Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Έχει πέσει πολύ η ποιότητα..Κατέβηκα μεταξύ της προάλλες και αναρωτιέσαι μήπως πρέπει αυτές να μας πληρώνουν
10€ κανει ρε φιλος.
Τι απαιτήσεις εχεις;
Έχει πέσει πολύ η ποιότητα..Κατέβηκα μεταξύ της προάλλες και αναρωτιέσαι μήπως πρέπει αυτές να μας πληρώνουν
Το εκανε η βασίλισσα Τζωρτζια..,Δεν το κάνει καμία πιστεύω.
Ισχύει φίλε. Και η Ευα στο Φυλής 66Α. Αλλά η Ευα έκατσε κανα 6μηνο στον οίκο κι εξαφανίστηκε. Η Τζώρτζια έγραψε ιστορία!Το εκανε η βασίλισσα Τζωρτζια..,
Αλλες εποχες..
Αυτή που εξαφανίστηκε; Κωλαρα και κούκλα ! Καλή κοπέλα ! Αλλά αποστειρωμένοΤο εκανε η βασίλισσα Τζωρτζια..,
Αλλες εποχες..
Εχει σταματησει..Αυτή που εξαφανίστηκε; Κωλαρα και κούκλα ! Καλή κοπέλα ! Αλλά αποστειρωμένο
Δεν είπα ότι έχω απαιτήσεις,αλλά αδερφέ πριν 5-6 χρόνια παλευοταν η κατάσταση10€ κανει ρε φιλος.
Τι απαιτήσεις εχεις;
Ελπίζω να βρήκε κάποιον να έφτιαξε την ζωή της και να είναι καλάΕχει σταματησει..
Εγω μονο αποστειρωμενα κανω! (Εκτος callgirls)
Απειροελαχιστες ,δυστυχώςΚαι πόσες από τις πουτανες πού κάνουν τελειωτικό στο σώμα κάνουν ντουζ μετά από πελάτη?
Καλησπερα αννα απο ιταλια μηπως ειναι καστανόξανθοι γυρω στα σαράντα; Με πολυ μεγαλο βυζι και τατουάζ στη μεση;Μόνο κάτι λίγα στοχευμένα που είδα το πρωί κατά τις 11:30 από Φυλής:
-Φυλής 109β μόνο η Όλγα (θα έλεγα οτι μοιάζει λίγο με την ξανθούλα χήρα
του Τράγκα για όποιον έχει σχετικές φαντασιώσεις)
-Φυλής 67 η καινούργια Άννα "από Ιταλία" πολύ καλό κορμί λευκό δέρμα όμορφο βυζάκι
(μοιάζει το κορμί της με της πιπίνας Μαρίας στο Φ69α) μελαχρινή με μετριο-συμπαθητικό πρόσωπο.
-Φυλής 69β ήταν κλειστό την ώρα που πέρασα.
Εννοείς αυτή στην Διδύμου που νόμιζε ότι πηδιέται στο Μπάκιγχαμ και μας κάνει χάρη;Το εκανε η βασίλισσα Τζωρτζια..,
Αλλες εποχες..
Είσαι ωραίος και μετράς!!!εγώ το έχω κάνει Φυλής 67 πριν κανα 2 μηνο για την χοντρούλη κομοδίνο που έχουν ονόματι Ελλη …. αφού τους τάχωσα κανονικά …. στην τσατσα γιατί η Ελένη ήταν στο άλλο δωμάτιο …. έφυγα ….. μετα παιρνόντας με το αυτοκίνητο απ´εξω καθως έφευγα τις έβλεπα και τις 3 να έχουν βγει στον δρόμο και να με ψάχνουν …. και να μιλάνε σε ένα τύπο με ένα σαξο καγκουρικο που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς έξω από την πορτα ….
Μόνο κάτι λίγα στοχευμένα που είδα το πρωί κατά τις 11:30 από Φυλής:
-Φυλής 109β μόνο η Όλγα
-Φυλής 67 η καινούργια Άννα "από Ιταλία" πολύ καλό κορμί όμορφο βυζάκι
(μοιάζει το κορμί της με της πιπίνας Μαρίας στο Φ69α) μελαχρινή με μετριο-συμπαθητικό πρόσωπο.
-Φυλής 69β ήταν κλειστό την ώρα που πέρασα.
Πόρνε μου λεπτή είναι η τύπισα, και με μαύρα μαλλιά λευκό δέρμα, και 1-2 μέγεθος βυζάκι, καμμία σχέση με αυτόΚαλησπερα αννα απο ιταλια μηπως ειναι καστανόξανθοι γυρω στα σαράντα; Με πολυ μεγαλο βυζι και τατουάζ στη μεση;
Με 10 ευρώ πας σε κολαστήριο,όχι σε "μπουρδέλο".Έχει πέσει πολύ η ποιότητα..Κατέβηκα μεταξύ της προάλλες και αναρωτιέσαι μήπως πρέπει αυτές να μας πληρώνουν
Ρουμάνα ισον φολα ανευ εξαιρέσεωνΑπογευματινή βόλτα σήμερα φυλης κ φωκαιας στην αλλαγή της 1 βάρδιας. Τίποτε αξιόλογο για τα δικά μου γούστα. Λίγες παλιές κ πολλές λατινες κ καλά με πιασίματα. Πολλά κλειστά τουλάχιστον μέχρι τις 18:30
Φυλής 69Α μια πετιτ νέα τσεχα στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας
Φυλης 69Β 2 νέες Ρωσίδες Αλεξάνδρα κ άλλη μια δεν θυμάμαι όνομα.Γρι ελληνικά κ αγγλικα έχουν 3 μέρες είπε η 2τσα. Η Αλεξάνδρα τούμπανο αλλά βαριέμαι να κάνω το διερμηνέα δεν ξερω κ Ρώσικα.... και δεν περασα για το λόγο αυτό .....άσε λίγο να ψηθεί στο πορνοεπαγγελμα κ είναι στα υπόψιν
65άρια κλειστά και το 84α μόνο 1 βάρδια δούλεψαν...
84α Ντιάνα δωματιο μετα έκλεισε δεν θα άνοιγαν ξανα μου είπε η 2τσα του65α
Φιλιπιδου 11α εμιλυ κ μια άλλη μαυριδερή
Φιλιππιδου 11β Κωνσταντίνα κ Γιάννα
Τα άλλο Φωκαιας 17 Μιχαελα Μολδαβη.....οχι πλαστικό σε θάλασσες κ ακτές.....
Φωκαιας 13 υπόγειο μια Μαρία με πιασιματακια πολλά
Φωκαιας 25 Τζανίνα έχει δοκιμαστεί παλιότερα
Έτσι κατέληξα σε ένα από τα στανταρακια Ειρήνη Φωκαιας 17 σαν πρώτος πελάτης της στην 2 βάρδια. Lux η κοπελαρα πεντακάθαρη μύριζε παντού αφρόλουτρο κ μέντα το στοματάκι της.Ποτε δεν με έχει απογοήτευσει η κούκλα.επαγγελματιας από τις λίγες.
Μετα θέλοντας να δοκιμάσω κατι νέο πήγα Εμιλυ Ρουμάνα φυλιπιδου 11α κ έφαγα μια ωραία φολα....καλύτερα θα ήταν με τη Ρωσίδα Αλεξάνδρα του 69Β κ ας πηδουσα κ με τη γλώσσα του σώματος. Μετα τράβηξα λιοσιων και πήρα ένα ένα παλιό κ ένα νεο δυνατό κομμάτι....
Ε όχι δα...απλά δεν είμαι πια 18 να μην με ενοχλεί η μυρωδιά και η ...σειρά...Δεν είσαι γνήσιος μπου
Αξίζει τότε η δοκιμή....χαχαBro γιατι να δωσω 60-70 ευρω να παω με μια "καθαρη" και σε "καθαρο" χωρο ενω με τα ιδια λεφτα θα παω με 6-7 διαφορετικες του Μεταξουργειου?? Ετσι ημουνα και γω πριν μερικα χρονια επαιρνα μονο βιζιτες απο 50ευρω και πανω μεχρι που καταλαβα οτι ειναι υπερτιμημενες....Οκ συμφωνω ειναι βρωμικα στο Μεταξουργειο...αν ομως καταφερεις και το προσπερασεις αυτο μεσα στο μυαλο σου τοτε μια χαρα γυναικαρες εχουν και τα μπουρδελα στο Μεταξυ και μπορεις να βγαλεις τρελα γουστα μαζι τους....
Χαχαχαχα εφιάλτης στον δρόμο με την πρέζαΜε 10 ευρώ πας σε κολαστήριο,όχι σε "μπουρδέλο".