NeroGreco
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 244
- Πόντοι
- 20
Πώς ήταν η αλίσα?Είδα μια Αλίσα στο Φώκαιας 13 υπόγειο και μια μελαμψή στο 59 όροφος όχι την Ιζαμπέλα
Λένε τίποτα τα κορίτσια;;;
Πώς ήταν η αλίσα?Είδα μια Αλίσα στο Φώκαιας 13 υπόγειο και μια μελαμψή στο 59 όροφος όχι την Ιζαμπέλα
Λένε τίποτα τα κορίτσια;;;
Ψιλή ξανθιά με μπλε μάτια αδύνατη καλό μωράκι αλλά σε απλό πρόγραμμαΠώς ήταν η αλίσα?
Κολωνού 27 (πάνω και κάτω) , Λιοσίων 73 δεξί, Φωκαίας 25 και Φυλής 86 αλλιώς τσέκαρε τα μπάνερ του σάιτ για στούντιο που εκεί βρωμάει ο τόπος από τέτοιου στυλ λατίνεςΕχετε δει καπου τετοια λατινικα κοντοπουτανα με μεγαλα βυζακια?
Δεν μας είπες ούτε κοπέλα ούτε εντυπώσεις...Ο τσατσος στο Δ22 πολυ μπινες, πληρωσα διπλο εισητηριο κι αρχισε να χτυπαει στα 15 λεπτα
Έχει και φωτογραφίες κάπου αν σου έχει λείψει και θέλεις να την θυμηθείς!!!σωστός...ξέχασα να το γράψω, Μισέλ
Η Μαρία μαυριδερη χοντρουλα Φωκαιας 25 πάνω 11.00-19.00 με Φουλ πρόγραμμα είναι σαν την δεξιά!!!Εχετε δει καπου τετοια λατινικα κοντοπουτανα με μεγαλα βυζακια?
Φίλε, ρώτα τον γιό του Μπάιντεν, αυτός έχει άκρες και κονέ με τέτοια κομμάτια...Εχετε δει καπου τετοια λατινικα κοντοπουτανα με μεγαλα βυζακια?
Πήγα μόλις αλλά είναι κλειστό!Σήμερα πρίν από λίγο, στο Φωκαίας 13 Ισόγειο είχε μία Αλεξάνδρα με 3άρι βυζί και μεγάλες θηλές και ρόγες. Δούλευε κάπου παλαιότερα να μάθουμε περισσότερα για υπηρεσίες κλπ?
δούλευε κάπου στη διδύμου στο 22 ισόγειο Αγγέλα νομίζω... δε λέει και πολλά μέσα, όσο καυλιάρα το παίζει στο σαλόνι άλλο τόσο χλιαρή είναι μέσαΣήμερα πρίν από λίγο, στο Φωκαίας 13 Ισόγειο είχε μία Αλεξάνδρα με 3άρι βυζί και μεγάλες θηλές και ρόγες. Δούλευε κάπου παλαιότερα να μάθουμε περισσότερα για υπηρεσίες κλπ?
...κλωτσα τον στο κουτσο το ποδαρι του την αλλη φορα.Ο τσατσος στο Δ22 πολυ μπινες, πληρωσα διπλο εισητηριο κι αρχισε να χτυπαει στα 15 λεπτα
Συνεχίστε να κράζετε, τι να πω
Εγω που ρωτησα την προηγουμενη Κυριακη μου ειχε πει η τσατσα οτι εχει παρει τα ρεπο της.. Για να δουμεξερει κανεις π εχει χαθει η Κωνσταντινα απο φιλιππιδου 11 πανω?
Νομίζω οι κριτικές δεν είναι τόσο ενθαρρυντικέςΈχουμε άποψη για Μιρα Φωκαίας υπόγειο 13 ;
Στοχευμενη πρωινή σήμερα.
Διδύμου 22, 3 κοπέλες. Όλγα (δωμάτιο, δεν την είδα). Κλεοπάτρα, μελαχρινή, χοντρή, πεσμένο στήθος. Μαριάννα. Ξανθιά, αδύνατη, στήθος 0, χαμογελαστή.
Δυστυχώς η Μαριάννα χάλασε. Πιπα επίπονη με δόντι. Μονότονη και για αποκορύφωμα, δεν κάνει τελειωτικό πλέον. Όταν την ρώτησα αν το σταμάτησε, έκανε την ανηξερη ότι ποτέ δεν έκανε..
Παραμένει πολύ στενή μόνο που πλέον δεν σε αφήνει να μπεις σχεδόν καθόλου. Βάζει χέρι πάνω σου, σε σπρώχνει και βγάζει επιφωνήματα πόνου.
Ο τσάτσος στλ σαλόνι όντως ανακοίνωσε μόνο ελεύθερο στοματικό χωρίς να αναφέρει τελειωτικό αλλά αφενός ήμουν διδύμου όπου είναι σχεδόν δεδομένο το πρόγραμμα, αφετέρου και παλιά δεν ανέφεραν τελειωτικό αλλά στο δωμάτιο το έκαναν. Μόνο θετικό η θερμοκρασία δωματίου..
Φεύγοντας για να πνίξω τον πόνο μου χτύπησα μια σπανακόπιτα από το χωριάτικο.
Δεν μπήκα αλλού αλλά είδα φώτα σε Διδυμου 27, χωματιανου πάνω κάτω, Λιοσίων 73ρια επίσης.
Τις τελευταίες φορές που έχω κατέβει βλέπω να κάνουν δουλειές στο 75 αριστερή μπλε πόρτα. Μια από αυτές τις φορες μάλιστα είχα δει να μπαίνει μέσα μεσηλικη με σακούλες που έμοιαζε με τσατσά. Δεν ξέρω αν θα ανοίξει σύντομα πάλι..
3 φώτο απο σήμερα
Αυτη η Κλεοπατρα που ειδες ηταν μηπως η παλια απο τροφωνιου με τις βυζαρες η ψιλη που ειχε κανει και τσατσα στα σπιτακια της Μαραθωνος? Ειχε κι ενα τατουαζ νεραιδας στην πλατη?Στοχευμενη πρωινή σήμερα.
Διδύμου 22, 3 κοπέλες. Όλγα (δωμάτιο, δεν την είδα). Κλεοπάτρα, μελαχρινή, χοντρή, πεσμένο στήθος. Μαριάννα. Ξανθιά, αδύνατη, στήθος 0, χαμογελαστή.
Δυστυχώς η Μαριάννα χάλασε. Πιπα επίπονη με δόντι. Μονότονη και για αποκορύφωμα, δεν κάνει τελειωτικό πλέον. Όταν την ρώτησα αν το σταμάτησε, έκανε την ανηξερη ότι ποτέ δεν έκανε..
Παραμένει πολύ στενή μόνο που πλέον δεν σε αφήνει να μπεις σχεδόν καθόλου. Βάζει χέρι πάνω σου, σε σπρώχνει και βγάζει επιφωνήματα πόνου.
Ο τσάτσος στλ σαλόνι όντως ανακοίνωσε μόνο ελεύθερο στοματικό χωρίς να αναφέρει τελειωτικό αλλά αφενός ήμουν διδύμου όπου είναι σχεδόν δεδομένο το πρόγραμμα, αφετέρου και παλιά δεν ανέφεραν τελειωτικό αλλά στο δωμάτιο το έκαναν. Μόνο θετικό η θερμοκρασία δωματίου..
Φεύγοντας για να πνίξω τον πόνο μου χτύπησα μια σπανακόπιτα από το χωριάτικο.
Δεν μπήκα αλλού αλλά είδα φώτα σε Διδυμου 27, χωματιανου πάνω κάτω, Λιοσίων 73ρια επίσης.
Τις τελευταίες φορές που έχω κατέβει βλέπω να κάνουν δουλειές στο 75 αριστερή μπλε πόρτα. Μια από αυτές τις φορες μάλιστα είχα δει να μπαίνει μέσα μεσηλικη με σακούλες που έμοιαζε με τσατσά. Δεν ξέρω αν θα ανοίξει σύντομα πάλι..
3 φώτο απο σήμερα
Κι εμένα μου έδωσε την ίδια εντύπωση, άκουγα και ψεύτικα βογγητά όσο ήταν με τον προηγούμενο πελάτη.δούλευε κάπου στη διδύμου στο 22 ισόγειο Αγγέλα νομίζω... δε λέει και πολλά μέσα, όσο καυλιάρα το παίζει στο σαλόνι άλλο τόσο χλιαρή είναι μέσα