polymprizos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
απολυτως.διαφωνεις σε καποια απο τα γραφομενα μου??Είσαι σίγουρος για αυτά που γράφεις???
απολυτως.διαφωνεις σε καποια απο τα γραφομενα μου??Είσαι σίγουρος για αυτά που γράφεις???
Πλάκα πλάκα πέρυσι το καλοκαίρι ήρθε, πέρασε σχεδόν ένας χρόνος! Μυρωδιά δεν πήρα …την ντιανα την ειχα πρωτοπαρει το 2011 στο φυλης 80 μετα πηγε σε στουντιο και εσκασε μυτη γυρω στο 2014 2015 παλι φυλης.απο τοτε ηταν αλλοτε πιο σταθερη αλλοτε την εκανε για μεγαλα διαστηματα.τελευταια φορα την πηρα περυσι καλοκαιρι.πλασαρωταν παλια και ως μπιανκα.ηταν πολυ πιο μουναρα παλια.παντα απλο εκανε τωρα προσθεσε ελευθερο τελειωτικο νομιζω .γενικα αντεχει στο δυνατο σπρωξιμο και προσπαθει να ευχαριστησει τον πελατη εστω και με το απλο.
Ας πούμε...απολυτως.διαφωνεις σε καποια απο τα γραφομενα μου??
" Απουσία χρημάτων, στάση εμπορίου. " Μέγας κανόν της οικονομίας συναγωνιστη !!!Τα μπουρδέλα στην Αθήνα αποτελούν το βαρόμετρο της Ελληνικής οικονομίας!
Απουσία χρημάτων, στάση εμπορίου. Όταν κλείνουν τα εμπορικά μετά από μερικούς μήνες κλείνουν και τα μπουρδέλα!
ΟλαΞέρει κανείς αν υπάρχει μπουρδελο στην Αθήνα που να δέχεται πιτσιρικάδες;
Λιγοστεύουν τα χρήματα και αυξάνονται οι ξεπέτες και οι φόλες . Αφού δεν βάζουΝ μυαλό θα την πατήσουν στο τέλος . Σίγουρα πράγματα" Απουσία χρημάτων, στάση εμπορίου. " Μέγας κανόν της οικονομίας συναγωνιστη !!!
Ναι!!!
Όλοι την έχουμε πάρει είναι όντως Μουναρα!!!
Για ποιο μαγαζί αναφέρεσαι?Ρε παιδιά έλεος .... Το λέω αυτό για τα νέα παιδιά ... Μπαίνω μες το τελευταίο σουκου να δω μήπως έχει φέρει τίποτα της προκοπής και βλέπω την γνωστή τσατσά ... Πέντε πιτσιρικάδες όλοι καβλωμενοι φαίνονταν γιατί φόραγαν σορτς..... Την κατάλαβα την δουλειά τους είχε πιάσει Τις πουτσες το τσατσονι ... Ο ένας με βλέπει και λέει: αυτά είναι παππού... Λέω σας έφτιαξε η τσα...;;; Δεν πήρα απάντηση... Όλοι είχαν ύφος λες και τους έκατσε η καλύτερη μουναρα του Χόλιγουντ...... Βγαίνει πάλι η τσα και πάει στον πρώτο και τον πιπωνει επί τόπου... Εκείνος με υπερηφάνεια κοιτάτε γύρω... Τι να πω.... Ρε μαλακές ... Που πιστεύω δεν είσαστε τίποτα γκευ... Κλπ... Σοβαρά τώρα;; Δεν καταλάβατε ότι ήταν τραβελος;;; Η το ξέρατε και σας άρεσε;;; Στη δεύτερη περίπτωση πάσο... Αλλά πάω στοίχημα πως δεν καταλάβατε... Δλδ άμα βάλω περούκα εγώ ο παππούς όπως με είπες θα χεστώ στο τελάρο..;;; Ρε έλεος ρε θα γίνω Γεωργίου και θα σας τρελάνω στα μπινελικια ρεεε...
Έλλειψη χρημάτων είναι το σωστό η λέξη απουσία χρησιμοποιείται περισσότερο για πρόσωπα και όχι αντικείμεναΤα μπουρδέλα στην Αθήνα αποτελούν το βαρόμετρο της Ελληνικής οικονομίας!
Απουσία χρημάτων, στάση εμπορίου. Όταν κλείνουν τα εμπορικά μετά από μερικούς μήνες κλείνουν και τα μπουρδέλα!
Η Μαργκω πως είναι εμφανισιακά ; Πέρασα δύο φορές σήμερα αλλά ήταν δωμάτιο.Ανακοινωθηκε απλό ,69 και χύσιμο στην κοιλιά παρεπιπτόντωςΑγκύρας 9 η Λάουρα. Πρόκειται για το ξανθό, ψηλό, αδύνατο έπιπλο που φόλιαζε στο Μαραθώνος 59 υπόγειο. Όμορφη δεν λέω αλλά δεν κάνει 69, δεν κάνει ελεύθερο και πάει λέγοντας. Μαζί της η Ροξάνα
Φωκαίας 13 κάτω η Μαργκό, δηλαδή η Έμυ από Λιοσίων 73
Καμία σχέση...έχει φωτό στο Λιοσίων 73 ως Έμυ
Ξανθό κοντοπούτανο ζυμαράκι
Μήπως αυτή η άσχετη η Λολιτα???Αγκύρας 9 η Λάουρα. Πρόκειται για το ξανθό, ψηλό, αδύνατο έπιπλο που φόλιαζε στο Μαραθώνος 59 υπόγειο.
Ναι ακριβώς!Μήπως αυτή η άσχετη η Λολιτα???
ελευθερο τελειωτικο στο σωμα εννοω.ναι τοτε το καλοκαιρι το ειχε στο προγραμμα για τωρα δε ξερω .ειχα διαβασει πριν ενα διαστημα οτι η τσατσα δηλωνε τελειωτικο στο σωμα για την ντιανα. για τωρα δε ξερω αν συνεχιζει να το εχει στο προγραμμαΑς πούμε...
γράφεις ότι έχει βάλει ελεύθερο τελειωτικό..
Μην φοβάσαι προχωρά αξίζει!Μια βοήθεια , μπαρμπορα αξίζει; Για πιπα ; Θέλω να πάω τώρα αλλά την φοβάμαι εμφανισιακά
Το έχει πέρασα την Παρασκευή μαζί της.ελευθερο τελειωτικο στο σωμα εννοω.ναι τοτε το καλοκαιρι το ειχε στο προγραμμα για τωρα δε ξερω .ειχα διαβασει πριν ενα διαστημα οτι η τσατσα δηλωνε τελειωτικο στο σωμα για την ντιανα. για τωρα δε ξερω αν συνεχιζει να το εχει στο προγραμμα
Καλά κάνεις και την φοβάσαι.Μια βοήθεια , μπαρμπορα αξίζει; Για πιπα ; Θέλω να πάω τώρα αλλά την φοβάμαι εμφανισιακά
Πάντως για τη Λάουρα δηλαδή τη πρώην Λολίτα απο Μαραθωνος 59 και Βέργας 3 όταν δουλευε σε εκείνη την αλυσίδα ανακοίνωναν ελεύθερο στοματικό αλλά οχι τελειωτικόΑγκύρας 9 η Λάουρα. Πρόκειται για το ξανθό, ψηλό, αδύνατο έπιπλο που φόλιαζε στο Μαραθώνος 59 υπόγειο. Όμορφη δεν λέω αλλά δεν κάνει 69, δεν κάνει ελεύθερο και πάει λέγοντας.