You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
VasilhsEb13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
είδε κανείς καμία Αφρικανή μετάξι ή φυλής
Agisilaos Mac Duck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2021
- Like
- 1.096
- Πόντοι
- 201
Η Βίκα (πρώην Βικτώρια από διδύμου) είναι στο Αγκύρας 9 ή έχει φύγει ξανά για Πάτρα;
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 156
- Like
- 20.082
- Πόντοι
- 32.478
Λείπει από το Πάσχα περίπου.Θα γυρίσει που θα παειΗ Βίκα (πρώην Βικτώρια από διδύμου) είναι στο Αγκύρας 9 ή έχει φύγει ξανά για Πάτρα;
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.519
- Πόντοι
- 6.820
Θυμάμαι κάποτε με φίλους λέγαμε μια ατάκα ( και καλά ψωλαράδες) σε ερώτηση πόσο μεγάλη τον έχεις? Δεν θα στον βάλω πολύ βαθιά μέσα σου , ίσα που θα στον ακουμπήσω, μόνο το κεφαλάκι θα μπεί ''και δείχναμε στο χέρι λίγο κάτω απο τον καρπό''.
Έ λοιπόν μόλις το έζησα και αυτό με το Μαράκι απο Φ69, με έσπρωχνε με πόδια και χέρια για να μήν μπώ μέσα της χαχαχαχα. Δεν ξέρω άν πάω το πρωί μήπως καταφέρω να τον βάλω κανένα εκατοστό παραπάνω.
Έ λοιπόν μόλις το έζησα και αυτό με το Μαράκι απο Φ69, με έσπρωχνε με πόδια και χέρια για να μήν μπώ μέσα της χαχαχαχα. Δεν ξέρω άν πάω το πρωί μήπως καταφέρω να τον βάλω κανένα εκατοστό παραπάνω.
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.827
- Πόντοι
- 456
Ένας ακόμα πέρασε τύπε αλλά δεν έχει βγει ακόμα από το ΚΑΤ για να μας γράψει ...Τελικά εκτός από τον φίλο που έγραψε εδώ πήρε κανένας άλλος τη Μπιουτη μετά την επιστροφή της να μας πει την άποψη του?
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.232
- Πόντοι
- 3.246
έλαΜάγκες η Βανέσα πετιτ από Κολωνου 23 που δουλεύει ξέρουμε ; Γιατί είναι κλειστός ο οίκος πέρασα από εκεί και τζιφος
πες την αλήθεια πόσο καιρό έχεις να κατέβεις μετάξι;;
Άστα να πάνε αχαχ τι έχει γίνει ;έλα
πες την αλήθεια πόσο καιρό έχεις να κατέβεις μετάξι;;
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Φίλε, έχει πάει στο Ιάσονος 20Β, και με 5€ μπορείς να την βάλεις να σου γλείψει τα πόδια που με τόση λαχτάρα έψαχνες τις προάλλες.Άστα να πάνε αχαχ τι έχει γίνει ;
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.474
- Πόντοι
- 456
Και οχι μονο !!!!!!!!!!!!!!!!!Έχει να δουλέψει στα σοκάκια της ακολασίας κοντά ένα χρόνο, τώρα το πηρες χαμπαρι ρε συ;
Επίσης κάποια στιγμή σταμάτησε τα παντα όλα κι έκανε απλό.
Αλλά σε παλιους και τακτικους πελατες της έκανε το κάτι παραπανω.
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.597
- Πόντοι
- 1.056
θέλω να μου γλείψουν όχι να γλείψω εγώ!
Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985 - bourdela.com forum
Ενδιαφέρομαι για γνωριμία με αστυνομικούς. Κατά προτίμηση από ομάδα ΔΙΑΣ και ΜΑΤ. Είμαι υποτακτικός 31χρ παθητικός και μου αρέσει από το να πάρω απλά πίπα σε κάποιον αστυνομικό που θέλει να χύσει για πρώτη φορά πουστράκι, μέχρι άγριο ξεφτίλισμα από παρέα αστυνομικών γι' αυτούς που ενδιαφέρονται...
www.bourdela.com
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ότι και να πεις δεν με προσβάλεις μπρο γιατί ξέρω πολύ καλά τι λέω , τι έχω περάσει , τι χρήματα έχω δώσει, στο χαβαλέ και παρόλα αυτά έχω ευχαριστηθεί υπηρεσίες που ούτε στο 150-200 εσυ να σώσεις δεν θα περάσεις τόσο καλά όσο πέρναγα και περνάω εγώ ……Το 95% των γυναικών είτε σε ντελα είτε εκτός θέλουν τον άνδρα τον πρόστυχο , τον χύμα , τον γοητευτικό που βρομάει η ανάσα του τσιγαριλα και τα σώθηκα του θάνατο ….τώρα τα babyface τα γαλανά ματάκια τα ξανθά μαλλάκια και τέτοιου στυλ φλωρετες τις απεχθάνονται …. Θέλουν τον αδρά τον κόντρα ξουρα και όχι τον δήθεν μουσάτο που σαν Λούλης βάζει 1 κιλό λάδι και κρέμες στην γενειάδα για να μην κάνει κόμπους και να μην έχει κενά και άλλες τέτοιες παπαριες ..!!! Πραγματικα στο λέω επηδη κατάλαβα το θέμα σου , χαλάρωσε βγες παιρνα καλά γιατί βγάζεις πολύ πίκρα που ην καταλαβαίνω !!! Σε διαβεβαιώ πως εγώ είμαι οκ ότι και αν πεις ξανά οκ θα είμαι !!δεν θέλω να σε μειώσω και μην συνεχίσεις τον διάλογο με εμένα διότι δεν θα σε βγάλει πουθενά ..!!Κι εγώ δεν θέλω να σε προσβάλλω αλλά εκτός από την φάτσα σου και τα Ελληνικά σου δεν είναι καλύτερα από ενός Αλβανού, όπως και το μυαλό σου!
Για το ότι οι πουτάνες πήραν καλά φράγκα από σένα δεν αμφιβάλλω καθόλου! Με την φάτσα που έχεις ποιά γυναίκα θα πήγαινε μαζί σου χωρίς να την πληρώσεις καλά;
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.474
- Πόντοι
- 456
Καλη φολα !!!! ουτε απο εξω .Προχτές ανακοίνωσε πρωκτικό για αυτή η 2τσα.....
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.474
- Πόντοι
- 456
Οχι δεν ειναι η Σαντορινια , ειναι μια μαυρουλα και λεει οτι ειναι απο Βrazil .Η σαντορινια είναι ; Η μπερδεύτηκα
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Πέρασα πριν από το Αουοροράδικο 54β και ήταν πάλι η κοντοστούπα. Έχει παχύνει κι άλλο, κρέμασε ο κωλος της και φορούσε ένα ολόσωμο κρεμ με τρύπα στο κέντρο σαν φινιστρινι από καράβι. Μόνο τα καρφιά στο κεφάλι της έλειπαν να μοιάζει με τον κακό στην ταινία hellraiser. Έφυγα με απαξίωση και πήγα Λιοσίων. Όχι για να γαμήσω. Έχει ένα καταπληκτικό αλλοδαπό μαγαζί στο τελείωμα της προς κέντρο (αρχίζει από Ζ-μην κάνω διαφήμιση) με ζουμερό καλαμάκι κοτόπουλο, μαϊντανό, εξαιρετική σως, πατάτες και λάχανο λευκό και μπλε. Έχει διαφορά καλούδια. Πέρασαν και κάτι πρεζάκηδες που σφύραγαν στις πιατσιούδες. Είπα να πάω Μεταξουργείο αλλά θα "έβγαζα" τα τυλιχτά. Το πρωί θα χέσω ωραία πάντως.
Ο αγώνας να πετύχω ικανή μπουρδελιάρα συνεχίζεται. Καλό βράδυ σε όλους μας.
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.827
- Πόντοι
- 456
Όντως καταδρομική τύπε ...Μια καταδρομική στην Στέλλα στο Τροφωνίου (ισόγειο) που με 20 € είχα μια τίμια συνεύρεση με βαθύ κλαρίνο, καβαλημα από πάνω, ιεραποστολικο και το τέλος ήρθε με πρωκτικό. Πολλή καυλιαρικο και γουστάρει το πήδημα θα έλεγα
Μια φορά μπήκα μεθυσμένος σ'αυτό το μπουρδελο και πήγε να μου δαγκώσει το παπάρι μια κατσαρίδα.
Βρωμερός οίκος,καυλιαρα η Στελλα, ας αλλαξει τσαρδί να δει προκοπή.
Ότι και να πεις δεν με προσβάλεις μπρο γιατί ξέρω πολύ καλά τι λέω , τι έχω περάσει , τι χρήματα έχω δώσει, στο χαβαλέ και παρόλα αυτά έχω ευχαριστηθεί υπηρεσίες που ούτε στο 150-200 εσυ να σώσεις δεν θα περάσεις τόσο καλά όσο πέρναγα και περνάω εγώ ……Το 95% των γυναικών είτε σε ντελα είτε εκτός θέλουν τον άνδρα τον πρόστυχο , τον χύμα , τον γοητευτικό που βρομάει η ανάσα του τσιγαριλα και τα σώθηκα του θάνατο ….τώρα τα babyface τα γαλανά ματάκια τα ξανθά μαλλάκια και τέτοιου στυλ φλωρετες τις απεχθάνονται …. Θέλουν τον αδρά τον κόντρα ξουρα και όχι τον δήθεν μουσάτο που σαν Λούλης βάζει 1 κιλό λάδι και κρέμες στην γενειάδα για να μην κάνει κόμπους και να μην έχει κενά και άλλες τέτοιες παπαριες ..!!! Πραγματικα στο λέω επηδη κατάλαβα το θέμα σου , χαλάρωσε βγες παιρνα καλά γιατί βγάζεις πολύ πίκρα που ην καταλαβαίνω !!! Σε διαβεβαιώ πως εγώ είμαι οκ ότι και αν πεις ξανά οκ θα είμαι !!δεν θέλω να σε μειώσω και μην συνεχίσεις τον διάλογο με εμένα διότι δεν θα σε βγάλει πουθενά ..!!
Τα σχόλιά μου αφορούσαν την φωτογραφία σου και τα γραπτά σου, κάτι ορατό, ενώ εσύ μιλάς σαν να με γνωρίζεις καλά ενώ δεν με έχεις συναντήσει ποτέ στη ζωή σου, ούτε με έχεις δει καν σε φωτογραφία!
Μην μπερδεύεις την φαντασία σου με την πραγματικότητα!
oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
Μόνο τα καρφιά στο κεφάλι της έλειπαν να μοιάζει με τον κακό στην ταινία hellraiser..,.,,Πέρασα πριν από το Αουοροράδικο 54β και ήταν πάλι η κοντοστούπα. Έχει παχύνει κι άλλο, κρέμασε ο κωλος της και φορούσε ένα ολόσωμο κρεμ με τρύπα στο κέντρο σαν φινιστρινι από καράβι. Μόνο τα καρφιά στο κεφάλι της έλειπαν να μοιάζει με τον κακό στην ταινία hellraiser. Έφυγα με απαξίωση και πήγα Λιοσίων. Όχι για να γαμήσω. Έχει ένα καταπληκτικό αλλοδαπό μαγαζί στο τελείωμα της προς κέντρο (αρχίζει από Ζ-μην κάνω διαφήμιση) με ζουμερό καλαμάκι κοτόπουλο, μαϊντανό, εξαιρετική σως, πατάτες και λάχανο λευκό και μπλε. Έχει διαφορά καλούδια. Πέρασαν και κάτι πρεζάκηδες που σφύραγαν στις πιατσιούδες. Είπα να πάω Μεταξουργείο αλλά θα "έβγαζα" τα τυλιχτά. Το πρωί θα χέσω ωραία πάντως.
Συγνώμη …. Έχεις κάποιο πρόβλημα με μένα;;;;
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 10.786
- Πόντοι
- 3.436
Δοκιμασε να πας Ιασωνος 20 οροφος απογευματινη βαρδια το αργοτερο μεχρι 23:30 μετα σχολαειΜάγκες η Βανέσα πετιτ από Κολωνου 23 που δουλεύει ξέρουμε ; Γιατί είναι κλειστός ο οίκος πέρασα από εκεί και τζιφος
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 10.786
- Πόντοι
- 3.436
Ιασωνος 36 απογευμα η βραδυ...είδε κανείς καμία Αφρικανή μετάξι ή φυλής
Περδικας 3 απογευμα ή πρωι