n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.123
- Πόντοι
- 46.232
διαφορετικές είναι, πάντως τη Μαργκο θα έλεγα να τη δοκιμάσειςέχει φωτό στο Λιοσίων 73 ως Έμυ
Ξανθό κοντοπούτανο ζυμαράκι
διαφορετικές είναι, πάντως τη Μαργκο θα έλεγα να τη δοκιμάσειςέχει φωτό στο Λιοσίων 73 ως Έμυ
Ξανθό κοντοπούτανο ζυμαράκι
Σοβαρά; Έκοβα το κεφάλι μου ότι είναι η ίδιαΚαμία σχέση...
Της μοιάζει πολύ αλλά "Δεν" είναι η Έμμυ.
Η Λολίτα από Μαραθώνος και Βέργας, πρώην Ίνγκα στα Λιοσίων, έκανε από τότε ελεύθερο στοματικό.Πάντως για τη Λάουρα δηλαδή τη πρώην Λολίτα απο Μαραθωνος 59 και Βέργας 3 όταν δουλευε σε εκείνη την αλυσίδα ανακοίνωναν ελεύθερο στοματικό αλλά οχι τελειωτικό
Η Λολίτα από Μαραθώνος και Βέργας, πρώην Ίνγκα στα Λιοσίων, έκανε από τότε ελεύθερο στοματικό.
Μέσα; Μετριότατη, αλλά είναι εμφανίσιμη, μην λέμε ό,τι θέλουμε. (Δεν το λέω σε σένα, αναφέρθηκε απλά πιο πίσω)
Και αν είχε κάνει σε κανένα τότε ελεύθερο να μου σφυριξετε κλεφτικα.Πάντως για τη Λάουρα δηλαδή τη πρώην Λολίτα απο Μαραθωνος 59 και Βέργας 3 όταν δουλευε σε εκείνη την αλυσίδα ανακοίνωναν ελεύθερο στοματικό αλλά οχι τελειωτικό
δεν ήμουν μέσα να ξέρω, τι ανακοίνωναν έγραψαΚαι αν είχε κάνει σε κανένα τότε ελεύθερο να μου σφυριξετε κλεφτικα.
Στο Αγκύρας η τσατσά μου δήλωσε: δεν κάνει ελεύθερο, δεν κάνει 69, δεν κάνει πρωκτικό.Η Λολίτα από Μαραθώνος και Βέργας, πρώην Ίνγκα στα Λιοσίων, έκανε από τότε ελεύθερο στοματικό.
Μέσα; Μετριότατη, αλλά είναι εμφανίσιμη, μην λέμε ό,τι θέλουμε. (Δεν το λέω σε σένα, αναφέρθηκε απλά πιο πίσω)
Τη Μάργκο την έχω πάρει 8 φορές, καλή ε;εσύ να διαβάσεις τη κριτική μου για Μαργκο όταν ανέβει
Στα Λιοσίων την είχα πάρει 4-5 φορές γιατί μου άρεσε, έκανε ελεύθερο αλλά μέτριο,Στο Αγκύρας η τσατσά μου δήλωσε: δεν κάνει ελεύθερο, δεν κάνει 69, δεν κάνει πρωκτικό.
Στο Μαραθώνος θυμάμαι ότι την κράζανε που ήταν έπιπλο και ότι ενώ έλεγε ελεύθερο, μέσα το απέφευγε με διάφορα δικολαβίστικα.
Να και ένα Ωραίο παιδί που του εγλυφε το γλυφιτζουρι!!!Στα Λιοσίων την είχα πάρει 4-5 φορές γιατί μου άρεσε, έκανε ελεύθερο αλλά μέτριο,
έτυχε και την πέτυχα και στο Μαραθώνος κάτω πριν 1,5 μήνα όταν έπαιζε εκεί, πάλι έκανε ελεύθερο αλλά έδινε άκυρο για φιλιά σε λαιμό και βυζιά...
κρίμα, ωραία γκόμενα αλλά πολύ 'κρύα'.
Ποιό new entry φίλτατε;Πριν λίγο..
Φυλής 71 ισόγειο
Σοφία γκιλφ σε ελεύθερο τελειωτικό Παντού και από ότι κατάλαβα τα πάντα όλα..
Ενδιαφέρουσα 50+ ευδιαθετη στο σαλόνι και λίγο στον κόσμο της.
Πρόκειται για την Ελένη που είδα μετά τα μεσάνυχτα στο Φωκαίας 19 πριν μέρες και παραπατουσε. Ίσως δοκιμαστεί για να τσεκάρω τα όρια της!
Φωκαιας 13 υπόγειο
Μαργκω σε απλό και 69.
Πολύ καλή μου φάνηκε η υπηρεσία. Ευγενεστατη!
Της είπα ότι θα έρθω αύριο γιατί είχα δουλειές...
(ψέματα της είπα! Είχα οργωσει για 28 λεπτά λίγο πριν New entry και δεν αντεχα στα χρόνια μου και άλλο ένα)
Φωκαιας 25 πάνω
Μαρία Λατίνα
Φουλ Πρόγραμμα!!!
Ωράριο 11.00-19.00
Μπορεί να φαρδοκρέμασε αλλά τεμπέλα δεν ήταν ποτέ. Αν σε καυλώσει, μπες.Μια βοήθεια , μπαρμπορα αξίζει; Για πιπα ; Θέλω να πάω τώρα αλλά την φοβάμαι εμφανισιακά
Δηλαδή αμα πας και την δεις στο σαλόνι, δεν σου αρέσει και φυγεις θα γίνει κάτι; Θα σε κρατήσει με το ζόρι; Τι φοβάσαι δηλαδή; Εκτός κι αν εισαι πιτσιρικας και αβγαλτος!Μια βοήθεια , μπαρμπορα αξίζει; Για πιπα ; Θέλω να πάω τώρα αλλά την φοβάμαι εμφανισιακά
Φοβάται μην υποκύψει.Δηλαδή αμα πας και την δεις στο σαλόνι, δεν σου αρέσει και φυγεις θα γίνει κάτι; Θα σε κρατήσει με το ζόρι; Τι φοβάσαι δηλαδή; Εκτός κι αν εισαι πιτσιρικας και αβγαλτος!
αδερφε μου άλλο εννοούσα.. ότι εμφανισιακά δεν μου αρέσει, και φοβάμαι μέσα μην δεν αξίζει. Θα έμπαινα μόνο για τα καλά λόγια που άκουσα. Γιαυτο ρώτησα αν την εγκρίνετε μέσα. Ισως το έθεσα εγώ κάπως λαθος.Δηλαδή αμα πας και την δεις στο σαλόνι, δεν σου αρέσει και φυγεις θα γίνει κάτι; Θα σε κρατήσει με το ζόρι; Τι φοβάσαι δηλαδή; Εκτός κι αν εισαι πιτσιρικας και αβγαλτος!
Μεγάλε....δεν είσαι καν απλό μέλος του μπου αν δεν έχεις περάσει τουλάχιστον μία φορά με την Μπάρμπρα...Μια βοήθεια , μπαρμπορα αξίζει; Για πιπα ; Θέλω να πάω τώρα αλλά την φοβάμαι εμφανισιακά
Καλησπερα Φιλε Pa luk...η Δεσποινης Barbora ΕΙΝΑΙ απο τις λιγες περιπτωσεις που δε εχω παρει....κριμα....αλλα εχουν πρωτα σειρα τα στανταρακια...Καλά κάνεις και την φοβάσαι.
Που να τρέχεις τώρα ξεκίνησε και βροχή...
Μένουμε Σπίτι Ασφαλείς.
τι ώρα την βρίσκουμε;;Καλησπέρα σε όλους , αν και δεν έχω συνηθίσει ν γράφω για προσωπικούς λόγους, σήμερα θα γράψω ...
Λοιπόν αλάνια αυτή τι στιγμή στη φυλής υπάρχει μια ιερόδουλη με το όνομα ΜΑΡΓΚΟ και δουλεύεις στο Φώκαιας 13 υπόγειο , είναι γύρω στα 22-24 αν θυμάμαι καλά και έχει μια εβδομάδα... Η γυναίκα είναι ότι ποιο sub θα μπορούσε να σας συμβεί , κάνει απλό πρόγραμμα, δε γλύφει αρχιδια αλλά τι γαμάτες όπου θέλετε όπως θέλετε χωρίς μα και μου ,χαστούκια σε πρόσωπο , βυζιά ,μουνι τα πάντα όλα ! Πραγματικά με εντυπωσίασε ! Εγώ γενικά γουστάρω πολύ μόνο ιερόδουλες αλλά και γυναικες που εκδηλώνουν υποτακτικά γούστα ... Τι γαμαγα στα όρθια και με έβαζε να τραβάω κυριολεκτικά τα βυζιά της και να τη κρατάω τέρμα σφυχτα από λαιμό !
Τη πήρα δύο φορές καπάκια , τη σηκωσα όρθια στο τοίχο , ειμαι 1.90 όρθιος έφερε το μουνι της στο στόμα μου .... Τρελό παιχνίδι... Λόγο ότι είναι αρχή φτύσιμο δεν δοκίμασα ούτε σε πρόσωπο ούτε στόμα και ο λόγος γιατί δεν δίνει καν φιλιά ακόμα ... Οποίοι έχετε λίγο ποιο κυρίαρχα γούστα δοκιμάστε...
Η τελευταία sub πουτανα που έιχα ήταν η μαρσελα από Μαραθώνος, αυτή ετρογε τρελό ξεφτιλικη , φτύσιμο , ζώνη στο λαιμό γενικά είναι πλήρως υποτακτικη αλλά τώρα εδώ και λίγο καιρό μετά από 4 χρόνια δεν με δέχεται, λέει θέλει να γνωρίσει καινούργιους πελάτες και πως όταν τι γάμαω μετά δε μπορεί να δουλέψει...
Αυτά τα λίγα !
Αυστηρός ακατάλληλη για αγαπουλιδες !