Ναι ηταν και σε στουντιο μολις εφυγε απο ΦωκαιαςΘεσσαλονικια εξ Αλβανίας μάλλον
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
στο μ αλεξανδρου 28α βερονικα η γνωστη γκιλφ απο Διδυμου 27 και βεργας 7?συνέχεια πάντα live
Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 κλειστό.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Χριστίνα μελαχρινή μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος και στο δεξί μπράτσο, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 22αρια κλειστά.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Σιντι, μελαχρινή λατινα με το μαλλί πιασμένο σε πολύ μακριά αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 3.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος κλειστό.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 25αρια αριστερά Χριστίνα ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν πεσμένο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά κλειστο.
Μεγαλου 28α αριστερά Βερονικα μιλφογκιλφ με καροτι μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι και Καιτη μελαχρινή μιλφ μέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με 2αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Λίνα (από Κολωνού 53)γκρανι, παχουλο με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό,το απόγευμα θα δουλέψει η Χριστίνα.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Αλεξάνδρα ξανθιά κατσαρομαλλα σώμα με πιασίματα τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και στο δεξί ώμο και στο δεξί πόδι στο ύψος της γάμπας, με 2.5αρι συν βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα 1 όροφος Κορινα ξανθιά κοντή με μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρουλα με 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στη δεξιά ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Περδικκα 3αρια κλειστά.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.147
- Πόντοι
- 1.936
Ειναι ψυχακιας αυτη!!!Aγαπητέ Κουλαμαρία, δες σε άκουγα πιο νωρίς, παιδιά τι να πω, σηκώθηκε 3 φορές κατά την διάρκεια της πίπας η Ιβάνκα σταματώντας, μετά γύρισε προς τον καθρέφτη και γέλασε με μανία σαν τον Joker, εκεί ειλικρινά τρόμαξα. Τραγική εμπειρία μετά σηκώθηκε ξαφνικά και είπε τέλος γειά σας στο 6λεπτο χωρίς Σεξ, έγραψα και κριτική, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο ποτέ. Μακριά και αγαπημένοι.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Οχιστο μ αλεξανδρου 28α βερονικα η γνωστη γκιλφ απο Διδυμου 27 και βεργας 7?
Καλημέρα. Θυμάσαι τι ώρα πιάνει διδυμου δουλειά η Βικτωρια ; Και αν δουλεύει Πέμπτη ;
Ψηφίζω το 2 λόγω διαίσθησης και αποκλείω το 4 γιατί λογικά μπαίνει φράγμα του 2.
Το 1 δεν υπήρξε ποτέ, ήταν απλά η εκπαιδευτική περίοδος που έμπαινε στο "καλαπόδι" και το 3 εξανεμίστηκε. Πλέον απλή εργασία το θέμα. Εδώ δεν είναι Πιπίνου μονοπώλιο. Κάπως έτσι...
Μάλλον έχεις δίκιο για την Βίκυ.
Ας μας φωτήσει και κάποιος άλλος που ξέρει κάτι παραπάνω!
Mistis2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 440
- Πόντοι
- 290
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
10 πιάνει αλλά δεν έχει στάνταρ πρόγραμμα. Χθες έλλειπε και μπορεί και σήμεραΚαλημέρα. Θυμάσαι τι ώρα πιάνει διδυμου δουλειά η Βικτωρια ; Και αν δουλεύει Πέμπτη ;
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.416
- Πόντοι
- 2.036
Έτσι όπως τα λες δεν καταλαβαίνω και πολλάΚαλησπέρα, γράφω εδώ μήπως κ κανένα αλάνι βοηθήσει την κατάσταση. Κάπου μέσα με τέλη Ιανουαρίου είχα μπει εκεί Κολωνού κ κοίταζα 3-4 ωρα το βράδυ μετά από καυλαντα είχα προχωρήσει σίγουρα εκτός Κολωνού όπου μπήκα σε ένα υπόγειο με 10€ προγράμματα π τα ανακοίνωνε πουτάνα με τα τακούνια σχετικά 1.73 φάση μαυρομαλλα κατω των 30 που με κοίταζε με ένα ωραίο βλεμμα μιας κ νόμιζε ότι ρώτησα για παρτουζα, εγώ είχα σκάσει μετά από κλαμπ κυριλέ και ήταν κ μια ξανθιά περίπου Ρωσίδα κοντοτερη 23 δήλωσε μέσα με τα χέρια της κ έγω τότε σαν πρωτάρης δν έκατσα να ρωτήσω τα σχετικά. Είχε αρκετό κόσμο μόλις βγήκα από το δωμάτιο, σχετικά μεγάλο μέρος αν και ειχα μπει για 2γυρους. Μεταξουργείο σίγουρα για να είναι στο 10ρικο.
Τα υπόγεια δεν είναι και πάρα πολλά αλλά δεν μου λέει κι πολλά η περιγραφή σου, το δίδυμο που περιγράφεις και σε υπόγειο, δεν μου λέει κάτι αν και δεν πάω συχνά 3η βάρδια.
Η Μαρίνα είναι μια παχουλούλα μελαχρινή με 3άρια ?Η Μαρινα η Ουζμπεκα αγνοείται.
Στο Κολωνου 45 ευθεία δεξι ειναι η Χριστίνα, δεν πρόκειται για την γυναίκα του Ουκρανού μαχητή αλλα αλλη ξανθια. Η Ευα Bluetooth ειναι στην πατρίδα της λέει η τσατσά.
Η Εύα κάνει μεταφορά κεφαλαίων Πακιστάν-Ουκρανία, κρίμα, αρκετά ωραίο μωρό.
Διαγραμμένο μέλος 41167
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 200
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 13.040
Όχι, αυτή του 72 είναι η Πολωνή που δούλευε Φωκαίας 27Α.Η Κατερίνα στο Φυλής 72 είναι μία με γυαλιά που δουλεύει κ στο Φώκαιας 9?Γτ αυτή είναι αλβανίδα.Αν γνωρίζει κάποιος μύστης ας απαντήσει!
Mistis2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 440
- Πόντοι
- 290
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Όχι, αυτή του 72 είναι η Πολωνή που δούλευε Φωκαίας 27Α.
οκ ευχαριστω μηπως ξερεις κατι για τη βερονικα που εννοω εγω?εχει χαθει και ψαχνω να τη βρω
Η Πολωνή η Κατερίνα είναι μια κάπως χοντρουλα;Όχι, αυτή του 72 είναι η Πολωνή που δούλευε Φωκαίας 27Α.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Έχω καιρό να περάσω. Κάποιος ανέβασε κριτική όμως τελευταία. Υποθέτω ότι δουλεύει κανονικά.οκ ευχαριστω μηπως ξερεις κατι για τη βερονικα που εννοω εγω?εχει χαθει και ψαχνω να τη βρω
οκ ευχαριστω και παλι μηπως ξερεις που δουλευει?Έχω καιρό να περάσω. Κάποιος ανέβασε κριτική όμως τελευταία. Υποθέτω ότι δουλεύει κανονικά.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Διδύμου 8Β ισόγειο. Πάντα πρωί έως τις 17:00οκ ευχαριστω και παλι μηπως ξερεις που δουλευει?
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.262
- Πόντοι
- 2.836
Με φώλιασε μέσα για τα καλά η κυρία, κώλο είπε και ούτε μπροστά δεν με άφησε να ολοκληρώσω.Όχι, αυτή του 72 είναι η Πολωνή που δούλευε Φωκαίας 27Α.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Πριν μια ώρα Ιάσονος 46. Περνάω με Αναστασία. Τραγική περίπτωση από θέμα χρόνου. Στα 2 λεπτά ήθελε σεξ. Με το ζόρι και γκρίνια όταν της είπα να συνεχίσει την πίπα έκανε κάνα δίλεπτο ακόμα.. Μετά σεξ και συνολικά 6 λεπτά στο δωμάτιο. Βγήκα τσακώθηκα με την τσατσά που είχε το θράσος να μου πει ότι δεν είναι όπως τα λέω γιατί βάζω ξυπνητήρι όπως είπε. Της λέω φερτο να το δω. Το φέρνει και δείχνει 8 λεπτά. Της λέω 8 λεπτά δείχνει τώρα. Πλύθηκσ ντύθηκα και μιλάμε και μισό λεπτό. Κατάλαβε ότι έκανε μαλακία και δεν ξαναέβγαλε άχνα, μόνο με κοίταγε στα μάτια. Το κακό έχει παραγίνει στο Μεταξουργείο με το χρονόμετρο πάντως. Και χθες στο Μ.Α 28 που πήρα παρτούζα χτύπησε στο πεντάλεπτο. Τα κορίτσια όμως την έγραψαν κανονικά γι αυτό και δεν της είπα τίποτα φεύγοντας
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Ένα πούτσο πάμε να ρίξουμε και μας το βγάζουν ξινό οι μαλακισμένες. Φεύγουμε με νεύρα
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.570
- Πόντοι
- 4.646
Προφανώς μιλάς για την Αλβανίδα που είναι ΦΟΛΑ του κερατά! Η Κατερίνα η Πολωνέζα είναι τοπ στην κατηγορία της. Έγραψα και πρόσφατη κριτική!Με φώλιασε μέσα για τα καλά η κυρία, κώλο είπε και ούτε μπροστά δεν με άφησε να ολοκληρώσω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις