Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 294 άτομα (18 μέλη και 276 επισκέπτες)

Επισκέπτης
{Ακολουθεί απόσπασμα διαλόγου (μετάφραση από την αγγλικήν):
-Εγώ: "Σου άρεσε η Ελλάδα;"
-Εκείνη: "Yes!"
-Εγώ: "Τα λεφτά καλά;"
-Εκείνη: "Yeeeeeeessssss!!!"

Φαντάζομαι να μας ξαναέρθει καμιά βόλτα... :rolleyes:}

{Και ακριβώς στο πεντάλεπτο:"I must go baby".

"I must go baby" μου λέει πάλι

ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΣΩ (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΠΟΤΑ),ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ,ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ:

"I must go baby"}

Εγώ πάλι φαντάζομαι να ψηφιστεί για αποχώρηση στο Survivor που θα συμμετέχει και τη στιγμή που ο παρουσιαστής τής ανακοινώνει το ΞΟΥ να της πει:

"Sorry Diana,you must go!!!" :2funny: :2funny: :2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ἡ διαίσθησὶς μου τὴν κατέτασσε εἰς τὰς τυπικὰς προχειρολόγους καὶ ἐδικαιώθην...

Πήγα για την Έλενα στο 200 αφεντικό,αλλά μέχρι και την ώρα 18:30 ήτο κλειστό!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πήγα για την Έλενα στο 200 αφεντικό,αλλά μέχρι και την ώρα 18:30 ήτο κλειστό!
Μουναρος παντως η καινουρια ντενισα.Οι πιο πολλες στριπτιτζουδες θα ζηλευανε την κορμαρα της!!
Αψεγάδιαστο και λαμπαδα.Κριμα που βαριεται που ζει!!!και τα ποδια βαριεται να ανοιξει καλα καλα...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Πάντως στήνεται εκπληκτικά στα 4.Λίγε κοπέλες έχω πετύχει να στήνονται τόσο ωραία.Αλλά θυμίζει περισσότερο τα αγάλματα των Λεόντων στη Δήλο παρά γυναίκα που κάνει σεξ...

ThE

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
Μουναρος παντως η καινουρια ντενισα.Οι πιο πολλες στριπτιτζουδες θα ζηλευανε την κορμαρα της!!
Αψεγάδιαστο και λαμπαδα.Κριμα που βαριεται που ζει!!!και τα ποδια βαριεται να ανοιξει καλα καλα...

Οντως είναι πολύ όμορφη κοπέλα με φοβερό (λεπτό) σώμα, αλλά τα έντονα συμπτώματα ναρκοληψίας που παρουσιάζει μέσα στο δωμάτιο δε προδιαθέτουν για επαναληπτικές καταθέσεις. Στα υπόψιν ότι κάνει συνήθως 2 βάρδιες καπακωτά οπότε αν την πετύχετε βράδυ το φαινόμενο θα είναι πιο έντονο.

Από ότι μου είπε προσπαθεί να βγάλει όσα μπορεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να μην χρειάζεται να κάνει αυτή τη δουλειά για πολύ καιρό. Κρίμα γιατί έτσι χάνει πελάτες και τελικά θα της πάρει πιο πολύ χρόνο να πάρει τα ίδια λεφτά που θα μάζευε αν δούλευε σωστά και επαγγελματικά...  Η δε κρέμα που  βάζει είναι το κάτι άλλο -με βυτιοφόρο πρέπει να της την κάνουν παράδοση κάθε μέρα...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
καταδρομικη επισκεψη του χιστι που ηθελε επειγοντος να αδειασει.

ξεκινσα απο φ.99 να βρω καποιο μεταλαγμενο αλλα δυστηχως και παλι εκει η γνωστη ευα με τα υδραυλικα της. Ρωτησα την τσατσα ποτε γυρναει η σισι αλλα μου λεει δεν ξερω

πιο κατω ειδα πολυ κοσμο και δεν ειχα ορεξη για αναμονες.... πηγα φ.66Δ οπου πετυχα αυτο που πραγματικα ηθελα, ξανθο ομορφο κοριτσι με πολυ ωραιο κορμι.

Χριστινα μου ειπε, εδωσα το 20ευρω μπηκα στο δωματιο, ερχεται η χριστινα και μου τριβεται μεχρι να καγκελοσει το κονταρι μου, πρωτοβουλια απο μονη της και να την απο πανω μου αλλα δεν αντεξε και πολυ. την γυρισα στα 4 οπου το θεαμα ηταν υπεροχο, μαυρισμενη ξανθια με το μαγιο το στρινγκ να εχει κανει καλη δουλεια και να φαινεται πολυ ωραια αντιθεση... κατεθεσα εκει.

νομιζω πως βρηκα το νεο μου στεκι οταν κατεβαινω στην red light district των αθηνων.

Y.Γ Η Τσατσα μου την διαφημιζε με 69 στο προγραμμα της, στους υπολοιπους συναγωνιστες που εμπαιναν και εγω περιμενα μεχρι να αδειασει δωματιο δεν ξαναειπε για 69. παντος στο δωματιο δεν δοκιμασα να ζητησω κατι τετοιο, απλα ενημερωνω για τους πιο x-treme. Moυ ειπε οτι δουλευει εκει καθε απογευμα 5-12. η επισκεψη μου εγινε περιπου στις 9

Επισκέπτης
καταδρομικη επισκεψη του χιστι που ηθελε επειγοντος να αδειασει.

ξεκινσα απο φ.99 να βρω καποιο μεταλαγμενο αλλα δυστηχως και παλι εκει η γνωστη ευα με τα υδραυλικα της. Ρωτησα την τσατσα ποτε γυρναει η σισι αλλα μου λεει δεν ξερω

πιο κατω ειδα πολυ κοσμο και δεν ειχα ορεξη για αναμονες.... πηγα φ.66Δ οπου πετυχα αυτο που πραγματικα ηθελα, ξανθο ομορφο κοριτσι με πολυ ωραιο κορμι.

Χριστινα μου ειπε, εδωσα το 20ευρω μπηκα στο δωματιο, ερχεται η χριστινα και μου τριβεται μεχρι να καγκελοσει το κονταρι μου, πρωτοβουλια απο μονη της και να την απο πανω μου αλλα δεν αντεξε και πολυ. την γυρισα στα 4 οπου το θεαμα ηταν υπεροχο, μαυρισμενη ξανθια με το μαγιο το στρινγκ να εχει κανει καλη δουλεια και να φαινεται πολυ ωραια αντιθεση... κατεθεσα εκει.

νομιζω πως βρηκα το νεο μου στεκι οταν κατεβαινω στην red light district των αθηνων.

Y.Γ Η Τσατσα μου την διαφημιζε με 69 στο προγραμμα της, στους υπολοιπους συναγωνιστες που εμπαιναν και εγω περιμενα μεχρι να αδειασει δωματιο δεν ξαναειπε για 69. παντος στο δωματιο δεν δοκιμασα να ζητησω κατι τετοιο, απλα ενημερωνω για τους πιο x-treme. Moυ ειπε οτι δουλευει εκει καθε απογευμα 5-12. η επισκεψη μου εγινε περιπου στις 9
προσκινο μεγαλε χιστι μου!!!!
οσο για τιν σισι εχο ακουσει οτι εινια πολι καλι στα ενδοτερα!!!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
H χριστινα ειναι απο τις αγαπημενες μου ιεροδουλες....κριμα που το ντελο ειναι πολυ μικρο.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
υπερ-πιτσιλιστι αν πετυχεις την μεταλαγμενη αμαζονα σισι κανε ενημερωση !!!

Επισκέπτης
Μου εχει πει ενας φιλος για μια μαρινα milf ρωσιδα η οποια ηταν καπου στην λιοσιων και την ειδε εκει τελευταια φορα πριν ενα μηνα..μηπως  ξερει κανεις που ειναι ?

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Μου εχει πει ενας φιλος για μια μαρινα milf ρωσιδα η οποια ηταν καπου στην λιοσιων και την ειδε εκει τελευταια φορα πριν ενα μηνα..μηπως  ξερει κανεις που ειναι ?
αν λεμε την ιδια δοκιμασε μετα τις 11 στο τροφωνιου 13 το κατω

Επισκέπτης
Τιτανας :dancing:
Μεγιστε Πιτσι δωσε μας τωρα μια λιστα με τα πορνιδια που κανουν παρτουζα και κυριως αυτες που γουσταρουν καλα :fuck2: :2on1:
γεια σου τιτανιε βασιλια τον ατακτον πορνιδιον!
θα μπορουσα να πο ποσ ι αμαλια απο φιλισ 67 ειναι μια δινατι προκλισι για να μιιθεισ στιν ομοαδικι σινουσια!!!επιστρεφει 19 του μινοσ....

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μποτουλες φοραει καμμια? αν δε φοραει δε κατεβαινω πιτσι να ξες!

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
για σε ολουσ εχουμε καμια ενημερωση για σημερα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

stamatios

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια τον αλλο μηνα ερχομαι Ελλαδα!Εχω βιτσιο τα μεταλαγμενα!!Εχουμε πληροφωριες απο Φυλης99 και Λουκα Νικα1? Αν εχετε ενημεροση γραψτε κατι......περιμενω ανυπομονα!!!Ευχαρηστω!!!

PAGANO

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η Σοφία από Φ200,Αγ.Πέτρου,Ιάσωνος κ.λ.π. ξέρετε που παίζει,αν παίζει πουθενά και τι βάρδια ? Τελευταία φορά την είχα πετύχει Φώκαιας 25 το πάνω και μου είχε πεί ότι θα επέστρεφε μετά την ανακαίνοιση της Ιάσωνος.

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
παντως μετα απο χτεσινοβραδινο scouting στη περιοχη Λιοσιων εχω να αναφερω   Casa di Baza :headbang:

Επισκέπτης
Ρε παιδια τον αλλο μηνα ερχομαι Ελλαδα!Εχω βιτσιο τα μεταλαγμενα!!Εχουμε πληροφωριες απο Φυλης99 και Λουκα Νικα1? Αν εχετε ενημεροση γραψτε κατι......περιμενω ανυπομονα!!!Ευχαρηστω!!!
στιν λουκα νικα πιτσιλιετε ι χριστινα,βικτορια και αλικι!
απο εμφανισι ειναι και οι 3 κουκλαρεσ....τουλαχιστον σιμφονα με τα δικα μου πορρνογουστα!σε splash test εχο ιποβαλι τιν χριστινα και τιν αλικι...
οφιλο να ομολογισο οτι ι αλικι ειναι ολα τα πορνοευρο!!!!!!

Επισκέπτης
οσο για φιλισ 99 εχο ακουσι για τιν σισι....οτι εινια πολι κκαλι στα ενδοτερα!δεν τιν εχο πιτσιλισει ...απλα αναφερο τισ πορνοφιμεσ!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom