Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 362 άτομα (37 μέλη και 325 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
194
Πόντοι
0
Συνεχίστε να κράζετε, τι να πω
ξερει κανεις π εχει χαθει η Κωνσταντινα απο φιλιππιδου 11 πανω?
Εγω που ρωτησα την προηγουμενη Κυριακη μου ειχε πει η τσατσα οτι εχει παρει τα ρεπο της.. Για να δουμε

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736
Έχουμε άποψη για Μιρα Φωκαίας υπόγειο 13 ;

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
268
Πόντοι
21
Στοχευμενη πρωινή σήμερα.
Διδύμου 22, 3 κοπέλες. Όλγα (δωμάτιο, δεν την είδα). Κλεοπάτρα, μελαχρινή, χοντρή, πεσμένο στήθος. Μαριάννα. Ξανθιά, αδύνατη, στήθος 0, χαμογελαστή.

Δυστυχώς η Μαριάννα χάλασε. Πιπα επίπονη με δόντι. Μονότονη και για αποκορύφωμα, δεν κάνει τελειωτικό πλέον. Όταν την ρώτησα αν το σταμάτησε, έκανε την ανηξερη ότι ποτέ δεν έκανε..
Παραμένει πολύ στενή μόνο που πλέον δεν σε αφήνει να μπεις σχεδόν καθόλου. Βάζει χέρι πάνω σου, σε σπρώχνει και βγάζει επιφωνήματα πόνου.
Ο τσάτσος στλ σαλόνι όντως ανακοίνωσε μόνο ελεύθερο στοματικό χωρίς να αναφέρει τελειωτικό αλλά αφενός ήμουν διδύμου όπου είναι σχεδόν δεδομένο το πρόγραμμα, αφετέρου και παλιά δεν ανέφεραν τελειωτικό αλλά στο δωμάτιο το έκαναν. Μόνο θετικό η θερμοκρασία δωματίου..
Φεύγοντας για να πνίξω τον πόνο μου χτύπησα μια σπανακόπιτα από το χωριάτικο.

Δεν μπήκα αλλού αλλά είδα φώτα σε Διδυμου 27, χωματιανου πάνω κάτω, Λιοσίων 73ρια επίσης.

Τις τελευταίες φορές που έχω κατέβει βλέπω να κάνουν δουλειές στο 75 αριστερή μπλε πόρτα. Μια από αυτές τις φορες μάλιστα είχα δει να μπαίνει μέσα μεσηλικη με σακούλες που έμοιαζε με τσατσά. Δεν ξέρω αν θα ανοίξει σύντομα πάλι..

3 φώτο απο σήμερα
IMG_20230617_202834.jpg

IMG_20230617_202825.jpg
IMG_20230617_202806.jpg

Στοχευμενη πρωινή σήμερα.
Διδύμου 22, 3 κοπέλες. Όλγα (δωμάτιο, δεν την είδα). Κλεοπάτρα, μελαχρινή, χοντρή, πεσμένο στήθος. Μαριάννα. Ξανθιά, αδύνατη, στήθος 0, χαμογελαστή.

Δυστυχώς η Μαριάννα χάλασε. Πιπα επίπονη με δόντι. Μονότονη και για αποκορύφωμα, δεν κάνει τελειωτικό πλέον. Όταν την ρώτησα αν το σταμάτησε, έκανε την ανηξερη ότι ποτέ δεν έκανε..
Παραμένει πολύ στενή μόνο που πλέον δεν σε αφήνει να μπεις σχεδόν καθόλου. Βάζει χέρι πάνω σου, σε σπρώχνει και βγάζει επιφωνήματα πόνου.
Ο τσάτσος στλ σαλόνι όντως ανακοίνωσε μόνο ελεύθερο στοματικό χωρίς να αναφέρει τελειωτικό αλλά αφενός ήμουν διδύμου όπου είναι σχεδόν δεδομένο το πρόγραμμα, αφετέρου και παλιά δεν ανέφεραν τελειωτικό αλλά στο δωμάτιο το έκαναν. Μόνο θετικό η θερμοκρασία δωματίου..
Φεύγοντας για να πνίξω τον πόνο μου χτύπησα μια σπανακόπιτα από το χωριάτικο.

Δεν μπήκα αλλού αλλά είδα φώτα σε Διδυμου 27, χωματιανου πάνω κάτω, Λιοσίων 73ρια επίσης.

Τις τελευταίες φορές που έχω κατέβει βλέπω να κάνουν δουλειές στο 75 αριστερή μπλε πόρτα. Μια από αυτές τις φορες μάλιστα είχα δει να μπαίνει μέσα μεσηλικη με σακούλες που έμοιαζε με τσατσά. Δεν ξέρω αν θα ανοίξει σύντομα πάλι..

3 φώτο απο σήμερα
IMG_20230617_202834.jpg

IMG_20230617_202825.jpg
IMG_20230617_202806.jpg
Αυτη η Κλεοπατρα που ειδες ηταν μηπως η παλια απο τροφωνιου με τις βυζαρες η ψιλη που ειχε κανει και τσατσα στα σπιτακια της Μαραθωνος? Ειχε κι ενα τατουαζ νεραιδας στην πλατη?

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
δούλευε κάπου στη διδύμου στο 22 ισόγειο Αγγέλα νομίζω... δε λέει και πολλά μέσα, όσο καυλιάρα το παίζει στο σαλόνι άλλο τόσο χλιαρή είναι μέσα
Κι εμένα μου έδωσε την ίδια εντύπωση, άκουγα και ψεύτικα βογγητά όσο ήταν με τον προηγούμενο πελάτη.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.623
Πόντοι
3.246

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.541
Πόντοι
6.820
Είδα μια Αλίσα στο Φώκαιας 13 υπόγειο και μια μελαμψή στο 59 όροφος όχι την Ιζαμπέλα
Λένε τίποτα τα κορίτσια;;;

Έχει κριτική στο λ73α, από την μια την λυπάμαι την κοπέλα γιατί είναι συχνά μαζί με την Μαργκό και δεν περνάει κανένας μαζί της, αλλά απο την άλλη ας ήταν καλύτερη στο δωμάτιο.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
Εχετε δει καπου τετοια λατινικα κοντοπουτανα με μεγαλα βυζακια?

Νατασσα Αλεξανδρα.jpg

Κολωνού 27 (πάνω και κάτω) , Λιοσίων 73 δεξί, Φωκαίας 25 και Φυλής 86 αλλιώς τσέκαρε τα μπάνερ του σάιτ για στούντιο που εκεί βρωμάει ο τόπος από τέτοιου στυλ λατίνες
'Απο Studio είναι οι φώτο του τύπου, αν ήθελε θα πήγαινε, Φωκαίας 25 έχει μία που μοιάζει αρκετά με την δεξιά φώτο στην 3η βάρδια, ο οίκος βέβαια είναι σαν μετάξι, βάζουν κάργα αλλοδαπούς και αρκετά χάλια δωμάτια για σπίτι του 20άρικου.

Πέρασα χθές μετά από αρκετή βόλτα με Κορίνα από Φ65, ψιλό-βιαστικό γαμήσι επιπέδου Μεταξουργείου αλλά στο 20άρικο με μία κοπέλα εμφανίσιμη με ωραίο σώμα που όμως δεν συμμετείχε σχεδόν καθόλου και δεν το βούλωσε και καθόλου, μίλαγε ασταμάτητα, δεν ρώτησε κάν για ελ.στοματικό παρότι ανακοινώθηκε (δεν ήθελα κιόλας απλά ενημερώνω για την διαφορά) και ΔΕΝ έκανε και τελειωτικό στο στήθος που επίσης ανακοινώθηκε ούτε σώμα, κοινώς παπαριές :cheesy:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.570
Πόντοι
13.636
Πριν λίγο...
Μετά από ενημέρωση εξωθεσμικού...

Φυλής 59 όροφος
Παλόμα και Αλόντρα
Λατινακια να τα πιεις στο ποτήρι.!!
Απλό πρόγραμμα χωρίς 69 ανακοινώθηκε..
@@ Τα πήρα και τα δύο πακέτο και δεν έχασα!!!
Μη σας πάρω στο λαιμό μου αλλά..Ξεφύγαμε πολύ από το πρόγραμμα...

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.332
Πόντοι
486
Πριν λίγο...

Φυλής 59 όροφος
Παλόμα και Αλόντρα
Δεν πιστεύω να σε χάλασε :headbang2:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
Πριν λίγο...

Φυλής 59 όροφος
Παλόμα και Αλόντρα
Δλδ μας λές πώς όλα τα καλά συμβαίνουν πρωί, εμείς που εργαζόμαστε αυτές τίς ώρες τί θα κάνουμε ? :cheesy:

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.332
Πόντοι
486
Δλδ μας λές πώς όλα τα καλά συμβαίνουν πρωί, εμείς που εργαζόμαστε αυτές τίς ώρες τί θα κάνουμε ? :cheesy:
Ότι κάνετε όταν δεν μπορείτε να βολταρετε στους δρόμους της ηδονής...χαχα.... αγαπητέ μύστη υποθέτω (α) τα κορίτσια ήταν ξεκούραστα και είχαν όρεξη και (β)παίζει ο Luk...να είναι νέο, όμορφο και προικισμένο παλικάρι (όχι σαν εμάς τα παππουδακια)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.570
Πόντοι
13.636
Ότι κάνετε όταν δεν μπορείτε να βολταρετε στους δρόμους της ηδονής...χαχα.... αγαπητέ μύστη υποθέτω (α) τα κορίτσια ήταν ξεκούραστα και είχαν όρεξη και (β)παίζει ο Luk...να είναι νέο, όμορφο και προικισμένο παλικάρι (όχι σαν εμάς τα παππουδακια)
Γέρος άσχημος και μικρό τσούτσουνος είμαι φίλε..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom