Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (5 μέλη και 69 επισκέπτες)

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Δεν ρωτάς τι να σε κάνω...

Α. Η Μαργκώ τα σπάει!! Κακώς δεν Μπήκες.
Β. Πως σε έριξε έτσι η Ρίτα? Μια ζωή Τελειωτικό Στόμα κάνει..
Δεν την έχω δοκιμασία την ριτα. Αλλά μια φορά που ήθελα να περάσω μαζί της, ανέφερε στο πρόγραμμα τελειωτικό στο σώμα, και δήλωσα ότι εγώ ξέρω ότι κάνει στόμα , μηπως μπερδεύτηκα και ανέφερε δεν κάνει στόμα. Και είμαι νεος λεπτός γυμνασμένος, δεν είμαι χρεπι.. να επιλέγει σε ποιον κάνει τελειωτικό; Η ανάλογα με την διάθεση;

Αν έκανε τελειωτικό στόμα θα έμπαινα για δοκιμή σίγουρα

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
64
Like
20.263
Πόντοι
13.636
Δεν την έχω δοκιμασία την ριτα. Αλλά μια φορά που ήθελα να περάσω μαζί της, ανέφερε στο πρόγραμμα τελειωτικό στο σώμα, και δήλωσα ότι εγώ ξέρω ότι κάνει στόμα , μηπως μπερδεύτηκα και ανέφερε δεν κάνει στόμα. Και είμαι νεος λεπτός γυμνασμένος, δεν είμαι χρεπι.. να επιλέγει σε ποιον κάνει τελειωτικό; Η ανάλογα με την διάθεση;

Αν έκανε τελειωτικό στόμα θα έμπαινα για δοκιμή σίγουρα
Έχει πολλά ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό..
Ίσως και να αγαπάει..
Απλά προσπερναμε εκτός και αν δεν μας ενδιαφέρει το τελειωτικό!

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.606
Πόντοι
736
Λοιπόν κατέβηκα για Λαουρα άγκυρας αλλά δεν με ενθουσίασε καθόλου! Μια λεπτή κοπέλα με σχετικά ωραίο μικρό κωλαρακι! Πρόσωπο καθημερινό και το μαλλί πιασμένο και λίγο άλουστο (θα μου πεις τι κάθεσαι και παρατηρείς)! Ωστόσο για το επίπεδο του μαγαζιού ναι σίγουρα είναι πολύ καλή! Δεν κάνει πρωκτικό αυταρχικό και τελείωμα σε στόμα! Με τα πολλά πήγα μισές υπόγεια φ13! Πολύ καλή συμμετοχή ωραίο σωματάκι με πεταχτό κωλαρακι! Πιο πολύ μπηκα γιατί μου θυμιζει την εμινε στην μάπα! Αυτά μάγκες καλά να περνάτε!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
64
Like
20.263
Πόντοι
13.636
Λοιπόν κατέβηκα για Λαουρα άγκυρας αλλά δεν με ενθουσίασε καθόλου! Μια λεπτή κοπέλα με σχετικά ωραίο μικρό κωλαρακι! Πρόσωπο καθημερινό και το μαλλί πιασμένο και λίγο άλουστο (θα μου πεις τι κάθεσαι και παρατηρείς)! Ωστόσο για το επίπεδο του μαγαζιού ναι σίγουρα είναι πολύ καλή! Δεν κάνει πρωκτικό αυταρχικό και τελείωμα σε στόμα! Με τα πολλά πήγα μισές υπόγεια φ13! Πολύ καλή συμμετοχή ωραίο σωματάκι με πεταχτό κωλαρακι! Πιο πολύ μπηκα γιατί μου θυμιζει την εμινε στην μάπα! Αυτά μάγκες καλά να περνάτε!
Ότι λάμπει τελικά δεν είναι χρυσός..
Μπράβο σου που πήγες και Μπράβο σου που ενημέρωσες!

Τώρα η Μισέλ που μάλλον εννοείς είναι τρελό Καυλακι!
Τα έχω πει.

Η αλυσίδα έχει και άλλα τρελά Λατιν που έχουν έρθει τώρα τελευταία.
Πάντως μια Σολ που έχουν εκεί " Δεν" είναι η γνώριμη από Φυλής 134. Αχρωμη με απλό πρόγραμμα δεν ξέρω τι κάνει μέσα.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Ότι λάμπει τελικά δεν είναι χρυσός..
Μπράβο σου που πήγες και Μπράβο σου που ενημέρωσες!

Τώρα η Μισέλ που μάλλον εννοείς είναι τρελό Καυλακι!
Τα έχω πει.

Η αλυσίδα έχει και άλλα τρελά Λατιν που έχουν έρθει τώρα τελευταία.
Πάντως μια Σολ που έχουν εκεί " Δεν" είναι η γνώριμη από Φυλής 134. Αχρωμη με απλό πρόγραμμα δεν ξέρω τι κάνει μέσα.
Μισελ εγκρίνω κι εγώ .
Επισης δοκίμασα πριν την Ντιάνα φυλής . Μουναρα . Έμεινα ευχαριστημένος. Ελπίζω να είναι πάντα έτσι, έχει δοκιμάσει κανεις;

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Μισελ εγκρίνω κι εγώ .
Επισης δοκίμασα πριν την Ντιάνα φυλής . Μουναρα . Έμεινα ευχαριστημένος. Ελπίζω να είναι πάντα έτσι, έχει δοκιμάσει κανεις;
την ντιανα την ειχα πρωτοπαρει το 2011 στο φυλης 80 μετα πηγε σε στουντιο και εσκασε μυτη γυρω στο 2014 2015 παλι φυλης.απο τοτε ηταν αλλοτε πιο σταθερη αλλοτε την εκανε για μεγαλα διαστηματα.τελευταια φορα την πηρα περυσι καλοκαιρι.πλασαρωταν παλια και ως μπιανκα.ηταν πολυ πιο μουναρα παλια.παντα απλο εκανε τωρα προσθεσε ελευθερο τελειωτικο νομιζω .γενικα αντεχει στο δυνατο σπρωξιμο και προσπαθει να ευχαριστησει τον πελατη εστω και με το απλο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το πρωί πριν τις 11 πήγα Διδύμου. Μόνο 2 μπουρδέλα ήταν ανοικτά. Στο 27 ήταν μόνο η γνωστή θηριώδης προτζίλφ Τζούλια με κυτταρίτιδα, μπουτάρες και κάργα λίπος. Ελ.στοματικο και θα περάσουμε καλά είπε η αχτένιστη αλλά ευγενική τσατσα. Πολλά κιλά
η Τζούλια αλλά επειδή είναι ομοιόμορφη και φορά αρκετά ρούχα, δεν σου βγάζει τα μάτια. Η χοντρή Μιλενα ας πούμε όταν έβγαινε, ήταν εντελώς για γέλια με το ολόσωμο κι έμοιαζε με κοντοπόδαρο αρσιβαρίστα. Στο 22 της οδού έσκασε μύτη στο σαλόνι
η βαρεστημένη τροφαντή Μικαέλα (την έχουν πει κι αλλιώς) μαζι με την σανιδόσωμη και άβυζη Μαριάννα που έχει "πιστό" λαό. Ελ.στοματικό ανακοινώθηκε. Σε αυτό το μπουρδέλο δεν έχω δει ποτέ να πέφτει μαύρο η άκυρο σε καμία εθνικότητα. Το γράφω ως απλή σημείωση. Έπειτα ανέβηκα προς Πατησίων για κάτι δουλειές και περνώντας από Φυλής δεν υπήρχε ψυχή ενώ όπως πάντα το μπουρδελο-προσωπικό έμοιαζε δυστυχισμένο.
Πώς κατάντησε έτσι (και)
η πρωινή βάρδια;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μαλλον θα εννοεις Κ27Β το υπογειο....απο τους πιο χαλια οικους...και αυτη η τσατσα οντως χτυπαει στο 6-7λεπτο....ευτυχως ειχα βαλει τον συρτη στην πορτα γιατι εκει ετσι και μπει μεσα, ολο το σαλονι σε παιρνει ματι ετσι οπως ειναι διαρυθμισμενο...εκατσα αλλα 3-4 λεπτα με το ετσι θελω και ειχε αφηνιασει η κωλογρια βαραγε πορτα αβερτα και φωναζε....δεν ξερω αν θα ξαναπαω με λατινα αλλα παντως σε εκεινον το οικο μαλλον ποτε!
Το Κολωνού 27 υπόγειο είναι η κωλοτρυπίδα των εκατέρωθεν 27, ορόφου και ισογείου. Για αυτό και είναι στην μέση. :2funny: Όχι ότι τα άλλα δύο είναι καλύτερα. Έχει χρόνια να φέρει ακόμα και μέτρια. Οι μόνες που έκαναν καριέρα εκεί ήταν η ξανθιά Τζώρτζια όταν ήταν 30 κιλά πιο αδύνατη και μουνάρα και η μελαχρινή Βίκυ λόγω εμφάνισης (στο κυρίως θέμα ήταν τυπική ως νευρική). Την Νίκη δεν την βάζω γιατί ήταν καλή αλλά δεν έκατσε πολύ καιρό.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.329
Πόντοι
446
Τα μπουρδέλα στην Αθήνα αποτελούν το βαρόμετρο της Ελληνικής οικονομίας!

Απουσία χρημάτων, στάση εμπορίου. Όταν κλείνουν τα εμπορικά μετά από μερικούς μήνες κλείνουν και τα μπουρδέλα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Απο την αποχώριση της Εβελίνας δεν τραβάει ο οίκος καθόλου
Η σιλικονάτη ξινή είχε όντως λαό. Πλέον εκεί παίζουν μπάλα με την τροφαντή Άντζελα από Μεγ.Αλεξανδρου 15 και κάτι διαλυμένα της Ιάσωνος. Γενικώς ότι βρουν φέρνουν. Μια φορά είχα πετύχει την ξανθιά χοντρή Ζωή. Ρεπατζου που έχει γυρίσει την μισή Αθήνα. Το Περγάμου όπως πάει, Θα έχει την κατάληξη του αντίστοιχου στην Αγ. Πέτρου πολύ σύντομα.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Αν έχεις φαντασίωση να σε πιπωσει ο λοχίας που είχες στο στρατό μετά από μετάλλαξη σε πορνοστάρ τότε τρέχα!!!
Ρε παιδιά έλεος .... Το λέω αυτό για τα νέα παιδιά ... Μπαίνω μες το τελευταίο σουκου να δω μήπως έχει φέρει τίποτα της προκοπής και βλέπω την γνωστή τσατσά ... Πέντε πιτσιρικάδες όλοι καβλωμενοι φαίνονταν γιατί φόραγαν σορτς..... Την κατάλαβα την δουλειά τους είχε πιάσει Τις πουτσες το τσατσονι ... Ο ένας με βλέπει και λέει: αυτά είναι παππού... Λέω σας έφτιαξε η τσα...;;; Δεν πήρα απάντηση... Όλοι είχαν ύφος λες και τους έκατσε η καλύτερη μουναρα του Χόλιγουντ...... Βγαίνει πάλι η τσα και πάει στον πρώτο και τον πιπωνει επί τόπου... Εκείνος με υπερηφάνεια κοιτάτε γύρω... Τι να πω.... Ρε μαλακές ... Που πιστεύω δεν είσαστε τίποτα γκευ... Κλπ... Σοβαρά τώρα;; Δεν καταλάβατε ότι ήταν τραβελος;;; Η το ξέρατε και σας άρεσε;;; Στη δεύτερη περίπτωση πάσο... Αλλά πάω στοίχημα πως δεν καταλάβατε... Δλδ άμα βάλω περούκα εγώ ο παππούς όπως με είπες θα χεστώ στο τελάρο..;;; Ρε έλεος ρε θα γίνω Γεωργίου και θα σας τρελάνω στα μπινελικια ρεεε...

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.217
Πόντοι
3.246
Ρε παιδιά έλεος .... Το λέω αυτό για τα νέα παιδιά ... Μπαίνω μες το τελευταίο σουκου να δω μήπως έχει φέρει τίποτα της προκοπής και βλέπω την γνωστή τσατσά ... Πέντε πιτσιρικάδες όλοι καβλωμενοι φαίνονταν γιατί φόραγαν σορτς..... Την κατάλαβα την δουλειά τους είχε πιάσει Τις πουτσες το τσατσονι ... Ο ένας με βλέπει και λέει: αυτά είναι παππού... Λέω σας έφτιαξε η τσα...;;; Δεν πήρα απάντηση... Όλοι είχαν ύφος λες και τους έκατσε η καλύτερη μουναρα του Χόλιγουντ...... Βγαίνει πάλι η τσα και πάει στον πρώτο και τον πιπωνει επί τόπου... Εκείνος με υπερηφάνεια κοιτάτε γύρω... Τι να πω.... Ρε μαλακές ... Που πιστεύω δεν είσαστε τίποτα γκευ... Κλπ... Σοβαρά τώρα;; Δεν καταλάβατε ότι ήταν τραβελος;;; Η το ξέρατε και σας άρεσε;;; Στη δεύτερη περίπτωση πάσο... Αλλά πάω στοίχημα πως δεν καταλάβατε... Δλδ άμα βάλω περούκα του εγώ ο παππούς θα χεστώ στο τελάρο..;;; Ρε έλεος ρε θα γίνω Γεωργίου και θα σας τρελάνω στα μπινελικια ρεεε...
τσιμπούκι να ναι κι ότι να ναι οι πιτσιρικάδες ε;;;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
64
Like
20.263
Πόντοι
13.636
Μισελ εγκρίνω κι εγώ .
Ναι!!!
Όλοι την έχουμε πάρει είναι όντως Μουναρα!!!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
64
Like
20.263
Πόντοι
13.636
την ντιανα την ειχα πρωτοπαρει το 2011 στο φυλης 80 μετα πηγε σε στουντιο και εσκασε μυτη γυρω στο 2014 2015 παλι φυλης.απο τοτε ηταν αλλοτε πιο σταθερη αλλοτε την εκανε για μεγαλα διαστηματα.τελευταια φορα την πηρα περυσι καλοκαιρι.πλασαρωταν παλια και ως μπιανκα.ηταν πολυ πιο μουναρα παλια.παντα απλο εκανε τωρα προσθεσε ελευθερο τελειωτικο νομιζω .γενικα αντεχει στο δυνατο σπρωξιμο και προσπαθει να ευχαριστησει τον πελατη εστω και με το απλο.
Είσαι σίγουρος για αυτά που γράφεις???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom