Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 340 άτομα (37 μέλη και 303 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Η πρωινές σας καύλες:
Φωκαίας 13 κάτω η Μαργκό με την Αλίσια
Φυλής 59 πάνω η Κρυστάλ, λατινοπιπίνι αδύνατο με μακρύ μαλλί
Ζητώ συγγνώμη δεν ήταν η Κρυστάλ ήταν η Αλόντρα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.393
Πόντοι
32.478

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Καλησπέρα στο αγαπημένο μου νημα, δεν θέλω να σπαμαρω καθώς επίσης δεν θέλω να σχολιαστει, είτε θετικα, είτε αρνητικά αυτό που θα γραψω. Το γράφω, το διαβάζετε και τέλος. Τα μαθηματικά του Διανοούμενου ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ! Συνεχίζουμε την ενημέρωση!

Λοιπον τωρα που αρχίζει το καλοκαιρι, όπως πολλοι γνωρίζουμε, επωαζουν οι μυκητες. Ξεκινάνε από τη θάλασσα, καταλήγουν στις πουτσες μας και στα μουνια όλων των γυναικών μας και φυσικά και στα μουνια των ιερόδουλων που εναποθέτουμε τις βιτσιοζικες ορεξεις μας. Το ίδιο ισχύει φυσικά και με τα στόματα μας. Και στα δικά μας και στων κορασίδων. Όπως καταλαβαίνετε όσες κοπέλες κανουν ελευθερο στοματικό ή και σχεδόν όλες οι κοπέλες που δεν κάνουν αλλά πολλες φορες έχουμε βγάλει τη μπουτζα μας από το μουνι τους (με καποτα φυσικά) και το βάζουμε στο στόμα τους (παλι με καποτα φυσικά) εξαπλώνεται το κακό.
Προσέχουμε λοιπόν περισσοτερο με τις κοπέλες και ΑΝ δυναται αποκτούμε στανταρακια που εμπιστευόμαστε. ΑΝ μπορει κάποιος συναγωνιστής να εμπιστευτεί 100% μια κοπέλα του χώρου.

Αν δείτε σπυρακια, ενόχληση, φαγουρα η οποία εξαπλώνεται γρήγορα να πατε στον δερματολόγο για έγκυρη διάγνωση και θεραπεία.
Αν όμως είναι Σάββατο και μέχρι τη Δευτέρα που θα πατε στον γιατρό θα έχετε γίνει γαμησε τα από την εξάπλωση σας δίνω τις εξής ιατρικές συμβουλές μου.

Πλυσιμο το πουλι με νερό ή ένα ήπιο σαπουνι χαμομηλιου ή ουδέτερου ph. Έπειτα ξέπλυμα το πουλι με φυσιολογικό όρο και σκουπισμα ταμποναριστά με απαλη πετσετα ή χαρτί κουζίνας για να φυγει ΤΕΛΕΙΩΣ η υγρασία. Οι μυκητες εξαπλώνονται με την υγρασία ραγδαία!
Τώρα υπάρχουν αρκετές λυσεις για την θεραπεία (για την πιο ευρεία ομάδα μυκήτων, δεν ξέρω για σπάνια είδη που όντως υπάρχουν και κυκλοφόρουν αλλά δυσκολα, γι αυτό η διάγνωση από τον δερματολογο είναι η σωστή διαδικασία).
Δυο λυσεις οι οποίες μπορουν να γίνουν συνδυαστικά αλλά και κατά μόνας είναι:
Dactodor αλοιφή και πρωι βράδυ εφαρμογή στο πουλι για πεντε μερες. Συντηρείται στο ψυγείο.
Fugostadin χάπι των 150mg σε συσκευασία του ενός. Παίρνεις ένα και τέλος.
Σας έδωσα δυο πιθανες λυσεις μεταξύ δεκαδων. Σίγουρα η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και ΣΙΓΟΥΡΑ πρεπει να εμπιστευτειτε τον δερματολογο σας. Επίσης ΠΑΝΤΑ πριν παρουμε ένα χάπι ή μια αλοιφή πρεπει να κοιτάμε τις ανεπιθύμητες ενέργειες γιατί μπορεί κάποιος να είναι αλλεργικος στην κορτιζόνη ή το συκώτι του να μην σηκώνει το Fugostadin.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Αν έχετε κάποια ουσιαστική απορία στείλετε μυνημα. Δε σπαμαρουμε το νημα!

Καλη συνέχεια, και προσοχη! Ο δερματολογος είναι αυτός που κάνει την σωστή διάγνωση!

Ο Διανοούμενος δεν είναι γιατρός, απλά είναι Διανοούμενος!

Τελευταία τροποποίηση:

alfabitagama

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
631
Πόντοι
300
Καλησπέρα στο αγαπημένο μου νημα, δεν θέλω να σπαμαρω καθώς επίσης δεν θέλω να σχολιαστει, είτε θετικα, είτε αρνητικά αυτό που θα γραψω. Το γράφω, το διαβάζετε και τέλος. Τα μαθηματικά του Διανοούμενου ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ! Συνεχίζουμε την ενημέρωση!

Λοιπον τωρα που αρχίζει το καλοκαιρι, όπως πολλοι γνωρίζουμε, επωαζουν οι μυκητες. Ξεκινάνε από τη θάλασσα, καταλήγουν στις πουτσες μας και στα μουνια όλων των γυναικών μας και φυσικά και στα μουνια των ιερόδουλων που εναποθέτουμε τις βιτσιοζικες ορεξεις μας. Το ίδιο ισχύει φυσικά και με τα στόματα μας. Και στα δικά μας και στων κορασίδων. Όπως καταλαβαίνετε όσες κοπέλες κανουν ελευθερο στοματικό ή και σχεδόν όλες οι κοπέλες που δεν κάνουν αλλά πολλες φορες έχουμε βγάλει τη μπουτζα μας από το μουνι τους (με καποτα φυσικά) και το βάζουμε στο στόμα τους (παλι με καποτα φυσικά) εξαπλώνεται το κακό.
Προσέχουμε λοιπόν περισσοτερο με τις κοπέλες και ΑΝ δυναται αποκτούμε στανταρακια που εμπιστευόμαστε. ΑΝ μπορει κάποιος συναγωνιστής να εμπιστευτεί 100% μια κοπέλα του χώρου.

Αν δείτε σπυρακια, ενόχληση, φαγουρα η οποία εξαπλώνεται γρήγορα να πατε στον δερματολόγο για έγκυρη διάγνωση και θεραπεία.
Αν όμως είναι Σάββατο και μέχρι τη Δευτέρα που θα πατε στον γιατρό θα έχετε γίνει γαμησε τα από την εξάπλωση σας δίνω τις εξής ιατρικές συμβουλές μου.

Πλυσιμο το πουλι με νερό ή ένα ήπιο σαπουνι χαμομηλιου ή ουδέτερου ph. Έπειτα ξέπλυμα το πουλι με φυσιολογικό όρο και σκουπισμα ταμποναριστά με απαλη πετσετα ή χαρτί κουζίνας για να φυγει ΤΕΛΕΙΩΣ η υγρασία. Οι μυκητες εξαπλώνονται με την υγρασία ραγδαία!
Τώρα υπάρχουν αρκετές λυσεις για την θεραπεία (για την πιο ευρεία ομάδα μυκήτων, δεν ξέρω για σπάνια είδη που όντως υπάρχουν και κυκλοφόρουν αλλά δυσκολα, γι αυτό η διάγνωση από τον δερματολογο είναι η σωστή διαδικασία).

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Αν έχετε κάποια ουσιαστική απορία στείλετε μυνημα. Δε σπαμαρουμε το νημα!

Καλη συνέχεια, και προσοχη! Ο δερματολογος είναι αυτός που κάνει την σωστή διάγνωση!
Αρχηγέ ωραία και χρήσιμη η πληροφόρηση αλλά δεν σβήνεις την αναφορά στα φάρμακα; Υπάρχει κόσμος με iq ραδικιού...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Αρχηγέ ωραία και χρήσιμη η πληροφόρηση αλλά δεν σβήνεις την αναφορά στα φάρμακα; Υπάρχει κόσμος με iq ραδικιού...
Πρόβλημα τους αν είναι αγράμματοι. Ήμουν σαφής. Έγραψα ότι δίνω δυο λυσεις από τις δεκάδες που υπάρχουν καθώς επίσης τόνισα ότι η σωστή διάγνωση είναι αυτή της εξέτασης από αρμόδιο γιατρό.
Τώρα αν νομίζουν ότι προμοταρω φάρμακα τότε είναι το λιγότερο γελοίοι. Ασε που εδώ περα με ξέρουν όλοι λίγο πολυ. Ξέρουν ότι ΠΟΤΈ δε γράφω μαλακίες. Το κάνω για να βοηθησω καθώς και τα φάρμακα αυτά είναι πολυ εμπορικά και αξιοπιστα ως προς το κοινό.
Αλλα φάρμακα είναι και η αλοιφή Travocort, Verdal και άλλες πολλες. Αμα νομίζουν ότι προμοταρω ας με αναφέρουν στους διαχειριστές.

2002

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
355
Πόντοι
21
Μαύρο στη χοντρή τσατσά στο Έλλης 3...
Και δεν έφερε τα ρέστα...
Και χτύπησε την πόρτα στο 8λεπτο....

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Γνωστες του μπου υπαρχει στο μεταξυ πρωι κανα γαμευσιμο μιλδ με ενα καποιο βυζι;

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456

Δυο λυσεις οι οποίες μπορουν να γίνουν συνδυαστικά αλλά και κατά μόνας είναι:
Dactodor αλοιφή και πρωι βράδυ εφαρμογή στο πουλι για πεντε μερες. Συντηρείται στο ψυγείο.
Fugostadin χάπι των 150mg σε συσκευασία του ενός. Παίρνεις ένα και τέλος.
Σας έδωσα δυο πιθανες λυσεις μεταξύ δεκαδων. Σίγουρα η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και ΣΙΓΟΥΡΑ πρεπει να εμπιστευτειτε τον δερματολογο σας. Επίσης ΠΑΝΤΑ πριν παρουμε ένα χάπι ή μια αλοιφή πρεπει να κοιτάμε τις ανεπιθύμητες ενέργειες γιατί μπορεί κάποιος να είναι αλλεργικος στην κορτιζόνη ή το συκώτι του να μην σηκώνει το Fugostadin.

Ο Διανοούμενος δεν είναι γιατρός, απλά είναι Διανοούμενος!
Καλησπερα !! Ενα πολυ μεγαλο μπραβο απο εμενα ,εαν και τα ξερω θα πρεπει οσοι υπολοιποι δεν τα ξερουν καιρος ειναι να τα μαθουν για το καλο ΟΛΩΝ ΜΑΣ .Να εισαι φιλε Διανοουμενε !!!!!!!!!!!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
Καλησπερα !! Ενα πολυ μεγαλο μπραβο απο εμενα ,εαν και τα ξερω θα πρεπει οσοι υπολοιποι δεν τα ξερουν καιρος ειναι να τα μαθουν για το καλο ΟΛΩΝ ΜΑΣ .Να εισαι φιλε Διανοουμενε !!!!!!!!!!!
καλα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Γνωστες του μπου υπαρχει στο μεταξυ πρωι κανα γαμευσιμο μιλδ με ενα καποιο βυζι;
οταν λες με "ενα καποιο" βυζι εννοεις να μην ειναι αβυζη ή να τα εχει και μεγαλα;

Με καλη αποδοση, Καρινα Ι46 οροφος (μιλφακι) με στητα δυαρια και Σοφια Ι44 (μιλφαρα) οροφος με πεσμενα τριαρια μου ερχονται στο μυαλο σε "γαμευσιμες", τωρα υπαρχουν καποιες αλλες στην αρχη της ιασωνος ή στο τελος της κολωνου (συνηθως) καλης αποδοσης αλλα η εμφανιση ειναι προς debate....

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
Ερωτηση στο γκουρου της ενημερωσης Ν.SMIRNI ,εχει και που ειναι η κριτικη του για την Αννιτα Φωκαιας 27 .ευχαριστω !!!!!

Romano Garreton

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2022
Like
289
Πόντοι
20
Περασα κατα τις 21.30 απο Κολωνου και Ιασονος, υπηρχε μια παραξενη ερημια,λιγος κοσμος ,τα περισσοτερα μαγαζια αδεια.,οι τσατσαδες στα ορια νευρικης κρισης.Παρουσιες αδιαφορες, μονο στο Κολωνου 45 ,το πρωτο μετα την κεντρικη εισοδο,αξιολογη παρουσια η Ελενα,ουκρανεζα μιλφ,δεν ξερω τι κανει μεσα,προγραμμα απλο. Στο Ιασονος 20,λογω του ελαχιστου κοσμου και της αναδουλειας,καθοταν στην πορτα του μαγαζιου η Δαναη, δουλευε μαζι με νεαρη πολυ εμφανισιμη αφρικανη,με ωραιο κοριτσιστικο σωματακι,ψηλη,αδυνατη,ομορφη και στο προσωπο. Δεν ειχε τυχει να ξαναδω τη Δαναη,σιγουρα ομως στα νειατα της θα ηταν αστερι σε ομορφια,αν τωρα στα εξηντα η εβδομηντα που αναφερουν καποιοι(δεν το νομιζω το δευτερο), μπορει και διατηρει αυτη τη σιλουετα μπαλαρινας ,που θα ζηλευαν οι περισσοτερες ελληνιδες αλλα και πολλες ξενες. Η Δαναη ,οπως την ειδσ,ειναι ανετη και ακομπλεξαριστη, η τυπισσα πρεπει να ειναι ατομο πολυ προχωρημενο. Θα περασω μαζι της σιγουρα ,εστω για την εμπειρια. Αυτα απο εμενα

Fs4e93

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2021
Like
134
Πόντοι
0
Η Αννα κου παιζει ακομα καπου;; Αν ναι σε ποια βαρδια ? Θυμαμαι συνηθως ηταν στο τελος της φωκαιας!

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλημέρα αδέρφια. Έχουμε καμία ενημέρωση από Διδύμου?

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.332
Πόντοι
486
οταν λες με "ενα καποιο" βυζι εννοεις να μην ειναι αβυζη ή να τα εχει και μεγαλα;

Με καλη αποδοση, Καρινα Ι46 οροφος (μιλφακι) με στητα δυαρια και Σοφια Ι44 (μιλφαρα) οροφος με πεσμενα τριαρια μου ερχονται στο μυαλο σε "γαμευσιμες", τωρα υπαρχουν καποιες αλλες στην αρχη της ιασωνος ή στο τελος της κολωνου (συνηθως) καλης αποδοσης αλλα η εμφανιση ειναι προς debate....
Οπότε διαγράφω το εμετουργιο...κάτι τέτοιες ενημερώσεις..με στέλνουν πάλι στα βρομερα στενά της υδονης

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom