Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 17.096
- Πόντοι
- 3.246
Καρολίνα μόνο φιλιπίδου 11Καμία καλή με βυζαρες ρε πούστη μου να δώσω ένα τσιμπο δεν υπάρχει ;;
Καρολίνα μόνο φιλιπίδου 11Καμία καλή με βυζαρες ρε πούστη μου να δώσω ένα τσιμπο δεν υπάρχει ;;
Που είναι οι κριτικές??Δεν τις έχω διαβάσει ακόμα...Νομίζω οι κριτικές δεν είναι τόσο ενθαρρυντικές
Είδα μια Αλίσα στο Φώκαιας 13 υπόγειο και μια μελαμψή στο 59 όροφος όχι την Ιζαμπέλα
Λένε τίποτα τα κορίτσια;;;
Έχει κριτική στο λ73α, από την μια την λυπάμαι την κοπέλα γιατί είναι συχνά μαζί με την Μαργκό και δεν περνάει κανένας μαζί της, αλλά απο την άλλη ας ήταν καλύτερη στο δωμάτιο.Πώς ήταν η αλίσα?
Εχετε δει καπου τετοια λατινικα κοντοπουτανα με μεγαλα βυζακια?
'Απο Studio είναι οι φώτο του τύπου, αν ήθελε θα πήγαινε, Φωκαίας 25 έχει μία που μοιάζει αρκετά με την δεξιά φώτο στην 3η βάρδια, ο οίκος βέβαια είναι σαν μετάξι, βάζουν κάργα αλλοδαπούς και αρκετά χάλια δωμάτια για σπίτι του 20άρικου.Κολωνού 27 (πάνω και κάτω) , Λιοσίων 73 δεξί, Φωκαίας 25 και Φυλής 86 αλλιώς τσέκαρε τα μπάνερ του σάιτ για στούντιο που εκεί βρωμάει ο τόπος από τέτοιου στυλ λατίνες
Δεν πιστεύω να σε χάλασεΠριν λίγο...
Μετά από ενημέρωση εξωθεσμικού...
Φυλής 59 όροφος
Παλόμα και Αλόντρα
Λατινακια να τα πιεις στο ποτήρι.!!
Απλό πρόγραμμα χωρίς 69 ανακοινώθηκε..
@@ Τα πήρα και τα δύο πακέτο και δεν έχασα!!!
Μη σας πάρω στο λαιμό μου αλλά..Ξεφύγαμε πολύ από το πρόγραμμα...
Δλδ μας λές πώς όλα τα καλά συμβαίνουν πρωί, εμείς που εργαζόμαστε αυτές τίς ώρες τί θα κάνουμε ?Πριν λίγο...
Μετά από ενημέρωση εξωθεσμικού...
Φυλής 59 όροφος
Παλόμα και Αλόντρα
Λατινακια να τα πιεις στο ποτήρι.!!
Απλό πρόγραμμα χωρίς 69 ανακοινώθηκε..
@@ Τα πήρα και τα δύο πακέτο και δεν έχασα!!!
Μη σας πάρω στο λαιμό μου αλλά..Ξεφύγαμε πολύ από το πρόγραμμα...
Ότι κάνετε όταν δεν μπορείτε να βολταρετε στους δρόμους της ηδονής...χαχα.... αγαπητέ μύστη υποθέτω (α) τα κορίτσια ήταν ξεκούραστα και είχαν όρεξη και (β)παίζει ο Luk...να είναι νέο, όμορφο και προικισμένο παλικάρι (όχι σαν εμάς τα παππουδακια)Δλδ μας λές πώς όλα τα καλά συμβαίνουν πρωί, εμείς που εργαζόμαστε αυτές τίς ώρες τί θα κάνουμε ?
Γέρος άσχημος και μικρό τσούτσουνος είμαι φίλε..Ότι κάνετε όταν δεν μπορείτε να βολταρετε στους δρόμους της ηδονής...χαχα.... αγαπητέ μύστη υποθέτω (α) τα κορίτσια ήταν ξεκούραστα και είχαν όρεξη και (β)παίζει ο Luk...να είναι νέο, όμορφο και προικισμένο παλικάρι (όχι σαν εμάς τα παππουδακια)
Εμφανώς αυτό τους έκανε κλικΓέρος άσχημος και μικρό τσούτσουνος είμαι φίλε..
Ζητώ συγγνώμη δεν ήταν η Κρυστάλ ήταν η ΑλόντραΗ πρωινές σας καύλες:
Φωκαίας 13 κάτω η Μαργκό με την Αλίσια
Φυλής 59 πάνω η Κρυστάλ, λατινοπιπίνι αδύνατο με μακρύ μαλλί
ΚοπάναΔλδ μας λές πώς όλα τα καλά συμβαίνουν πρωί, εμείς που εργαζόμαστε αυτές τίς ώρες τί θα κάνουμε ?
Η Κρυσταλ 2η βάρδιαΖητώ συγγνώμη δεν ήταν η Κρυστάλ ήταν η Αλόντρα
Αρχηγέ ωραία και χρήσιμη η πληροφόρηση αλλά δεν σβήνεις την αναφορά στα φάρμακα; Υπάρχει κόσμος με iq ραδικιού...Καλησπέρα στο αγαπημένο μου νημα, δεν θέλω να σπαμαρω καθώς επίσης δεν θέλω να σχολιαστει, είτε θετικα, είτε αρνητικά αυτό που θα γραψω. Το γράφω, το διαβάζετε και τέλος. Τα μαθηματικά του Διανοούμενου ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ! Συνεχίζουμε την ενημέρωση!
Λοιπον τωρα που αρχίζει το καλοκαιρι, όπως πολλοι γνωρίζουμε, επωαζουν οι μυκητες. Ξεκινάνε από τη θάλασσα, καταλήγουν στις πουτσες μας και στα μουνια όλων των γυναικών μας και φυσικά και στα μουνια των ιερόδουλων που εναποθέτουμε τις βιτσιοζικες ορεξεις μας. Το ίδιο ισχύει φυσικά και με τα στόματα μας. Και στα δικά μας και στων κορασίδων. Όπως καταλαβαίνετε όσες κοπέλες κανουν ελευθερο στοματικό ή και σχεδόν όλες οι κοπέλες που δεν κάνουν αλλά πολλες φορες έχουμε βγάλει τη μπουτζα μας από το μουνι τους (με καποτα φυσικά) και το βάζουμε στο στόμα τους (παλι με καποτα φυσικά) εξαπλώνεται το κακό.
Προσέχουμε λοιπόν περισσοτερο με τις κοπέλες και ΑΝ δυναται αποκτούμε στανταρακια που εμπιστευόμαστε. ΑΝ μπορει κάποιος συναγωνιστής να εμπιστευτεί 100% μια κοπέλα του χώρου.
Αν δείτε σπυρακια, ενόχληση, φαγουρα η οποία εξαπλώνεται γρήγορα να πατε στον δερματολόγο για έγκυρη διάγνωση και θεραπεία.
Αν όμως είναι Σάββατο και μέχρι τη Δευτέρα που θα πατε στον γιατρό θα έχετε γίνει γαμησε τα από την εξάπλωση σας δίνω τις εξής ιατρικές συμβουλές μου.
Πλυσιμο το πουλι με νερό ή ένα ήπιο σαπουνι χαμομηλιου ή ουδέτερου ph. Έπειτα ξέπλυμα το πουλι με φυσιολογικό όρο και σκουπισμα ταμποναριστά με απαλη πετσετα ή χαρτί κουζίνας για να φυγει ΤΕΛΕΙΩΣ η υγρασία. Οι μυκητες εξαπλώνονται με την υγρασία ραγδαία!
Τώρα υπάρχουν αρκετές λυσεις για την θεραπεία (για την πιο ευρεία ομάδα μυκήτων, δεν ξέρω για σπάνια είδη που όντως υπάρχουν και κυκλοφόρουν αλλά δυσκολα, γι αυτό η διάγνωση από τον δερματολογο είναι η σωστή διαδικασία).
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Αν έχετε κάποια ουσιαστική απορία στείλετε μυνημα. Δε σπαμαρουμε το νημα!
Καλη συνέχεια, και προσοχη! Ο δερματολογος είναι αυτός που κάνει την σωστή διάγνωση!
Πρόβλημα τους αν είναι αγράμματοι. Ήμουν σαφής. Έγραψα ότι δίνω δυο λυσεις από τις δεκάδες που υπάρχουν καθώς επίσης τόνισα ότι η σωστή διάγνωση είναι αυτή της εξέτασης από αρμόδιο γιατρό.Αρχηγέ ωραία και χρήσιμη η πληροφόρηση αλλά δεν σβήνεις την αναφορά στα φάρμακα; Υπάρχει κόσμος με iq ραδικιού...