Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 251 άτομα (29 μέλη και 222 επισκέπτες)

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.717
Πόντοι
446
ρε παιδες αυτη η κορινα απο φυλης 65(οροφος)τι τρελο εργαλειο ειναι αυτο?δεν ειχα πολυ χρονο και δεν μπηκα να την ΚΑΒΑΛΗΣΩ,τι λεει μεσα?αξιζει η μπα?
Φίλε μου είναι όπως το είπες, για καβάλημα. Δε θέλει φιλάκια και τέτοια, σου παίρνει στα γρήγορα πιπουλα να σε καβλώσει, κάθεται στα 4 και βουτάς στο μουνάκι της. Εγώ για κάποιο λόγο έχω τέλεια εφαρμογή μέση της και τη χύνω πολύ γρήγορα, πράγμα σπάνιο για μένα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.677
Πόντοι
46.232
εννοεις την πρασινοματα ρωσιδουλα που κατα καιρους ειναι και στο Ιάσονος 39?(κολωνου 30)την ΚΑΒΑΛΗΣΑ πριν καιρο φωκαιας υπογειο και εκτοτε μου εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις,αν ειναι αυτη βουρ αυριο...
οχι,αυτή που μάλλον εννοείς έχει επιστρέψει στη δουλειά εδώ και μερικές μέρες αλλά δουλεύει σε άλλη γειτονιά

Τελευταία τροποποίηση:

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.045
Πόντοι
441
πρωινη βαρδια...ντουετακι με Ελενη.....Διδυμου 8 ....μεχρι της 5 το απογευμα..φιλικη συμβουλη....παρτες σε ντουετο...θα περασεις καλα...εμενα μου κουμπωσε καλυτερα η Βερονικα....πιο επιθετικη να αναβουν λιγο τα αιματα....λιγο βιαστικη ...προσεξε το....κοντρολαρησε την...Ελενη σολο δεν εχω παρει....θα τιμηθει και σολο διοτι εχω διαβασει οτι περνας καλα και με εκεινη...εχει θαμνο και εκεινη αλλα μονο τον εχω χαιδεψει...δεν ξερω χαρακτηριστικα....
Καλα να περνας...
Όντως καλές είναι σε ντουέτο.
Το μόνο που μου την σπάει είναι κάθε φορά που πας να το δώσεις απο το ενα στόμα στο άλλο αυτές παίρνουν υγρό μαντηλάκι στον καθαρίζουν και κόβεσαι.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.007
Πόντοι
1.056
Όντως καλές είναι σε ντουέτο.
Το μόνο που μου την σπάει είναι κάθε φορά που πας να το δώσεις απο το ενα στόμα στο άλλο αυτές παίρνουν υγρό μαντηλάκι στον καθαρίζουν και κόβεσαι.
δεν ξερω Φιλε μου....εμενα δεν μου το κανανε...μια μου το αρπαξε...και μετα η αλλη......ισως γιατι εχει γευση Βανιλια το γλυφιτζουρι μου....χαχαχαχαχχαχαχαχα........

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.165
Πόντοι
2.560
Γνωρίζει κανείς η Βικτωρία από διδύμου η ψηλή ποτέ δουλεύει και που?
Περισσοτερο επαρχια πλεον.Ειχε κανει μια αλλαγη απο διδυμου σε αγκυρας και παλι διδυμου αλλα δεν ειναι παντα.Πρωινη βαρδια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάνεις λάθος. Σε πάρα πολλά τρώνε πόρτα. Μου έχει τύχει τουλαχιστον 4-5 φορές και τους έχουν διώξει και μάλιστα σε κάποιο το είχα πει στην υπηρεσία του τύπου, κρίμα τα παιδιά γιατί δεν τα αφήνεται να περάσουν και μου είπε δεν θέλω να βρω κανένα μπελά.
Πέραν του ότι αφήνουν, αυτά τα λένε για να περνάει
η ώρα αλλά κι εδώ υπάρχει λύση. Μέχρι π.χ το ανιψάκι μας, να αρχίσει να γαμάει σαν κανονικός άνθρωπος οφείλουμε να το στηρίξουμε. Να κάνει τα πρώτα του βήματα από τα (για παράδειγμα) 16 του.
Διαλέγουμε ένα μπουρδέλο
με τσάτσο νεαρό σε ηλικία και αν μας πει σου ξου μου ξου μανταλάκια, του λέμε με ηλίθιο αλλά και σατανικό χαμόγελο ότι "κι εσύ νέος είσαι ρε μεγαλε αλλά δουλεύεις σε μπουρδέλο" (δεν επιτρέπεται αυτό από ότι ξέρουμε). Αυτομάτως οι πόρτες ανοίγουν, ο τσάτσος τσιμπάει το κέρμα που δικαιούται μέσω της πόρνης
η οποία πληρώνεται και γαμιέται με τον φίλο, γνωστό, συγγενή μας κι όλα καλά. :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
174
Like
22.007
Πόντοι
32.478

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.717
Πόντοι
446
ΤΙ Γαμήσι Κάνει Η Μπιούτη στο Φ65 άνω! Βυζάρες άρρωστες όμως, κωλάρα αεροδρόμιο, κούνημα κώλου κατά το γαμήσι ανώτερο από λατίνα, τέτοιο κωλοχτήπημα στα 4 και τέτοια πίπα συνεχώς μέχρι τα @@ δεν μου έχει συμβεί ξανά ποτέ. Μπράβο μόνο έχω να πω. Μπράβο κ στην τσα2 που έδιωξε βρωμερό άνδρα ασιατικής καταγωγής στην αναμονή. Απέναντι στα Φ84ρια πανω κάτω δεν τους διώχνουν όπως διαπίστωσα, ευτυχώς έφυγε από μόνος του.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
174
Like
22.007
Πόντοι
32.478
Πέραν του ότι αφήνουν, αυτά τα λένε για να περνάει
η ώρα αλλά κι εδώ υπάρχει λύση. Μέχρι π.χ το ανιψάκι μας, να αρχίσει να γαμάει σαν κανονικός άνθρωπος οφείλουμε να το στηρίξουμε. Να κάνει τα πρώτα του βήματα από τα (για παράδειγμα) 16 του.
Διαλέγουμε ένα μπουρδέλο
με τσάτσο νεαρό σε ηλικία και αν μας πει σου ξου μου ξου μανταλάκια, του λέμε με ηλίθιο αλλά και σατανικό χαμόγελο ότι "κι εσύ νέος είσαι ρε μεγαλε αλλά δουλεύεις σε μπουρδέλο" (δεν επιτρέπεται αυτό από ότι ξέρουμε). Αυτομάτως οι πόρτες ανοίγουν, ο τσάτσος τσιμπάει το κέρμα που δικαιούται μέσω της πόρνης
η οποία πληρώνεται και γαμιέται με τον φίλο, γνωστό, συγγενή μας κι όλα καλά. :2funny:
Αν και δεν με αφορά το θέμα, πιστεύω ότι αν ο πιτσιρικάς συνοδεύεται έστω από φίλο τριαντάρη, δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την υπηρεσία, θα τον αφήσει. Σε αυτούς που πάνε μόνοι τους ή με άλλους πιτσιρικάδες μαζί υπάρχει θέμα και τρώνε πόρτα. Παλιά που είμαστε εμείς πιτσιρικάδες δεν ρωτούσαν ποτέ ηλικίες. Τον χώναμε ανενόχλητοι!!!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336
τιμηθηκε το απογευμα μετα την παραλια η ουκρανομουνα μιλφ ελενη στο Κ45, πολυ αβγαλτη, ολες οι κινησεις διστακτικες και αματουρ, αλλα στο κυριως πιατο ειναι καβλιαρα και πηδιεται με παθος :rockon: Την γαμησα μονο σε μια σταση διαρκειας, με αυτην ξαπλωμενη μπρουμυτα με κλειστα τα ποδια, αλλα η αισθηση ηταν υπερστενη, σε δωματιο πεντακαθαρο με ειρκοντισιονε.

Βασικα εγω για να δωσω μια πιπα περασα απτην περιοχη, αλλα δεν ειχε πιασει ακομα δουλεια η φωτεινη οποτε επρεπε να αναζητησω αλλου τρυπα να τα ριξω

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Αν υπάρχει έστω και ένας που δεν κράζει εδώ μέσα. Μήπως έχετε πετύχει πουθενά τη Τζέσικα την Ελληνίδα που δούλευε Φωκαίας 25?

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.165
Πόντοι
2.560
Συνεχομενα δωματια στη θεια Φωτεινη στο Ιασωνος 44 μεταλλικη σκάλα σημερα στην2η βαρδια .Περίμενα κανα 20αλεπτο στο δωματιο και την τσατσα να διωχνει πυρκαυλους προσκυνητες στη θεα του γερικου αιδοιου της Φωφωκας από το σαλονι.Την γαμησα και μουγκριζε σαν δαμαλα.Σταθερη αξία οι θείτσες αυτού του οικου.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.836
Πόντοι
41.129
Αν υπάρχει έστω και ένας που δεν κράζει εδώ μέσα. Μήπως έχετε πετύχει πουθενά τη Τζέσικα την Ελληνίδα που δούλευε Φωκαίας 25?
Παντρεύτηκε με ενα πελατη της περιμένει και παιδάκι.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Παντρεύτηκε με ενα πελατη της περιμένει και παιδάκι.
Επιβεβαιωνω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΤΙ Γαμήσι Κάνει Η Μπιούτη στο Φ65 άνω! Βυζάρες άρρωστες όμως, κωλάρα αεροδρόμιο, κούνημα κώλου κατά το γαμήσι ανώτερο από λατίνα, τέτοιο κωλοχτήπημα στα 4 και τέτοια πίπα συνεχώς μέχρι τα @@ δεν μου έχει συμβεί ξανά ποτέ. Μπράβο μόνο έχω να πω. Μπράβο κ στην τσα2 που έδιωξε βρωμερό άνδρα ασιατικής καταγωγής στην αναμονή. Απέναντι στα Φ84ρια πανω κάτω δεν τους διώχνουν όπως διαπίστωσα, ευτυχώς έφυγε από μόνος του.
Μόνο τρίτη βάρδια παίζει η και απόγευμα?

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.714
Πόντοι
1.056
:helpplea::helpplea::helpplea:

Προσοχη μυστες,το Λιοσ79Ανω λειτουργουσε χθες Τεταρτη 2η βαρδια ως μερακλοσπιτο,ενω στο Κατω η κοπελα εκανε υπερφουλ προγραμμα:shit::uglykiss::zombie:

Καλα στερνα να χουμε:priest:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.124
Πόντοι
1.071
Έχει πετύχει κανένας την Ιωάννα από Ιάσωνος 43; Μια ψηλή με ωραίο στήθος έχω καιρό να την δω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom