Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 64
- Like
- 20.263
- Πόντοι
- 13.636
Μίρα Μοίρα όπως σου αρέσει, η Ρωσσιδα.Τώρα, Μαίρη η Ελληνίδα ή Μίρα η Σοβιετική μιλφογκίλφ;
Μίρα Μοίρα όπως σου αρέσει, η Ρωσσιδα.Τώρα, Μαίρη η Ελληνίδα ή Μίρα η Σοβιετική μιλφογκίλφ;
πως ειναι εμφανισιακα φιλε?Και το όνομα αυτής Λαουρα, καινούργιο θανατηφόρο πολυεργαλειο στο Αγκυρας 9.
Δεν την έχω δοκιμασία την ριτα. Αλλά μια φορά που ήθελα να περάσω μαζί της, ανέφερε στο πρόγραμμα τελειωτικό στο σώμα, και δήλωσα ότι εγώ ξέρω ότι κάνει στόμα , μηπως μπερδεύτηκα και ανέφερε δεν κάνει στόμα. Και είμαι νεος λεπτός γυμνασμένος, δεν είμαι χρεπι.. να επιλέγει σε ποιον κάνει τελειωτικό; Η ανάλογα με την διάθεση;Δεν ρωτάς τι να σε κάνω...
Α. Η Μαργκώ τα σπάει!! Κακώς δεν Μπήκες.
Β. Πως σε έριξε έτσι η Ρίτα? Μια ζωή Τελειωτικό Στόμα κάνει..
Επίπεδο καλό βλέπε Σαρα (Φωκαιας),Τσέχα Ειρήνη ,Ράνιαπως ειναι εμφανισιακα φιλε?
Έχει πολλά ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό..Δεν την έχω δοκιμασία την ριτα. Αλλά μια φορά που ήθελα να περάσω μαζί της, ανέφερε στο πρόγραμμα τελειωτικό στο σώμα, και δήλωσα ότι εγώ ξέρω ότι κάνει στόμα , μηπως μπερδεύτηκα και ανέφερε δεν κάνει στόμα. Και είμαι νεος λεπτός γυμνασμένος, δεν είμαι χρεπι.. να επιλέγει σε ποιον κάνει τελειωτικό; Η ανάλογα με την διάθεση;
Αν έκανε τελειωτικό στόμα θα έμπαινα για δοκιμή σίγουρα
Ότι λάμπει τελικά δεν είναι χρυσός..Λοιπόν κατέβηκα για Λαουρα άγκυρας αλλά δεν με ενθουσίασε καθόλου! Μια λεπτή κοπέλα με σχετικά ωραίο μικρό κωλαρακι! Πρόσωπο καθημερινό και το μαλλί πιασμένο και λίγο άλουστο (θα μου πεις τι κάθεσαι και παρατηρείς)! Ωστόσο για το επίπεδο του μαγαζιού ναι σίγουρα είναι πολύ καλή! Δεν κάνει πρωκτικό αυταρχικό και τελείωμα σε στόμα! Με τα πολλά πήγα μισές υπόγεια φ13! Πολύ καλή συμμετοχή ωραίο σωματάκι με πεταχτό κωλαρακι! Πιο πολύ μπηκα γιατί μου θυμιζει την εμινε στην μάπα! Αυτά μάγκες καλά να περνάτε!
Μισελ εγκρίνω κι εγώ .Ότι λάμπει τελικά δεν είναι χρυσός..
Μπράβο σου που πήγες και Μπράβο σου που ενημέρωσες!
Τώρα η Μισέλ που μάλλον εννοείς είναι τρελό Καυλακι!
Τα έχω πει.
Η αλυσίδα έχει και άλλα τρελά Λατιν που έχουν έρθει τώρα τελευταία.
Πάντως μια Σολ που έχουν εκεί " Δεν" είναι η γνώριμη από Φυλής 134. Αχρωμη με απλό πρόγραμμα δεν ξέρω τι κάνει μέσα.
την ντιανα την ειχα πρωτοπαρει το 2011 στο φυλης 80 μετα πηγε σε στουντιο και εσκασε μυτη γυρω στο 2014 2015 παλι φυλης.απο τοτε ηταν αλλοτε πιο σταθερη αλλοτε την εκανε για μεγαλα διαστηματα.τελευταια φορα την πηρα περυσι καλοκαιρι.πλασαρωταν παλια και ως μπιανκα.ηταν πολυ πιο μουναρα παλια.παντα απλο εκανε τωρα προσθεσε ελευθερο τελειωτικο νομιζω .γενικα αντεχει στο δυνατο σπρωξιμο και προσπαθει να ευχαριστησει τον πελατη εστω και με το απλο.Μισελ εγκρίνω κι εγώ .
Επισης δοκίμασα πριν την Ντιάνα φυλής . Μουναρα . Έμεινα ευχαριστημένος. Ελπίζω να είναι πάντα έτσι, έχει δοκιμάσει κανεις;
Πριν μερικές μέρες την είδα σε ρομαντικό περίπατο με την τσα2.
Το Κολωνού 27 υπόγειο είναι η κωλοτρυπίδα των εκατέρωθεν 27, ορόφου και ισογείου. Για αυτό και είναι στην μέση. Όχι ότι τα άλλα δύο είναι καλύτερα. Έχει χρόνια να φέρει ακόμα και μέτρια. Οι μόνες που έκαναν καριέρα εκεί ήταν η ξανθιά Τζώρτζια όταν ήταν 30 κιλά πιο αδύνατη και μουνάρα και η μελαχρινή Βίκυ λόγω εμφάνισης (στο κυρίως θέμα ήταν τυπική ως νευρική). Την Νίκη δεν την βάζω γιατί ήταν καλή αλλά δεν έκατσε πολύ καιρό.Μαλλον θα εννοεις Κ27Β το υπογειο....απο τους πιο χαλια οικους...και αυτη η τσατσα οντως χτυπαει στο 6-7λεπτο....ευτυχως ειχα βαλει τον συρτη στην πορτα γιατι εκει ετσι και μπει μεσα, ολο το σαλονι σε παιρνει ματι ετσι οπως ειναι διαρυθμισμενο...εκατσα αλλα 3-4 λεπτα με το ετσι θελω και ειχε αφηνιασει η κωλογρια βαραγε πορτα αβερτα και φωναζε....δεν ξερω αν θα ξαναπαω με λατινα αλλα παντως σε εκεινον το οικο μαλλον ποτε!
Η σιλικονάτη ξινή είχε όντως λαό. Πλέον εκεί παίζουν μπάλα με την τροφαντή Άντζελα από Μεγ.Αλεξανδρου 15 και κάτι διαλυμένα της Ιάσωνος. Γενικώς ότι βρουν φέρνουν. Μια φορά είχα πετύχει την ξανθιά χοντρή Ζωή. Ρεπατζου που έχει γυρίσει την μισή Αθήνα. Το Περγάμου όπως πάει, Θα έχει την κατάληξη του αντίστοιχου στην Αγ. Πέτρου πολύ σύντομα.Απο την αποχώριση της Εβελίνας δεν τραβάει ο οίκος καθόλου
Ρε παιδιά έλεος .... Το λέω αυτό για τα νέα παιδιά ... Μπαίνω μες το τελευταίο σουκου να δω μήπως έχει φέρει τίποτα της προκοπής και βλέπω την γνωστή τσατσά ... Πέντε πιτσιρικάδες όλοι καβλωμενοι φαίνονταν γιατί φόραγαν σορτς..... Την κατάλαβα την δουλειά τους είχε πιάσει Τις πουτσες το τσατσονι ... Ο ένας με βλέπει και λέει: αυτά είναι παππού... Λέω σας έφτιαξε η τσα...;;; Δεν πήρα απάντηση... Όλοι είχαν ύφος λες και τους έκατσε η καλύτερη μουναρα του Χόλιγουντ...... Βγαίνει πάλι η τσα και πάει στον πρώτο και τον πιπωνει επί τόπου... Εκείνος με υπερηφάνεια κοιτάτε γύρω... Τι να πω.... Ρε μαλακές ... Που πιστεύω δεν είσαστε τίποτα γκευ... Κλπ... Σοβαρά τώρα;; Δεν καταλάβατε ότι ήταν τραβελος;;; Η το ξέρατε και σας άρεσε;;; Στη δεύτερη περίπτωση πάσο... Αλλά πάω στοίχημα πως δεν καταλάβατε... Δλδ άμα βάλω περούκα εγώ ο παππούς όπως με είπες θα χεστώ στο τελάρο..;;; Ρε έλεος ρε θα γίνω Γεωργίου και θα σας τρελάνω στα μπινελικια ρεεε...Αν έχεις φαντασίωση να σε πιπωσει ο λοχίας που είχες στο στρατό μετά από μετάλλαξη σε πορνοστάρ τότε τρέχα!!!
τσιμπούκι να ναι κι ότι να ναι οι πιτσιρικάδες ε;;;Ρε παιδιά έλεος .... Το λέω αυτό για τα νέα παιδιά ... Μπαίνω μες το τελευταίο σουκου να δω μήπως έχει φέρει τίποτα της προκοπής και βλέπω την γνωστή τσατσά ... Πέντε πιτσιρικάδες όλοι καβλωμενοι φαίνονταν γιατί φόραγαν σορτς..... Την κατάλαβα την δουλειά τους είχε πιάσει Τις πουτσες το τσατσονι ... Ο ένας με βλέπει και λέει: αυτά είναι παππού... Λέω σας έφτιαξε η τσα...;;; Δεν πήρα απάντηση... Όλοι είχαν ύφος λες και τους έκατσε η καλύτερη μουναρα του Χόλιγουντ...... Βγαίνει πάλι η τσα και πάει στον πρώτο και τον πιπωνει επί τόπου... Εκείνος με υπερηφάνεια κοιτάτε γύρω... Τι να πω.... Ρε μαλακές ... Που πιστεύω δεν είσαστε τίποτα γκευ... Κλπ... Σοβαρά τώρα;; Δεν καταλάβατε ότι ήταν τραβελος;;; Η το ξέρατε και σας άρεσε;;; Στη δεύτερη περίπτωση πάσο... Αλλά πάω στοίχημα πως δεν καταλάβατε... Δλδ άμα βάλω περούκα του εγώ ο παππούς θα χεστώ στο τελάρο..;;; Ρε έλεος ρε θα γίνω Γεωργίου και θα σας τρελάνω στα μπινελικια ρεεε...
Ναι!!!Μισελ εγκρίνω κι εγώ .
Επισης δοκίμασα πριν την Ντιάνα φυλής . Μουναρα . Έμεινα ευχαριστημένος. Ελπίζω να είναι πάντα έτσι, έχει δοκιμάσει κανεις;
Όχι! Φιλικός περίπατος με την Τσα2 Αλίνα!Μήπως εννοείς ότι η Βίκυ είναι αγοροκόριτσο; Σε τι ρόλο την είδες;
Είσαι σίγουρος για αυτά που γράφεις???την ντιανα την ειχα πρωτοπαρει το 2011 στο φυλης 80 μετα πηγε σε στουντιο και εσκασε μυτη γυρω στο 2014 2015 παλι φυλης.απο τοτε ηταν αλλοτε πιο σταθερη αλλοτε την εκανε για μεγαλα διαστηματα.τελευταια φορα την πηρα περυσι καλοκαιρι.πλασαρωταν παλια και ως μπιανκα.ηταν πολυ πιο μουναρα παλια.παντα απλο εκανε τωρα προσθεσε ελευθερο τελειωτικο νομιζω .γενικα αντεχει στο δυνατο σπρωξιμο και προσπαθει να ευχαριστησει τον πελατη εστω και με το απλο.