Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 179 άτομα (10 μέλη και 169 επισκέπτες)

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
Όχι, είναι άλλη κοπέλα.

Η Έμμυ είναι που λες, χρόνια στην αλυσίδα Λιοσίων και Πάτση, αλλά το φωκαίας 13 έχει γίνει υποκατάστημα της αλυσίδας εδώ και μήνες γιαυτό την πέτυχες και εκεί.

Το έχω ακούσει και εγώ για την πτωτική πορεία της , έχω να την πάρω από τότε που έκανε τελειωτικό στο στόμα, πριν βάλει τα βυζιά.
η Ιζαμπελα ποτε εβαλε βυζια αξιζει οπως παλια η ειναι πεταμενα λεφτα φιλε helluvatime σου εχω στειλει και dm αλλα για ασχετο αν μπορεις δες το και απαντησε μου φιλε αν μπορεις

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.518
Πόντοι
13.636
Τώρα Live...

Φυλής 59 όροφος
Κρύσταλ Λατίνα από Βενεζουέλα
Απλό και 69
Μικρούλα Πετιτ 20 ετών με σιδερακια!!!
Μαυριδερη με υπέροχο δέρμα!!!
Προτείνεται..

Τελευταία τροποποίηση:

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.275
Πόντοι
201
Έχει μερικούς μήνες που έβαλε βυζιά. Όχι πλέον δεν αξίζει. Θυμόμουν και εγώ τελειωτικό στο στόμα. Ζήτησα αλλά έφαγα άκυρο

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.388
Πόντοι
2.036
Επειδή απείχα 2 βδομάδες τώρα, έχει σκάσει κάνα νέο πετίτ/αδύνατο μεταξουργείο πέρα από Σόνια/Ναταλία ?
Ασχέτως εθνικότητας κλπ.

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Πριν λίγο πήγα για Μπιουτι,μου λέει η τσα Κορίνα η Μπιουτι ήταν απόγευμα.
Τζιφος
Καλο απογευμα 1981......μιλας να υποθεσω για την Γαζελα?????βγηκες για Σαφαρι?????

Συνημμένα

• African-Safari-Explained-What-Why-Where-When-and-How-much.jpg
    African-Safari-Explained-What-Why-Where-When-and-How-much.jpg
    54,6 KB · Εμφανίσεις: 27

NeroGreco

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Like
244
Πόντοι
20
αυτη η μαρια στο φ65 νομιζω τι ρολο βαραει καιρο ειχα να δω κοπελα να ματωνει την φανελα :buck2:
:buck2:

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.571
Πόντοι
3.246
η Μικαέλα στο φωκ 17 αριστερό τα έχει παίξει τελείως μάγκες! Πλέον κάνει αερόπιπα τον βάζει ελάχιστα στο στόμα, χαζογελάει όλη την ώρα και λέει ασυναρτησίες... Η μούρη της είναι σε άθλια κατάσταση και το ψιλοσώζει με το μεικ απ και τα καβλογυαλιά. Την έχει πειράξει η κόκα σίγουρα, καμία σχέση με το πως απέδιδε
μερικά χρόνια πριν... ΚΡΙΜΑ

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.781
Πόντοι
201
η Μικαέλα στο φωκ 17 αριστερό τα έχει παίξει τελείως μάγκες! Πλέον κάνει αερόπιπα τον βάζει ελάχιστα στο στόμα, χαζογελάει όλη την ώρα και λέει ασυναρτησίες... Η μούρη της είναι σε άθλια κατάσταση και το ψιλοσώζει με το μεικ απ και τα καβλογυαλιά. Την έχει πειράξει η κόκα σίγουρα, καμία σχέση με το πως απέδιδε
μερικά χρόνια πριν... ΚΡΙΜΑ
παλια ηταν στανταρακι μ για μενα ,θυμαμαι τοτε με τον κορονα ,π ηταν κλειστα ολα ,ειχα βρει τον αριθμο της κ ειχαμε κλεισει ραντεβου σε ξενοδοχειο,οταν ανοιξα την πορτα ,τρομαξα,για μια στιγμη νομιζα οτι ηταν αλλη,κ τελευταια φορα π την πηρα πριν κανα 2μηνο ,το προσωπο της εχει χαλασει γαματα,κριμα

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
παλια ηταν στανταρακι μ για μενα ,θυμαμαι τοτε με τον κορονα ,π ηταν κλειστα ολα ,ειχα βρει τον αριθμο της κ ειχαμε κλεισει ραντεβου σε ξενοδοχειο,οταν ανοιξα την πορτα ,τρομαξα,για μια στιγμη νομιζα οτι ηταν αλλη,κ τελευταια φορα π την πηρα πριν κανα 2μηνο ,το προσωπο της εχει χαλασει γαματα,κριμα

Δυστυχώς, αυτά έχει το επάγγελμα! Αν δεν έχεις γεννηθεί πουτάνα, καλύτερα να μην το προσπαθήσεις!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πέρασμα από Φυλής προ μιας ώρας. Το μόνο καινούργιο στην άδεια οδό της απραξίας και της κατάντιας οι δύο καθαροι κάδοι (ή τους ξέπλυνε άραγε η βροχούλα; ) δίπλα στο κλειστό Φυλής 80. Στην Φωκαίας και συγκεκριμένα στο ισόγειο 17 όπως έχουμε ξαναπεί και αναφέρθηκε πάλι σήμερα, η Μικαέλα είναι για τα πανηγύρια. Μόνη προσθήκη στην περιγραφή του άνω φίλου, το περπάτημα-τρίκλισμα κότας για την Μικαέλα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο που μετά βίας εφαρμόζει στο στόμα της.
Η τσατσά δεν είπε πρόγραμμα καν. Έχει καταλάβει πια ότι δεν έχει νόημα καμία προσπάθεια. Η λέξη "κρίμα" δεν αρκεί για να περιγράψει την κατάσταση της Μικαέλας. Πως περνούν κάποιοι υπέροχα (γενικώς με αυτές στην περιοχή) μόνο
ο Αίσωπος γνωριζει. Στον όροφο του 25 που πλέον μετά βίας μπαίνουν επισκέπτες (για δωμάτια ξεχάστε το) η τσατσά παρουσίασε έναν κοντόχοντρο κουβά ονόματι Ντίνα με παχύ λαιμό και αχλαδάτο κώλο. Ελ. στοματικό. Τέλος για την αναφορά και μόνο στον ημιόροφο του 27 ήταν η ομορφουλα κοντή και ζουμερή Λουίζα με απλό πρόγραμμα. Αν τον έπαιρνε ελεύθερο τσιμπούκι και τα ρέστα πρόσωπο, κάτι θα γινόταν μιας που στο σεξ είναι υπνηλια. Με απλό πρόγραμμα ας μπει ο επόμενος του προηγούμενου. Αυτά.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη στη Μαρίνα, Φωκαίας 17 κάτω, ύστερα από ανάγνωση της κριτικής του Atridis. Στα όσα ορθά αναφέρει ο συναγωνιστής, να προσθέσω ότι η Μαρίνα είναι πολύ δεκτική σε θέματα ποδολαγνείας. Ενώ είχε ξεκινήσει την πίπα, της ζήτησα να βγάλει τα παπούτσια κι εκείνη το έκανε, φέρνοντάς μου, μάλιστα, το ένα της πατουσάκι, γύρω στο 38-39 νούμερο, στη μούρη. Ύστερα από ένα διάλειμμα σε στάση ιεραποστολικού, το τέλος ήρθε με :jerking: και με τα πατουσάκια της καλά κολλημένα στη μάπα μου, με εμένα να παίρνω βαθιές εισπνοές ευεξίας :happy: Αύριο Σάββατο θα εργάζεται στο 19, δεν θυμάμαι πάνω ή κάτω :confused:

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Επιβεβαιωνω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόνο τρίτη βάρδια παίζει η και απόγευμα?
Καλησπέρα στην ομάδα του Bou άκουσα ένα παλικάρι να λέει ότι πήγε βράδυ 3η βάρδια για την Mπιούτη και ήταν όμως απόγευμα στην 2η, θα πάω την Δευτέρα αν πάει κάποιος πιο νωρίς και την βρει 2η βάρδια ας επιβεβαιώσει, καλό ΣΚ σε όλους.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.402
Πόντοι
14.936
Αλικάκι ρε παίκτη ...
Την θυμαμαι δεκαετια 90 να δουλευει σε 2 σπιτια στην Φυλης
και να γινεται της καραπουταναρας απο πελατεια μερακλιδικη...
Ενας φιλαρακος ο Πολυ πηγαινε καθε μερα παιζει να της ειχε κανει και προταση γαμου
ο τρελαρας...
Μιλαμε για ψυχωση με την Αλικη..
Μολις της ειπα πριν λιγο καιρο με ποιον πηγαινα παλια και την εβλεπα επαθε σκατα..
Την γνωριζω παρα πολλα χρονια.
Δεν ειχα μπει και δεν θα μπω δεν ειμαι τετοια φαση αλλα ειναι γαμω τις αφασιες και
μεγαλος χαβαλες..
Αυτα...:sunglasses:

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
375
Πόντοι
21
Καλημέρα. 9-9:30 παίζει κάτι στα δέλα στο μεταξι ή ειναι όλα κλειστα;

Dimitriskalama

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
198
Πόντοι
1
Διδύμου 22 τώρα Μαριάννα σκινη, Μικαέλα καινούργια και Όλγα ψηλή ενδιαφέρουσα.
Στο 8 οι 2 Ελένη και Βερόνικα
Στο 27 μάλλον Τάνια και Τζούλια...
Τι εστι ελενη και βερονικα ??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom