Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 31.065
- Πόντοι
- 9.846
Οχι, αυτή που λες είναι Αλβανιαρα.Λέτε για την Άννα που δούλευε Φωκαίας 17 πάνω;;;;;;
Οχι, αυτή που λες είναι Αλβανιαρα.Λέτε για την Άννα που δούλευε Φωκαίας 17 πάνω;;;;;;
Η τσατσά ήταν τραβελιΠαίζουν τραβελια στη Φιλιππίδου?
όχι διπλό χρόνο ρε παιδιά, αν είστε μπουρμπουαράκηδες αφήστε ένα 5ράκι στην κοπέλα γιά πάρτη της...Βρε παιδιά μην πληρώνετε από την αρχή δυπλο χρόνο.
Μπες μέσα με ένα παράβολο να δεις και πος τα πάει η κοπέλα και αν τα πάει καλά και θες και άλλο χρόνο όταν πάει να φύγει σκας και το δεύτερο 20€ .αν πληρώσεις για 20 λεπτά και χύσεις στα 5 λεπτά πάλι χαμένος βγενεις
Αυτη την πειρα 3 μερες πριν σταματησει εντελως οπως μου ειπε , ολα αυτα πριν το Πασχα , δεν ηθελε να μου πει που και τι θα εκανε , ηταν καλη οταν εδεινε και γκροβερ , μετα τα εκοψε ολα σχεδον .Οχι, αυτή που λες είναι Αλβανιαρα.
Και χωρίς γκροβερ καλή ήταν. Καθαρή.Αυτη την πειρα 3 μερες πριν σταματησει εντελως οπως μου ειπε , ολα αυτα πριν το Πασχα , δεν ηθελε να μου πει που και τι θα εκανε , ηταν καλη οταν εδεινε και γκροβερ , μετα τα εκοψε ολα σχεδον .
Ναι για Αλβανη πολυ καθαρη αποδειξη οτι δεν εκανε ποτε ελευθερο στοματικο τελειωτικο !!Και χωρίς γκροβερ καλή ήταν. Καθαρή.
Την εποχή που εδεινε Γκρόβερ ειμουν τακτικός,ε μετά ξενέρωσα.οστε σταμάτησε ε;;;Αυτη την πειρα 3 μερες πριν σταματησει εντελως οπως μου ειπε , ολα αυτα πριν το Πασχα , δεν ηθελε να μου πει που και τι θα εκανε , ηταν καλη οταν εδεινε και γκροβερ , μετα τα εκοψε ολα σχεδον .
Ναι !!!!!!Την εποχή που εδεινε Γκρόβερ ειμουν τακτικός,ε μετά ξενέρωσα.οστε σταμάτησε ε;;;
Έχει να δουλέψει στα σοκάκια της ακολασίας κοντά ένα χρόνο, τώρα το πηρες χαμπαρι ρε συ;Την εποχή που εδεινε Γκρόβερ ειμουν τακτικός,ε μετά ξενέρωσα.οστε σταμάτησε ε;;;
Οι Μολδαβές εμφανισιακά και ψυχολογικά ελάχιστη σχέση έχουν με τις Ρουμάνες! Μοιάζουν περισσότερο με Πολωνές, Ουκρανές και Ρωσίδες.Οι Μολδαβές εθνολογικά ρουμάνες είναι.
Γενετικά Ρουμάνες είναι απλά έχουν πάρει στοιχεία κουλτούρας από τους Ρώσους λόγω της σοβιετικής επιρροής.Οι Μολδαβές εμφανισιακά και ψυχολογικά ελάχιστη σχέση έχουν με τις Ρουμάνες! Μοιάζουν περισσότερο με Πολωνές, Ουκρανές και Ρωσίδες.
Σκληρό κ σωστοΤην αλλη φορα κατουρα στο κρεβατι και ριξε τον καδο με τις καποτες στο κεφαλι της τσατσας
οι Μολδαβές καλά μουνιά μεν σκατοκρυόκωλες δεΟι Μολδαβές εμφανισιακά και ψυχολογικά ελάχιστη σχέση έχουν με τις Ρουμάνες! Μοιάζουν περισσότερο με Πολωνές, Ουκρανές και Ρωσίδες.
Με επιχείρημα σου απάντησα και εγώ!! Φυσικά και υποστηρίζω τις σωστές κοπέλες , τέλος φυσικά και με κούρασες διότι ρε τύπε πάντα όπου ακούς από πολλούς τέλεια σχόλια μετά πας και είναι φολαρα !!! Αντίθετα όταν πετάγονται 1-2 τύποι και πουν ντρομπρα το και το για μια κοπέλα !! Ε η κοπέλα πας και 95% είναι πένα μέσα στο δωμάτιο !!! Πχ η Χριστίνα η Τσέχα που λένε παρά πολλοί τα καλύτερα , μολης πήγα μου έκανε καλή καβλαντα στο σαλόνι ( λέω κακό αυτό ..) και μέσα στο δωμάτιο έκανε τα πάντα για να με ξεκαβλωση … με χαμόγελο αλλά τα πάντα για να μην ……. Πάντα θα υποστηρίζω τα καλά κορίτσια για να περνάνε καλά και άλλοι μύστες μονοφαγας δεν είμαι ούτε ειμουν ποτέ !! Επισης οσες είναι καλές αξίζει να λέμε έναν καλό λόγο ώστε να μείνουν και άλλο στην δουλειά !!! Γιατί να μένουν και να εργάζονται η φόλες και αυτές που κάνουν τα πάντα για να ξενερώνουν πελάτες ;;Αερολογείς. Σου έχω ήδη απαντήσει με επιχειρήματα. Εσύ μιλάς "γέρνοντας" με θεωρίες σχετικότητας για μια τύπισσα που είναι κατά τεκμήριο για μια φορά. Και σιγά μην σε κούρασα. Εσύ κουβαληθηκες να την υποστηρίξεις. Να πηγαίνεις όποτε θες. Ποσώς με ενδιαφέρει.
Γενετικά Ρουμάνες είναι απλά έχουν πάρει στοιχεία κουλτούρας από τους Ρώσους λόγω της σοβιετικής επιρροής.
Σκατοκρυόκωλες όταν δεν σε γουστάρουν και ηφαίστεια όταν σε θέλουν (π.χ Ροντίκα-Αρίνα).οι Μολδαβές καλά μουνιά μεν σκατοκρυόκωλες δε