Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 188 άτομα (22 μέλη και 166 επισκέπτες)

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Μάγκες η Βανέσα πετιτ από Κολωνου 23 που δουλεύει ξέρουμε ; Γιατί είναι κλειστός ο οίκος πέρασα από εκεί και τζιφος

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.096
Πόντοι
201
Η Βίκα (πρώην Βικτώρια από διδύμου) είναι στο Αγκύρας 9 ή έχει φύγει ξανά για Πάτρα;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.082
Πόντοι
32.478

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.519
Πόντοι
6.820
Θυμάμαι κάποτε με φίλους λέγαμε μια ατάκα ( και καλά ψωλαράδες) σε ερώτηση πόσο μεγάλη τον έχεις? Δεν θα στον βάλω πολύ βαθιά μέσα σου , ίσα που θα στον ακουμπήσω, μόνο το κεφαλάκι θα μπεί ''και δείχναμε στο χέρι λίγο κάτω απο τον καρπό''.
Έ λοιπόν μόλις το έζησα και αυτό με το Μαράκι απο Φ69, με έσπρωχνε με πόδια και χέρια για να μήν μπώ μέσα της χαχαχαχα. Δεν ξέρω άν πάω το πρωί μήπως καταφέρω να τον βάλω κανένα εκατοστό παραπάνω.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.827
Πόντοι
456
Τελικά εκτός από τον φίλο που έγραψε εδώ πήρε κανένας άλλος τη Μπιουτη μετά την επιστροφή της να μας πει την άποψη του?
Ένας ακόμα πέρασε τύπε αλλά δεν έχει βγει ακόμα από το ΚΑΤ για να μας γράψει ...

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.232
Πόντοι
3.246
Μάγκες η Βανέσα πετιτ από Κολωνου 23 που δουλεύει ξέρουμε ; Γιατί είναι κλειστός ο οίκος πέρασα από εκεί και τζιφος
έλα
πες την αλήθεια πόσο καιρό έχεις να κατέβεις μετάξι;;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Άστα να πάνε αχαχ τι έχει γίνει ;
Φίλε, έχει πάει στο Ιάσονος 20Β, και με 5€ μπορείς να την βάλεις να σου γλείψει τα πόδια που με τόση λαχτάρα έψαχνες τις προάλλες.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
Έχει να δουλέψει στα σοκάκια της ακολασίας κοντά ένα χρόνο, τώρα το πηρες χαμπαρι ρε συ;
Επίσης κάποια στιγμή σταμάτησε τα παντα όλα κι έκανε απλό.
Αλλά σε παλιους και τακτικους πελατες της έκανε το κάτι παραπανω.
Και οχι μονο !!!!!!!!!!!!!!!!!

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.597
Πόντοι
1.056
θέλω να μου γλείψουν όχι να γλείψω εγώ!

:humpleg::humpleg::humpleg:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Κι εγώ δεν θέλω να σε προσβάλλω αλλά εκτός από την φάτσα σου και τα Ελληνικά σου δεν είναι καλύτερα από ενός Αλβανού, όπως και το μυαλό σου!

Για το ότι οι πουτάνες πήραν καλά φράγκα από σένα δεν αμφιβάλλω καθόλου! Με την φάτσα που έχεις ποιά γυναίκα θα πήγαινε μαζί σου χωρίς να την πληρώσεις καλά;
Ότι και να πεις δεν με προσβάλεις μπρο γιατί ξέρω πολύ καλά τι λέω , τι έχω περάσει , τι χρήματα έχω δώσει, στο χαβαλέ και παρόλα αυτά έχω ευχαριστηθεί υπηρεσίες που ούτε στο 150-200 εσυ να σώσεις δεν θα περάσεις τόσο καλά όσο πέρναγα και περνάω εγώ ……Το 95% των γυναικών είτε σε ντελα είτε εκτός θέλουν τον άνδρα τον πρόστυχο , τον χύμα , τον γοητευτικό που βρομάει η ανάσα του τσιγαριλα και τα σώθηκα του θάνατο ….τώρα τα babyface τα γαλανά ματάκια τα ξανθά μαλλάκια και τέτοιου στυλ φλωρετες τις απεχθάνονται …. Θέλουν τον αδρά τον κόντρα ξουρα και όχι τον δήθεν μουσάτο που σαν Λούλης βάζει 1 κιλό λάδι και κρέμες στην γενειάδα για να μην κάνει κόμπους και να μην έχει κενά και άλλες τέτοιες παπαριες ..!!! Πραγματικα στο λέω επηδη κατάλαβα το θέμα σου , χαλάρωσε βγες παιρνα καλά γιατί βγάζεις πολύ πίκρα που ην καταλαβαίνω !!! Σε διαβεβαιώ πως εγώ είμαι οκ ότι και αν πεις ξανά οκ θα είμαι !!δεν θέλω να σε μειώσω και μην συνεχίσεις τον διάλογο με εμένα διότι δεν θα σε βγάλει πουθενά ..!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πέρασα πριν από το Αουοροράδικο 54β και ήταν πάλι η κοντοστούπα. Έχει παχύνει κι άλλο, κρέμασε ο κωλος της και φορούσε ένα ολόσωμο κρεμ με τρύπα στο κέντρο σαν φινιστρινι από καράβι. Μόνο τα καρφιά στο κεφάλι της έλειπαν να μοιάζει με τον κακό στην ταινία hellraiser. Έφυγα με απαξίωση και πήγα Λιοσίων. Όχι για να γαμήσω. Έχει ένα καταπληκτικό αλλοδαπό μαγαζί στο τελείωμα της προς κέντρο (αρχίζει από Ζ-μην κάνω διαφήμιση) με ζουμερό καλαμάκι κοτόπουλο, μαϊντανό, εξαιρετική σως, πατάτες και λάχανο λευκό και μπλε. Έχει διαφορά καλούδια. Πέρασαν και κάτι πρεζάκηδες που σφύραγαν στις πιατσιούδες. Είπα να πάω Μεταξουργείο αλλά θα "έβγαζα" τα τυλιχτά. Το πρωί θα χέσω ωραία πάντως.
Ο αγώνας να πετύχω ικανή μπουρδελιάρα συνεχίζεται. Καλό βράδυ σε όλους μας.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.827
Πόντοι
456
Μια καταδρομική στην Στέλλα στο Τροφωνίου (ισόγειο) που με 20 € είχα μια τίμια συνεύρεση με βαθύ κλαρίνο, καβαλημα από πάνω, ιεραποστολικο και το τέλος ήρθε με πρωκτικό. Πολλή καυλιαρικο και γουστάρει το πήδημα θα έλεγα
Όντως καταδρομική τύπε ...
Μια φορά μπήκα μεθυσμένος σ'αυτό το μπουρδελο και πήγε να μου δαγκώσει το παπάρι μια κατσαρίδα.
Βρωμερός οίκος,καυλιαρα η Στελλα, ας αλλαξει τσαρδί να δει προκοπή.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.329
Πόντοι
446
Ότι και να πεις δεν με προσβάλεις μπρο γιατί ξέρω πολύ καλά τι λέω , τι έχω περάσει , τι χρήματα έχω δώσει, στο χαβαλέ και παρόλα αυτά έχω ευχαριστηθεί υπηρεσίες που ούτε στο 150-200 εσυ να σώσεις δεν θα περάσεις τόσο καλά όσο πέρναγα και περνάω εγώ ……Το 95% των γυναικών είτε σε ντελα είτε εκτός θέλουν τον άνδρα τον πρόστυχο , τον χύμα , τον γοητευτικό που βρομάει η ανάσα του τσιγαριλα και τα σώθηκα του θάνατο ….τώρα τα babyface τα γαλανά ματάκια τα ξανθά μαλλάκια και τέτοιου στυλ φλωρετες τις απεχθάνονται …. Θέλουν τον αδρά τον κόντρα ξουρα και όχι τον δήθεν μουσάτο που σαν Λούλης βάζει 1 κιλό λάδι και κρέμες στην γενειάδα για να μην κάνει κόμπους και να μην έχει κενά και άλλες τέτοιες παπαριες ..!!! Πραγματικα στο λέω επηδη κατάλαβα το θέμα σου , χαλάρωσε βγες παιρνα καλά γιατί βγάζεις πολύ πίκρα που ην καταλαβαίνω !!! Σε διαβεβαιώ πως εγώ είμαι οκ ότι και αν πεις ξανά οκ θα είμαι !!δεν θέλω να σε μειώσω και μην συνεχίσεις τον διάλογο με εμένα διότι δεν θα σε βγάλει πουθενά ..!!

Τα σχόλιά μου αφορούσαν την φωτογραφία σου και τα γραπτά σου, κάτι ορατό, ενώ εσύ μιλάς σαν να με γνωρίζεις καλά ενώ δεν με έχεις συναντήσει ποτέ στη ζωή σου, ούτε με έχεις δει καν σε φωτογραφία!

Μην μπερδεύεις την φαντασία σου με την πραγματικότητα!

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Πέρασα πριν από το Αουοροράδικο 54β και ήταν πάλι η κοντοστούπα. Έχει παχύνει κι άλλο, κρέμασε ο κωλος της και φορούσε ένα ολόσωμο κρεμ με τρύπα στο κέντρο σαν φινιστρινι από καράβι. Μόνο τα καρφιά στο κεφάλι της έλειπαν να μοιάζει με τον κακό στην ταινία hellraiser. Έφυγα με απαξίωση και πήγα Λιοσίων. Όχι για να γαμήσω. Έχει ένα καταπληκτικό αλλοδαπό μαγαζί στο τελείωμα της προς κέντρο (αρχίζει από Ζ-μην κάνω διαφήμιση) με ζουμερό καλαμάκι κοτόπουλο, μαϊντανό, εξαιρετική σως, πατάτες και λάχανο λευκό και μπλε. Έχει διαφορά καλούδια. Πέρασαν και κάτι πρεζάκηδες που σφύραγαν στις πιατσιούδες. Είπα να πάω Μεταξουργείο αλλά θα "έβγαζα" τα τυλιχτά. Το πρωί θα χέσω ωραία πάντως.
Ο αγώνας να πετύχω ικανή μπουρδελιάρα συνεχίζεται. Καλό βράδυ σε όλους μας.
Μόνο τα καρφιά στο κεφάλι της έλειπαν να μοιάζει με τον κακό στην ταινία hellraiser..,.,,

Συγνώμη …. Έχεις κάποιο πρόβλημα με μένα;;;;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
38
Like
10.786
Πόντοι
3.436
Δοκιμασε να πας Ιασωνος 20 οροφος απογευματινη βαρδια το αργοτερο μεχρι 23:30 μετα σχολαει

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
38
Like
10.786
Πόντοι
3.436
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom