Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 175 άτομα (7 μέλη και 168 επισκέπτες)

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Είναι μία ξανθιά Ρωσίδα 32-35 ετών, με αρκετά χρόνια εμπειρίας στους οίκους ανοχής. Ξανθιά, με πολύ όμορφο πρόσωπο, με πράσινα μάτια. Μετρίου αναστήματος, με λεπτό σώμα, ωραίο κώλο και μικρά βυζιά. Κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό, γλύφει αρχίδια και στο σεξ αντέχει την πίεση. Όταν δούλευε στο Πιπίνου 118 έδινε γλωσσόφιλα και την έχυνες στο στόμα. Από τότε που ήρθε στην Φυλής τα έκοψε και έχει μία διάθεση ξεπέτας. Αυτός είναι και ο λόγος που σταμάτησα να πηγαίνω μαζί της. Μόλις τα επαναφέρει, στο πρόγραμμα, θα επιστρέψω.

Άυτά θα τα επαναφέρει η Βίκυ στο πρόγραμμά της του Αγίου Πούτσου !!!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Σημερα το πρωι κατα τις 11 περασα απο τα ακριτικα μπου της ιωαννινων. Του παντρεμενου μπαρμπαθοδωρου γινοταν στο σαλονι και στα δωματια. Λιστα ανομονης για μια σεξοσυνεδρια. Αν και οι εκδιδομενες (κατ' εμε) δεν ελεγαν και πολλα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Σμύρνη τελικά η Μαρσέλα από μαραθώνος είναι εκτός Ελλάδας ή δουλεύει αλλού?
δε ξέρω κάτι, αν ξέρεις κάτι εσύ αφού κάνεις συγκεκριμένη ερώτηση μπορείς να το γράψεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
αντζελα ενοει την βυζαρου απο απεναντι?
δε ξέρω αν απέναντι στην πολυκατοικία έχει κάποια Άντζελα βυζαρου, εδώ πάντως δουλευε η Άντζελα Formet η γνωστή, σίγουρα εσύ λές την "Ουγγαρέζα από τα 86αρια κάι 84αρια, αυτή όπως έχω ξαναγράψει δουλεύει κάποιες μέρες 3η βάρδια στο 69α

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Γίγαντα καλημέρα η νασνυ στο μαραθωνος το πρώτο δεν θυμάμαι νούμερο δεν δούλευε?ξέρω ότι είναι πρωινά μέχρι τις 5 σήμερα καθόλου ε? Τρομερή έχω μπει δύο φορές και ήθελα να παω καο σήμερα ευχαριστώ πάντως
γίγαντα αντί να σπαμαρεις την ημερήσια ενημέρωση με μηνύματα όπως αυτά της προηγούμενης σελίδας καλό θα ήταν να έχεις ενημερώσει γι αυτή τη Νανσυ που αναφέρεις, αν δούλευε δε θα την είχα γράψει στην ενημέρωση?

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
γίγαντα αντί να σπαμαρεις την ημερήσια ενημέρωση με μηνύματα όπως αυτά της προηγούμενης σελίδας καλό θα ήταν να έχεις ενημερώσει γι αυτή τη Νανσυ που αναφέρεις, αν δούλευε δε θα την είχα γράψει στην ενημέρωση?
Εγινε ρε αδερφέ δεν χρειάζεται να μου την λες δνε ειπα τπτ μια ερώτηση έκανα και δεν ξέρω τι είναι το σπάμε αλλά οκ σορού.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.416
Πόντοι
446

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Καταθεση προ ολιγου στην Κολομβιανη Ντανιελλα στο Ιασωνος 20α.
Νεαρη μαυριδερη, λεπτομερειες της καταθεσης στην κριτικη.
Στον οικο βρισκοταν και η γκιλφ Δαναη η οποια ειναι αγενεστατη.
Στο βρωμικο πατωμα του οικου βρηκα αυτα τα ακουστικα jbl, τα εβαλα στο κινητο μου και δουλευουν κανονικα.

Οποιος μυστης τα ξεχασε να παει να τα παρει..

.
IMG_20230702_191550.jpg

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.473
Πόντοι
2.836
Το Βικακι δεν αντεξε μακρια μας ,Φυλης 69 τωρα
Όπως ο ουρανός φαίνεται όμορφος όταν έχει αστέρια.....έτσι και η φυλής ομορφαίνει όταν δουλεύουν αστέρια σαν τη Βίκυ στους οίκους.... καλή επάνοδο λοιπόν στην κούκλα στα κεντρικά της Φυλής!!!

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Ρε αλάνια υπάρχει τίποτα στο μεταξουργείο 1ή ή 2η βάρδια που να είναι τίμια στο πρόγραμμα της και εμφανισιακά να είναι λεπτή ;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Φυλής απογευματινη βάρδια:
Φυλής 65Α Κορίνα
Φυλης 65Β Ντιανα
Φυλής 84Α Μπιουτι
Φυλής 72 Ειρήνη
Φώκαιας 17Α Μιχαέλα
Φώκαιας 7 Κασσανδρα
Φυλής 67 Ελένη

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Μετα απο ενα ξεφόρτωμα στη Ρίτα μουνάρα ειπα να παω φυλής για εναν ακομα γύρο αφου αυτη η καυλιαρα γυναίκα παντα καταφέρνει και με κάνει να φεύγω ακόμα πιο καυλωμενος

Κλειστα μαγαζια και μπάζα.
Πηγα στο φ69 και μπήκα στο δωμάτιο επι τόπου αφου ακουσα την φωνή της άντζελας, το στάνταρ ώστε να περασω καλά και να φυγω.

Για κακή μου τύχη εκανα λάθος και τελικα στο δωμάτιο μπήκε μια Λάουρα αλβανικής καταγωγής και οχι η δοκιμασμένη Άντζελα

Μπηκε στο δωμάτιο κατευθείαν αφου βγηκε απ τον προηγούμενο..

Χοντρή, τετράγωνη τραβελοφατσα με περίεργες κόκκινες ρώγες σαν να ηταν κομμένες.

Αθλιας πιπα ρηχή με τα δόντια της να μου γρατσουνανε τον πουτσοκεφαλο συνέχεια .

Στο γαμήσι ακόμα πιο άθλια, δεν ηθελε να έρθει απο πάνω γιατι θελει να κουράζει τους άντρες τρομάρα της.

Στα 4 δεν γινόταν δουλειά με την χοντρό κωλα αφού μου πεταγοταν η πουτσα συνέχεια απ εξω και δεν στηνόταν και καλά.

Γύρισε ιεραποστολικό και δεν άντεξα να βλεπω αυτή την τραβελοφατσα και τα πατσοκιλα και την έδιωξα, της ειπα δεν θελω αλλο.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Μετα απο ενα ξεφόρτωμα στη Ρίτα μουνάρα ειπα να παω φυλής για εναν ακομα γύρο αφου αυτη η καυλιαρα γυναίκα παντα καταφέρνει και με κάνει να φεύγω ακόμα πιο καυλωμενος

Κλειστα μαγαζια και μπάζα.
Πηγα στο φ69 και μπήκα στο δωμάτιο επι τόπου αφου ακουσα την φωνή της άντζελας, το στάνταρ ώστε να περασω καλά και να φυγω.

Για κακή μου τύχη εκανα λάθος και τελικα στο δωμάτιο μπήκε μια Λάουρα αλβανικής καταγωγής και οχι η δοκιμασμένη Άντζελα

Μπηκε στο δωμάτιο κατευθείαν αφου βγηκε απ τον προηγούμενο..

Χοντρή, τετράγωνη τραβελοφατσα με περίεργες κόκκινες ρώγες σαν να ηταν κομμένες.

Αθλιας πιπα ρηχή με τα δόντια της να μου γρατσουνανε τον πουτσοκεφαλο συνέχεια .

Στο γαμήσι ακόμα πιο άθλια, δεν ηθελε να έρθει απο πάνω γιατι θελει να κουράζει τους άντρες τρομάρα της.

Στα 4 δεν γινόταν δουλειά με την χοντρό κωλα αφού μου πεταγοταν η πουτσα συνέχεια απ εξω και δεν στηνόταν και καλά.

Γύρισε ιεραποστολικό και δεν άντεξα να βλεπω αυτή την τραβελοφατσα και τα πατσοκιλα και την έδιωξα, της ειπα δεν θελω αλλο.

Δηλαδή σε δελέασε με την φωνή τής αλλά τελικά ήταν καρακάξα ... πες μας πώς σε λένε και Οδυσσέα τώρα ... χαχαχα :cheesy:

δε ξέρω αν απέναντι στην πολυκατοικία έχει κάποια Άντζελα βυζαρου, εδώ πάντως δουλευε η Άντζελα Formet η γνωστή, σίγουρα εσύ λές την "Ουγγαρέζα από τα 86αρια κάι 84αρια, αυτή όπως έχω ξαναγράψει δουλεύει κάποιες μέρες 3η βάρδια στο 69α
Την μία φορά που κατάφερα και πέρασα μαζί της (αρκετά καλή), ενώ θυμόμουν πώς την παρουσίασε ο τσάτσος σαν "'Αντζελα" όταν της είπα "γειά σου 'Αντζελα" μου κάνει "Ποιά είναι η 'Αντζελα, εγώ είμαι η Αλεξάνδρα", να φανταστώ προσπαθεί να κάνει rebrand ή απλά με τρόλλαρε.

Τελευταία τροποποίηση:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Φωκαίας 13 υπόγειο τώρα το πρωί η Σάρα η λατίνα
Και μια παρατήτηση: την έχετε ξεμουνιάσει τη Μύρα. Όπου δουλεύει έχει ουρά ΙΚΑ
Χαλαρώστε λίγο να γαμήσουμε κι εμείς οι παλιοί

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom