n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 242.775
- Πόντοι
- 46.232
Μόνο η Μπιουτη έχει μείνειΦυλής έχει μαύρες;
Μόνο η Μπιουτη έχει μείνειΦυλής έχει μαύρες;
Μπιούτη με βυζάρες κωλάρα και καταπληκτικό τσιμπούκι και κοπάνημα στα 4. Τη γαμάς και είναι σα να γαμάς 4 μαζι.Φυλής έχει μαύρες;
Σε ποιο είναι;Μπιούτη με βυζάρες κωλάρα και καταπληκτικό τσιμπούκι και κοπάνημα στα 4. Τη γαμάς και είναι σα να γαμάς 4 μαζι.
Φυλής 65ρια ή 84 (απέναντι). Δεύτερη βάρδια παίζει τελευταία.Σε ποιο είναι;
Τώρα δηλ.... χαχαχαχΦυλής 65ρια ή 84 (απέναντι). Δεύτερη βάρδια παίζει τελευταία.
Πήγαινε γάμα και περιμένω εντυπωσεις!Τώρα δηλ.... χαχαχαχ
Όπως ο ουρανός φαίνεται όμορφος όταν έχει αστέρια.....έτσι και η φυλής ομορφαίνει όταν δουλεύουν αστέρια σαν τη Βίκυ στους οίκους.... καλή επάνοδο λοιπόν στην κούκλα στα κεντρικά της Φυλής!!!Το Βικακι δεν αντεξε μακρια μας ,Φυλης 69 τωρα
Μετα απο ενα ξεφόρτωμα στη Ρίτα μουνάρα ειπα να παω φυλής για εναν ακομα γύρο αφου αυτη η καυλιαρα γυναίκα παντα καταφέρνει και με κάνει να φεύγω ακόμα πιο καυλωμενος
Κλειστα μαγαζια και μπάζα.
Πηγα στο φ69 και μπήκα στο δωμάτιο επι τόπου αφου ακουσα την φωνή της άντζελας, το στάνταρ ώστε να περασω καλά και να φυγω.
Για κακή μου τύχη εκανα λάθος και τελικα στο δωμάτιο μπήκε μια Λάουρα αλβανικής καταγωγής και οχι η δοκιμασμένη Άντζελα
Μπηκε στο δωμάτιο κατευθείαν αφου βγηκε απ τον προηγούμενο..
Χοντρή, τετράγωνη τραβελοφατσα με περίεργες κόκκινες ρώγες σαν να ηταν κομμένες.
Αθλιας πιπα ρηχή με τα δόντια της να μου γρατσουνανε τον πουτσοκεφαλο συνέχεια .
Στο γαμήσι ακόμα πιο άθλια, δεν ηθελε να έρθει απο πάνω γιατι θελει να κουράζει τους άντρες τρομάρα της.
Στα 4 δεν γινόταν δουλειά με την χοντρό κωλα αφού μου πεταγοταν η πουτσα συνέχεια απ εξω και δεν στηνόταν και καλά.
Γύρισε ιεραποστολικό και δεν άντεξα να βλεπω αυτή την τραβελοφατσα και τα πατσοκιλα και την έδιωξα, της ειπα δεν θελω αλλο.
Την μία φορά που κατάφερα και πέρασα μαζί της (αρκετά καλή), ενώ θυμόμουν πώς την παρουσίασε ο τσάτσος σαν "'Αντζελα" όταν της είπα "γειά σου 'Αντζελα" μου κάνει "Ποιά είναι η 'Αντζελα, εγώ είμαι η Αλεξάνδρα", να φανταστώ προσπαθεί να κάνει rebrand ή απλά με τρόλλαρε.δε ξέρω αν απέναντι στην πολυκατοικία έχει κάποια Άντζελα βυζαρου, εδώ πάντως δουλευε η Άντζελα Formet η γνωστή, σίγουρα εσύ λές την "Ουγγαρέζα από τα 86αρια κάι 84αρια, αυτή όπως έχω ξαναγράψει δουλεύει κάποιες μέρες 3η βάρδια στο 69α
Σε ποιο δουλεύει σήμερα και τι βάρδια;Φωκαίας 13 υπόγειο τώρα το πρωί η Σάρα η λατίνα
Και μια παρατήτηση: την έχετε ξεμουνιάσει τη Μύρα. Όπου δουλεύει έχει ουρά ΙΚΑ
Χαλαρώστε λίγο να γαμήσουμε κι εμείς οι παλιοί
Καλησπέρα συναγωνιστές μου. Μια διευκρίνιση παρακαλώ όσοι γνωριζετε . αναφέρεστε στη γνωστή Τζέσικα (ψηλή, ξανθιά, λευκή επιδερμίδα, με μεγάλο φυσικό στήθος) που ήταν παλαιότερα Φώκαιας? επίσης για 12 το μεσημέρι μιλάτε πάντα ε. Σας ευχαριστώ.Ο στόχος είχε λοκαριστει μετά την πληροφορία ότι επέστρεψε η Τζέσικα από Φώκαιας.
Περασμένες 12 και το φως στον οίκο ακόμα κλειστό,πήγα μια βόλτα να περάσει η ώρα και στο γυρισμό το είδα ανοιχτό.
Το μωρό στη θέση του,δεν πήγαν τσαμπα τα χιλιόμετρα που έκανα.
Πληρώνω μπαίνω δωμάτιο με συνοπτικές διαδικασίες.
Στα του αγώνα,σαν να μη πέρασε μια μέρα,αρχοντικό μουνι με τις ατέλειες του αλλά άριστα κατανεμημένες με το αποτέλεσμα να είναι λίαν καλώς.Ορεξατη μέσα όπως την θυμόμουν.
Καυλωμένος έφυγα από το μπουρδέλο
Στο Φυλής 69Β η Βίκη με συνεχόμενα δωμάτια, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος.
δηλαδη ?προς το καλυτερο ή προς το χειροτερο?Η Βίκυ από τότε που έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έχει γίνει άλλος άνθρωπος!
Ελπὶζω να μην της έβαλαν κάτι θανατηφόρο, όπως ακούω ότι έχουν βάλει σε πολλούς ανεπιθύμητους.
Ριτα την εχω παρει πριν καιρο ,ωραιο μουνι,επειδη ομως εχω πολυ καιρο να παω μεταξι ,ο οικος ειναι κομπλε σε 8εμα κα8αριοτητας?σεντονια πχΜετα απο ενα ξεφόρτωμα στη Ρίτα μουνάρα ειπα να παω φυλής για εναν ακομα γύρο αφου αυτη η καυλιαρα γυναίκα παντα καταφέρνει και με κάνει να φεύγω ακόμα πιο καυλωμενος
Κλειστα μαγαζια και μπάζα.
Πηγα στο φ69 και μπήκα στο δωμάτιο επι τόπου αφου ακουσα την φωνή της άντζελας, το στάνταρ ώστε να περασω καλά και να φυγω.
Για κακή μου τύχη εκανα λάθος και τελικα στο δωμάτιο μπήκε μια Λάουρα αλβανικής καταγωγής και οχι η δοκιμασμένη Άντζελα
Μπηκε στο δωμάτιο κατευθείαν αφου βγηκε απ τον προηγούμενο..
Χοντρή, τετράγωνη τραβελοφατσα με περίεργες κόκκινες ρώγες σαν να ηταν κομμένες.
Αθλιας πιπα ρηχή με τα δόντια της να μου γρατσουνανε τον πουτσοκεφαλο συνέχεια .
Στο γαμήσι ακόμα πιο άθλια, δεν ηθελε να έρθει απο πάνω γιατι θελει να κουράζει τους άντρες τρομάρα της.
Στα 4 δεν γινόταν δουλειά με την χοντρό κωλα αφού μου πεταγοταν η πουτσα συνέχεια απ εξω και δεν στηνόταν και καλά.
Γύρισε ιεραποστολικό και δεν άντεξα να βλεπω αυτή την τραβελοφατσα και τα πατσοκιλα και την έδιωξα, της ειπα δεν θελω αλλο.