Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
σου πήραν τα μυαλά οι ομορφιές στη Disneyland, Μ.Α 15Τωρα λαίβ Μεταξουργείο.
Μεγαλου Αλέκου 28 υπόγειο δεν ειναι η Χριστίνα η μαυρομαλλα Ρωσσιδα. Ειναι η Νάταλι το αδύνατο γκιλφ με το κοντό μαλλι απο Μ.Α 17 ισόγειο.
Το Μ.Α 17 ισογειο ειναι κλειστό.
Εννοείς για την ως Κριστινα που εμφανιζόταν στα studios πριν λίγο καιρό;;το βραδυ παιζει η τζεσικα στο φυλης 59 πανω??ξερει κανεις?
Δεν ξέρω αν δούλευε σε στούντιο.παλια δούλευε Φώκαιας 25 και φυλής 84.Η Θεσσαλονικιά η τζεσικαΕννοείς για την ως Κριστινα που εμφανιζόταν στα studios πριν λίγο και
Αν ζητούσες όμορφη και τίμια σε πρόγραμμα, η απάντηση θα ήταν "καμία". Αφού όμως αρκείσαι στο "λεπτή" και τίμια, καλές προδιαγραφές έχειΡε αλάνια υπάρχει τίποτα στο μεταξουργείο 1ή ή 2η βάρδια που να είναι τίμια στο πρόγραμμα της και εμφανισιακά να είναι λεπτή ;
Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να ξανακάνει όχι τα ίδια αλλά ούτε τα μισά από όσα έκανε. Άσε που έχει καταλάβει ότι οι υπόλοιπες κοιμούνται όρθιες στην συντριπτική πλειοψηφία και πάειΕίναι μία ξανθιά Ρωσίδα 32-35 ετών, με αρκετά χρόνια εμπειρίας στους οίκους ανοχής. Ξανθιά, με πολύ όμορφο πρόσωπο, με πράσινα μάτια. Μετρίου αναστήματος, με λεπτό σώμα, ωραίο κώλο και μικρά βυζιά. Κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό, γλύφει αρχίδια και στο σεξ αντέχει την πίεση. Όταν δούλευε στο Πιπίνου 118 έδινε γλωσσόφιλα και την έχυνες στο στόμα. Από τότε που ήρθε στην Φυλής τα έκοψε και έχει μία διάθεση ξεπέτας. Αυτός είναι και ο λόγος που σταμάτησα να πηγαίνω μαζί της. Μόλις τα επαναφέρει, στο πρόγραμμα, θα επιστρέψω.
Θεσσαλονικια εξ Αλβανίας μάλλονΔεν ξέρω αν δούλευε σε στούντιο.παλια δούλευε Φώκαιας 25 και φυλής 84.Η Θεσσαλονικιά η τζεσικα
Καρολίναναι ρε και εμενα δε με ενθουσιασε λεμε,δε την εχω παρει γιατι δε εντυπωσιαστηκα,καλα με μιχαελα εχω περασει λιγο κατω απο 10 φορες,εχω χυσει επικα μαζι της,μαρινα αν λες τη ριωσιδα στον φωκ 17Α την εχω παρει μια φορα και κοπανιοταν ωραια στο καυλι μου αλλα δε ηταν και πυραυλος σα τη μιχαελα,τωρα καρολινα,ευα,ιζαμπελα δε εχω παρει.
Μιας και ανέφερες τα Κολοκυνθούς 38 , περνώντας το πρωί ειδα και τα δύο φωτάκια αναμμένα, αλλά δεν μπήκα στον κόπο να δω έστω κι από περιέργεια ποιες εργάζονταν.Εκεί έπαιρνα συχνά μια Ουκρανή μιλφογκίλφ που είχε... ρομαντικές διαθέσεις, αλλά κρατούσα χαρακτήρα....Αν ζητούσες όμορφη και τίμια σε πρόγραμμα, η απάντηση θα ήταν "καμία". Αφού όμως αρκείσαι στο "λεπτή" και τίμια, καλές προδιαγραφές έχει
η Λίλλη στο Ιάσωνος 1γ. Στην φάτσα όμως χάνει. Γενικώς αυτό το μπουρδέλο έχει να βγάλει πόρνη με (στάνταρ) απλό πρόγραμμα από την εποχή της δραχμής!!! Για μένα μετά τα μυθικά 38άρια Κολοκυνθούς που η χειρότερη έκανε υπερφουλ τοτε (και βλεποταν άνετα) το Ιάσωνος 1γ έχει το αργυρό μετάλλιο στην παροχή υπηρεσιών.
Τώρα πια είναι όλες άχρηστες. Μάλλον την Ειρήνη θα λες με το βλέμμα της εξαρτησης. Πάει κι αυτή. Εξαφανίστηκε.Μιας και ανέφερες τα Κολοκυνθούς 38 , περνώντας το πρωί ειδα και τα δύο φωτάκια αναμμένα, αλλά δεν μπήκα στον κόπο να δω έστω κι από περιέργεια ποιες εργάζονταν.Εκεί έπαιρνα συχνά μια Ουκρανή μιλφογκίλφ που είχε... ρομαντικές διαθέσεις, αλλά κρατούσα χαρακτήρα....
Ναι ρε συ, αυτή λέω. Έχει τύχει να κινούμαστε με το λεωφορείο στην ίδια περιοχή και φαίνεται όντως εξαρτημένη από ουσίες... Μια φορά δε,μου είχε ξεφουρνίσει ότι τα "μάσαγε" χοντρά από πασίγνωστο μεγαλοεπιχειρηματία !Τώρα πια είναι όλες άχρηστες. Μάλλον την Ειρήνη θα λες με το βλέμμα της εξαρτησης. Πάει κι αυτή. Εξαφανίστηκε.
Αυτή δούλεψε όσο δούλεψε στον όροφο Κολωνού 27 (ήταν οριακά καλή και πολύ ευγενική) όπου δυστυχώς γνώρισε εξέχουσες προσωπικότητες της νύχτας και κατέληξε στο Κ 38 ισόγειο να πίνει 3 μπουκάλια τσίπουρο (από απόσταξη ροκανίδι) στην καθησιά της. Συνεπώς ότι σου είπε ήταν μυθοπλασία. Απλα δεν σταύρωνε ούτε δεκάρικο. Ποιος ξέρει αν έπαιρνε και τίποτα άλλο. Την τελευταία φορά που την πήρα δεν άναψα τσιγάρο μην καούμε ζωντανοί τόσο που είχε πιει. Μόνο πίπα κι αυτή την έκοψα γιατί ήταν έτοιμη να σωριαστεί οπότε χαιρέτησαΝαι ρε συ, αυτή λέω. Έχει τύχει να κινούμαστε με το λεωφορείο στην ίδια περιοχή και φαίνεται όντως εξαρτημένη από ουσίες... Μια φορά δε,μου είχε ξεφουρνίσει ότι τα "μάσαγε" χοντρά από πασίγνωστο μεγαλοεπιχειρηματία !
Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να ξανακάνει όχι τα ίδια αλλά ούτε τα μισά από όσα έκανε. Άσε που έχει καταλάβει ότι οι υπόλοιπες κοιμούνται όρθιες στην συντριπτική πλειοψηφία και πάει
με σβηστές μηχανές. Επίσης μπορεί να φοβάται μην κολλήσει τίποτα με τα έξτρα και σου λέει αραλικι και ξάπλα είναι μια χαρά. Αυτά.
Ψηφίζω το 2 λόγω διαίσθησης και αποκλείω το 4 γιατί λογικά μπαίνει φράγμα του 2.Το πιθανότερο είναι η Βίκυ:
1) Έπαψε να μας αγαπάει όπως στο παρελθόν!
2) Τα φιλιά τα κρατάει αποκλειστικά για τον "αγαπητικό" της.
3) Δεν έχει πια ανάγκη από ένα υψηλό εισόδημα τον μήνα.
4) Τα εξτρά τα προσφέρει μόνον σε όσους παίρνουν μισάωρα προγράμματα μαζί της!
Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό ας απαντήσει έστω και με p.m.