Αρκετη κινηση απο κοσμο το πρωι στο μεταξι. Κατα τις 12.00 λοιπον
ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΟ Κ45
Στην θεση της μια μιλφογκιλφ την οποια την εχει λυπηθει η ψυχη μου να της ριχνω συνεχομενες χυλοπιτες, σημερα την παρηγορησα με μια αγκαλιτσα πριν φυγω χαχαχα. Η τσατσα μου εκανε την κινεζα οταν ρωτησα με παραπονο ποτε επιτελους θα γαμησω την Χριστινα.
συμπληρωνω μερικα ονοματα (οσα θυμαμαι) με βαση τις χτεσινες ενημερωσεις του σμυρνη, σας εξιστορω και λιγα κωμικοτραγικα της βολτας μου. τα υπολοιπα οπως γραφτηκαν εδω
#173.362
#173.364
#173.365
οτι ειδα ιδιο, προφανως
δεν το αναφερω.
Ι30Α (οροφος) Μαρια το ξωτικο, κανονικο κορμι 2αρι βυζι, σε απλο
Ι31πρωτο δεξια, Αλεξανδρα με ακα πιπα (εχει γραφτει), δεν με αφηναν να φυγω
Αραξα στο σαλονι και τους ειπα οτι οποτε το αποφασισουν, μου ανοιγουν τον δρομο, δροσουλα εχει αλλωστε δεν βιαζομαι
βρηκε ανθρωπο να τα κανει... Με "αφησε" 2 λεπτα μετα -Εσυ εισαι μεγκαλο μαλακα
Ι32 ανοιχτο μονο το ισογειο
στο βαθος (οροφος κλειστος, ισογειο πρωτο δεξια κλειστα) μια συμπαθητικης εμφανισης, ξινισμενης μαπας, γυμνοστηθη μελαχρινη με τα μαλλια πολλα κοτσιδακια, σε απλο.
Ι37Α ισογειο μια πετιτ μελαχρινη σκουροδερμη κοπελα, με ωραιο κωλαρακο,
στα 15 ευρω, στις κριτικες βλεπω μια "Νελλυ" παρομοιας εμφανισης/τιμης αρα το αφηνω μεχρι να το αμφισβητησει καποιος.
Ι36 ηταν στο δωματιο, ΟΧΙ η τζεσικα -η μαυρουλα-, αλλο ονομα ειπε η τσατσα, δεν περιμενα και εφυγα.
Ι43 Μιρελα σολο ΑΛΛΑ η τσατσα ηταν μια καυλιαρα μιλφ την οποια ηθελα να γαμησω (δεν δεχτηκε
)
πολλα 44αρια κλειστα, ι46 οροφος λειπει η καρινα.
(ΜΑ&)Περδικα1 οροφος Αννα, σκουροδερμη χαμογελαστη με διχτυωτο κορμακι (μαλλον γυφτορουμανα) σε συνεχομενα δωματια, χοντρουλα με κοιλουμπα, 4αρια+ βυζια, σε απλο+69
Κ47 εκτος απο την ολγα ηταν μια ξανθια χαρουμενη νταρνανα μιλφογκιλφ με κοντο μαλλι που δουλευει συχνα μαζι της, σε ακα τελειωτικο
Κ45 αριστερα, πρωτη πορτα κλειστη, δευτερη πορτα οπως ειπα μια μιλφογκιλφ σε ακα/τελειωτικο
Κ32ισογειο (το τερμα αριστερα τελος παντων), μια συμπαθητικης εμφανισης αλλα φολιζουσας μαπας κορασιδα σε απλο,
στο εικοσαρικο, η τσατσα ειπε οτι ειναι καινουρια κοπελα, δεν ακουσα ονομα, ειχα αρχισει να ζεσταινομαι.
Κ32Γ μαλλον οι ιδιες κοπελες που γραφτηκαν χθες απο το τσιμπουκισταν, οι πουτανες δεν ηταν στο κουζινακι αλλα ειχαν αραξει στο σαλονι το οποιο βρωμαγε αποπνικτικα αροξολ (μαλλον εφαγαν επιθεση απο αλανιαρα μεταξουργειωτικη κατσαριδα), εφυγα γρηγορα και ακουσα πολλα ρωσικα μπινελικια μεχρι να ανεβω
Αυτα νομιζω ειναι τα λιθαρακια που εχω να προσθεσω. Για τα περισσοτερα απο τα υπολοιπα σπιτια, οσα μπηκα τουλαχιστον (και μπηκα σε πολλα), ισχυουν οσα γραφτηκαν χθες. Με τετοιο ροστερ προβλεπεται δυσκολο το καλοκαιρι για τους πρωινους...