Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.211
- Πόντοι
- 1.960
απογευματινη ξερω γω ειναι μετα τις 5 αλλα εσυ ποσταρες 2:47Πήγα πρωινη βάρδια προχτες μετά απογευματινή και το ίδιο και χτες που είναι το παράξενο?
απογευματινη ξερω γω ειναι μετα τις 5 αλλα εσυ ποσταρες 2:47Πήγα πρωινη βάρδια προχτες μετά απογευματινή και το ίδιο και χτες που είναι το παράξενο?
Άρχοντας της ενημέρωσης είναι ο Σμύρνη απόδειξη οι 1000+ κριτικές του οι υπόλοιποι που λένε εχω πάει 1000 φορές κλπ λένε λόγια του αέρα.Να σαι καλά άρχοντα της ενημέρωσης!
Όχι πηγα μεσημέρι στις 1 για τη πρωινή και 6 για τη απογευματινήαπογευματινη ξερω γω ειναι μετα τις 5 αλλα εσυ ποσταρες 2:47
Και πως ποσταρες για την απογευματινη πριν τις 6?????Άρχοντας της ενημέρωσης είναι ο Σμύρνη απόδειξη οι 1000+ κριτικές του οι υπόλοιποι που λένε εχω πάει 1000 φορές κλπ λένε λόγια του αέρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι πηγα μεσημέρι στις 1 για τη πρωινή και 6 για τη απογευματινή
Δε ποσταρα πριν τις 6Και πως ποσταρες για την απογευματινη πριν τις 6?????
Δε ποσταρα πριν τις 6
Εγώ είχα περάσει με την μυρα...είχε κόσμο φαντάσου η τσατσά είπε είμαστε για μια ώρα κλειστά όσο ήμουν δωμάτιο... υπηρεσίες όχι άσχημες αλλά τίποτα τρομερό που να αξίζει τον ντόρο.. επίσης από εμφάνιση είναι μέτρια..Καταλαβαίνεις γιατί υπάρχει ουρά έτσι???
Για εμένα πάντως δεν αξίζει.
Αντε για μια φορά και για τα νιάτα μόνο.
Αυτό ήταν στις 2 το βράδυ αλλά εγώ απογευματινή πήγα στις 6 το απόγευμα απλά άργησα να τη ανεβάσω τη ενημέρωση
Ελα ρε φιλε ναι σωστα, και γω νομιζα οτι το πηγες σε αλλο επιπεδο...χαχαχαΑυτό ήταν στις 2 το βράδυ αλλά εγώ απογευματινή πήγα στις 6 το απόγευμα απλά άργησα να τη ανεβάσω τη ενημέρωση
Aγαπητέ Κουλαμαρία, δες σε άκουγα πιο νωρίς, παιδιά τι να πω, σηκώθηκε 3 φορές κατά την διάρκεια της πίπας η Ιβάνκα σταματώντας, μετά γύρισε προς τον καθρέφτη και γέλασε με μανία σαν τον Joker, εκεί ειλικρινά τρόμαξα. Τραγική εμπειρία μετά σηκώθηκε ξαφνικά και είπε τέλος γειά σας στο 6λεπτο χωρίς Σεξ, έγραψα και κριτική, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο ποτέ. Μακριά και αγαπημένοι.Διδυμου 22 ισογειο 2η βαρδια αποψε ηταν η Φωτεινη απο Φυλης 109 ισογειο και μια Ροντικα.Μετα λυπης μου το παλαι ποτε αλογο Φωτεινη εχει αρχισει να κοντραριζεται με τον χρονο τον αδυσωπητο.Το βυζι επεσε,ο κωλος το ιδιο,η κοιλουμπα μεγαλωσε.Βιαστικες υπηρεσιες με τελειωτικο στο μενου οπως ξερετε.Η Ροντικα ηταν μια ξεπλυμενη πατσαβουρα που φοραγε κομπινεζον αλλα ολα φαινοντουσαν κατω του μετριου.
Στο 27 του ιδιου δρομου ηταν η Ιβανκα με πλεον εντονα τα σημαδια της παραφροσυνης.Δειχνει μουναρα στο σαλονι αλλα στο δωματιο ειναι για το ΨΝΑ.Την τσιμπουκοεπνιξα εχθες και μαλλον τα καταπιε ολα γιατι δεν την ειδα να ξεπλενετε στο νιπτηρα αλλα ουτε και να τα εριξε στο σεντονι.Η παρανοια της παντως ειναι εμφανεστατη.Αποψε εκανα την χαρη στον εαυτο μου και δεν χαραμισα πορνοπαραβολο.Αυτα τα ολιγα.
Πάντως νομίζω ότιΑκαπέλα στο 10ρικο δεν κάνω και αυτές που δίνουν κώλο είναι λίγο εκτός των γούστων μου αν και έχω δοκιμάσει 2-3-4 gilfαρες για την εμπειρία χαχαχ
Πάντως όποτε πετυχαίνω κοπέλα να ρίχνει πόρτα σε βρωμήλο ασχέτως εθνικότητας, αυτομάτως έχει ένα +1 από εμένα, ένας απο τους λόγους που γούσταρα την Αουρόρα είναι πως την έχω δει πολλές φορές να ρίχνει άκυρο σε μπιχλιάρηδες (και ας μην έχει και τις καλύτερες υπηρεσίες).
Έχει καεί φιλεAγαπητέ Κουλαμαρία, δες σε άκουγα πιο νωρίς, παιδιά τι να πω, σηκώθηκε 3 φορές κατά την διάρκεια της πίπας η Ιβάνκα σταματώντας, μετά γύρισε προς τον καθρέφτη και γέλασε με μανία σαν τον Joker, εκεί ειλικρινά τρόμαξα. Τραγική εμπειρία μετά σηκώθηκε ξαφνικά και είπε τέλος γειά σας στο 6λεπτο χωρίς Σεξ, έγραψα και κριτική, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο ποτέ. Μακριά και αγαπημένοι.
Χαχα τσίρκο η τύπισσα,πάλι καλά που δε σου έριξε και κάνα χαστούκι να χεστεις τελείως μετά.Aγαπητέ Κουλαμαρία, δες σε άκουγα πιο νωρίς, παιδιά τι να πω, σηκώθηκε 3 φορές κατά την διάρκεια της πίπας η Ιβάνκα σταματώντας, μετά γύρισε προς τον καθρέφτη και γέλασε με μανία σαν τον Joker, εκεί ειλικρινά τρόμαξα. Τραγική εμπειρία μετά σηκώθηκε ξαφνικά και είπε τέλος γειά σας στο 6λεπτο χωρίς Σεξ, έγραψα και κριτική, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο ποτέ. Μακριά και αγαπημένοι.
επίσης φωκαίας 13 ΜαρίαΦυλής απογευμα 19:00 και είπα να κάνω μια τσάρκα
Φυλής 54Α Αλεξάνδρα και Ιζαμπέλα η πρώτη λεπτή μαυρομαλλα και η δεύτερη κανονική προς νταρντανα μαυρομαλλα
Φυλής 66Α Χριστίνα παχουλουλα αλλά γαμισαμπλ
Φυλής 65Β Κορίνα λεπτή μαυρομαλλα
Φυλής 67 Έλενα λεπτή ξανθια
Φώκαιας 17Α η κλασσική Μίχαελα με γυαλιά και σέξυ κορμακι
Φώκαιας 7 Κασσανδρα κανονικά κιλά και εμφάνηση κομπλέ
Έχεις παρει Μαρία από Φώκαιας 13?επίσης φωκαίας 13 Μαρία
φωκαίας 13. υπόγα η Μισέλ
φυλής 59 πάνω μια μαυριδερή κολομβιανή
με σιδεράκια
φυλής 69 Βίκυ
φυλής 66 Μιχαέλα
όλα τα 84άρια 86άρια κλειστά!
όχι δεν με ενθουσιάζειΈχεις παρει Μαρία από Φώκαιας 13?
Και εγώ το ίδιο αλλά λέω να τη πάρω όταν τη ξαναπετυχωόχι δεν με ενθουσιάζει
Τα είχαμε γράψει από τις πρώτες μέρες που ήρθε και εγώ και ο Τιτάνας.Πάντως νομίζω ότι
Έχει καεί φιλε
Δυο Τινά , ψυχοφάρμακα η ναρκωτικά
Τείνω στο πρώτο ….
Αυτό είναι αδιαμφισβήτητοΆρχοντας της ενημέρωσης είναι ο Σμύρνη απόδειξη οι 1000+ κριτικές του οι υπόλοιποι που λένε εχω πάει 1000 φορές κλπ λένε λόγια του αέρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: