vabiri(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2020
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Για αύριο πρωί, υπάρχει κάποια μιλφ,με καλές υπηρεσίες, στο Μεταξουργείο?
Έτσι πήγε να την πατήσει ο Μουστάκας σε μια ταινία αλλά με κελευστή.Αν έχεις φαντασίωση να σε πιπωσει ο λοχίας που είχες στο στρατό μετά από μετάλλαξη σε πορνοστάρ τότε τρέχα!!!
Το καινούργιο θα το κρατήσω λίγο για εμένα ακόμα...Ποιό new entry φίλτατε;
Η Μαρία όμορφη;
Δυνατή η ΜπαρμποραΜην φοβασαι.... να σε μυρισει θελει μονο....
Kαλησπερα Φιλε Επιρ.....να σου πω την αληθεια αν ηταν Ξανθια θα εμπαινα με τα μπουνια... αδυναμια στις καστανοξανθες..... Ξανθιες ....εχω παρει φολες λογω χρωματος και ειναι αμαρτια η Barbora να μην εχει καταχωρηθει στο βιογραφικο μου....εστω για μια πιπα...αλλα θα τιμηθει.....Ούτε γω! Μάλλον είμαστε για στέρηση βαθμού και καταδικασμένοι σε στασιμότητα στην ιεραρχία του site!
Στη ΚΝΕ.Εγώ που θα βρω κορίτσι με αξύριστο μουνι;
Kαλησπερα Nik....το αξιζει???Δυνατή η Μπαρμπορα
ΕννοείταιKαλησπερα Nik....το αξιζει???
τελειως με τριχες στα πλαγια δεν εχουμε....αλλα εχουμε Βερονικα...απο Διδυμου....περιποιημενο στα πλαγια.....θαμνωδες περιποιημενο απο κλειτοριδα και πανω....ειχα βαλει την μουσουδα μου και το απολαμβανα.....Εγώ που θα βρω κορίτσι με αξύριστο μουνι;
Τ νούμερο και τ βάρδια φίλε;τελειως με τριχες στα πλαγια δεν εχουμε....αλλα εχουμε Βερονικα...απο Διδυμου....περιποιημενο στα πλαγια.....θαμνωδες περιποιημενο απο κλειτοριδα και πανω....ειχα βαλει την μουσουδα μου και το απολαμβανα.....
Διδύμου 8. Σήμερα δεν ήταν .Δεν ξέρω αν θα είναι αύριο αλλά την Πέμπτη θα είναι σίγουραΤ νούμερο και τ βάρδια φίλε;
πρωινη βαρδια...ντουετακι με Ελενη.....Διδυμου 8 ....μεχρι της 5 το απογευμα..φιλικη συμβουλη....παρτες σε ντουετο...θα περασεις καλα...εμενα μου κουμπωσε καλυτερα η Βερονικα....πιο επιθετικη να αναβουν λιγο τα αιματα....λιγο βιαστικη ...προσεξε το....κοντρολαρησε την...Ελενη σολο δεν εχω παρει....θα τιμηθει και σολο διοτι εχω διαβασει οτι περνας καλα και με εκεινη...εχει θαμνο και εκεινη αλλα μονο τον εχω χαιδεψει...δεν ξερω χαρακτηριστικα....Τ νούμερο και τ βάρδια φίλε;
Θα πάω πάω... Ξέρεις αν κάνουν γλυφωκολαδα;πρωινη βαρδια...ντουετακι με Ελενη.....Διδυμου 8 ....μεχρι της 5 το απογευμα..φιλικη συμβουλη....παρτες σε ντουετο...θα περασεις καλα...εμενα μου κουμπωσε καλυτερα η Βερονικα....πιο επιθετικη να αναβουν λιγο τα αιματα....λιγο βιαστικη ...προσεξε το....κοντρολαρησε την...Ελενη σολο δεν εχω παρει....θα τιμηθει και σολο διοτι εχω διαβασει οτι περνας καλα και με εκεινη...εχει θαμνο και εκεινη αλλα μονο τον εχω χαιδεψει...δεν ξερω χαρακτηριστικα....
Καλα να περνας...
Καλησπερα Milf...τα ξεκωλιασανε τα Κοριτσια...????περασε ο Smirnis και γινοταν λαικο προσκυνημα.....Διδύμου 8. Σήμερα δεν ήταν .Δεν ξέρω αν θα είναι αύριο αλλά την Πέμπτη θα είναι σίγουρα
Οχι μονο δυνατη !!! ΠΟΛΥ καθαρη και ξυπνια - μαγκας !!!!!Δυνατή η Μπαρμπορα
δεν ξερω δυστυχως....αλλα διαβασε καμμια κριτικη...εχω παρει la partouz....και σολο την Βερονικα αλλα δεν μου εδειξε κατι τετοιο....μεχρι καραμελωμα μπαλες...τωρα αν το ζητησεις και σου ικανοποιηση την επιθυμια δεν ξερω.....Θα πάω πάω... Ξέρεις αν κάνουν γλυφωκολαδα;
Ναι δούλευε μόνο η Ελενίτσα και είχε δωμάτια αρκετά. Πήγα εναν φίλο μου να δοκιμάσει εγώ δεν μπήκα. Πάντως σήμερα πρόσεξα ότι η Ελένη έχει πολύ φλατ κωλαράκι. Ή έχει αδυνατίσει ή ήταν έτσι και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.Καλησπερα Milf...τα ξεκωλιασανε τα Κοριτσια...????περασε ο Smirnis και γινοταν λαικο προσκυνημα.....