Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (32 μέλη και 223 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
αυθημερον επισκεψη στη Μπαρμπαρα τη τσεχοτουρκογυφτισσα,
εστειλα την κριτικη μου , διαβαστε και σχολιαστε.
Οχι και 4αρι ρε συ η Μπαρμπορα!!!
Το "Κουταλακι" τι εστι!!!( σαν κουταλος πρεπει να γνωριζω) :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Οχι και 4αρι ρε συ η Μπαρμπορα!!!
Το "Κουταλακι" τι εστι!!!( σαν κουταλος πρεπει να γνωριζω) :2funny:
3αρι με 4αρι
καλα , τοτε γιατι εβαλες αυτο το ονομα?
ψιλοαβανταζε ξερεις τι ειναι?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Η Μπαρμπαρα ειναι Τσεχα,
με σιλικονατο τεσσαρι βυζι,
ξανθια, με μικρο τατου καρδουλα
στην περιοχη μπικινι.
Στα μειον , εχει ελαφρα μικρο κωλο για τα βυζια της,
και τα ποδια της εχουν αρκετα σημαδια.
Ειναι ανετη στη συνεννοηση,
αν και πρεπει να την κομπλαρα ,
διοτι επεμενε οτι με ξερει,
αν και εγω δεν τη θυμαμαι απο καπου...
Ισως και να ηθελε να με ψαρωσει , ωστε να της πω
το ονομα μου στο bourdela.tv,
αλλα δε μασαει ο Ιβλης,
της συστηθηκα με το βαφτισιμιο μου.
Στο ζουμι. Πίπα μέτρια, αν και δειχνει οτι
χωραει βελτιωση, δαχτυλα και σκαμπιλια φουλ,
εκει εριξε και μια ισπανικη , συμμετοχη καλη,
αν και θα την προτιμουσα πιο χαμογελαστη.
Πρωτη φαση καβαλα η Μπαρμπαρα
σταση την οποια κατεχει με το παραπανω.
Γενικα θελει λιγο βελτιωση στα στησιματα της,
στο πισωκολλητο την "κωλιασα" ,
καλα δουλεμενη πισω εισοδος,
η οποια ομως δε με δεχτηκε με ανεση.
Συνεχεια με τα ποδια ψηλα και σφυροκοπημα
στο μουνακι της,
το οποιο ειναι ξανθωπο ξυρισμενο σε μια λεπτη γραμμη.
Ασημενιο τακουνι ψηλα,
λιγες διορθωσεις στο στησιμο,
γυρισμα σε κουταλακι ,
η πισω τρυπα ομως ακομα δεν ειχε συνελθει απο την προηγουμενη
εισβολη, κατι που σε συνδυασμο με το οτι
το social-time της θυμιζει πωλητη λαχαναγορας,
δεν την κανει και την καλυτερη επενδυση στην τιμη της.
Παρολαυτα, ο συνδυασμος πρωκτικου με ακα,
για οποιον το ξερει , διοτι αναφερεται απο
τη τσατσα σαν "εξτρα", αποτελει ισχυρο κινητρο
για τον καθε μπουρδελοεπενδυτη.
Οχι τοσο εμπειρη οσο θα περιμενα,
αλλα αποτελει μια καλη καβατζα για τις μοναχικες ημερες...
Θα την τεσταρω σε full pse ρυθμους και ισως επανελθω στην περιπτωση αυτη
αν προκυψει δευτερη επισκεψη καποτε...
Αξιζει ενα test-drive , ειδικα για τους μικρους καβλιαρηδες.
Η πορτα σκληρη, εδιωξαν καποιον οσο περιμενα.
Parking εχει στη γωνια.

Επισκέπτης
χαιρετο τουσ αργιδεσ τιμιμενουσ μπουρδελιαριδεσ του πιο αμαρτολοχισιαρικου πορνοφορουμ!
αλι μια νιχτα στιν πιατσα...
αλι μια νιχτα στα μπουρδελοσοκακια τισ πουτανομανασ αθινασ...
αλι μια νιχτα ψαχνοντασ ενα 'δροσερο' καταφιγιο να ξαλαφροσουμε τιν γκαυλα μασ...
αλι μια νιχτα στουσ βρομικουσ δρομουσ τισ ιδονισ...
αλι μια νιχτα ιχνιλατοντασ στα μαρμαρενια αλονια τισ ιδονισ αναζιτοντασ  τιν μαγικι σινουσια...το ιερο μιστιριο του πιτσιλισμαστοσ...

ι τσαρκα ξεκινισε με τον σινοδοιπορο και σιναδερφο πορνορεπορτερ gangstaxz!!!
ιταν γιρο στισ 9 το απογευμα οταν ο δρομοσ εντελοσ τιχεα μασ εβγαλε στα χαμετιπια τισ λιοσιον.
οι δρομοι αδειοι και ο κοσμοσ λιγοσ.
ι τσαρκα ξεκιναι!

περιοχι:λιοσιον
βεργασ 6α
πορνιδιο ατζελα απο αλβανια.
τροφαντουλικο πουτανιδιο με γλικεσ καμπιλεσ.μελαχρινο με μακρια σπαστα μαλια.απο παλιοτερο spash test δειχνει φιλοτιμι και τιμαι τα 20 πορνογιουρια.
το κοριτσι μασ κανι και παρτουζιτσεσ και διχνι να απολαμβανει τον ομαδικο εροτα! :)

βεργασ 6β κλειστο :(

λιοσιον 73
πορνιδιο εμανουελα απο ροσια.
πουτανιδιο μετριου αναστιματοσ με ομορφεσ αναλογιεσ....λαγνο κορμακι λαμπαδα!ομορφο προσοπο,και μαυρισμενο κορμακι!μαλλον ειχα κανει ψολαριουμ...εμ...σολαριουμ ιθελα να πο χιστεσ μου!σινχορεστε με αλλα ενα σινεφο γκαυλασ διαχεει το μιαλο μου.PITSILABLE :cum:

χοματιανου 11α
πορνιδιο αλινα απο ρουμανια.
εμφανισιμι κορασιδα για τουσ λατρεσ τον λιγεροκορμον χιστιδον!
εντιποσι μασ εκανε το πορνιαρικο τατουαζ τραιμπαλ στι μεσουλα.
αλλα περισοτερι εντιποσι το  κολαρακι τισ που σε δελεαζει να το γλιψεισ!ξερετε... αυτα τα πετιτ τα κολαρακια τα μικρουλικα τα στιτα!ξεροχινοοοοο!PITSILABLE :cum:

χοματιανου 11β
πορνιδιο καμελια απο ροσια.
το πορνιδιο με τισ ασπρεσ βιζοθικεσ και τον ασπρο στιγκο!φοβερο πορνο-styling!
το ασιμετρο κορμακι τισ ομοσ μασ τα χαλασε..
αλλα δεν πτοιθικαμε και σαλπαραμε με το λαγνο πορνοβενζινοφαγο οχιμα μασ προσ τα μαγικα νισια τισ εροτικισ αταξιασ!
στιν  οδο που στεναγονται οι ναοι τισ ιδονισ!στιν οδο φιλισ
εκει σιναντισαμε τον μαχιμο σκαουτερ μπουρδελιαρι1984 και αρχισαμε τιν πουτανοτσαρκα!

εθεαθι διαφορον γουστον πορνιδια!μεγαλι ποικιλια για ολα τα γουστα και ολα τα καπριτσια!
κουλουρια,ακαποτα τσιμπουκοδρομια,ιπιρεσιεσ 69,ομαδικεσ σινευρεσεισ!
ι οδοσ πλεον μπορι να καλιψει ολεσ τισ αναγκεσ τον μπουρδελιαριδον!οικονομικι κρισι βλεπετε πουτσαραδεσ μου!αυτιο ι πορνοκρισι ευνοει τον μεσο μπουρδελιαρι και του χαριζει μαγικουσ καρπουσ οι οποιοι παλιοτερα ιταν απαγορευμενοι!
ασ σινεχισουμε!

φιλισ59 οροφοσ
πορνιδιο σακιρα απο ρουμανια.
ι γνοστι πλεον σακιρα σε ολουσ μασ!
λιγνο μελαχρινο πορνιδιο με μακρι σπαστο μαλι και στα μεγαλα τισ ατου...το πετακτι τισ κολαρακι που μασ εκανε τα καυλια μασ να παραμιλουν απο καυλα!
καθοσ βγικε στο σαλονι αρχιζε να παρενοχλι σεξουαλικα τον πορνομπενι μασ(μπουρδελιαρισ1984)του χαιδευε τιν καραφλιτσα του μορου μασ και του χουφτονε τιν μαλαπερδα !σε καπια φασι μαλιστα καθισε να ξαποστασει στο βρεφικο πεοσ του πορνομπεμπι ενο κουνιοταν στο ριθμο του τραγουδιου πανο στο καυλοδρεπανο του μπουρδελιαρι!!!
ι πουτσα του εγινε καγγελο και πελοριεσ κιλιδεσ γαρμπιλοφλεοκεον λεροσαν το ατακτο μποξερακι του!PITSILABLE :cum:

φιλισ 59 ισογειο
πορνιδιο σαμπρινα
πουτανιδιο μετριου αναστιματοσ καστανοξανθο ,λεπτο κορμακι , προστιχο και σιναμα χαζο βλεμα.

φιλισ 80
πορνιδιο μαριανα
ψιλο πορνιδιο,μαυρισμενο κορμακι και ζουμερεσ βιζαρεσ για τουσ λατρισ του ειδουσ!σινιστατε σε ατακτουσ βιζοεκπορθιτεσ!

φιλισ 67(ανεβενισ 3 πορνοσκαλακια)
πορνιδιο ελενα απο μολδαβια
αθιγγανο μαυρομαλικο τροφαντουλικο μιλφει!για τουσ λατρισ τον ζαχαροτον!

φιλισ 69 οροφοσ
πορνιδιο χριστινα
ι γνοστι πλεον χριστινα σε ολουσ μασ!παλια καραβανα στιν φιλισ!
τα καταφερνι καλα με τα αεροπλανικα τισ στο δοματιο!
μελαχρινι κορασιδα με κοντο μαυρο μαλι....τριφερο λεπτο κορμακι και πετακτο κολαρακι!αχχχ!!!PITSILABLE :cum:

φιλισ 69 ισογειο
πορνιδιο τανια απο ρουμανια
καστανοξαντο μιλφει μετριου αναστιματοσ!οι πορνογνομεσ διεισταντε.

φιλισ 67 ισογειο
πορνιδιο λαρισα απο τσεχια
φτασαμε επιτελουσ στο σταθμο λαρισασ.
ψιλολιγνο ξανθο πορνιδιο με πολι καλεσ σιμετοχεσ στα ενδοτερα!εχι δοκιμαστι και εχι περασει το splash test!PITSILABLE :cum:

φιλισ 92 ιπογα
πορνιδιο ροξανι
μελαχρινο νταρντανοιδεσ πορνιο με πιασμενα τα μαλια του ετιμι για ολα!
για σκλιροπιρινικουσ επιβιτορεσ!θελει τολμι και θαροσ για να κουμανταρισ μια τετια γινεκαρα!
παντοσ το κολαρακι τισ ιταν πλαδαρο.

μονισ προδρομου
πορνιδιο ναταλια απο ροσια
γλικουλα μελαχρινι κορασιδα με κοντο μαλι με στρογγιλο πετακτο ποπουδακι δελεασε τισ αγριεσ αισθισεισ μασ.PITSILABLE :cum:

ΠΡΟΣΟΧΙ: τα πορνογουστα αλλαζουν απο χιστι σε χιστι!
TO BE CONTINUED....

Επισκέπτης
ι γκαυλα ομοσ ειχε σισορευτει στιν σπερματοδοχο χιστι μασ και επρεπε να αδεισουμε το πιτσιλιζατερ μασ και ετσι πιτσιλισαμε μεσο ανοικτισ βαλανισ τιν ατακτι κορασιδα σακιρα!
ιποβλιθικε στιν ιερι τελετι τισ παρτουζολαγνιασ παρεα με τον μπουρδελιαρι 1984!
ι επιστροφι του ασοτου μπουρδελιαρι 1984!

δινουμε το μπλε πορνοεισιτιριο για τιν σιναυλια τισ σακιρασ.
βγαζουμε τα ρουχαλακια μασ και ξαπλονουμε στο κρεβατι περιμενοντασ τιν μελαχρινι αμαζονα!
ο πορνομπεμπισ(μπουρδελιαρισ 1984) ξαπλομενοσ στο λαγνο κρεβατακι ειχε βαλι το χερακι του μεσα στο μποξερρακι και χαιδευε τιν βαλανο του οσπου αρχιζε να τιν παλιδρομι...
αξαφνα τιν πεταει εξο τιν μαλαπερδα και σινεχιζει τον τσουτσουνοαυνανισμο!
παραλιλα καμαρονε στον καθρεπτι το κακοβουλο και λαγνο πεοσ του,το επιδικνιε  και το κουνουσε περα δοθε!!!!

εγο απολαμβανα το θεαμα αυτουνου του ιροα σπερματολαγνου αυνανιστι περιμενοντασ παντα το πορνιδιο για τιν μεγαλι και αγρια τιμορια.
ι σακιρα ερχετε στο δοματιο και αρχιζουν οι περιπτιξισ...
ο μπεμπισ(μπουρδελιαρισ1984) ξαπλομενοσ στο κρεβατι περιμενε μια δροσερι αυρα απο τα χειλακια τισ αμαζονασ να χαιδεψουν τιν βρεφικι του βαλανο.
ανιγι το καποτιδιο και με μια δινατι κινισι παι να τιν φορεσει στο μπεμπι.ο μπεμπισ ομοσ ειναι ευαισθιτοκαυλισ και ποναι..τισ λεει πιο σιγα...
ι ομορφι παλακιδα περιποιειτε το βρεφικο του πεοσ και αργα αργα του εφαρμοζι το πορνολαστιχο.
αρχιζει μια ορεα πιπουλα με τιν οποια τρελενι τον μπεμπι!
οι κορεσ τον ματιον του διαστελονται παλινδρομικα.....τα ματια του ανιγοκλιναν απο τι καυλα που ενιοθε στο ζουμερο του βρεφικο πεοσ.!
ι αμαζονα τισ εροτικισ ζουγκλασ ιξερε ποσ να τρελανι τον ευαισθιτοκαυλι μπεμπι μασ και γι αυτο θελοντασ να τον φτασει στιν αποκοριφοσι σκαρφαλονι πανο του και αρχιζει να καρφονι τισ οοθικεσ τισ πανο στον παλουκοτι και επιβιτορα πορνομπεμπι ενο σιγχρονοσ πιπονε και το δικο μου καυλοδρεπανο!

οι περιπτιξεισ ομοσ σινεχιστικαν και σε αλεσ στασεισ!
ο μπεμπισ ιταν ετιμοσ για τον ιεραποστολικο εροτα οπου αρχισε με δινατεσ κινισεισ να σφιροκοπαι τιν ατακτι πορνι.εγο σαν μεγασ ιδονοβλεψιασ παρακολουθουσα απο πολι κοντα τισ κινισεισ αυτουνου του τρελοχισιαρικου γαμια!ι τιμορια που επεβαλε ιταν βαναυσι και μαρτιρικι.
τιν γαμουσε προστιχα,δινατα με βαθιεσ διεισδισεισ και τρελα καρφοματα στι μιτρα.
ο μπεμπισ τισ ξεσκιζε μαρτιρικα και εκινι φοναζε.
σε καπιεσ φασεισ εβγαζε το καυλι του απο τα γρα σπιλεα τισ πορνισ και το παλινδρομουσε μπροστα τισ!ιταν ι ορα ομοσ που ο μπεμπισ ξερασε τα σαλια του και το καποτιδιο γεμισε βαρια φλοκια.ιταν τοσο βαρια που ι καποτα απο τιν βαριτιτα του σπερματοσ ειχε αρχισει να βγενι μονι τισ απο το πριαπικο πεοσ του μπεμπι!

το δρεπανι μου ειχε καυλοσει απο τιν ολι φασι και επρεπε και εγο να παρο μεροσ σε τουτιν τιν τελετι !
ι πορνι διχνοντασ κουρασμενι απο τι τιμορια που τισ επεβαλε ο φανταστικοσ ιροσ προτιμισε τιν ιεραποστολικι αν και εγο τισ ζιτισα πισοκολιτο...
γι αυτι ομοσ τιν αρνισι τισ δεκτικε δινατα χτιπιματα αππο το κρεατινο μαστιγιο μου στιν ιπεροχι στασι του βουδα!
οι μελοδιεσ ιταν καυλα...πλατσα πλουτσα πλατσα πλουτσα!
μονο και μονο απο αυτιν τιν μελοδια ειχα καυλοσι...
ι μελοδια τισ σιρινασ καλουσε τα γαρμπιλογλοκια μου να αιχμαλοτιστουν στο λεπτο σαμπρελιδιο.
ετσι κι εγινε....μετα απο μερικα λεπτα αφγριου σφιροκοπιματοσ εωγαλα το μαγικο μου ζομο!απολαυσι να χινισ!!!!

γενικα σιμπερασματα...
φιλοτιμο πορνιδιο χορισ να βιαζετε.
το αρνιτικο τισ ιταν οτι δεν αφινε γλιψιματα.το μεγαλιτερο ατου για να καυλοσι ενασ μπυρδελιαρισ.μονο και μονο για αυτο δε θα ξαναπιτσιλισο τιν εν λογο πορνι!
ιπαρχουν πιο μαχιμεσ τρελοπαρτουζιαρεσ που απολαμβανουν τιν φασι!
καλα πιτσιλισματα σε ολουσ τουσ τιτανοκαυλουσ εραστεσ!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
άψογη ανταπόκριση Πίτσι! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον τιτάνα bourdliari1984, που μετά απο απουσία 1 χρόνου κατέβηκε πάλι στα ρινγκ! :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ο χαρακτηρισμος "αψογη" είναι πολυ λιγη για την τιτανομεγιστανικη αυτη περιγραφη των όλων παντων που ελαβαν χωρα στους πορνοαδηφαγους δρομους της ατιθασης και τιθασευμενης ανυποτης καυλας.Ευγε..

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Τιτανας :dancing:
Μεγιστε Πιτσι δωσε μας τωρα μια λιστα με τα πορνιδια που κανουν παρτουζα και κυριως αυτες που γουσταρουν καλα :fuck2: :2on1:

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
η ντιανα απο φ59 και φ71 δουλευει σημερα ή εχει φυγει για την πατριδα της?

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
εγω παντως 2 φορες κατεβηκα να την βρω και τιποτα.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Κατάθεση στη μπάρμπαρα φ71...ανάξια κάθε σχολίου και κριτικής,αν αυτή είναι τσέχα εγώ είμαι ο Νέντβεντ στο μελαχροινό!!!!βαριόταν που ζούσε,χάλι μαύρο....αν διαβάζει ο φίλος που μιλούσαμε στο σαλόνι περί μείωσης θητείας στο πεζικό ας στείλει....το μόνο ενδιαφέρον της επίσκεψης αποδείχτηκε!

ThE

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
η ντιανα απο φ59 και φ71 δουλευει σημερα ή εχει φυγει για την πατριδα της?

Την Δευτέρα το πρωί που είχα πάει στο Φ71, ήταν εκεί και μου είπε ότι θα έφευγε αργά το ίδιο βράδυ... Μπορεί να ξαναγύριζε μετά από κανένα τρίμηνο, προς το τέλος το καλοκαιριού.

Ακολουθεί απόσπασμα διαλόγου (μετάφραση από την αγγλικήν):
-Εγώ: "Σου άρεσε η Ελλάδα;"
-Εκείνη: "Yes!"
-Εγώ: "Τα λεφτά καλά;"
-Εκείνη: "Yeeeeeeessssss!!!"

Φαντάζομαι να μας ξαναέρθει καμιά βόλτα... :rolleyes:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Το απόγευμα δοκίμασα Ντενίσα από Ρουμανία (ελπίζω να μην κάνω λάθος το όνομα) στο 134 στον όροφο.Πολύ όμορφη με ξανθά καρέ μαλλιά,ωραία μάτια,κορμάρα,αλλά και όλο το σωληνάριο με το gel στο μουνί της.Της είπανε να βάζει,και αυτή το έβαλε όλο.Ίσως της άρεσε το άρωμα του,αλλά είτε πήδαγα μουνί είτε μια μηλόπιτα όπως στο American pie το ίδιο ήταν.Επαθε και ζημιά η κοπέλα.Της έσπασε ένα νύχι.Σε όλη τη διάρκεια της πράξης,αυτό κοίταζε.Δε θα βγει καινούριο αν το κοιτάς,ντρέπεται,της ειπα αλλά δεν το κατάλαβε...

Επισκέπτης
Το απόγευμα δοκίμασα Ντενίσα από Ρουμανία (ελπίζω να μην κάνω λάθος το όνομα) στο 134 στον όροφο.Πολύ όμορφη με ξανθά καρέ μαλλιά,ωραία μάτια,κορμάρα,αλλά και όλο το σωληνάριο με το gel στο μουνί της.Της είπανε να βάζει,και αυτή το έβαλε όλο.Ίσως της άρεσε το άρωμα του,αλλά είτε πήδαγα μουνί είτε μια μηλόπιτα όπως στο American pie το ίδιο ήταν.Επαθε και ζημιά η κοπέλα.Της έσπασε ένα νύχι.Σε όλη τη διάρκεια της πράξης,αυτό κοίταζε.Δε θα βγει καινούριο αν το κοιτάς,ντρέπεται,της ειπα αλλά δεν το κατάλαβε...

Ἡ διαίσθησὶς μου τὴν κατέτασσε εἰς τὰς τυπικὰς προχειρολόγους καὶ ἐδικαιώθην...

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα στη τσαρκα που εκανα χτες στις 22,30 με 23,00 ολα τα σπιτια κλειστα εκτως το 86 και το 104 τι εγινε σταση εργασιας ειχαμε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom