Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Τι ειναι αυτή η Φάκελο? Αν εισαι εκεί ρώτα πότε δουλεύει η τζέσικα
Μάλλον λες Μαργκο σήμερα είναι η Ελις τυπε εγώ κατέβηκα για Βικτώρια από διδύμου αλλά πάλι έλειπε..καλημερα.
προχθες Φωκαιας 13 κατω ηταν μια Petit καυλα
χθες δεν...
αν ξερει κανεις αν ειναι σημερα ας γραψει
Αυτη λεω μπραβο! οποτε δεν ειναι εκει?Μάλλον λες Μαργκο σήμερα είναι η Ελις τυπε εγώ κατέβηκα για Βικτώρια από διδύμου αλλά πάλι έλειπε..
Όχι φίλε μου είπε η υπηρεσία μάλλον αύριοΑυτη λεω μπραβο! οποτε δεν ειναι εκει?
thank youΌχι φίλε μου είπε η υπηρεσία μάλλον αύριο
Ο Τσάτσος πολύ ευγενικόςΦυλής 59 αν και κλειστό ανοίγει στις μια...οτλ Τσάτσος με έβαλε με την αλοντρα..φολα..αποστειρωμενο .. skinny μαυριδερη με μακριά μαλλιά..δεν προτείνεται
Στο Wyndham τον έχουν ? Άλλο και αυτό, 250-700 την βραδιά και δίπλα στα μπου, σε φάση παίζει να μας βλέπει να μπαινο-βγαίνουμε από το παράθυρο τουχαμός αυτή τη στιγμή στη Μεγάλου Αλεξάνδρου στο γνωστό ξενοδοχείο από την επίσκεψη του Ομπαμα, λέτε να τον πάνε και καμιά τσάρκα χαχαχαχαχαχαχααχα
είναι αυτή που δούλεψε Μαραθωνος 59 αριστερά και Βεργας 3,όντως δεν αξίζειΦυλής 59 αν και κλειστό ανοίγει στις μια...οτλ Τσάτσος με έβαλε με την αλοντρα..φολα..αποστειρωμενο .. skinny μαυριδερη με μακριά μαλλιά..δεν προτείνεται
Παίζουν τέτοια μωρά στο μεταξι;και ένα κουιζακι...δύο από τις 3 είναι εργαζόμενες, τις αναγνωρίζεται από πίσω?
Ποιά είναι η δεξιά ? Είναι τουμπανάκιιιι
Η δεξιά θα είναι σίγουρα η μια που δεν είναι εργαζόμενηκαι ένα κουιζακι...δύο από τις 3 είναι εργαζόμενες, τις αναγνωρίζεται από πίσω?
Ποιά είναι η δεξιά ? Είναι τουμπανάκιιιι
Σιγά μη δουλεύουν μεταξύ καμία φυλής να δουλεύουν ή στούντιο.Μεταξουργ μόνο μπάζα έχει,μόνο 3 είναι ωραίες από το μεταξουργ η Ναταλία η σκιννυ,η Βανέσα,η Σόνια,Ιάσωνος και οι 3Παίζουν τέτοια μωρά στο μεταξι;
Κάποιος πιο έμπειρος αμα τις αναγνωρίζει να μας πει και που δουλεύουν
Είναι αδελφές.τώρα live
Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Κατερίνα ξανθιά μιλφ με κατσαρο μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με 3αρι βυζι και Αλεξάνδρα ξανθιά κατσαρομαλλα σώμα με πιασίματα τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και στο δεξί ώμο, 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
περασα και γω απο κει, 3 περιπολικα και κλειστος ο δρομος, δεν ηξερα οτι ειναι ο ομπαμαςχαμός αυτή τη στιγμή στη Μεγάλου Αλεξάνδρου στο γνωστό ξενοδοχείο από την επίσκεψη του Ομπαμα, λέτε να τον πάνε και καμιά τσάρκα χαχαχαχαχαχαχααχα
έτσι έχει ειπωθεί από τη τσατσάΕίναι αδελφές.
Ζητάει που ζητάει 130 ευρώ για απλό αποστειρωμένο, δε δείχνει και κανένα βυζάκι. Έτσι δεν πάτε πουθενά.Η Σαμπινα θα ειναι παλι στο Βεργας 7 στο πανο απο την επομενη Πεμπτη απο της 23.00 εως της 05.00 και παλι στο προγραμα.Για ερωτικα ραντεβου σε ξενοδοχεια στειλτε μου μηνυματα στο what up 6970720894.