Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 308 άτομα (20 μέλη και 288 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.754
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Κολωνού 53 Λίνα ξανθό γκρανι, παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 Άντζελα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, για τη Στέλλα που ρωτάτε, πέθανε ο πατέρας της και έφυγε στη πατρίδα της, θα γυρίσει σε 3-4 βδομάδες.

Κολωνού 47 ισόγειο Όλγα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 47 όροφος Τζούλια μελαχρινή μιλφογκιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί χοντρή με 4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξιά κλειστο.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Τζέσικα μελαχρινη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α Βαλερία ξανθιά, σώμα προς το νταρντανε, με 2. 5αρι συν βυζι, τατουάζ δεξιά πολύ χαμηλά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ.

Κολωνού 32γ το κλασσικό πια δίδυμο, Κατερίνα μελαχρινή νταρντανα κατσαρομαλλα με 2αρι συν βυζι και διάφορα τατουάζ και Λιλυ με καστανοκοκκινο κατσαρο μαλλί κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα ενώ κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 32β Ήρα καστανοξανθη ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν, μεγάλο τατουάζ στο δεξί κωλομερι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Άννα η γνωστή μιλφ με το ξανθοπλατινε κοντό μαλλί, ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπράτσο και 2-3 ακόμη, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 2ος όροφος & 30α κλειστά.

Κολωνού 27α Μπέλα μελαχρινή Ρουμάνα με γυαλάκια και πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό ωραίο σώμα 2αρι στητο βυζι,απλό πρόγραμμα.
φωτογραφία από το σαλόνι του οίκου
20230510_132905.jpg

Κολωνού 27γ Καρίνα λατινα με κάστανο κατσαρο μαλλί, λεπτό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, τιμήθηκε θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Κολωνού 27β Ντανιελα μελαχρινή κοντή λατινα παχουλη με 1.5-2αρι βυζι, πεταχτη κωλαρα.

Κολωνού 23αρια κλειστά.

Κολωνού 15α(αριστερά) Άννα ροφός, μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι,ωραία κωλαρα, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15β(δεξιά) Γιάννα μελαχρινή πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 νέο αριστερά Μαρίνα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 νέο δεξιά , 11β & 11α κλειστά.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.207
Πόντοι
201
Μεσημεριανό πέρασμα από μπαρμπορα. Δεν είχε αναμονή αλλά ο προηγούμενος την είχε κλείσει 20λεπτο. ( Μέσα μου έκανε παράπονα ότι τελείωσε σε 20 Δευτερόλεπτα και τσάμπα την πήρε για τόσο)
Μπήκε μέσα με αέρα. Μερικά φιλάκια εγλυψα φουλ βυζάρες κατέβηκα εγλυφα μουνακι μέχρι να γίνει φουλ υγρό. Πίπα άνευ πολύ τίμια με καραμελωμα σε μπάλες. Ανέβηκε από πάνω μου αλλά και εγώ τελείωσα γρήγορα λόγο ίσως μεγάλης αποχής. Φάνηκε να ξενέρωσε μου είπε ήθελε να της τον βάλω στον κωλο( και γω το ίδιο) και υποσχέθηκε την επόμενη φουλ σουφρα
Θα επαναληφθεί

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Συνάδελφοι γίνεται να βάλω μια πόρνη στο μπουρδέλο να μου γλείψει τα πόδια ; Θέλω πιτσιρικα πετιτ και να της δώσω μέσα στο δωμάτιο έξτρα 10€ρικο ? Η χωρίς έξτρα απλά της λέω γλείψε! ?

Titser

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
5
Like
603
Πόντοι
300
Συνάδελφοι γίνεται να βάλω μια πόρνη στο μπουρδέλο να μου γλείψει τα πόδια ; Θέλω πιτσιρικα πετιτ και να της δώσω μέσα στο δωμάτιο έξτρα 10€ρικο ? Η χωρίς έξτρα απλά της λέω γλείψε! ?
Τύπε τον dmtrxxx τι τον έχεις ;; Δάσκαλο ;

Titser

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
5
Like
603
Πόντοι
300
Δεν τον ξέρω καν καινούργιος είμαι στο άθλημα.. γίνεται να το κάνω ή όχι ?
Αν θέλεις ψαξε το όνομα του μέσα εδώ να δεις τα γούστα του και τι έχει κάνει με τα πορνίδια ... είναι ΘΕΟΣ … ζητάς ψιλό παρόμοια πράγματα γιαυτο σε ρώτησα πριν !!

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Αν θέλεις ψαξε το όνομα του μέσα εδώ να δεις τα γούστα του και τι έχει κάνει με τα πορνίδια ... είναι ΘΕΟΣ … ζητάς ψιλό παρόμοια πράγματα γιαυτο σε ρώτησα πριν !!
Αν το βλέπει να μου πει αν και πως τα έχει κάνει

Titser

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
5
Like
603
Πόντοι
300
Δεν τον ξέρω καν καινούργιος είμαι στο άθλημα.. γίνεται να το κάνω ή όχι ?
Με έξτραδακια πολλές κάνουν πολλά επιπλεον .. ρωτάς την τσατσα η την ίδια την κοπέλα αν έχεις άνεση και σε ξέρει

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Με έξτραδακια πολλές κάνουν πολλά επιπλεον .. ρωτάς την τσατσα η την ίδια την κοπέλα αν έχεις άνεση και σε ξέρει
Δεν με ξέρει καμία...ίσα ίσα θέλω με το που έρθει να της πω κάνε αυτό και θα πάρεις 10€.... Στα κρυφά! Και Πούλο μετά..σιγά μην κάτσω να έρχομαι στην κάθε σαύρα μέχρι να με μάθει. Επίσης αν το κάνω γρήγορα και μου πει σιγά σιγά γίνεται να την γραψω εις τους όρχεις μου και να συνεχίσω?

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.082
Πόντοι
32.478
Σίγουρα γίνεται. Αρκεί να φοράς τις ίδιες κάλτσες για 20 μέρες και να μην τα έχεις πλύνει καθόλου. Να το απολαύσει και το κορίτσι, όχι μόνο εσύ

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Το γλύψιμο ποδιών μπροστά στο γαμήσι που έριξε σε ξεχασμένα τακούνια σε μπουρδέλο μου φαίνεται άκρως φυσιολογικό

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.329
Πόντοι
446
Το γλύψιμο ποδιών μπροστά στο γαμήσι που έριξε σε ξεχασμένα τακούνια σε μπουρδέλο μου φαίνεται άκρως φυσιολογικό

Αυτό ήταν σπατάλη πολύτιμων πόρων! (σπέρματος) Προσωπικά προτιμώ να τους το προσφέρω ως φάρμακο για τον λαιμό, που παρασκευάζεται επί τόπου για να το πίνουν όσο γίνεται πιό φρέσκο!

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
797
Πόντοι
990
Εχθες το βραδυ κατα τις δωδεκα και τριαντα πηγα στην κολωνου 47 και ηταν η Αννα, η Ελληνιδα η ξανθια με το τατουαζ στο στηθος! Ηταν η δευτερη φορα που παω μαζι της. Σε σχεση με την πρωτη εχει πεσει η αποδοση της! Ειχε πολυ κοσμο το μαγαζι και γενικα το Μεταξουργειο! Θετικο τσιμπουκι και αναβαση απο πανω! Για αυτες τις μερες πιστευω οτι ειναι μια καλη επιλογη! Εχω γραψει και στον καταλογο των μπουρδελων σχετικα. Παντως στο Μεταξουργειο εχθες μετρια πραγματα. Απο τις κοπελες που θυμαμαι εχθες, στην Αχιλλεως 51 ηταν η Ναταλι και το μπουρδελο της Κατερινας στην Κολωνου ηταν κλειστο!
το εκλεισε η αστυνομια εκανε επιλεκτικα σκουπα σε οσους δεεεν...........

asdee12

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
4
Πόντοι
0
τώρα live

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά χοντρή μιλφ με 2. 5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β Μαργαρίτα ξανθό κατσαρομαλλικο χοντρό γκρανι με 3αρι βυζι και Ντασα γκιλφ με άσπρα μαλλιά σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κλεισμενες σε παρτουζα μισής ώρας είπε η υπηρεσία.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα, καστανή μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β κλειστά.

Ιάσωνος 1γ Λιλια(ν) μελαχρινή μιλφ, με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και στο δεξί μπράτσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 10αρια & 16αρια κλειστά.

Ιάσωνος 20αρια κλειστά και τα 3, βαφανε ενώ στο μεσαίο έκαναν και άλλες εργασίες.
20230510_123609.jpg

Ιάσωνος 19αρια κλειστά.

Λεωνιδου 28 όροφος κλειστό

Λεωνιδου 28 ισόγειο Ελένη ξανθιά πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, αυταρχικό και πρωκτικο.

Ιάσωνος 27α κλειστό.

Ιάσωνος 30α Αντζι δηλαδή η Άντζελα το ξανθό κοντοπουτανο, με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30β Ελένη(Λόλα) ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31α διαδρομος δεξιά, κλειστο.

Ιάσωνος 31α ευθεία υπόγειο Άντζελα ξανθιά μιλφογκιλφ, νταρντανοχοντρη με 2. 5αρια συν βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 31β κλειστό.

Ιάσωνος 32 όροφος αριστερά κλειστό.

Ιάσωνος 32 όροφος δεξιά Σονια μελαχρινή μιλφ σώμα με αρκετά πιασίματα από τη περιφέρεια και κάτω, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 ισόγειο δεξιά Αλινα καστανή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία κλειστό.

Ιάσωνος 33 κλειστό.

Ιάσωνος 36 Χριστίνα μελαχρινη με ψιλοκανονικο σώμα, 1.5αρι βυζι, τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα και Τζέσικα μαυρουλα σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 37 κλειστό.

Ιάσωνος 37α Σονια με κάστανο μαλλί, πολύ κοντή, λεπτή με 1.5-2αρι βυζι , σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39(1) Αλινα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο κότσο, λεπτή με μικρό βυζι, τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη, πίσω χαμηλά στη μέση και στο δεξί αστράγαλο, απλό πρόγραμμα, ανακοίνωσε η ίδια και πρωκτικο στα 15 ευρώ.

Ιάσονος 39(2) Γιάννα η γυρολόγος μιλφ, καστανή με μαλλί μέχρι τους ώμους, νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39(3) Μπέλα μελαχρινή ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 39(4) Καρολίνα, ξανθοκαστανη κοπέλα με κατσαρό μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασιματακια, 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39(5) & 39(6) κλειστά.

Ιάσωνος 44 Ρίτα μελαχρινή χοντρή με μακρύ κατσαρο μαλλί, 3-3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 νέο κλειστό.

Ιάσωνος 44β δεξιά ισόγειο Κορινα ξανθιά χοντρουλα με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44β μεσαίο όροφος Σοφία στο δωμάτιο είπε η υπηρεσία, ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 44β αριστερά όροφος κλειστό.

Ιάσωνος 46 Κατερίνα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 46α Στελλιτσα καστανή με το μαλλί πιασμένο δύο κοτσίδες, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 46β κλειστό.

Ιάσωνος 43Μάγκι καστανη λεπτή με 1.5αρι συν βυζι βυζι,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
εχεις πετυχει πουθενα την ζετα απο Ιάσονος 39 που ηταν στο 2ο απο δεξια?

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Σίγουρα γίνεται. Αρκεί να φοράς τις ίδιες κάλτσες για 20 μέρες και να μην τα έχεις πλύνει καθόλου. Να το απολαύσει και το κορίτσι, όχι μόνο εσύ
Εννοείται να γλείφουν και να κλείνουν την μύτη. Το θέμα είναι πως τις βάζω να το κάνουν !

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Καλησπέρα στην παρέα, γνωρίζουμε κάποια που με έξτρα χρήματα μέσα στο δωμάτιο κάνει πρωκτικο η χυσιμο πρόσωπο ;
Αν θέλετε και σε προσωπικό μήνυμα δεν υπάρχει θέμα από εμένα !

( όχι την Μαρια)

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.365
Πόντοι
2.836
Μεσημεριανό πέρασμα από μπαρμπορα. Δεν είχε αναμονή αλλά ο προηγούμενος την είχε κλείσει 20λεπτο. ( Μέσα μου έκανε παράπονα ότι τελείωσε σε 20 Δευτερόλεπτα και τσάμπα την πήρε για τόσο)
Μπήκε μέσα με αέρα. Μερικά φιλάκια εγλυψα φουλ βυζάρες κατέβηκα εγλυφα μουνακι μέχρι να γίνει φουλ υγρό. Πίπα άνευ πολύ τίμια με καραμελωμα σε μπάλες. Ανέβηκε από πάνω μου αλλά και εγώ τελείωσα γρήγορα λόγο ίσως μεγάλης αποχής. Φάνηκε να ξενέρωσε μου είπε ήθελε να της τον βάλω στον κωλο( και γω το ίδιο) και υποσχέθηκε την επόμενη φουλ σουφρα
Θα επαναληφθεί
Γιατί δεν έσκαγες και άλλο 20ρικο για δεύτερη γύρα???....ας πήγανε στον επομενο/ους και σε κανένα 15-20 λεπτό πάλι σε εσένα....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom