Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 372 άτομα (23 μέλη και 349 επισκέπτες)

nikosantoniad12451

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2023
Like
594
Πόντοι
81
Καλησπέρα γνωρίζουμε κανένα μαγαζί γεια Τέτοια ώρα να εχει πρόγραμμα με προπτικο

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.082
Πόντοι
32.478

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.713
Πόντοι
201
Καλησπέρα στην παρέα, γνωρίζουμε κάποια που με έξτρα χρήματα μέσα στο δωμάτιο κάνει πρωκτικο η χυσιμο πρόσωπο ;
Αν θέλετε και σε προσωπικό μήνυμα δεν υπάρχει θέμα από εμένα !

( όχι την Μαρια)
Προσωπικά δεν γνωρίζω κάποια για να σε βοηθήσω.

Σχετικά με την Μαρία που αναφέρεις. Για ποια Μαρία λες και τι έξτρα κάνει;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
το εκλεισε η αστυνομια εκανε επιλεκτικα σκουπα σε οσους δεεεν...........
Αγαπητέ φίλε, έκανες παράθεση σε ποστ του 2006. Διάβασα το ποστ και θυμήθηκα το Αχιλλέως 51 που έχει κλείσει εδώ και 15 χρόνια περίπου. Μπήκα στο προφίλ του μέλους και τελευταία φορά συνδέθηκε το 2008. Αν τυχόν σου απαντήσει, πήγαινε να παίξεις τζόκερ. Να σημειώσω μόνο ότι στο Αχιλλέως 51 εκτός ότι υπήρχαν μουναρες (τότε)
ε-γαμιόνταν πολύ καλά και σε φοβερά προγράμματα (σιγά μην έχανα την ευκαιρία να κάνω σύγκριση με σήμερα). Φιλικά πάντα.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα στην παρέα, γνωρίζουμε κάποια που με έξτρα χρήματα μέσα στο δωμάτιο κάνει πρωκτικο η χυσιμο πρόσωπο ;

( όχι την Μαρια)
Η αουρορα στο φ54 μου ειχε προτείνει να με χύσει στην μούρη οταν καναμε 69.
Αρνήθηκα γιατί δεν ειμαι τοσο σκληροπυρηνικος

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Γαμηθηκατε 3 σελιδες με τις ρουμανομολδαβες και τις αλβανορωσιδες
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
πηγαιντε στα νηματα που συζητανε τετοιες πιπες και μην σπαμαρετε την ενημερωση με τις αποψαρες σας, αιντε
Σιγα μην κλασεις μάστορα
Χαλάσαμε το επίπεδο τοθ θρεντ

Tzelas

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά το μετάξι μετά τον covid έχει πάρει την κάτω βόλτα.. μεγαλη έλλειψη και μετριότητα όσον αφορά τα κορίτσια

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.329
Πόντοι
446
Καλημέρα τύποι μου !! Οι τανες που έχω πέραση άψογα είχαν καταγωγή από :Ρουμανία , Βουλγαρία , Αλβανία και Ουκρανία !!! Αν βαθμολογούσα σε ποσότητα θα ψήφιζα Ρουμανία , μετά Αλβανία , Βουλγαρία και τέλος Ουκρανία !!! Το τρόπαιο το κερδίσουν λοιπόν οι τσιγγάνο Ρουμάνες διότι οι περισσότερες προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες στους πελάτες !!!

Αν είσαι όπως στη φωτογραφία που προβάλεις, οι Ρουμάνες και οι Αλβανές σίγουρα σε ερωτεύτηκαν!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

( όχι την Μαρια)
Κάπως ασύμφορο με λεφτά αυτό. Στις φορές που πας σε όσες πας, δοκίμασε να κάνεις αυτό που θες χωρίς φράγκο επιπλέον σαν να είναι δεδομένο. Δηλαδή κάνε τον μαλάκα κατά την ροή. Αν καταλάβουν ότι είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις επί τόπου, τον ήπιες. Αν σου πουν όχι (κατά πάσα πιθανότητα), πρότεινε στα λόγια 20-30 ευρώ παραπάνω με σοβαρό ύφος χωρίς γέλια και μαλακίες ώστε να το πας σε συναλλαγή. Αυτή είναι η γλώσσα που μιλούν. Λεφτά δεν δείχνεις εκτός αν σου πουν τελεσίδικο ναι. Παραπάνω δεν αξίζει να δώσεις. ΚΑΜΙΑ δεν κάνει αυστηρά το πρόγραμμα που λέει. Νόμος αρκεί να πείσεις ότι το κάνεις συχνά και ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΣΑΙ από αυτήν που το προτείνεις.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.827
Πόντοι
456
Δεν τον ξέρω καν καινούργιος είμαι στο άθλημα.. γίνεται να το κάνω ή όχι ?
Κάνε search το νικ ποδολάγνος τύπε εδώ στο σάιτ και θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ...
και χωρίς να σπαταλήσεις χρήμα ...

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
508
Πόντοι
21
Καλησπερα σε ολους τους καβλωμενους αναγνωστες ευχομαι να ειστε ολοι καλα χαρουμενοι και ορθιοι.
Θα βρισκομαι αθηνα το σκ και ως γνωστος φολο-λοβερ που ειμαι θα ηθελα να ρωτησω απο φυλης αμα δουλευει ακομα η μαρια αλβανιδα λεπτη με τις βυζαρες, η σιμονα ρουμανα με την κωλαρα και μια ξανθια μαλλον ουκρανορωσιδα 30-40αρα που δουλευε πρωινα και εκανε ακαποτο μπουκιτσι με τελειωτικο στο στομα.
Υγ ακομα ψαχνω την παμελα απο λατινοσπιτο, την προηγουμενη φορα μου ειπε ο τσατσος οτι δουλευει σε στουντιο με το ονομα αμπερ αλλα δεν την πετυχα καπου.

• Like
Αντιδράσεις: 968

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Μια καταδρομική στην Στέλλα στο Τροφωνίου (ισόγειο) που με 20 € είχα μια τίμια συνεύρεση με βαθύ κλαρίνο, καβαλημα από πάνω, ιεραποστολικο και το τέλος ήρθε με πρωκτικό. Πολλή καυλιαρικο και γουστάρει το πήδημα θα έλεγα

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Συνάδελφοι γίνεται να βάλω μια πόρνη στο μπουρδέλο να μου γλείψει τα πόδια ; Θέλω πιτσιρικα πετιτ και να της δώσω μέσα στο δωμάτιο έξτρα 10€ρικο ? Η χωρίς έξτρα απλά της λέω γλείψε! ?

Βολεύεσαι με τον ποδολάγνο τύπε;;;; :think:
:humpleg:

Συνημμένα

• piedi-sporchi-di-riposo-132220546.jpg
    piedi-sporchi-di-riposo-132220546.jpg
    60,1 KB · Εμφανίσεις: 31

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.799
Πόντοι
736
Τελικά εκτός από τον φίλο που έγραψε εδώ πήρε κανένας άλλος τη Μπιουτη μετά την επιστροφή της να μας πει την άποψη του?

• Like
Αντιδράσεις: Kaulis

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.566
Πόντοι
1.056
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom