koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
...κλωτσα τον στο κουτσο το ποδαρι του την αλλη φορα.Ο τσατσος στο Δ22 πολυ μπινες, πληρωσα διπλο εισητηριο κι αρχισε να χτυπαει στα 15 λεπτα
...κλωτσα τον στο κουτσο το ποδαρι του την αλλη φορα.Ο τσατσος στο Δ22 πολυ μπινες, πληρωσα διπλο εισητηριο κι αρχισε να χτυπαει στα 15 λεπτα
Συνεχίστε να κράζετε, τι να πω
Εγω που ρωτησα την προηγουμενη Κυριακη μου ειχε πει η τσατσα οτι εχει παρει τα ρεπο της.. Για να δουμεξερει κανεις π εχει χαθει η Κωνσταντινα απο φιλιππιδου 11 πανω?
Νομίζω οι κριτικές δεν είναι τόσο ενθαρρυντικέςΈχουμε άποψη για Μιρα Φωκαίας υπόγειο 13 ;
Στοχευμενη πρωινή σήμερα.
Διδύμου 22, 3 κοπέλες. Όλγα (δωμάτιο, δεν την είδα). Κλεοπάτρα, μελαχρινή, χοντρή, πεσμένο στήθος. Μαριάννα. Ξανθιά, αδύνατη, στήθος 0, χαμογελαστή.
Δυστυχώς η Μαριάννα χάλασε. Πιπα επίπονη με δόντι. Μονότονη και για αποκορύφωμα, δεν κάνει τελειωτικό πλέον. Όταν την ρώτησα αν το σταμάτησε, έκανε την ανηξερη ότι ποτέ δεν έκανε..
Παραμένει πολύ στενή μόνο που πλέον δεν σε αφήνει να μπεις σχεδόν καθόλου. Βάζει χέρι πάνω σου, σε σπρώχνει και βγάζει επιφωνήματα πόνου.
Ο τσάτσος στλ σαλόνι όντως ανακοίνωσε μόνο ελεύθερο στοματικό χωρίς να αναφέρει τελειωτικό αλλά αφενός ήμουν διδύμου όπου είναι σχεδόν δεδομένο το πρόγραμμα, αφετέρου και παλιά δεν ανέφεραν τελειωτικό αλλά στο δωμάτιο το έκαναν. Μόνο θετικό η θερμοκρασία δωματίου..
Φεύγοντας για να πνίξω τον πόνο μου χτύπησα μια σπανακόπιτα από το χωριάτικο.
Δεν μπήκα αλλού αλλά είδα φώτα σε Διδυμου 27, χωματιανου πάνω κάτω, Λιοσίων 73ρια επίσης.
Τις τελευταίες φορές που έχω κατέβει βλέπω να κάνουν δουλειές στο 75 αριστερή μπλε πόρτα. Μια από αυτές τις φορες μάλιστα είχα δει να μπαίνει μέσα μεσηλικη με σακούλες που έμοιαζε με τσατσά. Δεν ξέρω αν θα ανοίξει σύντομα πάλι..
3 φώτο απο σήμερα
Αυτη η Κλεοπατρα που ειδες ηταν μηπως η παλια απο τροφωνιου με τις βυζαρες η ψιλη που ειχε κανει και τσατσα στα σπιτακια της Μαραθωνος? Ειχε κι ενα τατουαζ νεραιδας στην πλατη?Στοχευμενη πρωινή σήμερα.
Διδύμου 22, 3 κοπέλες. Όλγα (δωμάτιο, δεν την είδα). Κλεοπάτρα, μελαχρινή, χοντρή, πεσμένο στήθος. Μαριάννα. Ξανθιά, αδύνατη, στήθος 0, χαμογελαστή.
Δυστυχώς η Μαριάννα χάλασε. Πιπα επίπονη με δόντι. Μονότονη και για αποκορύφωμα, δεν κάνει τελειωτικό πλέον. Όταν την ρώτησα αν το σταμάτησε, έκανε την ανηξερη ότι ποτέ δεν έκανε..
Παραμένει πολύ στενή μόνο που πλέον δεν σε αφήνει να μπεις σχεδόν καθόλου. Βάζει χέρι πάνω σου, σε σπρώχνει και βγάζει επιφωνήματα πόνου.
Ο τσάτσος στλ σαλόνι όντως ανακοίνωσε μόνο ελεύθερο στοματικό χωρίς να αναφέρει τελειωτικό αλλά αφενός ήμουν διδύμου όπου είναι σχεδόν δεδομένο το πρόγραμμα, αφετέρου και παλιά δεν ανέφεραν τελειωτικό αλλά στο δωμάτιο το έκαναν. Μόνο θετικό η θερμοκρασία δωματίου..
Φεύγοντας για να πνίξω τον πόνο μου χτύπησα μια σπανακόπιτα από το χωριάτικο.
Δεν μπήκα αλλού αλλά είδα φώτα σε Διδυμου 27, χωματιανου πάνω κάτω, Λιοσίων 73ρια επίσης.
Τις τελευταίες φορές που έχω κατέβει βλέπω να κάνουν δουλειές στο 75 αριστερή μπλε πόρτα. Μια από αυτές τις φορες μάλιστα είχα δει να μπαίνει μέσα μεσηλικη με σακούλες που έμοιαζε με τσατσά. Δεν ξέρω αν θα ανοίξει σύντομα πάλι..
3 φώτο απο σήμερα
Κι εμένα μου έδωσε την ίδια εντύπωση, άκουγα και ψεύτικα βογγητά όσο ήταν με τον προηγούμενο πελάτη.δούλευε κάπου στη διδύμου στο 22 ισόγειο Αγγέλα νομίζω... δε λέει και πολλά μέσα, όσο καυλιάρα το παίζει στο σαλόνι άλλο τόσο χλιαρή είναι μέσα
Καρολίνα μόνο φιλιπίδου 11Καμία καλή με βυζαρες ρε πούστη μου να δώσω ένα τσιμπο δεν υπάρχει ;;
Που είναι οι κριτικές??Δεν τις έχω διαβάσει ακόμα...Νομίζω οι κριτικές δεν είναι τόσο ενθαρρυντικές
Είδα μια Αλίσα στο Φώκαιας 13 υπόγειο και μια μελαμψή στο 59 όροφος όχι την Ιζαμπέλα
Λένε τίποτα τα κορίτσια;;;
Έχει κριτική στο λ73α, από την μια την λυπάμαι την κοπέλα γιατί είναι συχνά μαζί με την Μαργκό και δεν περνάει κανένας μαζί της, αλλά απο την άλλη ας ήταν καλύτερη στο δωμάτιο.Πώς ήταν η αλίσα?
Εχετε δει καπου τετοια λατινικα κοντοπουτανα με μεγαλα βυζακια?
'Απο Studio είναι οι φώτο του τύπου, αν ήθελε θα πήγαινε, Φωκαίας 25 έχει μία που μοιάζει αρκετά με την δεξιά φώτο στην 3η βάρδια, ο οίκος βέβαια είναι σαν μετάξι, βάζουν κάργα αλλοδαπούς και αρκετά χάλια δωμάτια για σπίτι του 20άρικου.Κολωνού 27 (πάνω και κάτω) , Λιοσίων 73 δεξί, Φωκαίας 25 και Φυλής 86 αλλιώς τσέκαρε τα μπάνερ του σάιτ για στούντιο που εκεί βρωμάει ο τόπος από τέτοιου στυλ λατίνες
Δεν πιστεύω να σε χάλασεΠριν λίγο...
Μετά από ενημέρωση εξωθεσμικού...
Φυλής 59 όροφος
Παλόμα και Αλόντρα
Λατινακια να τα πιεις στο ποτήρι.!!
Απλό πρόγραμμα χωρίς 69 ανακοινώθηκε..
@@ Τα πήρα και τα δύο πακέτο και δεν έχασα!!!
Μη σας πάρω στο λαιμό μου αλλά..Ξεφύγαμε πολύ από το πρόγραμμα...
Δλδ μας λές πώς όλα τα καλά συμβαίνουν πρωί, εμείς που εργαζόμαστε αυτές τίς ώρες τί θα κάνουμε ?Πριν λίγο...
Μετά από ενημέρωση εξωθεσμικού...
Φυλής 59 όροφος
Παλόμα και Αλόντρα
Λατινακια να τα πιεις στο ποτήρι.!!
Απλό πρόγραμμα χωρίς 69 ανακοινώθηκε..
@@ Τα πήρα και τα δύο πακέτο και δεν έχασα!!!
Μη σας πάρω στο λαιμό μου αλλά..Ξεφύγαμε πολύ από το πρόγραμμα...
Ότι κάνετε όταν δεν μπορείτε να βολταρετε στους δρόμους της ηδονής...χαχα.... αγαπητέ μύστη υποθέτω (α) τα κορίτσια ήταν ξεκούραστα και είχαν όρεξη και (β)παίζει ο Luk...να είναι νέο, όμορφο και προικισμένο παλικάρι (όχι σαν εμάς τα παππουδακια)Δλδ μας λές πώς όλα τα καλά συμβαίνουν πρωί, εμείς που εργαζόμαστε αυτές τίς ώρες τί θα κάνουμε ?
Γέρος άσχημος και μικρό τσούτσουνος είμαι φίλε..Ότι κάνετε όταν δεν μπορείτε να βολταρετε στους δρόμους της ηδονής...χαχα.... αγαπητέ μύστη υποθέτω (α) τα κορίτσια ήταν ξεκούραστα και είχαν όρεξη και (β)παίζει ο Luk...να είναι νέο, όμορφο και προικισμένο παλικάρι (όχι σαν εμάς τα παππουδακια)
Εμφανώς αυτό τους έκανε κλικΓέρος άσχημος και μικρό τσούτσουνος είμαι φίλε..