Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (5 μέλη και 129 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πάντως για τη Λάουρα δηλαδή τη πρώην Λολίτα απο Μαραθωνος 59 και Βέργας 3 όταν δουλευε σε εκείνη την αλυσίδα ανακοίνωναν ελεύθερο στοματικό αλλά οχι τελειωτικό
Η Λολίτα από Μαραθώνος και Βέργας, πρώην Ίνγκα στα Λιοσίων, έκανε από τότε ελεύθερο στοματικό.
Μέσα; Μετριότατη, αλλά είναι εμφανίσιμη, μην λέμε ό,τι θέλουμε. (Δεν το λέω σε σένα, αναφέρθηκε απλά πιο πίσω)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Η Λολίτα από Μαραθώνος και Βέργας, πρώην Ίνγκα στα Λιοσίων, έκανε από τότε ελεύθερο στοματικό.
Μέσα; Μετριότατη, αλλά είναι εμφανίσιμη, μην λέμε ό,τι θέλουμε. (Δεν το λέω σε σένα, αναφέρθηκε απλά πιο πίσω)

ισχύει καλή είναι εμφανισιακά, δεν είδα να γράφεται κάτι για την εμφάνιση αλλά για την απόδοση της, τέλος πάντων μπορεί να μη το πρόσεξα.
εσύ να διαβάσεις τη κριτική μου για Μαργκο όταν ανέβει

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.976
Πόντοι
13.636
Πάντως για τη Λάουρα δηλαδή τη πρώην Λολίτα απο Μαραθωνος 59 και Βέργας 3 όταν δουλευε σε εκείνη την αλυσίδα ανακοίνωναν ελεύθερο στοματικό αλλά οχι τελειωτικό
Και αν είχε κάνει σε κανένα τότε ελεύθερο να μου σφυριξετε κλεφτικα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Στο Αγκύρας η τσατσά μου δήλωσε: δεν κάνει ελεύθερο, δεν κάνει 69, δεν κάνει πρωκτικό.
Στο Μαραθώνος θυμάμαι ότι την κράζανε που ήταν έπιπλο και ότι ενώ έλεγε ελεύθερο, μέσα το απέφευγε με διάφορα δικολαβίστικα.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Στο Αγκύρας η τσατσά μου δήλωσε: δεν κάνει ελεύθερο, δεν κάνει 69, δεν κάνει πρωκτικό.
Στο Μαραθώνος θυμάμαι ότι την κράζανε που ήταν έπιπλο και ότι ενώ έλεγε ελεύθερο, μέσα το απέφευγε με διάφορα δικολαβίστικα.
Στα Λιοσίων την είχα πάρει 4-5 φορές γιατί μου άρεσε, έκανε ελεύθερο αλλά μέτριο,
έτυχε και την πέτυχα και στο Μαραθώνος κάτω πριν 1,5 μήνα όταν έπαιζε εκεί, πάλι έκανε ελεύθερο αλλά έδινε άκυρο για φιλιά σε λαιμό και βυζιά...
κρίμα, ωραία γκόμενα αλλά πολύ 'κρύα'.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.976
Πόντοι
13.636
Στα Λιοσίων την είχα πάρει 4-5 φορές γιατί μου άρεσε, έκανε ελεύθερο αλλά μέτριο,
έτυχε και την πέτυχα και στο Μαραθώνος κάτω πριν 1,5 μήνα όταν έπαιζε εκεί, πάλι έκανε ελεύθερο αλλά έδινε άκυρο για φιλιά σε λαιμό και βυζιά...
κρίμα, ωραία γκόμενα αλλά πολύ 'κρύα'.
Να και ένα Ωραίο παιδί που του εγλυφε το γλυφιτζουρι!!! :happy::happy:
Ακόμα σε περιμένω νεαρε...

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.976
Πόντοι
13.636
Πριν λίγο..

Φυλής 71 ισόγειο
Σοφία γκιλφ σε ελεύθερο τελειωτικό Παντού και από ότι κατάλαβα τα πάντα όλα..
Ενδιαφέρουσα 50+ ευδιαθετη στο σαλόνι και λίγο στον κόσμο της.
Πρόκειται για την Ελένη που είδα μετά τα μεσάνυχτα στο Φωκαίας 19 πριν μέρες και παραπατουσε. Ίσως δοκιμαστεί για να τσεκάρω τα όρια της!

Φωκαιας 13 υπόγειο
Μαργκω σε απλό και 69.
Πολύ καλή μου φάνηκε η υπηρεσία. Ευγενεστατη!
Της είπα ότι θα έρθω αύριο γιατί είχα δουλειές...
(ψέματα της είπα! Είχα οργωσει για 28 λεπτά λίγο πριν New entry και δεν αντεχα στα χρόνια μου και άλλο ένα)

Φωκαιας 25 πάνω
Μαρία Λατίνα
Φουλ Πρόγραμμα!!!
Ωράριο 11.00-19.00

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πριν λίγο..

Φυλής 71 ισόγειο
Σοφία γκιλφ σε ελεύθερο τελειωτικό Παντού και από ότι κατάλαβα τα πάντα όλα..
Ενδιαφέρουσα 50+ ευδιαθετη στο σαλόνι και λίγο στον κόσμο της.
Πρόκειται για την Ελένη που είδα μετά τα μεσάνυχτα στο Φωκαίας 19 πριν μέρες και παραπατουσε. Ίσως δοκιμαστεί για να τσεκάρω τα όρια της!

Φωκαιας 13 υπόγειο
Μαργκω σε απλό και 69.
Πολύ καλή μου φάνηκε η υπηρεσία. Ευγενεστατη!
Της είπα ότι θα έρθω αύριο γιατί είχα δουλειές...
(ψέματα της είπα! Είχα οργωσει για 28 λεπτά λίγο πριν New entry και δεν αντεχα στα χρόνια μου και άλλο ένα)

Φωκαιας 25 πάνω
Μαρία Λατίνα
Φουλ Πρόγραμμα!!!
Ωράριο 11.00-19.00
Ποιό new entry φίλτατε;
Η Μαρία όμορφη;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μια βοήθεια , μπαρμπορα αξίζει; Για πιπα ; Θέλω να πάω τώρα αλλά την φοβάμαι εμφανισιακά
Μπορεί να φαρδοκρέμασε αλλά τεμπέλα δεν ήταν ποτέ. Αν σε καυλώσει, μπες.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Μια βοήθεια , μπαρμπορα αξίζει; Για πιπα ; Θέλω να πάω τώρα αλλά την φοβάμαι εμφανισιακά
Δηλαδή αμα πας και την δεις στο σαλόνι, δεν σου αρέσει και φυγεις θα γίνει κάτι; Θα σε κρατήσει με το ζόρι; Τι φοβάσαι δηλαδή; Εκτός κι αν εισαι πιτσιρικας και αβγαλτος!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

giteytis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2008
Like
134
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους , αν και δεν έχω συνηθίσει ν γράφω για προσωπικούς λόγους, σήμερα θα γράψω ...

Λοιπόν αλάνια αυτή τι στιγμή στη φυλής υπάρχει μια ιερόδουλη με το όνομα ΜΑΡΓΚΟ και δουλεύεις στο Φώκαιας 13 υπόγειο , είναι γύρω στα 22-24 αν θυμάμαι καλά και έχει μια εβδομάδα... Η γυναίκα είναι ότι ποιο sub θα μπορούσε να σας συμβεί , κάνει απλό πρόγραμμα, δε γλύφει αρχιδια αλλά τι γαμάτες όπου θέλετε όπως θέλετε χωρίς μα και μου ,χαστούκια σε πρόσωπο , βυζιά ,μουνι τα πάντα όλα ! Πραγματικά με εντυπωσίασε ! Εγώ γενικά γουστάρω πολύ μόνο ιερόδουλες αλλά και γυναικες που εκδηλώνουν υποτακτικά γούστα ... Τι γαμαγα στα όρθια και με έβαζε να τραβάω κυριολεκτικά τα βυζιά της και να τη κρατάω τέρμα σφυχτα από λαιμό !

Τη πήρα δύο φορές καπάκια , τη σηκωσα όρθια στο τοίχο , ειμαι 1.90 όρθιος έφερε το μουνι της στο στόμα μου .... Τρελό παιχνίδι... Λόγο ότι είναι αρχή φτύσιμο δεν δοκίμασα ούτε σε πρόσωπο ούτε στόμα και ο λόγος γιατί δεν δίνει καν φιλιά ακόμα ... Οποίοι έχετε λίγο ποιο κυρίαρχα γούστα δοκιμάστε...

Η τελευταία sub πουτανα που έιχα ήταν η μαρσελα από Μαραθώνος, αυτή ετρογε τρελό ξεφτιλικη , φτύσιμο , ζώνη στο λαιμό γενικά είναι πλήρως υποτακτικη αλλά τώρα εδώ και λίγο καιρό μετά από 4 χρόνια δεν με δέχεται, λέει θέλει να γνωρίσει καινούργιους πελάτες και πως όταν τι γάμαω μετά δε μπορεί να δουλέψει...

Αυτά τα λίγα !

Αυστηρός ακατάλληλη για αγαπουλιδες !

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Δηλαδή αμα πας και την δεις στο σαλόνι, δεν σου αρέσει και φυγεις θα γίνει κάτι; Θα σε κρατήσει με το ζόρι; Τι φοβάσαι δηλαδή; Εκτός κι αν εισαι πιτσιρικας και αβγαλτος!
αδερφε μου άλλο εννοούσα.. ότι εμφανισιακά δεν μου αρέσει, και φοβάμαι μέσα μην δεν αξίζει. Θα έμπαινα μόνο για τα καλά λόγια που άκουσα. Γιαυτο ρώτησα αν την εγκρίνετε μέσα. Ισως το έθεσα εγώ κάπως λαθος.

Ενημέρωση: Πήγα Ριτα Φωκαίας και ήταν η μεγαλύτερη φόλα που έφαγα. Μιλούσε συνέχεια πιπα δεν έκανε , έκανε ότι ήθελε. Μου έσπασε τα νεύρα. Δεν ξέρω τι έπαθε αλλά ήταν χάλια

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Μεγάλε....δεν είσαι καν απλό μέλος του μπου αν δεν έχεις περάσει τουλάχιστον μία φορά με την Μπάρμπρα...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
Καλά κάνεις και την φοβάσαι.
Που να τρέχεις τώρα ξεκίνησε και βροχή...
Μένουμε Σπίτι Ασφαλείς.
Καλησπερα Φιλε Pa luk...η Δεσποινης Barbora ΕΙΝΑΙ απο τις λιγες περιπτωσεις που δε εχω παρει....κριμα....αλλα εχουν πρωτα σειρα τα στανταρακια...
Καλα να περνας...

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
295
Πόντοι
281
Καλησπέρα σε όλους , αν και δεν έχω συνηθίσει ν γράφω για προσωπικούς λόγους, σήμερα θα γράψω ...

Λοιπόν αλάνια αυτή τι στιγμή στη φυλής υπάρχει μια ιερόδουλη με το όνομα ΜΑΡΓΚΟ και δουλεύεις στο Φώκαιας 13 υπόγειο , είναι γύρω στα 22-24 αν θυμάμαι καλά και έχει μια εβδομάδα... Η γυναίκα είναι ότι ποιο sub θα μπορούσε να σας συμβεί , κάνει απλό πρόγραμμα, δε γλύφει αρχιδια αλλά τι γαμάτες όπου θέλετε όπως θέλετε χωρίς μα και μου ,χαστούκια σε πρόσωπο , βυζιά ,μουνι τα πάντα όλα ! Πραγματικά με εντυπωσίασε ! Εγώ γενικά γουστάρω πολύ μόνο ιερόδουλες αλλά και γυναικες που εκδηλώνουν υποτακτικά γούστα ... Τι γαμαγα στα όρθια και με έβαζε να τραβάω κυριολεκτικά τα βυζιά της και να τη κρατάω τέρμα σφυχτα από λαιμό !

Τη πήρα δύο φορές καπάκια , τη σηκωσα όρθια στο τοίχο , ειμαι 1.90 όρθιος έφερε το μουνι της στο στόμα μου .... Τρελό παιχνίδι... Λόγο ότι είναι αρχή φτύσιμο δεν δοκίμασα ούτε σε πρόσωπο ούτε στόμα και ο λόγος γιατί δεν δίνει καν φιλιά ακόμα ... Οποίοι έχετε λίγο ποιο κυρίαρχα γούστα δοκιμάστε...

Η τελευταία sub πουτανα που έιχα ήταν η μαρσελα από Μαραθώνος, αυτή ετρογε τρελό ξεφτιλικη , φτύσιμο , ζώνη στο λαιμό γενικά είναι πλήρως υποτακτικη αλλά τώρα εδώ και λίγο καιρό μετά από 4 χρόνια δεν με δέχεται, λέει θέλει να γνωρίσει καινούργιους πελάτες και πως όταν τι γάμαω μετά δε μπορεί να δουλέψει...

Αυτά τα λίγα !

Αυστηρός ακατάλληλη για αγαπουλιδες !
τι ώρα την βρίσκουμε;;

• Like
Αντιδράσεις: vladgr
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom