Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Στοχευμένη βόλτα για να ρεφαρω την χθεσινή μπαζολα στο φ69
Μπήκα αρχικά βεργας για την ψιψινα, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένω 3 δωμάτια.
Πήγα Λιοσίων 79β
Είχε δύο λατινες, την μια δεν την συγκράτησα, συγκράτησα αυτή που πήρα.
Ήταν η Σολ, ηλιος στα ισπανικά.
Πολύ όμορφο μωράκι ακριβώς στα γούστα μου, αδύνατο γύρω στο 1.62 με μοντελισιο σώμα και Μελαχρινά κατσαρά μαλλιά που ήταν και βρεγμένα.
Φανταστικα ξεπετα μιας και ήταν κολομβιανή και ωραία.
Παρ όλα αυτά με εξέπληξε με την διάθεση της κατά την είσοδο της..
Έπεσε κατευθείαν στην αγγαλια μου και έδινε φιλιά γύρω στον λαιμό.
Εκανε παράπονα για τους Πακιστανούς που επισκέπτονται τον οίκο και πρέπει να τους διώχνει..
Πριν βγάλουμε αμφότεροι τα εσώρουχα μας έκατσε πάνω μου και ετριψε το πολύ όμορφο και λευκό κωλαρακι της στον καυλωμένο μου πουτσο.
Αργότερα ολο νάζι έβγαλε τα εσώρουχα της και χωρίς καμία ερώτηση τον άρπαξε ακαποτο στο στόμα..
Δεν θυμάμαι καν το τσιμπούκι γιατί δεν ήταν καλό.
Έβαλε προφυλακτικό και έκατσε από πάνω μου σε reverse .
Ούτε αυτό ήταν καλό, φάνηκε σαν να διστάζει να τον αρπάξει όλο..
Της ζήτησα στα 4 αλλά με παρακάλεσε όχι σφυροκόπημα οπότε το πήγαμε χαλαρά, δεν με χάλασε μου αρέσει το χαλαρό..
Κάποια στιγμή βρήκαμε ωραίο Ρυθμό και μπορούσα να αισθανθώ την τριβή στα τοιχώματα της, η Σολ άρχισε να μου σφίγγει τα χέρια και να αναστεναζει αισθησιακά.. Αυτό και μόνο με έφερε σε κορύφωση
Την στιγμή που έχυναν μέσα της με τράβηξε πιο μέσα της και μου ζήτησε να μη βγω διότι έχυνε και η ίδια,
Μείναμε κολλημένη για μια στιγμή χασκογελοντας μέχρι που χτύπησε η πόρτα..
Δεν προτείνεται για σκληροπυρηνικούς χυστες αλλά για ζουζουνιες και ρομαντισμους..
Δεν ευχαριστήθηκα το σεξ αλλά πέρασα ωραία.
Μπήκα αρχικά βεργας για την ψιψινα, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένω 3 δωμάτια.
Πήγα Λιοσίων 79β
Είχε δύο λατινες, την μια δεν την συγκράτησα, συγκράτησα αυτή που πήρα.
Ήταν η Σολ, ηλιος στα ισπανικά.
Πολύ όμορφο μωράκι ακριβώς στα γούστα μου, αδύνατο γύρω στο 1.62 με μοντελισιο σώμα και Μελαχρινά κατσαρά μαλλιά που ήταν και βρεγμένα.
Φανταστικα ξεπετα μιας και ήταν κολομβιανή και ωραία.
Παρ όλα αυτά με εξέπληξε με την διάθεση της κατά την είσοδο της..
Έπεσε κατευθείαν στην αγγαλια μου και έδινε φιλιά γύρω στον λαιμό.
Εκανε παράπονα για τους Πακιστανούς που επισκέπτονται τον οίκο και πρέπει να τους διώχνει..
Πριν βγάλουμε αμφότεροι τα εσώρουχα μας έκατσε πάνω μου και ετριψε το πολύ όμορφο και λευκό κωλαρακι της στον καυλωμένο μου πουτσο.
Αργότερα ολο νάζι έβγαλε τα εσώρουχα της και χωρίς καμία ερώτηση τον άρπαξε ακαποτο στο στόμα..
Δεν θυμάμαι καν το τσιμπούκι γιατί δεν ήταν καλό.
Έβαλε προφυλακτικό και έκατσε από πάνω μου σε reverse .
Ούτε αυτό ήταν καλό, φάνηκε σαν να διστάζει να τον αρπάξει όλο..
Της ζήτησα στα 4 αλλά με παρακάλεσε όχι σφυροκόπημα οπότε το πήγαμε χαλαρά, δεν με χάλασε μου αρέσει το χαλαρό..
Κάποια στιγμή βρήκαμε ωραίο Ρυθμό και μπορούσα να αισθανθώ την τριβή στα τοιχώματα της, η Σολ άρχισε να μου σφίγγει τα χέρια και να αναστεναζει αισθησιακά.. Αυτό και μόνο με έφερε σε κορύφωση
Την στιγμή που έχυναν μέσα της με τράβηξε πιο μέσα της και μου ζήτησε να μη βγω διότι έχυνε και η ίδια,
Μείναμε κολλημένη για μια στιγμή χασκογελοντας μέχρι που χτύπησε η πόρτα..
Δεν προτείνεται για σκληροπυρηνικούς χυστες αλλά για ζουζουνιες και ρομαντισμους..
Δεν ευχαριστήθηκα το σεξ αλλά πέρασα ωραία.