You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.946
- Πόντοι
- 201
σας εχει τυχει να περασετε με κοπελα π στο σαλοναρισμα να φανηκε μετρια εως καλη κ τελικα στο δωματιο δλδ απο κοντα να πειτε τι μπαζολα ειναι αυτη?σε μενα 2 φορες πριν καποιους μηνες,δεν 8ελω να πω ονοματα γιατι μπορει να μπαινουν στο σαιτ κ να στεναχωρε8ουν,κ η πλακα ειναι οτι κανουν κ απλο προγραμμα,με το π ειδα φατσα απο κοντα κ πατσοκοιλιες,το παπαρι π να σηκω8ει?τις εδιωχνα κ καλα ημουν κουρασμενος απο δουλεια
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.512
- Πόντοι
- 446
Θα συμφωνήσω πριν πεις οτιδήποτε. Η κοπέλα έχει κουραστεί πλέον , έχει την πελατεία της δεδομένη κ κανένα μα κανένα κίνητρο να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερες ουρές.Καλησπέρα μάγκες, μόλις πέρασα από Σαμπίνα...μαύρο μάγκες.μην πετάτε τα λεφτά σας.κρατηστε τα και κάντε τα σουβλάκια.θα ακολουθήσει κριτική
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.512
- Πόντοι
- 446
Τα κάνει όλα αυτά η Ράνια ή ειναι μονο λογια του μπαρμπα Βασίλη?? Από ποτέ? Χαμογελάει κιόλας.....μπράβο εξελίξεις..... μην μου πεις ότι σου έκανε κ προκαταρτικα θα με στείλεις.....πριν ένα χρόνο ήταν ένα πολύ όμορφο κομοδίνο έκθεσης επίπλων.Σορρυ φίλε μήπως έσκασες 50αρικο? Ή εξτραδακι?
Εγώ την κοπέλα την ξέρω κάνα μήνα τώρα κ έχω πάει 2 φορές στις οποίες έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Ότι έγραψα ήταν χωρίς καμία υπερβολή. Όχι δεν έδωσα κανένα εξτραδακι. Όλα αυτά 20Ευρω. Δεν γνωρίζω αν πέρσι ήταν κομοδίνο ή πλαστική κούκλα, ξέρω ότι αυτή τη στιγμή κάνει τη δουλειά της σωστά κ με το παραπάνω, τουλάχιστον αυτή την εμπειρία είχα εγώ. Ας σχολιάσει κ κάποιος άλλος που πέρασε μαζί της πρόσφατα.Τα κάνει όλα αυτά η Ράνια ή ειναι μονο λογια του μπαρμπα Βασίλη?? Από ποτέ? Χαμογελάει κιόλας.....μπράβο εξελίξεις..... μην μου πεις ότι σου έκανε κ προκαταρτικα θα με στείλεις.....πριν ένα χρόνο ήταν ένα πολύ όμορφο κομοδίνο έκθεσης επίπλων.Σορρυ φίλε μήπως έσκασες 50αρικο? Ή εξτραδακι?
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.991
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλημερα μου Don......το γιαουρτι πιστευω original......!!!!7 το πρωί ροχαλίζουν οι πρωινές και σχολούν οι βραδυνές. Και μόνο που έχεις όρεξη 7 το πρωί, είσαι άξιος συγχαρητηρίων. Προσωπικά για να καυλώσω πρέπει να πιω καφέ, να χέσω, να κάνω μπάνιο, να φάω το γιαούρτι μου και βλέπουμε μετά από ώρα.
Συνημμένα
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.742
- Πόντοι
- 2.836
Ευχάριστα νέα αυτά....μακάρι να αλλαξε πορνοσυμπεριφορα η Ράνια.....γιατί πέρυσι που την δοκίμασα καποιες φορές ήταν μάπα το καρπούζι!! Μονο εμφάνιση!!!Θα τις έβαλε μυαλό η αλλη Αλβανίδα κολητη της η Χριστίνα η "τσεχα " που είναι μέσα στο ναζί στο δωμάτιο.Εγώ την κοπέλα την ξέρω κάνα μήνα τώρα κ έχω πάει 2 φορές στις οποίες έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Ότι έγραψα ήταν χωρίς καμία υπερβολή. Όχι δεν έδωσα κανένα εξτραδακι. Όλα αυτά 20Ευρω. Δεν γνωρίζω αν πέρσι ήταν κομοδίνο ή πλαστική κούκλα, ξέρω ότι αυτή τη στιγμή κάνει τη δουλειά της σωστά κ με το παραπάνω, τουλάχιστον αυτή την εμπειρία είχα εγώ. Ας σχολιάσει κ κάποιος άλλος που πέρασε μαζί της πρόσφατα.
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.512
- Πόντοι
- 446
Την Τσέχα την πήρα κ αυτήν αλλα πολύ μέτρια κατά τη γνώμη μου. Καμία σχέση.Ευχάριστα νέα αυτά....μακάρι να αλλαξε πορνοσυμπεριφορα η Ράνια.....γιατί πέρυσι που την δοκίμασα καποιες φορές ήταν μάπα το καρπούζι!! Μονο εμφάνιση!!!Θα τις έβαλε μυαλό η αλλη Αλβανίδα κολητη της η Χριστίνα η "τσεχα " που είναι μέσα στο ναζί στο δωμάτιο.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.788
- Πόντοι
- 2.036
Καλημέρα, έκανα μια μεγάλη τσάρκα στο Σάββατο απόγευμα από Στ.Λαρίσης προς τα πάνω, πέρασα από Βέργας, Σαμπίνα ούτε να την δείς, γεμάτα δωμάτια και 2 αναμονές, πήγα και απέναντι, ήταν η κυρία Μπάρμπορα και αυτή με αναμονές, καθώς βαριέμαι απίστευτα να περιμένω λες και είμαι στο ΙΚΑ ανέβηκα προς τα πάνω ποδαράτο μπαίνοντας σε όλα στον διάβα μου.
Περγάμου 1 είναι μονίμως κλειστό πλέον; συνεχίζοντας από τα μεγάλα νούμερα φυλής προς τα κάτω μπήκα σε όλα, κράτησα κάποιες σημειώσεις για το μέλλον και πέρασα με 2.
Φωκαίας 27 υπόγειο με την όμορφη αδύνατη Λατίνα που την βαφτίσανε "Ιζαμπέλα" , κοντά στο 1.70, αδύνατη/νορμάλ, μελαχρινή, με ωραίο στητό άσσο βυζάκι καλό κωλαράκι, με εξαίρεση την χάλια αερόπιπα ήταν μία ΟΚ συνεδρία και ένα όμορφο κορίτσι που ενώ δεν γκρινιάζει δεν έχει και τρελή συμμετοχή, όχι φόλα αλλά θα ήθελα κάτι παραπάνω.
Επέστρεψα 2 ώρες μετά αφού έβγαλα μία σύντομη κοινωνική υποχρέωση, στην αρχή της 3ης βάρδιας στο Φ71 ; δεν είμαι σίγουρος, αυτό με την πράσινη σιδερένια σκάλα που στρίβει δεξιά στον όροφο, Άντζελα νομίζω "Ουγγαρέζα" νορμάλ σώμα τούμπανο βυζάκι, με ικανοποίησε μια χαρά και θα δοκιμαστεί ξανά για κριτική για να μην γράψω κάτι που δεν ισχύει.
Περγάμου 1 είναι μονίμως κλειστό πλέον; συνεχίζοντας από τα μεγάλα νούμερα φυλής προς τα κάτω μπήκα σε όλα, κράτησα κάποιες σημειώσεις για το μέλλον και πέρασα με 2.
Φωκαίας 27 υπόγειο με την όμορφη αδύνατη Λατίνα που την βαφτίσανε "Ιζαμπέλα" , κοντά στο 1.70, αδύνατη/νορμάλ, μελαχρινή, με ωραίο στητό άσσο βυζάκι καλό κωλαράκι, με εξαίρεση την χάλια αερόπιπα ήταν μία ΟΚ συνεδρία και ένα όμορφο κορίτσι που ενώ δεν γκρινιάζει δεν έχει και τρελή συμμετοχή, όχι φόλα αλλά θα ήθελα κάτι παραπάνω.
Επέστρεψα 2 ώρες μετά αφού έβγαλα μία σύντομη κοινωνική υποχρέωση, στην αρχή της 3ης βάρδιας στο Φ71 ; δεν είμαι σίγουρος, αυτό με την πράσινη σιδερένια σκάλα που στρίβει δεξιά στον όροφο, Άντζελα νομίζω "Ουγγαρέζα" νορμάλ σώμα τούμπανο βυζάκι, με ικανοποίησε μια χαρά και θα δοκιμαστεί ξανά για κριτική για να μην γράψω κάτι που δεν ισχύει.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.448
- Πόντοι
- 19.236
Προσοχή προσοχή!!!
Μου έστειλε μήνυμα ο Ακατονομαστος ΧΧΧ...
Τρεχατε γρήγορα να γαμησετε γιατί υποσχέθηκε να μας τις γαμησει Όλες!!!
Είχε δουλειές μου είπε..
Μου έστειλε μήνυμα ο Ακατονομαστος ΧΧΧ...
Τρεχατε γρήγορα να γαμησετε γιατί υποσχέθηκε να μας τις γαμησει Όλες!!!
Είχε δουλειές μου είπε..
grover inspector
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 590
- Πόντοι
- 81
Ασχετο αλλα προσωπικα αν δω την πινακιδα μου- φατσα φορα ποσταρισμενη εδω ή οπουδήποτε θα κανω τις αρμοδιες νομικες ενέργιες που διακαιούμε μεσω της αστυνομίας που ασχολειται πλεον με το ηλεκτρονικο εγκλημα.
Να ξερετε οτι αν καβληθει μηνυση τοτε ναι ασχολουνται και σε βρισκουν αυριο μεσω e-mail .ειτε το εχεις βαλει να φαινεται.ειτε οχι.
social,meil,τηλεφωνο πλεον ειναι η ηλεκτρονικη μας ταυτοτητα.
καποιοι εχουν οικογενιες και γνωστους σε ολη την αθήνα
δεν ειμαστε όλοι παιδακια.
Αυτα.ουτε προκειται να απαντησω πως,τι,γιατι.απλα να σεβεστε την ιδιωτικη ζωη των αλλων.
Να ξερετε οτι αν καβληθει μηνυση τοτε ναι ασχολουνται και σε βρισκουν αυριο μεσω e-mail .ειτε το εχεις βαλει να φαινεται.ειτε οχι.
social,meil,τηλεφωνο πλεον ειναι η ηλεκτρονικη μας ταυτοτητα.
καποιοι εχουν οικογενιες και γνωστους σε ολη την αθήνα
δεν ειμαστε όλοι παιδακια.
Αυτα.ουτε προκειται να απαντησω πως,τι,γιατι.απλα να σεβεστε την ιδιωτικη ζωη των αλλων.
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.361
- Πόντοι
- 486
Άρα,εξικιου τα βράδυα είναι εντελώς διαφορετικό το μενού ...από το πρωινό!?συνέχεια πάντα live επιγραμματικα απο Εξηκιου
18 Έλλη, απλό πρόγραμμα.
18α Μιλενα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
18γ Εύα, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 241.328
- Πόντοι
- 46.232
Φυλής 69αΕπέστρεψα 2 ώρες μετά αφού έβγαλα μία σύντομη κοινωνική υποχρέωση, στην αρχή της 3ης βάρδιας στο Φ71 ; δεν είμαι σίγουρος, αυτό με την πράσινη σιδερένια σκάλα που στρίβει δεξιά στον όροφο, Άντζελα νομίζω "Ουγγαρέζα" νορμάλ σώμα τούμπανο βυζάκι, με ικανοποίησε μια χαρά και θα δοκιμαστεί ξανά για κριτική για να μην γράψω κάτι που δεν ισχύει.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 241.328
- Πόντοι
- 46.232
Ναι, συνήθως το πρωί είναι κλειστά το 18 και το 18α και στο 18γ δουλεύει η ΆνναΆρα,εξικιου τα βράδυα είναι εντελώς διαφορετικό το μενού ...από το πρωινό!?
φολα alert: πρωινη επισκεψη στον οροφο φυλης 86 αν θυμαμαι καλα(αυτα που ειναι κολλητα με τις σκαλες) στο δεξιο, παρουσιασε η τσατσα μια λατινα κοντοπουτανο εκφυλο
ονοματι λουνα και αφου μ ειπε ελευθερα πιασιματα και σχετικα συμφωνησαμε 40$ για 20 λεπτα. με το που μπηκε μεσα η τυπισα δεν με αφηνε να την
πασπατευω μου απαγορευε να γλυψω απο τα βυζια κ κατω, πηγε με ζορι με μισοκαυλωμενη να φορεσει προφυλακτικο,εκλεβε συνεχεια στις στασεις, μου εσπασε τα νευρα
και με τελειωσε με μαλακια στο 10λεπτο κ συκωνεται κ φευγει. βγηκα νευριασμενος να διεκδικισω το 20ρικο εστω και η τσατσα μ ελεγε οτι εκατσα 15 λεπτα μεσα και
απο την στιγμη που εδωσα τα λεφτα δεν εχει επιστροφες. μαυρο απο μενα και ελπιζω να μην την πατησει κανεις αλλος
ονοματι λουνα και αφου μ ειπε ελευθερα πιασιματα και σχετικα συμφωνησαμε 40$ για 20 λεπτα. με το που μπηκε μεσα η τυπισα δεν με αφηνε να την
πασπατευω μου απαγορευε να γλυψω απο τα βυζια κ κατω, πηγε με ζορι με μισοκαυλωμενη να φορεσει προφυλακτικο,εκλεβε συνεχεια στις στασεις, μου εσπασε τα νευρα
και με τελειωσε με μαλακια στο 10λεπτο κ συκωνεται κ φευγει. βγηκα νευριασμενος να διεκδικισω το 20ρικο εστω και η τσατσα μ ελεγε οτι εκατσα 15 λεπτα μεσα και
απο την στιγμη που εδωσα τα λεφτα δεν εχει επιστροφες. μαυρο απο μενα και ελπιζω να μην την πατησει κανεις αλλος
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 210
- Like
- 12.509
- Πόντοι
- 31.618
Βρε παιδιά μην πληρώνετε από την αρχή δυπλο χρόνο.φολα alert: πρωινη επισκεψη στον οροφο φυλης 86 αν θυμαμαι καλα(αυτα που ειναι κολλητα με τις σκαλες) στο δεξιο, παρουσιασε η τσατσα μια λατινα κοντοπουτανο εκφυλο
Μπες μέσα με ένα παράβολο να δεις και πος τα πάει η κοπέλα και αν τα πάει καλά και θες και άλλο χρόνο όταν πάει να φύγει σκας και το δεύτερο 20€ .αν πληρώσεις για 20 λεπτά και χύσεις στα 5 λεπτά πάλι χαμένος βγενεις
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.792
- Πόντοι
- 1.936
Την αλλη φορα κατουρα στο κρεβατι και ριξε τον καδο με τις καποτες στο κεφαλι της τσατσαςφολα alert: πρωινη επισκεψη στον οροφο φυλης 86 αν θυμαμαι καλα(αυτα που ειναι κολλητα με τις σκαλες) στο δεξιο, παρουσιασε η τσατσα μια λατινα κοντοπουτανο εκφυλο
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.394
- Πόντοι
- 4.006
Έτσι όπως το θέτεις , αρκετές κοπέλες που συγκεντρώνουν συντριπτική αποδοχή από πελάτες μπορεί να σου φερθούν σκάρτα …!! Μου έχει τύχει απειρεσ Φορές !! Εσυ μάλλον παιζεις την κολοκυθιά … το βασικό κριτήριο είναι οι απαιτήσεις ενός πελάτη αναλογικά με το προγραμμα που κάνει η κάθε κοπέλα !! Τώρα αν είσαι εσυ μυστήριος ..είναι άλλο καπέλο …. Η κοπέλα λοιπόν διότι με κούρασες …κάνει σε όλους το ίδιο προγραμμα ( δεν θα ξαναπώ τι κάνει ) το συγκεκριμένο προγραμμα εμένα με εκφράζει το ακολουθώ και περνάω καλά !! Τώρα εάν κάποιοι την πριζουν -πιέζουν , θα χάσει και εκείνη την οποία θετική ενέργεια έχει απέναντι στον εκάστοτε πελάτη !! Γνώμη μου !! Καλά να περνάτε αλάνια !!Ο καθένας περνάει όπως περνάει με την οποιαδήποτε. Την κολοκυθιά θα παίξουμε; Εγώ εκτιμώ ΜΟΝΟ όσες συγκεντρώνουν συντριπτική αποδοχή από πελάτες, ακολουθούν κοινή επαγγελματική γραμμή και το αποδεικνύουν έμπρακτα.
Το "με εμένα" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Αυτά.
Τελικά, το σαρανταρι για διπλό χρόνο πρέπει να το δίνουμε ΜΟΝΟ σε δοκιμασμένη κοπέλα. Εγώ το έχω τηρήσει και μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει.φολα alert: πρωινη επισκεψη στον οροφο φυλης 86 αν θυμαμαι καλα(αυτα που ειναι κολλητα με τις σκαλες) στο δεξιο, παρουσιασε η τσατσα μια λατινα κοντοπουτανο εκφυλο
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.742
- Πόντοι
- 2.836
Η τιμή της θα είναι πάντα 20ρικο τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.....Τέλος!!!Θα συμφωνήσω πριν πεις οτιδήποτε. Η κοπέλα έχει κουραστεί πλέον , έχει την πελατεία της δεδομένη κ κανένα μα κανένα κίνητρο να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερες ουρές.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Αερολογείς. Σου έχω ήδη απαντήσει με επιχειρήματα. Εσύ μιλάς "γέρνοντας" με θεωρίες σχετικότητας για μια τύπισσα που είναι κατά τεκμήριο για μια φορά. Και σιγά μην σε κούρασα. Εσύ κουβαληθηκες να την υποστηρίξεις. Να πηγαίνεις όποτε θες. Ποσώς με ενδιαφέρει.Έτσι όπως το θέτεις , αρκετές κοπέλες που συγκεντρώνουν συντριπτική αποδοχή από πελάτες μπορεί να σου φερθούν σκάρτα …!! Μου έχει τύχει απειρεσ Φορές !! Εσυ μάλλον παιζεις την κολοκυθιά … το βασικό κριτήριο είναι οι απαιτήσεις ενός πελάτη αναλογικά με το προγραμμα που κάνει η κάθε κοπέλα !! Τώρα αν είσαι εσυ μυστήριος ..είναι άλλο καπέλο …. Η κοπέλα λοιπόν διότι με κούρασες …κάνει σε όλους το ίδιο προγραμμα ( δεν θα ξαναπώ τι κάνει ) το συγκεκριμένο προγραμμα εμένα με εκφράζει το ακολουθώ και περνάω καλά !! Τώρα εάν κάποιοι την πριζουν -πιέζουν , θα χάσει και εκείνη την οποία θετική ενέργεια έχει απέναντι στον εκάστοτε πελάτη !! Γνώμη μου !! Καλά να περνάτε αλάνια !!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις