Καλησπέρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Πάντως 55 και 60 χρόνων πουτανες να μην δίνουν κωλο είναι ανεξήγητο φαινόμενο χαχα
Τα έφερε σιγά μην το άφηνα έτσιεγω πλεον τα περιμενω στην πορτα πριν μπω στο δωματιο.
Μετα απο 2 προσπαθειες τους να τα "ξεχασουν", επειδη ειμαι λιγο νευρικος και δεν ψηνομαι να μπλεξω, πριν μπεις στο δωματιο και πριν γδυθεις, να περιμενεις να στα φερει. Οι περισσοτεροι/ες μολις σε δουν να τους αγριοκοιτας απτην εισοδο του δωματιου, στα φερνουν ακομα πιο γρηγορα
Εκεί που αρχίζουν τα μπουρδέλα, τελειώνει η λογική. Απλά.Πάντως 55 και 60 χρόνων πουτανες να μην δίνουν κωλο είναι ανεξήγητο φαινόμενο χαχα
Οταν λες πιπα δε εκανε η ριτα και μιλουσε ολη τη ωρα τι εννοεις?δλδ δε τη γαμησες καθολου και δε σου πηρε πιπα καθολου?ή απλα τη γαμησες και σου πηρε πιπα αλλα για λιγο επειδη μιλαγε πολυ?αδερφε μου άλλο εννοούσα.. ότι εμφανισιακά δεν μου αρέσει, και φοβάμαι μέσα μην δεν αξίζει. Θα έμπαινα μόνο για τα καλά λόγια που άκουσα. Γιαυτο ρώτησα αν την εγκρίνετε μέσα. Ισως το έθεσα εγώ κάπως λαθος.
Ενημέρωση: Πήγα Ριτα Φωκαίας και ήταν η μεγαλύτερη φόλα που έφαγα. Μιλούσε συνέχεια πιπα δεν έκανε , έκανε ότι ήθελε. Μου έσπασε τα νεύρα. Δεν ξέρω τι έπαθε αλλά ήταν χάλια
Ώπα μιλάμε εποχές ρακελ και την άλλη την λατινα που είχα έρωτα που ήταν Αγίου Πέτρου;;;;;Πριν λίγο....
Φωκαιας 27 πάνω
Αννιτα σε ελεύθερο τελειωτικό στόμα 69
Είπε ότι έχει δουλέψει και στο Glamour...
Πετιτ με πολύ μικρό βυζακι αλλά πολύ γλυκιά!!! Να πάτε να τη δείτε.
Φωκαιας 27 σκαλακια
Σοφία και Λουιζα
Λατινες σε απλό.
Μια χαρά!!
Φυλής 59 όροφος
Πήγαινα για Λατίνες
Θεοκλειστο...
Το νέο όμως της βραδιάς είναι ότι ανοίγει πάλι το
Φυλής 61 Ταριφομπουρδελο!!!
Βαφτηκε και έβαλε τα καλά του..
Παρέα με δύο Ρουμανους είδα να βγαίνουν και δύο μωράκια Ζάχαρη...
Ένα μάλλον Μολδαβα και το άλλο Λατιν... Κάθεστε???
Πρέπει να ήταν η ΦΑΚΕΛ!!!
Αν είναι έτσι θα περάσετε ζάχαρη μπαγασικα!!!
Εγώ αύριο θα ποντάρω σίγουρα στο Φυλής 59 με τα Λατινακια αφού δεν τα βρήκα σήμερα. Με έχουν κερδίσει.
Την εχω παρει την Αννιτα στο 24. Εβαλε ελευθερο τελειωτικό στο προγραμμα ?Πριν λίγο....
Φωκαιας 27 πάνω
Φωκαιας 27 σκαλακια
Σοφία και Λουιζα
Λατινες σε απλό.
Μια χαρά!!
Φυλής 59 όροφος
Πήγαινα για Λατίνες
Θεοκλειστο...
Εγώ αύριο θα ποντάρω σίγουρα στο Φυλής 59 με τα Λατινακια αφού δεν τα βρήκα σήμερα. Με έχουν κερδίσει.
Συμφωνώ αλλά βάλε και κανένα τόνο. Πλάκα κάνω!!!Το 95 ο/ο του ελληνικου λαου,αγραμματοι ειναι. Αρκει να δεις ορθιγραφια,συνταξη και λεξιλογιο στα κοινωνικα μεσα ,δε χρειαζεται πολλα... Οσο για το περιεχομενο ... Η επιτομη της αμαθειας ,του κατινισμου και της γελοιοτητας,ειδικα οι γυναικες. Δεν αναφερομαι σε τυπικα απολυτηρια η πτυχια, ολα αυτα δεν εχουν καμμια αξια,βλεπω γιατρους και αλλιυς να γραφουν τετοιες γελοιοτητες,που ειναι να κλαις απο απελπισια.
Τρισμέγιστε, την είδα κι εγώ την Αννίτα και ήμουν σχεδόν έτοιμος να εισβάλω, είχε όμως συνεχόμενα δωμάτια και βαρέθηκα. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η ίδια του 24 που λέει ο συναγωνιστής. Είχε ακόμα ράστα μαλλί;Πριν λίγο....
Φωκαιας 27 πάνω
Άρχοντα Pa LukiLuk πες μου ότι είναι το Φακελ απο Λ73,Ρεμουνδου,Πιπινου κλπ κλπ να σε χρυσωσω...Πριν λίγο....
Φωκαιας 27 πάνω
Φωκαιας 27 σκαλακια
Σοφία και Λουιζα
Λατινες σε απλό.
Μια χαρά!!
Φυλής 59 όροφος
Πήγαινα για Λατίνες
Θεοκλειστο...
καλή μέσα,το μαλλί είναι αλά Αναστασία ΓιούσεφΤρισμέγιστε, την είδα κι εγώ την Αννίτα και ήμουν σχεδόν έτοιμος να εισβάλω, είχε όμως συνεχόμενα δωμάτια και βαρέθηκα. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι η ίδια του 24 που λέει ο συναγωνιστής. Είχε ακόμα ράστα μαλλί;
Μάλλον λες Μαργκο σήμερα είναι η Ελις τυπε εγώ κατέβηκα για Βικτώρια από διδύμου αλλά πάλι έλειπε..καλημερα.
προχθες Φωκαιας 13 κατω ηταν μια Petit καυλα
χθες δεν...
αν ξερει κανεις αν ειναι σημερα ας γραψει
Αυτη λεω μπραβο! οποτε δεν ειναι εκει?Μάλλον λες Μαργκο σήμερα είναι η Ελις τυπε εγώ κατέβηκα για Βικτώρια από διδύμου αλλά πάλι έλειπε..
Όχι φίλε μου είπε η υπηρεσία μάλλον αύριοΑυτη λεω μπραβο! οποτε δεν ειναι εκει?
thank youΌχι φίλε μου είπε η υπηρεσία μάλλον αύριο