bourdelopnixtis2003
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 174
- Πόντοι
- 280
Καλησπέρα συναγωνιστές, υπάρχει καμία εργαζόμενη που να κάνει και για ψυχολόγος;
Ευχαριστώ.Σκέφτηκα κατι αλλο.Προτείνω Ντιάνα από φυλής 65 λόγο του ότι έχει πολύ ωραία και μικρά πόδια. Να βγάλει τα τακούνια και να μυρίζεις δε νομίζω να είναι δύσκολο
@Dsar263 είσαι μέγαςΑπο οσο γνωριζω οι πιο ψηλες που εχω δει με τακουνι παντα ειναι η Ρωσιδα μελαχρινη Φωτεινη Φυλης 109β ισογειο Πρωι ή απογευμα και το θωρηκτο η Λευκορωσιδα Τζουλια Διδυμου 22 νομιζω...επισης ψηλες αρκετα ειναι και η Αλβανιδα Μαρια Ιασωνος 32 υπογειο πρωι/απογευμα (αν και τωρα τελευταια δεν την πολυβλεπω) και η Γυφτισα "Βραζιλιανα" Παολα Ιασωνος 44 ισογειο μακρυς διαδρομος απογευμα/βραδυ...Ολες αυτες.. με εξαιρεση την Φωτεινη, ειναι λιγακι νταρντανουλες.....ΑΑΑ ξεχασα επισης σχετικα ψηλη με τακουνια ειναι και η ξανθια Ουκρανεζα Μπελλα νορμαλ σωμα, τελευταια φορα την ειχα δει Ακουμηνατου 2 σκαλια βραδυ, θελει προσοχη ομως γιατι ριχνει ευκολα Φολες....
@Dsar263 είσαι μέγας
@Dsar263 αν και η Τζούλια νομίζω δεν φοράει τακούνιαΑπο οσο γνωριζω οι πιο ψηλες που εχω δει με τακουνι παντα ειναι η Ρωσιδα μελαχρινη Φωτεινη Φυλης 109β ισογειο Πρωι ή απογευμα και το θωρηκτο η Λευκορωσιδα Τζουλια Διδυμου 22 νομιζω...επισης ψηλες αρκετα ειναι και η Αλβανιδα Μαρια Ιασωνος 32 υπογειο πρωι/απογευμα (αν και τωρα τελευταια δεν την πολυβλεπω) και η Γυφτισα "Βραζιλιανα" Παολα Ιασωνος 44 ισογειο μακρυς διαδρομος απογευμα/βραδυ...Ολες αυτες.. με εξαιρεση την Φωτεινη, ειναι λιγακι νταρντανουλες.....ΑΑΑ ξεχασα επισης σχετικα ψηλη με τακουνια ειναι και η ξανθια Ουκρανεζα Μπελλα νορμαλ σωμα, τελευταια φορα την ειχα δει Ακουμηνατου 2 σκαλια βραδυ, θελει προσοχη ομως γιατι ριχνει ευκολα Φολες....
Μέγας μύστης και μερακλής ο σύντροφος !!!Ευχαριστώ.Σκέφτηκα κατι αλλο.
Εχω αχτι τα πόδια μιας φιλης που πουλάει τα παπουτσια της στο facebook για 5 και 10 ευρο..
Εβαλα φιλο να αγορασει ένα ζευγάρι που φαίνονται σαν καινούρια (γιατι εγω την ξερω μη με περάσει για ανωμαλο).
Τωρα μένει να τα κανω δώρο σε μια εκδιδόμενη για να ενωθούν οι γυναικείες ποδο-φερομόνες και να τα μυρίισω τελειώνοντας .
Δεν ρωτάς τι να σε κάνω...Φωκαίας 13 ισόγειο η Αλεξάνδρα/Αγγέλα από Διδύμου 22.
Φωκαίας 13 υπόγειο η ξανθιά πετίτ Μαργκώ σαλονάρισε γυμνή,αξίζει τον κόπο;
Φωκαίας 17 πάνω η μελαχρινή νταρντάνα Κλεοπάτρα με καλή διάθεση.
Φωκαίας 19 η Ρίτα-Ριτάρα όπως... απαιτεί να την αποκαλούν! Τίμια κατάθεση, έχει την (ευχάριστη) τρελάρα της, φτιάχνει καλή ατμόσφαιρα και περνάς καλά! Ελεύθερο στοματικό με "69" και τελείωμα στο στήθος το πρόγραμμά της.
Πριν μερικές μέρες την είδα σε ρομαντικό περίπατο με την τσα2.Την Βίκυ ίσως την ξαναδούμε μετά από μερικά χρόνια αν ανοίξει κάποιο καινούργιο μπουρδέλο!
Εδώ και 1,5 βδομάδα έχει φύγει εκτός Ελλάδος.Και αν έχει δίκιο η υπηρεσία...
Φωκαιας 27 σκαλακια
Μαρία Λατίνα Τέλος..
Είναι σε στούντιο στα Κασσάνδρας 4.Καλησπερα συναγωνιστες
μια ερωτηση
μια Λατινα στην φυλης η Λαουρα σταματησε?
πρεπει να ειναι εξωτερικα η καλυτερη μεχρι στιγμης
τυχερος που προλαβα και την πηρα με 20ρικοΕδώ και 1,5 βδομάδα έχει φύγει εκτός Ελλάδος.
Είναι σε στούντιο στα Κασσάνδρας 4.
Με το ίδιο.τυχερος που προλαβα και την πηρα με 20ρικο
λογικο να πηγε σε στουντιο αφου ηταν ακραιο πιπινι
με τη ονομα ειναι μυστη μου?
Μίρα Μοίρα όπως σου αρέσει, η Ρωσσιδα.Τώρα, Μαίρη η Ελληνίδα ή Μίρα η Σοβιετική μιλφογκίλφ;
πως ειναι εμφανισιακα φιλε?Και το όνομα αυτής Λαουρα, καινούργιο θανατηφόρο πολυεργαλειο στο Αγκυρας 9.
Δεν την έχω δοκιμασία την ριτα. Αλλά μια φορά που ήθελα να περάσω μαζί της, ανέφερε στο πρόγραμμα τελειωτικό στο σώμα, και δήλωσα ότι εγώ ξέρω ότι κάνει στόμα , μηπως μπερδεύτηκα και ανέφερε δεν κάνει στόμα. Και είμαι νεος λεπτός γυμνασμένος, δεν είμαι χρεπι.. να επιλέγει σε ποιον κάνει τελειωτικό; Η ανάλογα με την διάθεση;Δεν ρωτάς τι να σε κάνω...
Α. Η Μαργκώ τα σπάει!! Κακώς δεν Μπήκες.
Β. Πως σε έριξε έτσι η Ρίτα? Μια ζωή Τελειωτικό Στόμα κάνει..
Επίπεδο καλό βλέπε Σαρα (Φωκαιας),Τσέχα Ειρήνη ,Ράνιαπως ειναι εμφανισιακα φιλε?
Έχει πολλά ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό..Δεν την έχω δοκιμασία την ριτα. Αλλά μια φορά που ήθελα να περάσω μαζί της, ανέφερε στο πρόγραμμα τελειωτικό στο σώμα, και δήλωσα ότι εγώ ξέρω ότι κάνει στόμα , μηπως μπερδεύτηκα και ανέφερε δεν κάνει στόμα. Και είμαι νεος λεπτός γυμνασμένος, δεν είμαι χρεπι.. να επιλέγει σε ποιον κάνει τελειωτικό; Η ανάλογα με την διάθεση;
Αν έκανε τελειωτικό στόμα θα έμπαινα για δοκιμή σίγουρα