Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 393 άτομα (23 μέλη και 370 επισκέπτες)

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Καλησπερα Milf...τα ξεκωλιασανε τα Κοριτσια...????περασε ο Smirnis και γινοταν λαικο προσκυνημα.....
Είναι γνωστός και μέγας μύστης ο Σμύρνης...και έτσι ακολουθούν τα χνάρια του...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
τώρα live

Κολωνού 53 Λίνα ξανθό γκρανι, παχουλο με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 48 νέο κλειστό.

Κολωνού 48 Παολα μελαχρινή νταρντανοχοντρη με μακρύ ίσιο μαλλί, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο Όλγα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 47 όροφος Τζούλια μελαχρινή μιλφογκιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί χοντρή με 4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά κλειστά.

Κολωνού 32α Βαλερία ξανθιά, ψιλοκανονικο σώμα , με 2. 5αρι συν βυζι, τατουάζ δεξιά πολύ χαμηλά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ.

Κολωνού 32γ το Λιλυ μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β Ήρα με κάστανο σκούρο μαλλί, ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι , μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι κωλομερι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Άννα η γνωστή μιλφ με το ξανθοπλατινε κοντό μαλλί, ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπράτσο και 2-3 ακόμη, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30 δεύτερος όροφος κλειστό.

Κολωνού 30 Νικόλ μελαχρινή ψηλή με κανονικό σώμα 2.5 - 3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από δεξί στήθος, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α 2 λατινες, Τζίνα λατινα με γυαλάκια, νταρντανα με 3αρι συν βυζι, τατουάζ ψηλά στο αριστερό κωλομερι και Τζασμιν ξανθοκαστανη χοντρή με γυαλιά, τεράστιο κωλο 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ κλειστό.

Κολωνού 27β 2 λατινες, Στέλλα μελαχρινή παχουλη με 3αρι συν σιλικονατο βυζι και Ιρμα ξανθιά χοντρουλα με 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 23αρια κλειστά.

Κολωνού 15αρια κλειστά.

Κολωνού 11β Λάουρα(από το δίπλα 11α ισόγειο, 15β & 32α)καστανοξανθη ψιλολιγνη με ωραίο κορμί 1.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Ζαννα(από Κολωνού 15β) μελαχρινή ψηλή πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Κολωνού 11α όροφος κλειστό.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
Φυλής 69 πάνω Μαρία η "Τσέχα" και Άννα "Τάι" ,κάτω η milf Λάνα με πολλά υποσχόμενο και επιλεκτικό πρόγραμμα (ελεύθερο στοματικό) και τελείωμα στο σώμα.
Φωκαίας 19 η Κλεοπάτρα.
Φωκαίας 17 κάτω η μελαχρινή Μαρίνα, πάνω η Ειρήνη όπου έγινε και η κατάθεση με άριστες εντυπώσεις όπως πάντα! (Μεταξύ σοβαρού κι αστείου, της κάνω... παρατηρήσεις να μην είναι τόσο καλή γιατί πρώτον, ξεφραγκιζόμαστε και δεύτερον, ανεβάζει τον πήχη και μετά δεν μας κάνει τίποτα εντύπωση... :cheesy:).
Φεύγοντας πέτυχα ανοιχτό το Φωκαίας 27 σκαλάκια ανοιχτό (12:10) με Μαρίνα με το τατουάζ στην πλάτη, είχα περάσει νωρίτερα κατά τις 11 και ήταν κλειστό, για άλλη μία φορά δεν το'φερε η τύχη να τη δοκιμάσω...

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
τώρα live

Κολωνού 53 Λίνα ξανθό γκρανι, παχουλο με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 48 νέο κλειστό.

Κολωνού 48 Παολα μελαχρινή νταρντανοχοντρη με μακρύ ίσιο μαλλί, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο Όλγα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 47 όροφος Τζούλια μελαχρινή μιλφογκιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί χοντρή με 4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά κλειστά.

Κολωνού 32α Βαλερία ξανθιά, ψιλοκανονικο σώμα , με 2. 5αρι συν βυζι, τατουάζ δεξιά πολύ χαμηλά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ.

Κολωνού 32γ το Λιλυ μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β Ήρα με κάστανο σκούρο μαλλί, ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι , μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι κωλομερι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Άννα η γνωστή μιλφ με το ξανθοπλατινε κοντό μαλλί, ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπράτσο και 2-3 ακόμη, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30 δεύτερος όροφος κλειστό.

Κολωνού 30 Νικόλ μελαχρινή ψηλή με κανονικό σώμα 2.5 - 3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από δεξί στήθος, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α 2 λατινες, Τζίνα λατινα με γυαλάκια, νταρντανα με 3αρι συν βυζι, τατουάζ ψηλά στο αριστερό κωλομερι και Τζασμιν ξανθοκαστανη χοντρή με γυαλιά, τεράστιο κωλο 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ κλειστό.

Κολωνού 27β 2 λατινες, Στέλλα μελαχρινή παχουλη με 3αρι συν σιλικονατο βυζι και Ιρμα ξανθιά χοντρουλα με 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 23αρια κλειστά.

Κολωνού 15αρια κλειστά.

Κολωνού 11β Λάουρα(από το δίπλα 11α ισόγειο, 15β & 32α)καστανοξανθη ψιλολιγνη με ωραίο κορμί 1.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Ζαννα(από Κολωνού 15β) μελαχρινή ψηλή πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Κολωνού 11α όροφος κλειστό.
εννοεις την πρασινοματα ρωσιδουλα που κατα καιρους ειναι και στο Ιάσονος 39?(κολωνου 30)την ΚΑΒΑΛΗΣΑ πριν καιρο φωκαιας υπογειο και εκτοτε μου εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις,αν ειναι αυτη βουρ αυριο...

Τελευταία τροποποίηση:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Φυλής 69 πάνω Μαρία η "Τσέχα" και Άννα "Τάι" ,κάτω η milf Λάνα με πολλά υποσχόμενο και επιλεκτικό πρόγραμμα (ελεύθερο στοματικό) και τελείωμα στο σώμα.
Φωκαίας 19 η Κλεοπάτρα.
Φωκαίας 17 κάτω η μελαχρινή Μαρίνα, πάνω η Ειρήνη όπου έγινε και η κατάθεση με άριστες εντυπώσεις όπως πάντα! (Μεταξύ σοβαρού κι αστείου, της κάνω... παρατηρήσεις να μην είναι τόσο καλή γιατί πρώτον, ξεφραγκιζόμαστε και δεύτερον, ανεβάζει τον πήχη και μετά δεν μας κάνει τίποτα εντύπωση... :cheesy:).
Φεύγοντας πέτυχα ανοιχτό το Φωκαίας 27 σκαλάκια ανοιχτό (12:10) με Μαρίνα με το τατουάζ στην πλάτη, είχα περάσει νωρίτερα κατά τις 11 και ήταν κλειστό, για άλλη μία φορά δεν το'φερε η τύχη να τη δοκιμάσω...
Kαλο απογευμα Φιλε Επιρ....να το παρεις το Μαρινακι...Ταυρακι στο ζωδιο....αλλα πολυ γουτσου-γουτσου....δεν μου εβγαλε τον Αλητη απο μεσα μου.....φοβηθηκα να το πιεσω κιολας....ευχαριστος χαρακτηρας.....διπλωματικος....
Καλα να περνας.....

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
Γνωρίζει κανείς η Βικτωρία από διδύμου η ψηλή ποτέ δουλεύει και που?

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.410
Πόντοι
446
ρε παιδες αυτη η κορινα απο φυλης 65(οροφος)τι τρελο εργαλειο ειναι αυτο?δεν ειχα πολυ χρονο και δεν μπηκα να την ΚΑΒΑΛΗΣΩ,τι λεει μεσα?αξιζει η μπα?
Φίλε μου είναι όπως το είπες, για καβάλημα. Δε θέλει φιλάκια και τέτοια, σου παίρνει στα γρήγορα πιπουλα να σε καβλώσει, κάθεται στα 4 και βουτάς στο μουνάκι της. Εγώ για κάποιο λόγο έχω τέλεια εφαρμογή μέση της και τη χύνω πολύ γρήγορα, πράγμα σπάνιο για μένα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
εννοεις την πρασινοματα ρωσιδουλα που κατα καιρους ειναι και στο Ιάσονος 39?(κολωνου 30)την ΚΑΒΑΛΗΣΑ πριν καιρο φωκαιας υπογειο και εκτοτε μου εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις,αν ειναι αυτη βουρ αυριο...
οχι,αυτή που μάλλον εννοείς έχει επιστρέψει στη δουλειά εδώ και μερικές μέρες αλλά δουλεύει σε άλλη γειτονιά

Τελευταία τροποποίηση:

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.779
Πόντοι
201
πρωινη βαρδια...ντουετακι με Ελενη.....Διδυμου 8 ....μεχρι της 5 το απογευμα..φιλικη συμβουλη....παρτες σε ντουετο...θα περασεις καλα...εμενα μου κουμπωσε καλυτερα η Βερονικα....πιο επιθετικη να αναβουν λιγο τα αιματα....λιγο βιαστικη ...προσεξε το....κοντρολαρησε την...Ελενη σολο δεν εχω παρει....θα τιμηθει και σολο διοτι εχω διαβασει οτι περνας καλα και με εκεινη...εχει θαμνο και εκεινη αλλα μονο τον εχω χαιδεψει...δεν ξερω χαρακτηριστικα....
Καλα να περνας...
Όντως καλές είναι σε ντουέτο.
Το μόνο που μου την σπάει είναι κάθε φορά που πας να το δώσεις απο το ενα στόμα στο άλλο αυτές παίρνουν υγρό μαντηλάκι στον καθαρίζουν και κόβεσαι.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Όντως καλές είναι σε ντουέτο.
Το μόνο που μου την σπάει είναι κάθε φορά που πας να το δώσεις απο το ενα στόμα στο άλλο αυτές παίρνουν υγρό μαντηλάκι στον καθαρίζουν και κόβεσαι.
δεν ξερω Φιλε μου....εμενα δεν μου το κανανε...μια μου το αρπαξε...και μετα η αλλη......ισως γιατι εχει γευση Βανιλια το γλυφιτζουρι μου....χαχαχαχαχχαχαχαχα........

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.149
Πόντοι
1.936
Γνωρίζει κανείς η Βικτωρία από διδύμου η ψηλή ποτέ δουλεύει και που?
Περισσοτερο επαρχια πλεον.Ειχε κανει μια αλλαγη απο διδυμου σε αγκυρας και παλι διδυμου αλλα δεν ειναι παντα.Πρωινη βαρδια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάνεις λάθος. Σε πάρα πολλά τρώνε πόρτα. Μου έχει τύχει τουλαχιστον 4-5 φορές και τους έχουν διώξει και μάλιστα σε κάποιο το είχα πει στην υπηρεσία του τύπου, κρίμα τα παιδιά γιατί δεν τα αφήνεται να περάσουν και μου είπε δεν θέλω να βρω κανένα μπελά.
Πέραν του ότι αφήνουν, αυτά τα λένε για να περνάει
η ώρα αλλά κι εδώ υπάρχει λύση. Μέχρι π.χ το ανιψάκι μας, να αρχίσει να γαμάει σαν κανονικός άνθρωπος οφείλουμε να το στηρίξουμε. Να κάνει τα πρώτα του βήματα από τα (για παράδειγμα) 16 του.
Διαλέγουμε ένα μπουρδέλο
με τσάτσο νεαρό σε ηλικία και αν μας πει σου ξου μου ξου μανταλάκια, του λέμε με ηλίθιο αλλά και σατανικό χαμόγελο ότι "κι εσύ νέος είσαι ρε μεγαλε αλλά δουλεύεις σε μπουρδέλο" (δεν επιτρέπεται αυτό από ότι ξέρουμε). Αυτομάτως οι πόρτες ανοίγουν, ο τσάτσος τσιμπάει το κέρμα που δικαιούται μέσω της πόρνης
η οποία πληρώνεται και γαμιέται με τον φίλο, γνωστό, συγγενή μας κι όλα καλά. :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.410
Πόντοι
446
ΤΙ Γαμήσι Κάνει Η Μπιούτη στο Φ65 άνω! Βυζάρες άρρωστες όμως, κωλάρα αεροδρόμιο, κούνημα κώλου κατά το γαμήσι ανώτερο από λατίνα, τέτοιο κωλοχτήπημα στα 4 και τέτοια πίπα συνεχώς μέχρι τα @@ δεν μου έχει συμβεί ξανά ποτέ. Μπράβο μόνο έχω να πω. Μπράβο κ στην τσα2 που έδιωξε βρωμερό άνδρα ασιατικής καταγωγής στην αναμονή. Απέναντι στα Φ84ρια πανω κάτω δεν τους διώχνουν όπως διαπίστωσα, ευτυχώς έφυγε από μόνος του.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Πέραν του ότι αφήνουν, αυτά τα λένε για να περνάει
η ώρα αλλά κι εδώ υπάρχει λύση. Μέχρι π.χ το ανιψάκι μας, να αρχίσει να γαμάει σαν κανονικός άνθρωπος οφείλουμε να το στηρίξουμε. Να κάνει τα πρώτα του βήματα από τα (για παράδειγμα) 16 του.
Διαλέγουμε ένα μπουρδέλο
με τσάτσο νεαρό σε ηλικία και αν μας πει σου ξου μου ξου μανταλάκια, του λέμε με ηλίθιο αλλά και σατανικό χαμόγελο ότι "κι εσύ νέος είσαι ρε μεγαλε αλλά δουλεύεις σε μπουρδέλο" (δεν επιτρέπεται αυτό από ότι ξέρουμε). Αυτομάτως οι πόρτες ανοίγουν, ο τσάτσος τσιμπάει το κέρμα που δικαιούται μέσω της πόρνης
η οποία πληρώνεται και γαμιέται με τον φίλο, γνωστό, συγγενή μας κι όλα καλά. :2funny:
Αν και δεν με αφορά το θέμα, πιστεύω ότι αν ο πιτσιρικάς συνοδεύεται έστω από φίλο τριαντάρη, δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την υπηρεσία, θα τον αφήσει. Σε αυτούς που πάνε μόνοι τους ή με άλλους πιτσιρικάδες μαζί υπάρχει θέμα και τρώνε πόρτα. Παλιά που είμαστε εμείς πιτσιρικάδες δεν ρωτούσαν ποτέ ηλικίες. Τον χώναμε ανενόχλητοι!!!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
τιμηθηκε το απογευμα μετα την παραλια η ουκρανομουνα μιλφ ελενη στο Κ45, πολυ αβγαλτη, ολες οι κινησεις διστακτικες και αματουρ, αλλα στο κυριως πιατο ειναι καβλιαρα και πηδιεται με παθος :rockon: Την γαμησα μονο σε μια σταση διαρκειας, με αυτην ξαπλωμενη μπρουμυτα με κλειστα τα ποδια, αλλα η αισθηση ηταν υπερστενη, σε δωματιο πεντακαθαρο με ειρκοντισιονε.

Βασικα εγω για να δωσω μια πιπα περασα απτην περιοχη, αλλα δεν ειχε πιασει ακομα δουλεια η φωτεινη οποτε επρεπε να αναζητησω αλλου τρυπα να τα ριξω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom