You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Τσιτάτο. Ας φέρουν πρώτα τίποτα καλές (το 70% όσων γράφουν γκρινιάζουν) και το μπάνιο θα το βρουν μόνες τους. Επίσης τσιτάτο.Το μπουρδέλο είναι σαν τις καντίνες,αν δεν είναι βρομικο δεν είναι νόστιμο
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.820
- Πόντοι
- 3.886
Έχει πέσει πολύ η ποιότητα..Κατέβηκα μεταξύ της προάλλες και αναρωτιέσαι μήπως πρέπει αυτές να μας πληρώνουν
christos(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 6
- Like
- 185
- Πόντοι
- 0
τουλάχιστον το 40/100 των μπουρδελων έχουν χοντρές , ηλικιωμένες με κυτταρίτιδα και παρόλα αυτά δουλεύουν. γιατί να φέρουν καλές?Τσιτάτο. Ας φέρουν πρώτα τίποτα καλές (το 70% όσων γράφουν γκρινιάζουν) και το μπάνιο θα το βρουν μόνες τους. Επίσης τσιτάτο.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Για να μην σπαμάρουμε άλλο, έχω να σου δώσω μια συμβουλή. Όταν θα πέφτεις σε άχρηστη, θα κάθεσαι μέσα στο δωμάτιο μέχρι να τους σπας τ αρχίδια. Εγώ κάνω και τσιγάρο αφού φύγει η άλλη 5 με 10 λεπτά αφού φύγει και όταν βγαίνεις να περιγράφεις την εμπειρια σου στο σαλόνι. Όταν θα χάνεις τα φράγκα, θα τους το βγάζεις ξινό. Την πάρτη σου θα κοιτας. Αυτά. Επιστρέφουμε στην ενημέρωση.Έχει πέσει πολύ η ποιότητα..Κατέβηκα μεταξύ της προάλλες και αναρωτιέσαι μήπως πρέπει αυτές να μας πληρώνουν
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.367
- Πόντοι
- 4.746
Δηλαδή θες να πεις ότι είναι υποδεέστερες απο τα αγορίτσια που συναναστρέφεσαιΈχει πέσει πολύ η ποιότητα..Κατέβηκα μεταξύ της προάλλες και αναρωτιέσαι μήπως πρέπει αυτές να μας πληρώνουν
εγώ το έχω κάνει Φυλής 67 πριν κανα 2 μηνο για την χοντρούλη κομοδίνο που έχουν ονόματι Ελλη …. αφού τους τάχωσα κανονικά …. στην τσατσα γιατί η Ελένη ήταν στο άλλο δωμάτιο …. έφυγα ….. μετα παιρνόντας με το αυτοκίνητο απ´εξω καθως έφευγα τις έβλεπα και τις 3 να έχουν βγει στον δρόμο και να με ψάχνουν …. και να μιλάνε σε ένα τύπο με ένα σαξο καγκουρικο που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς έξω από την πορτα ….Για να μην σπαμάρουμε άλλο, έχω να σου δώσω μια συμβουλή. Όταν θα πέφτεις σε άχρηστη, θα κάθεσαι μέσα στο δωμάτιο μέχρι να τους σπας τ αρχίδια. Εγώ κάνω και τσιγάρο αφού φύγει η άλλη 5 με 10 λεπτά αφού φύγει και όταν βγαίνεις να περιγράφεις την εμπειρια σου στο σαλόνι. Όταν θα χάνεις τα φράγκα, θα τους το βγάζεις ξινό. Την πάρτη σου θα κοιτας. Αυτά. Επιστρέφουμε στην ενημέρωση.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Έχει πέσει πολύ η ποιότητα..Κατέβηκα μεταξύ της προάλλες και αναρωτιέσαι μήπως πρέπει αυτές να μας πληρώνουν
10€ κανει ρε φιλος.
Τι απαιτήσεις εχεις;
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Το εκανε η βασίλισσα Τζωρτζια..,Δεν το κάνει καμία πιστεύω.
Αλλες εποχες..
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Ισχύει φίλε. Και η Ευα στο Φυλής 66Α. Αλλά η Ευα έκατσε κανα 6μηνο στον οίκο κι εξαφανίστηκε. Η Τζώρτζια έγραψε ιστορία!Το εκανε η βασίλισσα Τζωρτζια..,
Αλλες εποχες..
Αυτή που εξαφανίστηκε; Κωλαρα και κούκλα ! Καλή κοπέλα ! Αλλά αποστειρωμένοΤο εκανε η βασίλισσα Τζωρτζια..,
Αλλες εποχες..
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Εχει σταματησει..Αυτή που εξαφανίστηκε; Κωλαρα και κούκλα ! Καλή κοπέλα ! Αλλά αποστειρωμένο
Εγω μονο αποστειρωμενα κανω! (Εκτος callgirls)
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Πρωινή εξόρμηση στην Φυλής.
Αγκυρας 9: Βικτόρια & Μαρίνα
Αγκυρας 12α: Μαρία και μια άλλη ξανθιά με περιφέρεια
Φ. 65β : Κάτια
Φ. 84β : Λούνα, ένα Κοντοπούτανο λατινακι
Φ. 86α: Σορενα (νομίζω), ένα Κοντοπούτανο γιουβαρλακι
Φ. 86β: Δεν θυμάμαι όνομα, αλλά ήταν ένα ανθυπομετριο ανοιχτόχρομο λατινομίλφ
Φωκ. 25αβ, 13αβ, 19 = κλειστά
Αγκυρας 9: Βικτόρια & Μαρίνα
Αγκυρας 12α: Μαρία και μια άλλη ξανθιά με περιφέρεια
Φ. 65β : Κάτια
Φ. 84β : Λούνα, ένα Κοντοπούτανο λατινακι
Φ. 86α: Σορενα (νομίζω), ένα Κοντοπούτανο γιουβαρλακι
Φ. 86β: Δεν θυμάμαι όνομα, αλλά ήταν ένα ανθυπομετριο ανοιχτόχρομο λατινομίλφ
Φωκ. 25αβ, 13αβ, 19 = κλειστά
scorpioRetired
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2022
- Like
- 864
- Πόντοι
- 80
Μόνο κάτι λίγα στοχευμένα που είδα το πρωί κατά τις 11:30 από Φυλής:
-Φυλής 109β μόνο η Όλγα (θα έλεγα οτι μοιάζει λίγο με την ξανθούλα χήρα
του Τράγκα για όποιον έχει σχετικές φαντασιώσεις)
-Φυλής 67 η καινούργια Άννα "από Ιταλία" πολύ καλό κορμί λευκό δέρμα όμορφο βυζάκι
(μοιάζει το κορμί της με της πιπίνας Μαρίας στο Φ69α) μελαχρινή με μετριο-συμπαθητικό πρόσωπο.
-Φυλής 69β ήταν κλειστό την ώρα που πέρασα.
-Φυλής 67 η καινούργια Άννα "από Ιταλία" πολύ καλό κορμί λευκό δέρμα όμορφο βυζάκι
(μοιάζει το κορμί της με της πιπίνας Μαρίας στο Φ69α) μελαχρινή με μετριο-συμπαθητικό πρόσωπο.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.820
- Πόντοι
- 3.886
Δεν είπα ότι έχω απαιτήσεις,αλλά αδερφέ πριν 5-6 χρόνια παλευοταν η κατάσταση10€ κανει ρε φιλος.
Τι απαιτήσεις εχεις;
Ελπίζω να βρήκε κάποιον να έφτιαξε την ζωή της και να είναι καλάΕχει σταματησει..
Εγω μονο αποστειρωμενα κανω! (Εκτος callgirls)
Απειροελαχιστες ,δυστυχώςΚαι πόσες από τις πουτανες πού κάνουν τελειωτικό στο σώμα κάνουν ντουζ μετά από πελάτη?
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα αννα απο ιταλια μηπως ειναι καστανόξανθοι γυρω στα σαράντα; Με πολυ μεγαλο βυζι και τατουάζ στη μεση;Μόνο κάτι λίγα στοχευμένα που είδα το πρωί κατά τις 11:30 από Φυλής:
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Εννοείς αυτή στην Διδύμου που νόμιζε ότι πηδιέται στο Μπάκιγχαμ και μας κάνει χάρη;Το εκανε η βασίλισσα Τζωρτζια..,
Αλλες εποχες..
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Είσαι ωραίος και μετράς!!!εγώ το έχω κάνει Φυλής 67 πριν κανα 2 μηνο για την χοντρούλη κομοδίνο που έχουν ονόματι Ελλη …. αφού τους τάχωσα κανονικά …. στην τσατσα γιατί η Ελένη ήταν στο άλλο δωμάτιο …. έφυγα ….. μετα παιρνόντας με το αυτοκίνητο απ´εξω καθως έφευγα τις έβλεπα και τις 3 να έχουν βγει στον δρόμο και να με ψάχνουν …. και να μιλάνε σε ένα τύπο με ένα σαξο καγκουρικο που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς έξω από την πορτα ….
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις