nikosantoniad12451
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2023
- Like
- 594
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα γνωρίζουμε κανένα μαγαζί γεια Τέτοια ώρα να εχει πρόγραμμα με προπτικο
Ντροπή την ώρα που έχει το Debate των πολιτικών αρχηγών να θέλεις να τον χώσεις παρά φύσιν.Καλησπέρα γνωρίζουμε κανένα μαγαζί γεια Τέτοια ώρα να εχει πρόγραμμα με προπτικο
Προσωπικά δεν γνωρίζω κάποια για να σε βοηθήσω.Καλησπέρα στην παρέα, γνωρίζουμε κάποια που με έξτρα χρήματα μέσα στο δωμάτιο κάνει πρωκτικο η χυσιμο πρόσωπο ;
Αν θέλετε και σε προσωπικό μήνυμα δεν υπάρχει θέμα από εμένα !
( όχι την Μαρια)
Προχτές ανακοίνωσε πρωκτικό για αυτή η 2τσα.....Φυλής 65 Ιζαμπέλα ξεκίνησε πρωκτικο; Γνωρίζουμε ;
Έπρεπε να κρατηθεί να κάνει cum tribute στο γυαλί της ΤVΝτροπή την ώρα που έχει το Debate των πολιτικών αρχηγών να θέλεις να τον χώσεις παρά φύσιν.
Η σαντορινια είναι ; Η μπερδεύτηκαΠροχτές ανακοίνωσε πρωκτικό για αυτή η 2τσα.....
Όχι η γυφτισα .....η BrazilΗ σαντορινια είναι ; Η μπερδεύτηκα
Αγαπητέ φίλε, έκανες παράθεση σε ποστ του 2006. Διάβασα το ποστ και θυμήθηκα το Αχιλλέως 51 που έχει κλείσει εδώ και 15 χρόνια περίπου. Μπήκα στο προφίλ του μέλους και τελευταία φορά συνδέθηκε το 2008. Αν τυχόν σου απαντήσει, πήγαινε να παίξεις τζόκερ. Να σημειώσω μόνο ότι στο Αχιλλέως 51 εκτός ότι υπήρχαν μουναρες (τότε)το εκλεισε η αστυνομια εκανε επιλεκτικα σκουπα σε οσους δεεεν...........
Η αουρορα στο φ54 μου ειχε προτείνει να με χύσει στην μούρη οταν καναμε 69.Καλησπέρα στην παρέα, γνωρίζουμε κάποια που με έξτρα χρήματα μέσα στο δωμάτιο κάνει πρωκτικο η χυσιμο πρόσωπο ;
( όχι την Μαρια)
Kisinief στα ρώσικα. To Chisinau ειναι ρουμανικαΚισινάου λέγεται τύπε.
Σιγα μην κλασεις μάστοραΓαμηθηκατε 3 σελιδες με τις ρουμανομολδαβες και τις αλβανορωσιδες
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
πηγαιντε στα νηματα που συζητανε τετοιες πιπες και μην σπαμαρετε την ενημερωση με τις αποψαρες σας, αιντε
Καλημέρα τύποι μου !! Οι τανες που έχω πέραση άψογα είχαν καταγωγή από :Ρουμανία , Βουλγαρία , Αλβανία και Ουκρανία !!! Αν βαθμολογούσα σε ποσότητα θα ψήφιζα Ρουμανία , μετά Αλβανία , Βουλγαρία και τέλος Ουκρανία !!! Το τρόπαιο το κερδίσουν λοιπόν οι τσιγγάνο Ρουμάνες διότι οι περισσότερες προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες στους πελάτες !!!
Κάπως ασύμφορο με λεφτά αυτό. Στις φορές που πας σε όσες πας, δοκίμασε να κάνεις αυτό που θες χωρίς φράγκο επιπλέον σαν να είναι δεδομένο. Δηλαδή κάνε τον μαλάκα κατά την ροή. Αν καταλάβουν ότι είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις επί τόπου, τον ήπιες. Αν σου πουν όχι (κατά πάσα πιθανότητα), πρότεινε στα λόγια 20-30 ευρώ παραπάνω με σοβαρό ύφος χωρίς γέλια και μαλακίες ώστε να το πας σε συναλλαγή. Αυτή είναι η γλώσσα που μιλούν. Λεφτά δεν δείχνεις εκτός αν σου πουν τελεσίδικο ναι. Παραπάνω δεν αξίζει να δώσεις. ΚΑΜΙΑ δεν κάνει αυστηρά το πρόγραμμα που λέει. Νόμος αρκεί να πείσεις ότι το κάνεις συχνά και ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΣΑΙ από αυτήν που το προτείνεις.Καλησπέρα στην παρέα, γνωρίζουμε κάποια που με έξτρα χρήματα μέσα στο δωμάτιο κάνει πρωκτικο η χυσιμο πρόσωπο ;
( όχι την Μαρια)
Κάνε search το νικ ποδολάγνος τύπε εδώ στο σάιτ και θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ...Δεν τον ξέρω καν καινούργιος είμαι στο άθλημα.. γίνεται να το κάνω ή όχι ?
Συνάδελφοι γίνεται να βάλω μια πόρνη στο μπουρδέλο να μου γλείψει τα πόδια ; Θέλω πιτσιρικα πετιτ και να της δώσω μέσα στο δωμάτιο έξτρα 10€ρικο ? Η χωρίς έξτρα απλά της λέω γλείψε! ?
Μάλλον με αυτά που άκουγε θα ήθελε να γαμήσι κάποιων από αυτούς χα χα χαΝτροπή την ώρα που έχει το Debate των πολιτικών αρχηγών να θέλεις να τον χώσεις παρά φύσιν.