Λόγω δουλειάς βρέθηκα στο Μεταξι σήμερα πολύ πρωί και Μιας και είχα καβλες από χτες το βράδυ απόφασισα να παω στην Καρινα Ιασ 46 αλλά δεν ήταν στη θέση της σήμερα..
ΜΙΚΡΗ βόλτα γύρω γύρω όλα κλειστά και τα μόνα ανοιχτά ήταν τα 28αρια του Μεγαλεκου. .
Μπαίνω στο γωνιακό με πέρδικας, αυτό με τα σκαλιά.
Μπαίνω μέσα ακούω λαϊκά δεκαετίας 90 πρωί..
Έρχεται η τσατσά με καλημεριζει και λέει εχω μια καλή κοπέλα την Αλεξάνδρα, να μου κάνεις σεφτέ..
Πρόκειται για μια κοπέλα γύρω στα 35 σπαστο μαλλί, με καλά ελληνικά, κοιλίτσα σαν να ήταν 2 μηνών έγκυος με πιασίματα.
Ελεύθερο στοματικό, όλες τις στάσεις λέει η τσατσά..
Μιας και δεν υπήρχε τίποτα αξιόλογο στην περιοχή δίνω το 10αρι παράβολο και Μπαίνω στο δωμάτιο ..
Δεν άργησε να έρθει η κοπέλα, χαιρετιομαστε , ήρθε στο κρεβάτι και αρχίζουμε να χαιδευομαστε , το βυζακι της ωραίο 2,5 απαλό.. Μου λέει να βάλω καποτα? Λέω ναι, και αρχίζει μια ωραία πιπα διάρκειας ρουφηχτη, με έκανε τούρμπο, μου λέει πως θες, λέω ελα πισωκολλητο, βάλτον και σκίσε με μου λέει.. πράγματι τον βάζω μέσα και άρχιζα και έδινα πουτσιες Κάνα 3πτο στην μουνα της..
Ώσπου εχυσα στην μουναρα της χαλαρά..
Πρώτη φορά τη πήρα την Αλεξάνδρα και από υπηρεσίες άνω του μέσου όρου της περιοχής πιστεύω..
Για ένα καλό ξαλάφρωσα είναι πολύ καλή..
Στο μέλλον θα την τιμήσω ξανά..
Καλημέρα σας & καλή εβδομάδα