Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 412 άτομα (37 μέλη και 375 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το μπουρδέλο είναι σαν τις καντίνες,αν δεν είναι βρομικο δεν είναι νόστιμο
Τσιτάτο. Ας φέρουν πρώτα τίποτα καλές (το 70% όσων γράφουν γκρινιάζουν) και το μπάνιο θα το βρουν μόνες τους. Επίσης τσιτάτο.

christos(3)

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2020
Κριτικές
6
Like
185
Πόντοι
0
Τσιτάτο. Ας φέρουν πρώτα τίποτα καλές (το 70% όσων γράφουν γκρινιάζουν) και το μπάνιο θα το βρουν μόνες τους. Επίσης τσιτάτο.
τουλάχιστον το 40/100 των μπουρδελων έχουν χοντρές , ηλικιωμένες με κυτταρίτιδα και παρόλα αυτά δουλεύουν. γιατί να φέρουν καλές?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχει πέσει πολύ η ποιότητα..Κατέβηκα μεταξύ της προάλλες και αναρωτιέσαι μήπως πρέπει αυτές να μας πληρώνουν
Για να μην σπαμάρουμε άλλο, έχω να σου δώσω μια συμβουλή. Όταν θα πέφτεις σε άχρηστη, θα κάθεσαι μέσα στο δωμάτιο μέχρι να τους σπας τ αρχίδια. Εγώ κάνω και τσιγάρο αφού φύγει η άλλη 5 με 10 λεπτά αφού φύγει και όταν βγαίνεις να περιγράφεις την εμπειρια σου στο σαλόνι. Όταν θα χάνεις τα φράγκα, θα τους το βγάζεις ξινό. Την πάρτη σου θα κοιτας. Αυτά. Επιστρέφουμε στην ενημέρωση. :grin:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Έχει πέσει πολύ η ποιότητα..Κατέβηκα μεταξύ της προάλλες και αναρωτιέσαι μήπως πρέπει αυτές να μας πληρώνουν
Δηλαδή θες να πεις ότι είναι υποδεέστερες απο τα αγορίτσια που συναναστρέφεσαι

gio1981

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
501
Πόντοι
21
Για να μην σπαμάρουμε άλλο, έχω να σου δώσω μια συμβουλή. Όταν θα πέφτεις σε άχρηστη, θα κάθεσαι μέσα στο δωμάτιο μέχρι να τους σπας τ αρχίδια. Εγώ κάνω και τσιγάρο αφού φύγει η άλλη 5 με 10 λεπτά αφού φύγει και όταν βγαίνεις να περιγράφεις την εμπειρια σου στο σαλόνι. Όταν θα χάνεις τα φράγκα, θα τους το βγάζεις ξινό. Την πάρτη σου θα κοιτας. Αυτά. Επιστρέφουμε στην ενημέρωση. :grin:
εγώ το έχω κάνει Φυλής 67 πριν κανα 2 μηνο για την χοντρούλη κομοδίνο που έχουν ονόματι Ελλη …. αφού τους τάχωσα κανονικά …. στην τσατσα γιατί η Ελένη ήταν στο άλλο δωμάτιο …. έφυγα ….. μετα παιρνόντας με το αυτοκίνητο απ´εξω καθως έφευγα τις έβλεπα και τις 3 να έχουν βγει στον δρόμο και να με ψάχνουν …. και να μιλάνε σε ένα τύπο με ένα σαξο καγκουρικο που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς έξω από την πορτα ….

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πρωινή εξόρμηση στην Φυλής.

Αγκυρας 9: Βικτόρια & Μαρίνα
Αγκυρας 12α: Μαρία και μια άλλη ξανθιά με περιφέρεια

Φ. 65β : Κάτια
Φ. 84β : Λούνα, ένα Κοντοπούτανο λατινακι
Φ. 86α: Σορενα (νομίζω), ένα Κοντοπούτανο γιουβαρλακι
Φ. 86β: Δεν θυμάμαι όνομα, αλλά ήταν ένα ανθυπομετριο ανοιχτόχρομο λατινομίλφ

Φωκ. 25αβ, 13αβ, 19 = κλειστά

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Μόνο κάτι λίγα στοχευμένα που είδα το πρωί κατά τις 11:30 από Φυλής:
-Φυλής 109β μόνο η Όλγα (θα έλεγα οτι μοιάζει λίγο με την ξανθούλα χήρα
του Τράγκα για όποιον έχει σχετικές φαντασιώσεις)
-Φυλής 67 η καινούργια Άννα "από Ιταλία" πολύ καλό κορμί λευκό δέρμα όμορφο βυζάκι
(μοιάζει το κορμί της με της πιπίνας Μαρίας στο Φ69α) μελαχρινή με μετριο-συμπαθητικό πρόσωπο.
-Φυλής 69β ήταν κλειστό την ώρα που πέρασα.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
Μόνο κάτι λίγα στοχευμένα που είδα το πρωί κατά τις 11:30 από Φυλής:
-Φυλής 109β μόνο η Όλγα (θα έλεγα οτι μοιάζει λίγο με την ξανθούλα χήρα
του Τράγκα για όποιον έχει σχετικές φαντασιώσεις)
-Φυλής 67 η καινούργια Άννα "από Ιταλία" πολύ καλό κορμί λευκό δέρμα όμορφο βυζάκι
(μοιάζει το κορμί της με της πιπίνας Μαρίας στο Φ69α) μελαχρινή με μετριο-συμπαθητικό πρόσωπο.
-Φυλής 69β ήταν κλειστό την ώρα που πέρασα.
Καλησπερα αννα απο ιταλια μηπως ειναι καστανόξανθοι γυρω στα σαράντα; Με πολυ μεγαλο βυζι και τατουάζ στη μεση;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εγώ το έχω κάνει Φυλής 67 πριν κανα 2 μηνο για την χοντρούλη κομοδίνο που έχουν ονόματι Ελλη …. αφού τους τάχωσα κανονικά …. στην τσατσα γιατί η Ελένη ήταν στο άλλο δωμάτιο …. έφυγα ….. μετα παιρνόντας με το αυτοκίνητο απ´εξω καθως έφευγα τις έβλεπα και τις 3 να έχουν βγει στον δρόμο και να με ψάχνουν …. και να μιλάνε σε ένα τύπο με ένα σαξο καγκουρικο που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς έξω από την πορτα ….
Είσαι ωραίος και μετράς!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom