Επιστροφη πριν λιγο απο την 10η σερι τσαρκα στο
Μεταξουργειο...Φιλοι μου μπουρδελιαριδες για μαντεψτε πια πετυχα παλι αποψε...θυμαστε την καστανοξανθη Μπελλα απο Φυλης 109β ισογειο την ΟυκρανοΦΟΛΑ...?? Οκ για να μην γινομαι υπερβολικος μιας και θα υπαρχουν καποιοι που θα εχουν περασει καλα μαζι της (και γω 1-2 φορες ειχα περασει σχετικα καλα - τις αλλες αστα να πανε) ας τους ενημερωσω λοιπον οτι εκει που της εδιναν 20 ευρω στη Φυλης, πλεον μπορουν να την χυσουν με 10 ευρω στα αζητητα στο Ακουμινατου 2 (Α ή Β...μαλλον Β) βραδυ περιπου 23:45 την πετυχα ....οσο για μενα...δεν χρειαστηκε καν να βγει σαλονι με το που με ειδε απο το κουζινακι καταλαβε αμεσως (με εχει μαθει..τοσες φορες την εχω αγνοησει στα σαλονια μετα την σουπερ φολα που μου εριξε).....συνεχεια της τσαρκας:
---Κολωνου 48Β Ρουμανα μελαχρινη Σοφια ψηλη 1,70 με πιασιματα...
---Ιασωνος 20 οροφος ειδα που κατεβαινε τα σκαλια ενα πολυ καλο μελαχρινο πετιτ καυλακι η οποια μου ειπε οτι μολις εκλεισαν ...μαλλον πρεπει να ηταν η περιβοητη πετιτ Βανεσσα...θα δοκιμαστει καποια στιγμη...
--Ιασωνος 44 (αριστερα, οχι το δεξι με τα σκαλακια) τελικα δοκιμαστηκε η Κολομβιανη Ελενη, η οποια οπως μου ειπε καταγεται απο την πολη Μεντεγιν της Κολομβιας....υψος 1,65 περιπου τουμπανο λατινικος κωλος, ωραια βυζια 2-3 νουμερο, προσωπο λιγακι αγριο, μαλλι μακρυ ισιο μελαχρινο..., πολυ ασπρη επιδερμιδα για λατινα (παντως Ισπανικα καταλαβε μερικα που της μιλησα)....πολυ καλη με πολυ ορεξη...το κρεβατι σαπιο ετριζε...Ωραιο gilfaki και η τσατσα..της εριχνα ευχαριστως.....Καληνυχτα κ' καλα γαμησια...