Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 250 άτομα (25 μέλη και 225 επισκέπτες)

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.211
Πόντοι
1.960
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Να σαι καλά άρχοντα της ενημέρωσης!
Άρχοντας της ενημέρωσης είναι ο Σμύρνη απόδειξη οι 1000+ κριτικές του οι υπόλοιποι που λένε εχω πάει 1000 φορές κλπ λένε λόγια του αέρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

απογευματινη ξερω γω ειναι μετα τις 5 αλλα εσυ ποσταρες 2:47
Όχι πηγα μεσημέρι στις 1 για τη πρωινή και 6 για τη απογευματινή

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.211
Πόντοι
1.960
Άρχοντας της ενημέρωσης είναι ο Σμύρνη απόδειξη οι 1000+ κριτικές του οι υπόλοιποι που λένε εχω πάει 1000 φορές κλπ λένε λόγια του αέρα.

Όχι πηγα μεσημέρι στις 1 για τη πρωινή και 6 για τη απογευματινή
Και πως ποσταρες για την απογευματινη πριν τις 6?????

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.211
Πόντοι
1.960
Δε ποσταρα πριν τις 6
oreos.jpg

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.575
Πόντοι
3.172
Καταλαβαίνεις γιατί υπάρχει ουρά έτσι???
Για εμένα πάντως δεν αξίζει.
Αντε για μια φορά και για τα νιάτα μόνο.
Εγώ είχα περάσει με την μυρα...είχε κόσμο φαντάσου η τσατσά είπε είμαστε για μια ώρα κλειστά όσο ήμουν δωμάτιο... υπηρεσίες όχι άσχημες αλλά τίποτα τρομερό που να αξίζει τον ντόρο.. επίσης από εμφάνιση είναι μέτρια..

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.211
Πόντοι
1.960
Αυτό ήταν στις 2 το βράδυ αλλά εγώ απογευματινή πήγα στις 6 το απόγευμα απλά άργησα να τη ανεβάσω τη ενημέρωση
Ελα ρε φιλε ναι σωστα, και γω νομιζα οτι το πηγες σε αλλο επιπεδο...χαχαχα

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.742
Πόντοι
1.936
Διδυμου 22 ισογειο 2η βαρδια αποψε ηταν η Φωτεινη απο Φυλης 109 ισογειο και μια Ροντικα.Μετα λυπης μου το παλαι ποτε αλογο Φωτεινη εχει αρχισει να κοντραριζεται με τον χρονο τον αδυσωπητο.Το βυζι επεσε,ο κωλος το ιδιο,η κοιλουμπα μεγαλωσε.Βιαστικες υπηρεσιες με τελειωτικο στο μενου οπως ξερετε.Η Ροντικα ηταν μια ξεπλυμενη πατσαβουρα που φοραγε κομπινεζον αλλα ολα φαινοντουσαν κατω του μετριου.
Στο 27 του ιδιου δρομου ηταν η Ιβανκα με πλεον εντονα τα σημαδια της παραφροσυνης.Δειχνει μουναρα στο σαλονι αλλα στο δωματιο ειναι για το ΨΝΑ.Την τσιμπουκοεπνιξα εχθες και μαλλον τα καταπιε ολα γιατι δεν την ειδα να ξεπλενετε στο νιπτηρα αλλα ουτε και να τα εριξε στο σεντονι.Η παρανοια της παντως ειναι εμφανεστατη.Αποψε εκανα την χαρη στον εαυτο μου και δεν χαραμισα πορνοπαραβολο.Αυτα τα ολιγα.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.086
Πόντοι
1.191
Διδυμου 22 ισογειο 2η βαρδια αποψε ηταν η Φωτεινη απο Φυλης 109 ισογειο και μια Ροντικα.Μετα λυπης μου το παλαι ποτε αλογο Φωτεινη εχει αρχισει να κοντραριζεται με τον χρονο τον αδυσωπητο.Το βυζι επεσε,ο κωλος το ιδιο,η κοιλουμπα μεγαλωσε.Βιαστικες υπηρεσιες με τελειωτικο στο μενου οπως ξερετε.Η Ροντικα ηταν μια ξεπλυμενη πατσαβουρα που φοραγε κομπινεζον αλλα ολα φαινοντουσαν κατω του μετριου.
Στο 27 του ιδιου δρομου ηταν η Ιβανκα με πλεον εντονα τα σημαδια της παραφροσυνης.Δειχνει μουναρα στο σαλονι αλλα στο δωματιο ειναι για το ΨΝΑ.Την τσιμπουκοεπνιξα εχθες και μαλλον τα καταπιε ολα γιατι δεν την ειδα να ξεπλενετε στο νιπτηρα αλλα ουτε και να τα εριξε στο σεντονι.Η παρανοια της παντως ειναι εμφανεστατη.Αποψε εκανα την χαρη στον εαυτο μου και δεν χαραμισα πορνοπαραβολο.Αυτα τα ολιγα.
Aγαπητέ Κουλαμαρία, δες σε άκουγα πιο νωρίς, παιδιά τι να πω, σηκώθηκε 3 φορές κατά την διάρκεια της πίπας η Ιβάνκα σταματώντας, μετά γύρισε προς τον καθρέφτη και γέλασε με μανία σαν τον Joker, εκεί ειλικρινά τρόμαξα. Τραγική εμπειρία μετά σηκώθηκε ξαφνικά και είπε τέλος γειά σας στο 6λεπτο χωρίς Σεξ, έγραψα και κριτική, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο ποτέ. Μακριά και αγαπημένοι.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206
Ακαπέλα στο 10ρικο δεν κάνω και αυτές που δίνουν κώλο είναι λίγο εκτός των γούστων μου αν και έχω δοκιμάσει 2-3-4 gilfαρες για την εμπειρία χαχαχ :cheesy:
Πάντως όποτε πετυχαίνω κοπέλα να ρίχνει πόρτα σε βρωμήλο ασχέτως εθνικότητας, αυτομάτως έχει ένα +1 από εμένα, ένας απο τους λόγους που γούσταρα την Αουρόρα είναι πως την έχω δει πολλές φορές να ρίχνει άκυρο σε μπιχλιάρηδες (και ας μην έχει και τις καλύτερες υπηρεσίες).
Πάντως νομίζω ότι
Aγαπητέ Κουλαμαρία, δες σε άκουγα πιο νωρίς, παιδιά τι να πω, σηκώθηκε 3 φορές κατά την διάρκεια της πίπας η Ιβάνκα σταματώντας, μετά γύρισε προς τον καθρέφτη και γέλασε με μανία σαν τον Joker, εκεί ειλικρινά τρόμαξα. Τραγική εμπειρία μετά σηκώθηκε ξαφνικά και είπε τέλος γειά σας στο 6λεπτο χωρίς Σεξ, έγραψα και κριτική, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο ποτέ. Μακριά και αγαπημένοι.
Έχει καεί φιλε
Δυο Τινά , ψυχοφάρμακα η ναρκωτικά
Τείνω στο πρώτο ….

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Φυλής απογευμα 19:00 και είπα να κάνω μια τσάρκα
Φυλής 54Α Αλεξάνδρα και Ιζαμπέλα η πρώτη λεπτή μαυρομαλλα και η δεύτερη κανονική προς νταρντανα μαυρομαλλα
Φυλής 66Α Χριστίνα παχουλουλα αλλά γαμισαμπλ
Φυλής 65Β Κορίνα λεπτή μαυρομαλλα
Φυλής 67 Έλενα λεπτή ξανθια
Φώκαιας 17Α η κλασσική Μίχαελα με γυαλιά και σέξυ κορμακι
Φώκαιας 7 Κασσανδρα κανονικά κιλά και εμφάνηση κομπλέ

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Χαχα τσίρκο η τύπισσα,πάλι καλά που δε σου έριξε και κάνα χαστούκι να χεστεις τελείως μετά.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.308
Πόντοι
3.246
Φυλής απογευμα 19:00 και είπα να κάνω μια τσάρκα
Φυλής 54Α Αλεξάνδρα και Ιζαμπέλα η πρώτη λεπτή μαυρομαλλα και η δεύτερη κανονική προς νταρντανα μαυρομαλλα
Φυλής 66Α Χριστίνα παχουλουλα αλλά γαμισαμπλ
Φυλής 65Β Κορίνα λεπτή μαυρομαλλα
Φυλής 67 Έλενα λεπτή ξανθια
Φώκαιας 17Α η κλασσική Μίχαελα με γυαλιά και σέξυ κορμακι
Φώκαιας 7 Κασσανδρα κανονικά κιλά και εμφάνηση κομπλέ
επίσης φωκαίας 13 Μαρία
φωκαίας 13. υπόγα η Μισέλ
φυλής 59 πάνω μια μαυριδερή κολομβιανή
με σιδεράκια
φυλής 69 Βίκυ
φυλής 66 Μιχαέλα
όλα τα 84άρια 86άρια κλειστά!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
To Χριστινάκι -η αυτοαποκαλούμενη και Τσέχα- ξέρουμε τι απέγινε;
Έχω καιρό να τη δω.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.199
Πόντοι
19.236
Πάντως νομίζω ότι

Έχει καεί φιλε
Δυο Τινά , ψυχοφάρμακα η ναρκωτικά
Τείνω στο πρώτο ….
Τα είχαμε γράψει από τις πρώτες μέρες που ήρθε και εγώ και ο Τιτάνας.
Πλέον έχει σοβαρό πρόβλημα, δεν την παλεύει.
Κρίμα τόσο μικρά κορίτσια στα ψυχοφαρμακα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.050
Πόντοι
19.505
Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο
Αλλά αν δεις τις καθημερινές ενημερώσεις, πέραν του Σμύρνη που προσφέρει κοινωνικό έργο, μόνο Borgias και Pa Luki Luk βλέπεις να ενημερώνουν συστηματικά. Όλοι οι άλλοι απασχολούν το νήμα της καθημερινής ενημέρωσης με διενέξεις και ασήμαντες παπαριές.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom