκτακτη ανακοινωση απο το υπουργειο μπουρδελων αττικης
παρακαλουνται ολοι οι μπουρδελιαρηδες να μην τσαρκαρουν 12.00-16.00 γιατι υπαρχει κινδυνος λιποθυμιας απο την ζεστη και την μποχα. Επιλεξτε ελαφρυ ρουχισμο, και οικους με ερκοντισιον για την καλυτερη εξυπηρετηση σας. Για τις επομενες ημερες θα αποδιδεται τιμητικη πλακετα ηρωισμου σε οποιον συνταξει ενημερωση στην μεσημεριανη βαρδια. Ευχαριστουμε.
σε αλλα νεα περασα καταμεσημερο απο την θεια φωτεινη Ι44, οπου για 15 λεπτα εκατσα κυριολεκτικα ακινητος κατω απο κλιματιστικο απολαμβανοντας το παντα τιμιο τσιμπουκι της. Εργαζοταν και η σοφια μαζι της. Βγηκα ανανεωμενος και φρεσκος σαν φρεσκοκομμενο καρπουζι ψυγειου απο τον οικο, γερασα δεν ειμαι για τιποτα παραπανω
παρακαλουνται ολοι οι μπουρδελιαρηδες να μην τσαρκαρουν 12.00-16.00 γιατι υπαρχει κινδυνος λιποθυμιας απο την ζεστη και την μποχα. Επιλεξτε ελαφρυ ρουχισμο, και οικους με ερκοντισιον για την καλυτερη εξυπηρετηση σας. Για τις επομενες ημερες θα αποδιδεται τιμητικη πλακετα ηρωισμου σε οποιον συνταξει ενημερωση στην μεσημεριανη βαρδια. Ευχαριστουμε.
σε αλλα νεα περασα καταμεσημερο απο την θεια φωτεινη Ι44, οπου για 15 λεπτα εκατσα κυριολεκτικα ακινητος κατω απο κλιματιστικο απολαμβανοντας το παντα τιμιο τσιμπουκι της. Εργαζοταν και η σοφια μαζι της. Βγηκα ανανεωμενος και φρεσκος σαν φρεσκοκομμενο καρπουζι ψυγειου απο τον οικο, γερασα δεν ειμαι για τιποτα παραπανω
Τι ώρες πας ;Έχει δει κανένας την Ειρήνη από Φώκαιας 17? Την ψαχνω εδώ και μέρες και δεν την πετυχαίνω ποτέ.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Κάνουν παρτούζα αυτές;;;Εκτακτη ανακοινωση απο το υπουργειο μπουρδελων αττικης
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Αυτο το ψηλο θωρηκτο που ειδες στην αρχη με το μπουρνουζι (οχι το αλλο το 1,50) μαλλον θα ηταν η Μαρια η αλβανιδα...Πριν λίγο Μεταξουργείο. Το Κ53 και Μ.Α 15 έχουν βάλει ενοικιαστήριο. Τι διάολο δεν υπάρχουν κορίτσια να δουλέψουν; Κ48 κλειστό και χθες το ίδιο. Η Πάολα πήγε Ρουμανία και οι άλλες μάλλον πήραν ρεπό. Το τραγικό το είδα στο Ιάσονος 31 που έχει δύο οίκους, ο πρώτος στο ισόγειο που σήμερα ήταν κλειστός και ο άλλος στο βάθος στο υπόγειο. Κάνω το λάθος να μπω ενώ είναι μια ξανθιά με ένα μπουρνούζι στην είσοδο. Μόλις την προσπέρασα την θυμήθηκα. Μια αρκετά ψηλή, θωρηκτό. Έρχεται μέσα βγάζει το μπουρνούζι, πολύ χοντρά μπούτια και κωλο,και μου λέει. Πωω πολύ ψηλός είσαι εσύ και εκείνη την ώρα ξεπροβάλει ένα τρομακτικό πλάσμα από το κουζινάκι σαν σε ταινία τρόμου. Πρέπει να ήταν 1,50 και εκατό κιλά. Κρεμασμένα βυζιά εντελώς, φορούσε ένα φόρεμα έως τα γόνατα και από το γόνατο και πάνω το πόδι της άνοιγε και γινόταν τριπλάσιο. Εικόνα σοκαριστικη πραγματικά. Πιθανόν να έχει και μια ελαφριά νοητική καθυστέρηση. Έχω δει πολλές χοντρές αλλά αυτή ήταν το κάτι άλλο. Δεν ξέρω εάν την έχει δει κάποιος και δεν ξέρω αν την έχει γαμήσει και κάποιος. Αυτό πραγματικά θα ήθελα να το μάθω. Πληροφοριακά κάνει φουλ πρόγραμμα όπως δήλωσε.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Για αυτό παιφες
Ίσως δουλεύει δεύτερη βάρδια
Κι εγώ την έψαχνα τις προάλλες αλλά Τζιφος.Έχει δει κανένας την Ειρήνη από Φώκαιας 17? Την ψαχνω εδώ και μέρες και δεν την πετυχαίνω ποτέ.
Ίσως δουλεύει δεύτερη βάρδια
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
δεν γνωριζω, αυθαιρετα θα σου απαντουσα "μαλλον οχι", ειδικα την σοφια (που ειναι σαφως πιο παστρικια) δεν την εχω για τετοια ζογκλερικα πλεον. Δεν δουλευουν συχνα ταυτοχρονα, εγω μαλλον επεσα στην αλλαγη. Και να κανουν παρτουζα παντως, δεν θα αξιζει και τοσο κατ'εμε. Εκει πας για να φυγουν ξεκουραστα και αβιαστα τα χοντρα.Κάνουν παρτούζα αυτές;;;
alfabitagama
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 631
- Πόντοι
- 300
Διδυμου 27 η Ιβάν(κ)α και διδύμου 22 η φωτεινή η ροντικα και η σοφία. Φωτεινή και ροντικα δούλευαν στο φ109.Καλησπερα,κανεις καμια ενημερωση διδυμου τωρα τι παιζει;
captain922
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 870
- Πόντοι
- 81
Έχει δει κανένας την Ειρήνη από Φώκαιας 17? Την ψαχνω εδώ και μέρες και δεν την πετυχαίνω ποτέ.
Αν εννοείς αυτή στον όροφο την πέτυχα το περασμένο Σάββατο στη δεύτερη βάρδια
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Η ξανθιά με το μπουρνούζι είναι η Μαρία η μπουχέσα.Πριν λίγο Μεταξουργείο. Το Κ53 και Μ.Α 15 έχουν βάλει ενοικιαστήριο. Τι διάολο δεν υπάρχουν κορίτσια να δουλέψουν; Κ48 κλειστό και χθες το ίδιο. Η Πάολα πήγε Ρουμανία και οι άλλες μάλλον πήραν ρεπό. Το τραγικό το είδα στο Ιάσονος 31 που έχει δύο οίκους, ο πρώτος στο ισόγειο που σήμερα ήταν κλειστός και ο άλλος στο βάθος στο υπόγειο. Κάνω το λάθος να μπω ενώ είναι μια ξανθιά με ένα μπουρνούζι στην είσοδο. Μόλις την προσπέρασα την θυμήθηκα. Μια αρκετά ψηλή, θωρηκτό. Έρχεται μέσα βγάζει το μπουρνούζι, πολύ χοντρά μπούτια και κωλο,και μου λέει. Πωω πολύ ψηλός είσαι εσύ και εκείνη την ώρα ξεπροβάλει ένα τρομακτικό πλάσμα από το κουζινάκι σαν σε ταινία τρόμου. Πρέπει να ήταν 1,50 και εκατό κιλά. Κρεμασμένα βυζιά εντελώς, φορούσε ένα φόρεμα έως τα γόνατα και από το γόνατο και πάνω το πόδι της άνοιγε και γινόταν τριπλάσιο. Εικόνα σοκαριστικη πραγματικά. Πιθανόν να έχει και μια ελαφριά νοητική καθυστέρηση. Έχω δει πολλές χοντρές αλλά αυτή ήταν το κάτι άλλο. Δεν ξέρω εάν την έχει δει κάποιος και δεν ξέρω αν την έχει γαμήσει και κάποιος. Αυτό πραγματικά θα ήθελα να το μάθω. Πληροφοριακά κάνει φουλ πρόγραμμα όπως δήλωσε.
Η άλλη που λες παίζει να είναι μια μελαχρινή ρεπατζού από το Κολοκυνθούς 38. Σταματούν αρκετές και φεύγουν για άλλες πολιτείες όπως και για διακοπές. Αν μιλούσε πολύ αργά και περπατούσε με δυσκολία, αυτή ήταν. Κάνει φούλ λέει. Αν μπεις παραμέσα θα σε πλευρίσει
κι άντε να ξεφύγεις. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει δωμάτιο μαζί της.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις