You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
...ναι αλλα εχει κατσει πολυ στη Φυλης και θελει λιγο ξεκουραση.Φυλης 54πανω
Αννα απο Φωκαιας 17 ισογειο..μελαχρινο με πολυ σεξυ παρουσιαστικο και πονηρο βλεμμα(στο οποιο δινω μεγαλη βαση)
Για να βγαλει σουτιεν τωρα τελευταια,θελει ολοκληρη διαπραγματευση...
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Εισαι σιγουρος οτι λεμε την ιδια?Γιατι αυτη που λεω εγω εχει κανα μηνα που δουλευει στα μερη μας(ξεκινησε απο Φωκαιας 17ισογειο και χθες την πρωτοειδα στο 54)...ναι αλλα εχει κατσει πολυ στη Φυλης και θελει λιγο ξεκουραση.
Για να βγαλει σουτιεν τωρα τελευταια,θελει ολοκληρη διαπραγματευση...
Επισκέπτης
Σήμερα 17:45 κατάθεση στην Ντιάνα-Φυλής 59 πάνω:Ντιανα..εμφανιση πορνοσταρ και ψαχνωντας κριτικες υπαρχει μονο μια του Kokolongou στο Φυλης 71ισογειο(περιεργο γιατι γινοταν πανικος χθες)στην οποια γραφει καλα λογια!
Οσοι προλάβανε γαμήσανε!!!.Στο πεντάλεπτο "I must go baby", "I must go baby","I must go baby"-κόλησε η βελόνα
Η ξεπέτα φαινόταν από την αρχή.Σε δύο μέρες φεύγει γιατί επιλέχθηκε σε reality survivor,δεν ξέρουν αν θα ξαναγυρίσει (πάει για τα πολλά λεφτά με τη μία).
ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕ ΑΡΠΑΞΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ,πήραν και τα μυαλά της αέρα από την πρόκριση στο survivor
και κάνει τις τελευταίες αρπαχτές πριν φύγει.
Εκτός και αν μετά την φασαρία που έκανα,(η ευγενέστατη Κυρία επί της υποδοχής μου ζήτησε συγνώμη) αλλάξει συμπεριφορά.Αλλά για πιο λόγο;
Σε 2-3 μέρες φεύγει.Στο μουνί της!!!
Ακολουθεί κριτική.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Χαχαχαχαχαχαχαχα! Θεός! Θεός!Σήμερα 17:45 κατάθεση στην Ντιάνα-Φυλής 59 πάνω:
Οσοι προλάβανε γαμήσανε!!!.Στο πεντάλεπτο "I must go baby", "I must go baby","I must go baby"-κόλησε η βελόνα
Η ξεπέτα φαινόταν από την αρχή.Σε δύο μέρες φεύγει γιατί επιλέχθηκε σε reality survivor,δεν ξέρουν αν θα ξαναγυρίσει (πάει για τα πολλά λεφτά με τη μία).
ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕ ΑΡΠΑΞΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ,πήραν και τα μυαλά της αέρα από την πρόκριση στο survivor
Εκτός και αν μετά την φασαρία που έκανα,(η ευγενέστατη Κυρία επί της υποδοχής μου ζήτησε συγνώμη) αλλάξει συμπεριφορά.Αλλά για πιο λόγο;
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Σιγουροτατος.Την εχω παρει και στο Φωκαιας και στο 54.Ειναι πολυ πανω απο μηνα στα σπιτια.Τωρα εχει βαλει και μερικα κιλακια.Ειναι ωραιο μουνι γενικα και δε βιαζεται ,αλλα εχει φαει σκαλωμα τωρα τελευταια με το σουτιεν και κατι τετοια δε τα γουσταρω καθολουΕισαι σιγουρος οτι λεμε την ιδια?Γιατι αυτη που λεω εγω εχει κανα μηνα που δουλευει στα μερη μας
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Μίνι απογευματινό τσεκάρισμα από Φυλής και περίχωρα:
Ξανθίππης 2 και Λιοσίων η Ρενάτα μας ...Αχ !!! το μελαχρινό λεπτό κουκλάκι με το υπέροχο φυσικό στήθος και το
αγγελικό προσωπάκι.
Φυλής 71Β ισόγειο η Κάτια η Ξανθιά όμορφη μπέμπα από Τσεχία με τα ακάποτα εξτραδάκια της κ.λ.π.
Φυλής 80 η Νόρα ψηλή και χορταστική.
Φυλής 59 Όροφος αυτή η Ντιάνα (δεν ήταν αυτή που νόμιζα) κορμάρα βυζάρες σίλικον από πρόσωπο όμως
εμένα μου θύμισε πρόσωπο Ελλεηνίδας όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά κορμί θανατηφόρο.
Φυλής 59 ισόγειο μια μελαχρινή κοντή κάτω του μετρίου.
Φυλής 109 Β ισόγειο ένα μωράκι με λεμονάτο βυζάκι και κορμάκι καλό λεπτό στύλ στρίπερ ενδιαφέρον για έλεγχο
προσεχώς αλλά δεν η τσα2 δεν την παρουσίασε ως Άννα που ανέφερε σε κριτική συναγωνιστής.
Πήγα να τσεκάρω μήπως ήταν η Βασίλισσα Άννα αλλά δυστυχώς δεν ήταν αυτή.
Φυλής 109Α Όροφος μια μελαχρινή μετρίου ύψους μετριοκαλούλα.
Ξανθίππης 2 και Λιοσίων η Ρενάτα μας ...Αχ !!! το μελαχρινό λεπτό κουκλάκι με το υπέροχο φυσικό στήθος και το
αγγελικό προσωπάκι.
Φυλής 71Β ισόγειο η Κάτια η Ξανθιά όμορφη μπέμπα από Τσεχία με τα ακάποτα εξτραδάκια της κ.λ.π.
Φυλής 80 η Νόρα ψηλή και χορταστική.
Φυλής 59 Όροφος αυτή η Ντιάνα (δεν ήταν αυτή που νόμιζα) κορμάρα βυζάρες σίλικον από πρόσωπο όμως
εμένα μου θύμισε πρόσωπο Ελλεηνίδας όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά κορμί θανατηφόρο.
Φυλής 59 ισόγειο μια μελαχρινή κοντή κάτω του μετρίου.
Φυλής 109 Β ισόγειο ένα μωράκι με λεμονάτο βυζάκι και κορμάκι καλό λεπτό στύλ στρίπερ ενδιαφέρον για έλεγχο
προσεχώς αλλά δεν η τσα2 δεν την παρουσίασε ως Άννα που ανέφερε σε κριτική συναγωνιστής.
Πήγα να τσεκάρω μήπως ήταν η Βασίλισσα Άννα αλλά δυστυχώς δεν ήταν αυτή.
Φυλής 109Α Όροφος μια μελαχρινή μετρίου ύψους μετριοκαλούλα.
Συναγωνιστές πιπίνου 65 ποιες παίζουν? Οι 2 βουλγάρες Μάιρα πρωί και Μαριάννα απόγευμα? Ρωτάω γιατί έχει αναφερθεί ότι η Μάιρα εθεάθει και στο Φ80 αλλά δεν θυμάμε ποια βάρδια. Μπορεί κάποιος να δώσει τα φώτα του?
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Συναγωνιστές πιπίνου 65 ποιες παίζουν? Οι 2 βουλγάρες Μάιρα πρωί και Μαριάννα απόγευμα? Ρωτάω γιατί έχει αναφερθεί ότι η Μάιρα εθεάθει και στο Φ80 αλλά δεν θυμάμε ποια βάρδια. Μπορεί κάποιος να δώσει τα φώτα του?
Την Μάιρα την είχα πετύχει πρωινή βάρδια στο Φυλής 80, αλλά προσωπικά από εμφάνιση την θεωρώ
εντελώς μέτρια και κάτω.
Το βραδυ ειναι η Μαριαννα με τις απιστευτες βυζαρες.Συναγωνιστές πιπίνου 65 ποιες παίζουν? Οι 2 βουλγάρες Μάιρα πρωί και Μαριάννα απόγευμα? Ρωτάω γιατί έχει αναφερθεί ότι η Μάιρα εθεάθει και στο Φ80 αλλά δεν θυμάμε ποια βάρδια. Μπορεί κάποιος να δώσει τα φώτα του?
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Σκορπιέ ευχαριστώ, από εμφάνιση δεν λέει πολλά αλλά από υπηρεσίες είναι πολύ καλή. Πάντως δεν είναι σταθερή πιπίνου όπως κατάλαβα. Για τη Μαριάννα τι έχεις να πεις? Είναι ξεπέτα?
Δεν έχω τσεκάρει οπότε δεν ξέρω.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Πριν λιγο επεστρεψα απο Φυλης.Διπλη καταθεση στη Ντιανα.Κοντο μαλλι,σωμα πετρα και απο χρονο αναμονης κανα 15λεπτο σε καθε πελατη,την πηρα 2 γυρους.Ο πρωτος με εξτρα 10 ευρω κωλογλυψιμο,γλυψιμο στα @@ και ακαποτο με χυσιμο στο στομα(την πετυχα κ στο ενα ματι)
Ο δευτερος γυρος μετα απο 30΄λεπτα που εμφανιστηκε στο δωματιο για σεξ.Με ξετιναξε κ την ξεσκισα.Αγριο και εκφυλο πορνιδιο.Επελεξα εκει τα γκαφρα αφου προηγουμενως ειχα δει ολη τη μιζερια στα σπιτια της Φωκαιας.
Ο δευτερος γυρος μετα απο 30΄λεπτα που εμφανιστηκε στο δωματιο για σεξ.Με ξετιναξε κ την ξεσκισα.Αγριο και εκφυλο πορνιδιο.Επελεξα εκει τα γκαφρα αφου προηγουμενως ειχα δει ολη τη μιζερια στα σπιτια της Φωκαιας.
αυτη ειναι που φευγει?Πριν λιγο επεστρεψα απο Φυλης.Διπλη καταθεση στη Ντιανα.Κοντο μαλλι,σωμα πετρα και απο χρονο αναμονης κανα 15λεπτο σε καθε πελατη,την πηρα 2 γυρους.Ο πρωτος με εξτρα 10 ευρω κωλογλυψιμο,γλυψιμο στα @@ και ακαποτο με χυσιμο στο στομα(την πετυχα κ στο ενα ματι)
Το βραδυ ειναι η Μαριαννα με τις απιστευτες βυζαρες.
βαλε μαζι και τιν ξεπετα της , και το οτι μην μου φιλα τα στιθια , και τελος οταν φευγει λεει σε αγγλικα huge digs !!!!!! ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Πριν λιγο επεστρεψα απο Φυλης.Διπλη καταθεση στη Ντιανα.Κοντο μαλλι,σωμα πετρα και απο χρονο αναμονης κανα 15λεπτο σε καθε πελατη,την πηρα 2 γυρους.Ο πρωτος με εξτρα 10 ευρω κωλογλυψιμο,γλυψιμο στα @@ και ακαποτο με χυσιμο στο στομα(την πετυχα κ στο ενα ματι)
Πολύ ενδιαφέροντα νέα Αρχοντικέ Psolaras78, ιδίως το χύσιμο στο στόμα έχω να το συναντήσω από την εποχή
που είχαμε το Σοφάκι στο Φ54 κάτω. Κρίμα που φεύγει το μωρό και δεν θα προλάβω να το χύσω στις αμυγδαλές.
...χεχεχε
Επισκέπτης
Σήμερα 17:45 κατάθεση στην Ντιάνα-Φυλής 59 πάνω:
Οσοι προλάβανε γαμήσανε!!!.Στο πεντάλεπτο: "I must go baby", "I must go baby","I must go baby"-κόλησε η βελόνα
-----------------------------------------------------------------------------------------
Χαχαχαχαχαχαχαχα! Θεός! Θεός!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Θεός φυλάξοι!!!.Στο πυρ το εξώτερον!!!
Ημαρτον γαμώ την ταναπού μου μέσα!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα!
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Κυριακη 6:30 το πρωι μετα το clubbing ειχα καβλες.
Κατεβηκα στο Μεταξουργιο οπου αρκετα σπιτια ηταν ανοιχτα.
Στην Κολωνου, εκει που ειναι τα 4 στη σειρα, ηταν ανοιχτα το 1ο
(γωνιακο με τη Λεωνιδου) και το 3ο.
Στο πρωτο ηταν μια ξανθουλα, τιποτα το ιδιαιτερο προσπερασα.
Στο 3ο ηταν μια μελαχροινη σχετικως αδυνατη με ψευτικα βυζια, προσπερασα.
Στην Ιασωνος πολλα μαγαζια ανοιχτα, μπηκα στο 37Α (αυτο με τις σιδερενιες σκαλες)
οπου ηταν μια ωραια μιλφομουνιτσα 30-35 αρκετα γαμισιμη.
Περασε απο το δωματιο κατευθειαν στο χωρο της τσατσας λεγοντας ενα ξερο γεια.
Ουτε τιμη ουτε προγραμματ ουτε τιποτα.Φαινοταν να βαριεται.
Κριμα. Προσπερασα.
Στο διπλανο (37Α - ισογειο) η τσατσα σφουγγαριζε και ηταν ετοιμη να κλεισει. Μια αδιαφορη προς μπαζακι.
Μετα πηγα Λεωνιδου για κουλουρι.
Λεωνιδου 28 στον πανω οροφο μια μπαζουλα με πιασιματα, που εδινε κουλουρι με 20, με 15 απλο.
Μαρια ειπε αλλα μαλλον ψεματα μου ειπε γιατι μολις μπηκε στο δωματιο
σκαλωσε και αρχισε τις ντροπες οτι και καλα καπου με ξερει και παπαρια μαντολες.
Εγω ειμαι φαν του κουλουριου οποτε ψωνισα. Πιπα 30 δευτερολεπτα ισα ισα για να
καυλωσω τελειως (ημουν ηδη μισοκαυλωμενος) μουνι για ενα λεπτο και μετα κουλουρι σε ιεραποστολικο.
Επειδη ειχα ορεξεις δεν αργησα να τελειωσω.
Δε το μετανιωσα αν και η τυπισα ειναι τελειως μπριζολα.
Το σεντονι ηταν μεσα στη μπιχλα και ψιλοσιχαθηκα (τα ρουχα μου πανε για καψιμο και
εγω για απολυμανση).
Μετα παω μια βολτα απο Λιοσων, ειχε παει 7:15. Ολα κλειστα (Λιοσιων, και καθετες μεχρι Τροφωνιου).
Κατεβηκα στο Μεταξουργιο οπου αρκετα σπιτια ηταν ανοιχτα.
Στην Κολωνου, εκει που ειναι τα 4 στη σειρα, ηταν ανοιχτα το 1ο
(γωνιακο με τη Λεωνιδου) και το 3ο.
Στο πρωτο ηταν μια ξανθουλα, τιποτα το ιδιαιτερο προσπερασα.
Στο 3ο ηταν μια μελαχροινη σχετικως αδυνατη με ψευτικα βυζια, προσπερασα.
Στην Ιασωνος πολλα μαγαζια ανοιχτα, μπηκα στο 37Α (αυτο με τις σιδερενιες σκαλες)
οπου ηταν μια ωραια μιλφομουνιτσα 30-35 αρκετα γαμισιμη.
Περασε απο το δωματιο κατευθειαν στο χωρο της τσατσας λεγοντας ενα ξερο γεια.
Ουτε τιμη ουτε προγραμματ ουτε τιποτα.Φαινοταν να βαριεται.
Κριμα. Προσπερασα.
Στο διπλανο (37Α - ισογειο) η τσατσα σφουγγαριζε και ηταν ετοιμη να κλεισει. Μια αδιαφορη προς μπαζακι.
Μετα πηγα Λεωνιδου για κουλουρι.
Λεωνιδου 28 στον πανω οροφο μια μπαζουλα με πιασιματα, που εδινε κουλουρι με 20, με 15 απλο.
Μαρια ειπε αλλα μαλλον ψεματα μου ειπε γιατι μολις μπηκε στο δωματιο
σκαλωσε και αρχισε τις ντροπες οτι και καλα καπου με ξερει και παπαρια μαντολες.
Εγω ειμαι φαν του κουλουριου οποτε ψωνισα. Πιπα 30 δευτερολεπτα ισα ισα για να
καυλωσω τελειως (ημουν ηδη μισοκαυλωμενος) μουνι για ενα λεπτο και μετα κουλουρι σε ιεραποστολικο.
Επειδη ειχα ορεξεις δεν αργησα να τελειωσω.
Δε το μετανιωσα αν και η τυπισα ειναι τελειως μπριζολα.
Το σεντονι ηταν μεσα στη μπιχλα και ψιλοσιχαθηκα (τα ρουχα μου πανε για καψιμο και
εγω για απολυμανση).
Μετα παω μια βολτα απο Λιοσων, ειχε παει 7:15. Ολα κλειστα (Λιοσιων, και καθετες μεχρι Τροφωνιου).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις