Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 193 άτομα (18 μέλη και 175 επισκέπτες)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Αυτή η Ντιάνα με τους σίλικον βύζους χείλη κ.λ.π και μακριά ξανθοκάστανα μαλλιά
μήπως είναι η Ντιάνα η Τουρκάλα (και ίσως και πρώην πορνοστάρ) που δούλευε παλιότερα
στο Φυλής 71 πάνω με Τσατσά την Εύα;
φιλε οχι η ντιανα η τουρκαλα απο το 2007  χαθηκε,δεν ηταν αυτη ειμαι 100% βεβαιος

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
φιλε οχι η ντιανα η τουρκαλα απο το 2007  χαθηκε,δεν ηταν αυτη ειμαι 100% βεβαιος
Ρε εσυ για ποια Ντιανα λετε που ητανε παλια??
Μια με λεπτό σωματακι και μαυρα μαλλια, μετρια γλυκια φατσουλα??
Εγω αυτη που λεω την ειχα παρει πριν κανα χρονο στο φυλης 65 ή 67 νομιζω.Ήταν πολυ φιλοτιμη...

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Κατάθεση στο σπίτι που βρίσκεται στη Λ. Ιωνίας 12. Η κοπέλα λέγετε Μαριάννα είναι από βουλγαρία, βλέπετε σχετικά (αν εξαιρέσουμε ότι είναι λιγάκι φαφούτα) αλλά ψιλή και σχετικά ωραίο σώμα. Το βασικό είναι ότι δίνει κουλούρι χωρίς καμία μα καμία διαμαρτυρία. Για τους γενναίους παίζει και ακα μπούκι. Ήθελα να βρω τι βίκυ από Κολο-κυνθούς που και αυτή δίνει κουλούρι. Μου είπαν ότι σταμάτησε από εκεί. Ξέρει κανένας που δουλεύει???????? Υπάρχουν αναφορές για Φωκαίας 19. Μήπως συνεχίζει να είναι Κολοκυνθούς?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κατάθεση στο σπίτι που βρίσκεται στη Λ. Ιωνίας 12. Η κοπέλα λέγετε Μαριάννα είναι από βουλγαρία, βλέπετε σχετικά (αν εξαιρέσουμε ότι είναι λιγάκι φαφούτα) αλλά ψιλή και σχετικά ωραίο σώμα. Το βασικό είναι ότι δίνει κουλούρι χωρίς καμία μα καμία διαμαρτυρία. Για τους γενναίους παίζει και ακα μπούκι. Ήθελα να βρω τι βίκυ από Κολο-κυνθούς που και αυτή δίνει κουλούρι. Μου είπαν ότι σταμάτησε από εκεί. Ξέρει κανένας που δουλεύει???????? Υπάρχουν αναφορές για Φωκαίας 19. Μήπως συνεχίζει να είναι Κολοκυνθούς?
μεγαλε τυπε μου :rockon:

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Φιλαράκι μετά από δικές σου κατευθύνσεις. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Και το σημαντικό είναι πως δεν βιάζονται στο δωμάτιο

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
πες μας οτι τα παιρνει στη μαπα να σπευσουμε :dancing:

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Vasilia, πιστεύω πως τα πέρνει και στη μάπα δίχως πρόβλημα. Δεν το πρότεινα όμως

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
μάγκες μια Χριστίνα πολύ μούναρος αγ. πέτρου λεέι τπτ (πρωινή σήμερα). Δεν πέρασα γιατι είχε πολύ κόσμο. Είναι αυτή από φ.109, φωκαίας 17 κλπ γιατι της μοιάζει. Ξανθιά μέτριο προς κοντο μαλάκι και κορμάρα-κωλάρα

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Vasilia, πιστεύω πως τα πέρνει και στη μάπα δίχως πρόβλημα. Δεν το πρότεινα όμως
σωστος,απλα σε πλακωνει στο τρομπονι με καποτιδιο και την ωρα που ειναι να ξεφορτωσεις το βγαζεις κανεις 2 βηματα πισω και τα αμολας

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Δεν ρώτησα ποιες μέρες και ποιες ώρες δουλεύει δυστυχώς. Για τη βίκυ πάντως κανένας δεν γνωρίζει

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

[/quote]
το καλυτερο εβερ μωρο της φυλης.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Ξερει κανεις συναγωνηστης αν δουλευει η Βανεσα το απογευμα?Υπαρχει καμια αλλη τιμια προταση??

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
φιλε πιθανοτατα δουλευει η Βανεσσα,περνα και απο Φωκαιας 19 παιζει η Στελλα ενα πετιτ γκομενακι με φοβερο κορμακι.εγω παντως περασα καλα μαζι της ;)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
φιλε πιθανοτατα δουλευει η Βανεσσα,περνα και απο Φωκαιας 19 παιζει η Στελλα ενα πετιτ γκομενακι με φοβερο κορμακι.εγω παντως περασα καλα μαζι της ;)
Καλησπερα ΑΛΑΝΙ βασιλιας μα ειπα και εγω δεν μιλαει κανεις θα παω να δω και απο εκει

Επισκέπτης
κολοκυνθους δεν δουλευει σιγουρα η βικυ αλλα και στο φ19 δεν την πετυχα 2 φορεσ που πηγα... παντος η μιμη απο κολοκυνθους μου ειπε πως εκτος απο κολοκυνθους δουλευουν και καπου στην φυλης και αχαρνων (νουμερο δεν ηξερε!!) οποτε μαλλον δουλευουν σε καποιο περιφεριακο της φυλης.... τωρα θελει ψαξιμο φιλε!! παντος το βραδυ θα κατεβω μια βολτα μηπως ξετρυπωσω το βυκακι!!!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
βεβεοσ και πιτσιλιετε εκει χιστι μου!!!!!!πρεπει να πασ επιγοντοσ για πορνοθεραπεια!
ειναι και πολι καλι μαλιστα στισ παρτουζεσ ι εν λογο γαζελα!!!!

Έστω και με καθυστέρηση ...

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ !!!
για την καταξίωση του pitsilistis σε Moderator

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Το αξίζει ...και το άξιζε !!!  ;)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Λοιπόν παίδες,

Σήμερα το πρωϊ είχα μια δουλειά στην Αθηνάς και πέρασα με την μηχανή από το Μεταξουργείο.
Τα περισσότερα μπου- ήταν ανοιχτά (δέκα παρα πέντε περίπου). Είπα να αφιερώσω μισή ώρα.
Έριξα μια ματιά στα γρήγορα σε 4-5 στην Κολωνού (μη με ρωτάτε νούμερα, δε θυμάμαι, αλλά ήταν στην αριστερή πλευρά της Κολωνού) και μου έκανε εντύπωση ότι είχε καλά κομμάτια.
Κατέληξα για ένα γρήγορον πρωϊνό σε μια Βουλγάρα, αλλά και οι άλλες δεν ήταν κακές.

-Όλες οι τσάτσες είναι ρωσίδες.
-Η βάρδια (τουλάχιστον αυτή που πήρα) ήταν 5 το πρωϊ με 10. Βγαίνοντας απ' το δωμάτια είχε αλλάξει η κοπέλλα.
-Από 20 και υπάρχουν και με 15 γιούργια.
-Το κοινό ήταν αρκετό, τύποι που ξεκλέβουν λίγο χρόνο απ' τη δουλειά τους μάλλον.
Το βράδυ είναι που χαλάει το Μεταξουργείο, το πρωϊ φαίνεται ότι έχει καλό πράμα.

Ο καφές τώρα στο γραφείο έχει άλλη γεύση μετά την πρωϊνή κατάθεση...

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ρε παιδες τι ωρες δουλευει η ζανα στο αγκυρας 12?αξιζει? γιατι μου ειπε ενας φιλος πως ειναι ολα τα λεφτα η γυναικα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αυθημερον επισκεψη στη Μπαρμπαρα τη τσεχοτουρκογυφτισσα,
εστειλα την κριτικη μου , διαβαστε και σχολιαστε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom