Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 340 άτομα (24 μέλη και 316 επισκέπτες)

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Καλημέρα υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ομορφιά σαν την Ντιάνα ;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
Χθες Πέμπτη περίπου 4 μ.μ. με καύσωνα μπουκάρω στο Βέργας 7 ημιόροφο, νομίζοντας ότι θα πετύχω την εύσωμη Κωνσταντίνα. Αλλά με υποδέχεται κοπέλα ονόματι Ντάρια, καστανή με ίσο μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο, λεπτό σώμα, Α στήθος. Δεν την έχω ξαναδεί στη γειτονιά. Έχω γράψει κριτική, ελπίζω σύντομα να ανέβει.
Τσέχα μου δήλωσε, οπότε καταλαβαίνω ότι είναι Βαλκάνια. Εν τω μεταξύ κάπως πήγε το μυαλό μου σε μια Ντάρια που αναφέρθηκε τελευταία στο Περγάμου 1 και παλιότερα δούλευε ως Μπιάνκα σε άλλα μαγαζιά. Υπάρχει περίπτωση να είναι το ίδιο πρόσωπο;

ενημέρωση της Τετάρτης...

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
Χθες Πέμπτη περίπου 4 μ.μ. με καύσωνα μπουκάρω στο Βέργας 7 ημιόροφο, νομίζοντας ότι θα πετύχω την εύσωμη Κωνσταντίνα. Αλλά με υποδέχεται κοπέλα ονόματι Ντάρια, καστανή με ίσο μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο, λεπτό σώμα, Α στήθος. Δεν την έχω ξαναδεί στη γειτονιά. Έχω γράψει κριτική, ελπίζω σύντομα να ανέβει.
Τσέχα μου δήλωσε, οπότε καταλαβαίνω ότι είναι Βαλκάνια. Εν τω μεταξύ κάπως πήγε το μυαλό μου σε μια Ντάρια που αναφέρθηκε τελευταία στο Περγάμου 1 και παλιότερα δούλευε ως Μπιάνκα σε άλλα μαγαζιά. Υπάρχει περίπτωση να είναι το ίδιο πρόσωπο;
Ειπωθηκε απο Smirnis νομιζω. ότι ναι αυτη η ιδια.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
ευχαριστώ συνάδελφοι, μάλλον έμεινα πίσω στις ενημερώσεις :wink:

α, επίσης, να σας ενημερώσω κι εγώ ότι παπάρια ελεύθερο στοματικό κάνει η Ντάρια. Με λάστιχο μου έκανε, παρ΄όλο που ακόμα σκουπιζόμουν από το ντους όταν ήρθε στο δωμάτιο. Αλλά ήταν καλό, σαφώς άνω του μέσου όρου.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
βοήθησα την τσατσά Αλινα να καθαρίσει την κάμερα από τις μπογιές λόγω επεισοδίων...
τι έγινε; οι αναρχοφεμινίστριες έκαναν πέσιμο στα μαγαζιά με αφορμή τη δολοφονία της τρανς;

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
804
Πόντοι
311
Καλημερα. Περασμα χθες απο Λιοσιων για Μαργκο αλλα τζιφος, αν παει καποιος και ειναι εκει ας γραψει
στο site τους και χθες και σημερα λενε οτι ηταν εκει
ηταν 2 κοριτσια αδιαφορα...
Εχθές ήταν στο Φώκαιας 13 υπόγειο την πείρα με μέτριες υπηρεσίες

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
ευχαριστώ συνάδελφοι, μάλλον έμεινα πίσω στις ενημερώσεις :wink:

α, επίσης, να σας ενημερώσω κι εγώ ότι παπάρια ελεύθερο στοματικό κάνει η Ντάρια. Με λάστιχο μου έκανε, παρ΄όλο που ακόμα σκουπιζόμουν από το ντους όταν ήρθε στο δωμάτιο. Αλλά ήταν καλό, σαφώς άνω του μέσου όρου.
στο ανακοίνωσε και δε σου έκανε ή δεν το ανακοίνωσε?
αν ανακοίνωσε γιατί δε το διεκδικησες?
πάντως κανονικά κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Πριν λίγο Μεταξουργείο. Το Κ53 και Μ.Α 15 έχουν βάλει ενοικιαστήριο. Τι διάολο δεν υπάρχουν κορίτσια να δουλέψουν; Κ48 κλειστό και χθες το ίδιο. Η Πάολα πήγε Ρουμανία και οι άλλες μάλλον πήραν ρεπό. Το τραγικό το είδα στο Ιάσονος 31 που έχει δύο οίκους, ο πρώτος στο ισόγειο που σήμερα ήταν κλειστός και ο άλλος στο βάθος στο υπόγειο. Κάνω το λάθος να μπω ενώ είναι μια ξανθιά με ένα μπουρνούζι στην είσοδο. Μόλις την προσπέρασα την θυμήθηκα. Μια αρκετά ψηλή, θωρηκτό. Έρχεται μέσα βγάζει το μπουρνούζι, πολύ χοντρά μπούτια και κωλο,και μου λέει. Πωω πολύ ψηλός είσαι εσύ και εκείνη την ώρα ξεπροβάλει ένα τρομακτικό πλάσμα από το κουζινάκι σαν σε ταινία τρόμου. Πρέπει να ήταν 1,50 και εκατό κιλά. Κρεμασμένα βυζιά εντελώς, φορούσε ένα φόρεμα έως τα γόνατα και από το γόνατο και πάνω το πόδι της άνοιγε και γινόταν τριπλάσιο. Εικόνα σοκαριστικη πραγματικά. Πιθανόν να έχει και μια ελαφριά νοητική καθυστέρηση. Έχω δει πολλές χοντρές αλλά αυτή ήταν το κάτι άλλο. Δεν ξέρω εάν την έχει δει κάποιος και δεν ξέρω αν την έχει γαμήσει και κάποιος. Αυτό πραγματικά θα ήθελα να το μάθω. Πληροφοριακά κάνει φουλ πρόγραμμα όπως δήλωσε.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Πέρασα και με την Χριστίνα στο Μ.Α 27 που μου είπε ότι κάνει καλή πίπα. Ούτε καν, τελικά όσες το λένε μόνες τους με το ζόρι παίρνουν την βάση. Κατά τ' άλλα καλή θα έλεγα από φάτσα και κορμί. Για τα γούστα μου δεν αξίζει επαναληπτική. Θα ανεβάσω κριτική

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Έχει δει κανένας την Ειρήνη από Φώκαιας 17? Την ψαχνω εδώ και μέρες και δεν την πετυχαίνω ποτέ.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Εκτακτη ανακοινωση απο το υπουργειο μπουρδελων αττικης

παρακαλουνται ολοι οι μπουρδελιαρηδες να μην τσαρκαρουν 12.00-16.00 γιατι υπαρχει κινδυνος λιποθυμιας απο την ζεστη και την μποχα. Επιλεξτε ελαφρυ ρουχισμο, και οικους με ερκοντισιον για την καλυτερη εξυπηρετηση σας. Για τις επομενες ημερες θα αποδιδεται τιμητικη πλακετα ηρωισμου σε οποιον συνταξει ενημερωση στην μεσημεριανη βαρδια. Ευχαριστουμε.

σε αλλα νεα περασα καταμεσημερο απο την θεια φωτεινη Ι44, οπου για 15 λεπτα εκατσα κυριολεκτικα ακινητος κατω απο κλιματιστικο απολαμβανοντας το παντα τιμιο τσιμπουκι της. Εργαζοταν και η σοφια μαζι της. Βγηκα ανανεωμενος και φρεσκος σαν φρεσκοκομμενο καρπουζι ψυγειου απο τον οικο, γερασα δεν ειμαι για τιποτα παραπανω

Getting Ready Big Boi GIF by Outkast

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Εκτακτη ανακοινωση απο το υπουργειο μπουρδελων αττικης

παρακαλουνται ολοι οι μπουρδελιαρηδες να μην τσαρκαρουν 12.00-16.00 γιατι υπαρχει κινδυνος λιποθυμιας απο την ζεστη και την μποχα. Επιλεξτε ελαφρυ ρουχισμο, και οικους με ερκοντισιον για την καλυτερη εξυπηρετηση σας. Για τις επομενες ημερες θα αποδιδεται τιμητικη πλακετα ηρωισμου σε οποιον συνταξει ενημερωση στην μεσημεριανη βαρδια. Ευχαριστουμε.

σε αλλα νεα περασα καταμεσημερο απο την θεια φωτεινη Ι44, οπου για 15 λεπτα εκατσα κυριολεκτικα ακινητος κατω απο κλιματιστικο απολαμβανοντας το παντα τιμιο τσιμπουκι της. Εργαζοταν και η σοφια μαζι της. Βγηκα ανανεωμενος και φρεσκος σαν φρεσκοκομμενο καρπουζι ψυγειου απο τον οικο, γερασα δεν ειμαι για τιποτα παραπανω

Getting Ready Big Boi GIF by Outkast
Κάνουν παρτούζα αυτές;;;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Πριν λίγο Μεταξουργείο. Το Κ53 και Μ.Α 15 έχουν βάλει ενοικιαστήριο. Τι διάολο δεν υπάρχουν κορίτσια να δουλέψουν; Κ48 κλειστό και χθες το ίδιο. Η Πάολα πήγε Ρουμανία και οι άλλες μάλλον πήραν ρεπό. Το τραγικό το είδα στο Ιάσονος 31 που έχει δύο οίκους, ο πρώτος στο ισόγειο που σήμερα ήταν κλειστός και ο άλλος στο βάθος στο υπόγειο. Κάνω το λάθος να μπω ενώ είναι μια ξανθιά με ένα μπουρνούζι στην είσοδο. Μόλις την προσπέρασα την θυμήθηκα. Μια αρκετά ψηλή, θωρηκτό. Έρχεται μέσα βγάζει το μπουρνούζι, πολύ χοντρά μπούτια και κωλο,και μου λέει. Πωω πολύ ψηλός είσαι εσύ και εκείνη την ώρα ξεπροβάλει ένα τρομακτικό πλάσμα από το κουζινάκι σαν σε ταινία τρόμου. Πρέπει να ήταν 1,50 και εκατό κιλά. Κρεμασμένα βυζιά εντελώς, φορούσε ένα φόρεμα έως τα γόνατα και από το γόνατο και πάνω το πόδι της άνοιγε και γινόταν τριπλάσιο. Εικόνα σοκαριστικη πραγματικά. Πιθανόν να έχει και μια ελαφριά νοητική καθυστέρηση. Έχω δει πολλές χοντρές αλλά αυτή ήταν το κάτι άλλο. Δεν ξέρω εάν την έχει δει κάποιος και δεν ξέρω αν την έχει γαμήσει και κάποιος. Αυτό πραγματικά θα ήθελα να το μάθω. Πληροφοριακά κάνει φουλ πρόγραμμα όπως δήλωσε.
Αυτο το ψηλο θωρηκτο που ειδες στην αρχη με το μπουρνουζι (οχι το αλλο το 1,50) μαλλον θα ηταν η Μαρια η αλβανιδα...

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπερα,κανεις καμια ενημερωση διδυμου τωρα τι παιζει;

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Για αυτό παιφες
Έχει δει κανένας την Ειρήνη από Φώκαιας 17? Την ψαχνω εδώ και μέρες και δεν την πετυχαίνω ποτέ.
Κι εγώ την έψαχνα τις προάλλες αλλά Τζιφος.
Ίσως δουλεύει δεύτερη βάρδια

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Κάνουν παρτούζα αυτές;;;
δεν γνωριζω, αυθαιρετα θα σου απαντουσα "μαλλον οχι", ειδικα την σοφια (που ειναι σαφως πιο παστρικια) δεν την εχω για τετοια ζογκλερικα πλεον. Δεν δουλευουν συχνα ταυτοχρονα, εγω μαλλον επεσα στην αλλαγη. Και να κανουν παρτουζα παντως, δεν θα αξιζει και τοσο κατ'εμε. Εκει πας για να φυγουν ξεκουραστα και αβιαστα τα χοντρα.

alfabitagama

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
631
Πόντοι
300

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
870
Πόντοι
81

Αν εννοείς αυτή στον όροφο την πέτυχα το περασμένο Σάββατο στη δεύτερη βάρδια

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η ξανθιά με το μπουρνούζι είναι η Μαρία η μπουχέσα.
Η άλλη που λες παίζει να είναι μια μελαχρινή ρεπατζού από το Κολοκυνθούς 38. Σταματούν αρκετές και φεύγουν για άλλες πολιτείες όπως και για διακοπές. Αν μιλούσε πολύ αργά και περπατούσε με δυσκολία, αυτή ήταν. Κάνει φούλ λέει. Αν μπεις παραμέσα θα σε πλευρίσει
κι άντε να ξεφύγεις. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν να μπαίνει δωμάτιο μαζί της.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom