Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (33 μέλη και 298 επισκέπτες)

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
....Μιλάτε για τη milf Μαρίνα, Φώκαιας..... που ρουφαγε μπάλες μέχρι νακάνουνκρακ και αν γούσταρε τρελά ακόμα και γλυφωκόλι????

Μου ειπαν οτι εχει περασει και απο φυλης...φωκαιας συγκεκριμενα.... και οτι στην λιοσιων δουλευε παντα μετα τις 11
λες να ειναι αυτη??
Εχει φυγει απο εκει που ηταν μεχρι πριν ενα μηνα που την ειχε δει ο φιλος μου..
ποτε την ειδες εσυ εκει τελευταια φορα?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
εαν ειναι αυτη.... την οποία ψάχνω και πολλούς μήνες... (τελευταιες καταθέσεις έγιναν.. φώκαιας και Αχαρνών σε αυτό με τα 3 σκαλάκια....) για τη πίπα και το γλύψιμο, το ρούφηγμα και... την περιποίηση της ευρήτερης περιοχής, ναι αξίζει παααααααααααααααααααααρα πολλά......... :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Επισκέπτης
εαν ειναι αυτη.... την οποία ψάχνω και πολλούς μήνες... (τελευταιες καταθέσεις έγιναν.. φώκαιας και Αχαρνών σε αυτό με τα 3 σκαλάκια....) για τη πίπα και το γλύψιμο, το ρούφηγμα και... την περιποίηση της ευρήτερης περιοχής, ναι αξίζει παααααααααααααααααααααρα πολλά......... :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Την ειχε παρει ο φιλος μου τελευταια φορα πριν ενα μηνα περιπου καπου στην λιοσιων..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
βραδυνη βολτα (κατα τη 01:30)περιξ της Φωκαιας και καταθεση στο σπιτακι με τα 3 σκαλοπατια,μελαχροινη Μαρια απο Λιθουανια.Για ενα ξεμπουκωμα ηταν σουπερ,μετα κατευθειαν στο Μεταξι οπου πακια και ολο το κακο συναπαντημα ειχαν παρει τον μπουλο.Καταθεση στο 15α σε ενα καλο Αλβανακι,Τζινα,με καρε μαλλι και συμπαθητικη παρουσια γενικα(δεν ηταν ξεπετοειδης η συνευρεση)
Για 2ο ξεμπουκωμα καλα ηταν.
Βαριομουν να περπατησω να δω τι εχουν τα αλλα οικηματα εντος

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
βραδυνη βολτα (κατα τη 01:30)περιξ της Φωκαιας και καταθεση στο σπιτακι με τα 3 σκαλοπατια,μελαχροινη Μαρια απο Λιθουανια.Για ενα ξεμπουκωμα ηταν σουπερ,μετα κατευθειαν στο Μεταξι οπου πακια και ολο το κακο συναπαντημα ειχαν παρει τον μπουλο.Καταθεση στο 15α σε ενα καλο Αλβανακι,Τζινα,με καρε μαλλι και συμπαθητικη παρουσια γενικα(δεν ηταν ξεπετοειδης η συνευρεση)
Για 2ο ξεμπουκωμα καλα ηταν.
Βαριομουν να περπατησω να δω τι εχουν τα αλλα οικηματα εντος

να το παντρευτεις το "αλβανακι".ειναι καλες κοπελες.

μην επιμενεις στις ελληνιδες απλα απο εγωισμο.

ειδικα οταν βλεπεις οτι δεν σε κανουν ευτυχισμενο.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
να το παντρευτεις το "αλβανακι".ειναι καλες κοπελες.

μην επιμενεις στις ελληνιδες απλα απο εγωισμο.

ειδικα οταν βλεπεις οτι δεν σε κανουν ευτυχισμενο.
σου ειπε κανενας εσενα ρε παπαρα να πεταγεσαι σαν την πουτσα κ να σχολιαζεις τα γραφομενα των αλλων?Για ενα χυσιμο καλη ηταν.Το μυαλουδακι σου ειναι στους γαμους κ στα πανηγυρια μου φαινεται :uglystupid:

maiden68

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
0
υπαρχει και αλλη μαρινα ιπποτη.δουλευει μετα τις 11 βραδυ τροφωνιου 13 κατω.ψηλη,γαλανο ματι,ξανθια μιλφ.ειναι η μαρινα που εχει περασει απο χωματιανου,ρεμουνδου,φυλης κλπ.
Αυτη αγνοειται εδω κ 1 εβδομαδα κ η καριολα η τσατσα ενω με ηξερε ηταν απαραδεκτη οταν την ρωτησα που βρισκεται η Μαρινα.Παντως αν καποιος μαθει κατι ας ενημερωσει....

Επισκέπτης
19/06/09 21.30 - 23.00

Ἀνὰ τὰς ὁδοὺς τῆς μετάξης.

Κολωνοῦ 27 ὑπόγειον
Ὡραῖον εὔσωμον νεώτατον μελαγχροινόν.

Κολωνοῦ 27 ἰσόγειον
Βραχύσωμος μὲ μοχθηρὸν βλέμμα ἀναγκάζουσὰ μας νὰ ἐπαναλάβωμεν σειρὰ προσευχῶν κατὰ τῆς βασκανείας.

Κολωνοῦ 27 ὄροφος
Ἀθιγγανὶς ἀδιάφορος.

Κολωνοῦ 11 ὑπόγειον
Ὡραῖον ξανθόν.

Κολωνοῦ 11 ἰσόγειον
Λίαν νεαρὰ μετὰ κυτταρίτιδος.

Κολωνοῦ 30 ἄνω
Νεαρὰ μελαγχροινὴ κατωτέρα τῶν προδιαγραφῶν τοῦ ἐν λόγῳ οἰκίσκου.

Κολωνοῦ 30 κάτω
Ἡ κα Κατερίνα. Τὸ κλασικὸν δὲν ἀπογοητεύει ποτέ.

Ἰάσωνος 36
10 Εὐρώ! Ὄχι 50χρονος transformer ἤ μαύρη! Κανονικὴ γυνή! Ἀλβανὶς μεν, ἀλλὰ κανονική.

Ἰάσωνος 37
Ἡ μελαγχροινὴ μὲ τὴν κόμμωσιν Κλεοπάτρας καὶ τὰς καλὰς κριτικάς.

Ίάσωνος 43
Μελαγχροινὴ Βουλγαρὶς σχετικῶς καλή. Συνάδελφος δὲν ἄνθεξε τὴν ὀσμὴν ἐν τῷ δωματίῳ. A la guerre comme a la guerre ἀγαπητέ! Ἐν Μεταξουργείῳ εὑρίσκεσθε.

Ἰάσωνος 30
Κάτω μελαγχροινὴ σχετικῶς καλή (ὡραῖαι θηλαί). Ἀηδὴς ὁμοφυλόφυλος ὑπηρέτης.

Επισκέπτης
χαιρετο τουσ εκλεκτουσ σιμεοφορουσ τισ κρεατινισ σιμεασ!
ι χθασινι καυλα μασ παρεσιρε στα σοκακια τισ πορνοddisneyland με τουσ σιναγονιστεσ spiderdom & gangstaxz!
ι πορνοερευνα για ατιθασεσ κορασιδεσ εγινε μετα τισ 11 το βραδι στιν μεταμεσονιχτια βαρδια στα μπουρδελοσοκακια του μεταξουργειου...το μεταξι δε κοιμαται οποσ λεει και ο φιλτατοσ μπουρδελιαρισ spiderdom!

απο μια σιντομι τσαρκουλα στα ιγρα καλντεριμια τισ αγορεασ γκαυλασ και αφου μουνομαχισαμε με λενεεσ ιδρεσ στα μαρμαρενια αλονια τισ ιδονισ εθεαθιν τα παρακατο πορνοκοριτσα!

κολονου 27 ισογειο
ι περιφιμι σονια απο ροσια!
ξανθο μιλφει με τεραστια κανονια....στα ενδοτερα ειναι φοτια και λαυρα!
μονο και μονο με τιν απτεσπι ισπανικι τισ μπορι να σε κανι να πεταξεισ τουσ σεξιστικουσ ζομουσ απο τον αποχιμοτι σου !

κολονου 27 ιπογα
ι γνοστι εβελινα...
ψιλο ξανθο πορνιδιο με καλιγραμι κορμαρα για τρελο πιτσιλισμα...
φιμεσ ακουγονται οτι στα ενδοτερα ιστερι σε σχεσι με τιν ομορφια τισ ..παντοσ πολι εντιποσιακι παρουσια σε θεμα εμφανισισ!

κολονου 27 οροφοσ
πορνιδιο νατι.
μελαχρινο με μακρι μαλι και ενα βιζι που βγαζει ματι!πολι μιτερο βιζακι για τρελο γλιψιμο και ξεροχισιμο!

κολονου 30α
ι ειρινι με τισ βιζαρε στισ!!!

κολονου 30β
κορασιδα εν ονοματι βαλερια
πετιτ πορνιδιο μελαχρινο με μακρι μαλι....γλικουλικο σαν κρεπουλα!
για τουσ λατρισ τον κοντοπουτανον!φιμεσ ακουγονται οτι ειναι μετρια στα ενδοτερα!

κολονου 32α
πορνιδιο ατζελα απο αλβανια.
εκπλικτικοσ κολαρακι που εκανε τιν μακριπουτσι καραμουζα μου να ιχισει!
επισισ καυλοτικο το μαυρισμενο κορμακι τισ.!

κολονου 32β
ξανθο ψιλο πορνιδιο με αχαρι φατσα....ξενερουσα φανικε απο τιν παρουσια τισ στο cult πορνοσαλονακι!

ιασονοσ 20α
τζανινα εκ ρουμανιασ.
μετριου αναστιματοσ νεανιδα!
φανικε μικρουλα ποολι σε ιλικια... με ορεεσ αναλογιεσ!στα ιποψιν για slash test!

ιασονοσ 20β
πορνιδιο τανια.
ψιλομιλφει μετριου αναστιματοσ με ορεο κορμακι!
σε παλιοτερο slash test εδιχνε να τιμαι τα πορνοευρο του!

ιασονοσ 20γ
τανια.
ξανθο κοντοπουτανο με μεγαλια κανονια σχετικα με το ιψοσ τισ!απορο ποσ ι βαριτιτα τον κανονιον τισ δεν τιν γιονουν με το πατομα!για τουσ λατρισ τον κοντοπουτρανον πορνιδιον...!

ιασονοσ 19α οροφοσ
αλεξανδρα....δεν σιγκαταλεγετε στα πορνογουστα μου.

ιασονοσ 19α ισογειο
ντανιελα απο ρουμανια!
ξανθο καρε μαλι κοντοπουτανο με ορεα πεταχτα βιζακια και πολι προσχιχι φατσουλα!
εδοσα  αμεσοσ το μπλε πορνοεισιτιριο για να απολαυσο τιν αλαβαστρινι επιδερμιδα του μικρου πετιτ πορνιδιου!
δινατι σιμετοχι στα ενδοτερα με γριγορο τσιμπουκλοβερ που κοβει τιν ανασα...
βεβεα τα δινι ολα για ολα  σε στασι dogy style!!!
φανταστικο στισιμο στα τεσερα χιστεσ μου!!!!!!!και αθοεσ και ιδονικεσ κραυγουλεσ να βγενουν απο τα σπαχνα αυτινισ τισ ιεριασ τισ γκαυλασ!
οτι πρεπει για τουσ λατρισ τον κοντοπουτανον κορασιδον!θα τιν ξαναπιτσιλισο σιγουρα!!!!!!

προσοχι...τα πορνογουστα διαφερουν απο χιστ σε χιστι!

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Μέγιστε Τιτανόκαβλε Χύστη Ήρωα της Πορνικής Ενημέρωσης Αρχοντικέ Πίτσι,

εάν μπορείς θα ήθελα να μου περιγράψεις την Πορνο-Ιέρεια του Ιάσωνος 19 Όροφος
με όνομα Αλεξάνδρα, παρ΄ότι δεν σε συγκίνησε, πές μου πώς ήταν ?
Ύψος, βυζί, χρώμα μαλλιών, αδύνατη ή όχι, κ.λ.π.

Ευχαριστώ από Πρίν !!!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Μου ειπαν οτι εχει περασει και απο φυλης...φωκαιας συγκεκριμενα.... και οτι στην λιοσιων δουλευε παντα μετα τις 11
λες να ειναι αυτη??
Εχει φυγει απο εκει που ηταν μεχρι πριν ενα μηνα που την ειχε δει ο φιλος μου..
ποτε την ειδες εσυ εκει τελευταια φορα?
και εγω πριν κανα μηνα την ειδα τελευταια φορα.εκτοτε δεν ετυχε να ξαναβρεθω απο εκει

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
Έκανα μια μινι τσαρκα στη Φυλης σήμερα κατα τις 6.30 - 7.00, πολυ νέκρα ρε παιδια, αδεια τα μπουρδελα, κοσμο δεν ειχε, αδεια τα δωματια, οι τσατσαδες παρακαλαγανε να μπεις, το 69 και η ισπανικη βλεπω κοντευουνε να γινουνε στανταρ. Τι γινεται? βαρεθηκε ο κοσμος να γαμαει η και το 20αρικο πολυ ειναι?

Τελικα εγινε καταθεση στο Φ69, εχω κανει κριτικη.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Έκανα μια μινι τσαρκα στη Φυλης σήμερα κατα τις 6.30 - 7.00, πολυ νέκρα ρε παιδια, αδεια τα μπουρδελα, κοσμο δεν ειχε, αδεια τα δωματια, οι τσατσαδες παρακαλαγανε να μπεις, το 69 και η ισπανικη βλεπω κοντευουνε να γινουνε στανταρ. Τι γινεται? βαρεθηκε ο κοσμος να γαμαει η και το 20αρικο πολυ ειναι?

ναι ρε φιλε πολλα ειναι. για 6 λεπτα πλαστικου αποστειρωμενου σεξ.

ουτε τα 50 ευρω για στουντιο αξιζουν.

δεν σε περιπεοιουνται οπως πρεπει :(

αν προλαβεις και τελειωσεις σε χρονο που θελει η πουτανα καλως. αισταδιααααλο ;)

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
ουτε τα 50 ευρω για στουντιο αξιζουν.
Δε το συζηταω, τα στουντιο τα εχω κοψει μαχαιρι χρονια τωρα, προσφερουν γαμησι επιπεδου μπουρδελου, με πουτανες επιπεδου μπυρδελου και αυτα με 50 ευρω, γιατι να παω? επειδη εχει
ωραιους καναπεδες? θα μου παρει πιπα ο καναπες?
Με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις φιλοτιμες πουτανες σε μπουρδελα και να περασεις 10 φορες
καλιτερα απο στουντιο και με πολυ πιο λιγα λεφτα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δε το συζηταω, τα στουντιο τα εχω κοψει μαχαιρι χρονια τωρα, προσφερουν γαμησι επιπεδου μπουρδελου, με πουτανες επιπεδου μπυρδελου και αυτα με 50 ευρω, γιατι να παω? επειδη εχει
ωραιους καναπεδες? θα μου παρει πιπα ο καναπες?
Με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις φιλοτιμες πουτανες σε μπουρδελα και να περασεις 10 φορες
καλιτερα απο στουντιο και με πολυ πιο λιγα λεφτα.

απλα καποια στουντιο εχουν πολυ ομορφες κοπελες που δεν βρισκεις σε μπουρδελα.

αλλα και παλι στο βγαζουν ξινο.  γι αυτο λεω να κανετε μποικοταζ ολοι ;)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τι περιμενεις ρε φιλε απογευμα σαββατου που η θερμοκρασια ειναι για να πας θαλασσιτσα,όχι να γαμησεις....
Άλλωστε υπαρχει και το μεταξουργειο για μεταμεσονυχτια,μετα την βραδυνη εξοδο για ποτο....
Νομιζω ότι πολλοι θα προτιμησουν αυτον τον συνδυασμο!!!!  :tits2:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
απλα καποια στουντιο εχουν πολυ ομορφες κοπελες που δεν βρισκεις σε μπουρδελα.

αλλα και παλι στο βγαζουν ξινο.  γι αυτο λεω να κανετε μποικοταζ ολοι ;)
Και ορισμενα μπουρδελα εχουνε κοπελες με εμφανιση μοντελου...
Όπως βικτώρια ξανθια,ρωσσιδα,1.8 υψος.Ή ντενίσα φυλης 134 απιθανο κορμι,μικρη ψηλη κοπελα.
Αλλά δεν ειναι το μονο ζητουμενο.Γιατι οι 2 κοπελες που προαναφερω ειναι κομοδίνα εντελώς...
Μπουρδελα άμα το ψαχνεις,ολο και κατι καλο βρισκεις και φτηνο.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom