Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 356 άτομα (47 μέλη και 309 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.842
Πόντοι
3.246
H Σαμπινα θα εργαζεται στο βεργας 7 την Πεμπτη το βραδυ απο της 23.00 εως της 5.00 και απο της Παρασκευει και το Σαβατο απο της 07.00 εως της 5.00 το ξεμερωματα.Η Σαμπινα συντομα θα λαβει μερος σε πανεληνιο Διαγωνισμο ομορφιας στην Ελλαδα μεινεται συντονισμενη...

Για ερωτικα Ραντεβου για την Σαμπινα και πληροφοριες στειλεται μηνυμα στο Αποψε και αυριο η Σαμπινα θα δουλευει απο της 23.00 εως της 5.00 τα ξημερωματα στο Βεργας 7 το πανο.Στειλτε μηνυμα στο what up +30 697 072 0894 για ραντεβου και πληροφοριες γραψε να στειλουνε μηνυμα στο what up +30 697 072 0894
πάει για playmate 2023??? τρέξτε να την προλάβετε στο 20άρι μετά θα την πηδάνε ο Κωστόπουλος και ο Πανταζόπουλος :cheesy:π

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.880
Πόντοι
3.886
Αρκετός κόσμος φυλής για Δευτέρα βράδυ

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.104
Πόντοι
201

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.104
Πόντοι
201
Η Άννα φίλε μου έχει τσαμπουκά!
Καλώς ή κακώς.
Αν της σπάσεις τον τσαμπουκά πίστεψε με Γίνεται Γατούλα!
Δεν είναι τυχαίο ότι Πάντα έχει δωμάτια και τα περισσότερα μισάωρο και ώρα!

Την επόμενη θα τις πάρω Πακέτο!!!
φυλης 69 πανω στο τεταρτο φωναζει ο τσατσος το ονομα της κοπελας να βγει απο το δωματιο,αν θες να κατσει και αλλο η κοπελα ,δινεις κι αλλο εικοσαρικο,καθε εικοσαρικο ισοδυναμει 10 με 15 λεπτα λοιπον

Τελευταία τροποποίηση:

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.104
Πόντοι
201
Απογευματινή βόλτα , πριν από λίγο.

Άγκυρας 12α : Εύα

Φυλής 66δ : Μια μαυρομάλα γλυκιά μεν - θωρηκτό δε.
Φυλής 86α: Δύο Λατίνες. Μιά ανθυπομέτρια και ένα τρελό μωρό η Λάουρα. Αλλα με αποστειρωμένο πρόγραμμα , πως να το χαρείς?
Φυλής 86β: Η λατίνα Βαλεντίνα. Όμορφο μινιόν κοντοπούτανο, αλλά κι αυτό σε απλό.
Φυλής 69β: Χριστίνα ελαφρώς γεματούλα & Αλεξάνδρα μοντελοειδές με γυαλάκια
Φυλής 69α: Η σκίνυ Μαρία

Φωκ. 13 υπ.: Η Έμμυ

Αυτά τα ολίγα.
Καλή Μήνα σε όλους
φ69 πανω καλη η Μαρια ,αλλα δεν μπορεις να συννενοηθεις,δεν ξερει αγγλικα,ελληνικα..

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Καλημέρα,ξέρει κανείς συναγωνιστής αν έχουν επιστρέψει οι μιλφ Καρινα και Τατιάνα από Μεταξουργείο?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
  • Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Την είχα πετύχει με καυλόσπυρα στην μούρη. Εδώ πολύ καλύτερη (λέτε λόγω μέικ απ; ) και βέβαια πολύ ωραίο σώμα. Το τραγούδι φυσικά άχρηστο.
Ευτυχώς που ακουω μια ζωή Metal και δεν ανεχθηκα ποτε αυτά τα σαπιοτράγουδα!
Μαζευτηκαν κάποιοι πιτσιρικάδες, γραψαν κάτι κομμάτια ότι να ναι, πηγαν να γαμησουν σε ένα μπουρδελο (μετά απο ξυδια και ότι άλλο κυκλοφορει στην αγορά), βρήκαν δυο ιερόδουλες, τις τάξαν χρήμα και δόξα και τα υπόλοιπα έγιναν ιστορία.....
Άραγε οι κάμερες του βιντεο κλιπ είναι από κινητό;;
Τόσο ερασιτεχνικο είναι!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ευτυχώς που ακουω μια ζωή Metal και δεν ανεχθηκα ποτε αυτά τα σαπιοτράγουδα!
Μαζευτηκαν κάποιοι πιτσιρικάδες, γραψαν κάτι κομμάτια ότι να ναι, πηγαν να γαμησουν σε ένα μπουρδελο (μετά απο ξυδια και ότι άλλο κυκλοφορει στην αγορά), βρήκαν δυο ιερόδουλες, τις τάξαν χρήμα και δόξα και τα υπόλοιπα έγιναν ιστορία.....
Άραγε οι κάμερες του βιντεο κλιπ είναι από κινητό;;
Τόσο ερασιτεχνικο είναι!!
Δεν έταξαν χρήμα και δοξα … κανόνισαν με την τσατσα ποσά λεφτά θέλουν για το βιντεοκλίπ κτλ !! Μια 500αρα σίγουρα πήρε η καθεμία !! Δεν παίζει μέσα στο ντελο με κάμερες + βίντεο κλιπ + ότι θα ανάρτηση στο Ίντερνετ να μην τους τα έφαγαν χοντρά !!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πέρασα πριν από Φώκαιας κι ήταν όλα κλειστά εκτός του 19 που ήταν η γνωστή ξανθιά κάργα μακιγιαρισμένη θείτσα Ρίτα (πεσμένο βυζί) με ελ. στοματικό και του ισογείου 17 με την μελαχρινή ζουμπουρλή Κλεοπάτρα και την κυτταρίτιδα στον επίπεδο κώλο. Κι αυτή με ελ. στοματικό. Στα 7 της οδού χασμουριόνταν παίζοντας με φαράσια και σκαμπώ στις πόρτες για να αεριστούν οι γαμιστρώνες.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πέρασα πριν από Φώκαιας κι ήταν όλα κλειστά εκτός του 19 που ήταν η γνωστή ξανθιά κάργα μακιγιαρισμένη θείτσα Ρίτα (πεσμένο βυζί) με ελ. στοματικό και του ισογείου 17 με την μελαχρινή ζουμπουρλή Κλεοπάτρα και την κυτταρίτιδα στον επίπεδο κώλο. Κι αυτή με ελ. στοματικό. Στα 7 της οδού χασμουριόνταν παίζοντας με φαράσια και σκαμπώ στις πόρτες για να αεριστούν οι γαμιστρώνες.
Ε όχι και θείτσα το ριτακι μας !! Είναι γυναικάρα φωτιά είχα μαζί της για πολύ καιρό συναναστροφές και έχω να πω τα καλύτερα για αυτή την γυναικάρα !!

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
πληρης απογοητευση τα σπιτακια μετα τον κορονωιο,αν πετυχεις μουναρο(σπανιο πια)θα σου ζαλισει τα αρχιδια,και επειδη οι περισσοτερες δυστυχως πια ειναι τελειωμενες μπαζολες δεν μπαινεις καν στον κοπο να κανεις εστω μια βολτα(αυτα για την φυλης κυριως),οποτε καθεσε σπιτι γλυτωνεις το 20αρικο τραβας μια μαλακια και ηρεμεις,μακαρι να ισορροπησει η κατασταση αν και δεν το βλεπω...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
ΤαιλανδοφολΑννα (φόρτωσε κιλά) και Μαρία από Τσεχία νέα παρουσια (skinny and not bad) σε ελευθερο στοματικό και οι δυο.
Στον οικο Φυλής 69Α που είχα καιρό να δω ανοιχτό!

Φυλής 67 Άννα από Ιταλία, έτσι είπε η τσατσά. Επίσης νέα παρουσια. Skinny μελαχρινή λίγο πριν τα 40. Θετικη παρουσια, κατασπρο δέρμα. Λογικά θα έχει όνειρο κωλοτρυπίδα ροζουλί!

Διδυμου 8 Ελένη, θετική ξανθιά παρουσια, ομορφη 40αρα. Οπως έφευγε από το σαλοναρισμα και είδα τον κωλο της σίγουρα έχει πολυ μικρότερο από τον δικό μου. Πλακουτσωτο και χάλια. Ξενερουα!

Διδυμου 27 Ειρήνη και Τζουλια. Θα τις γαμουσα άνετα αν μου διναν κανα 300αρι...!

Φωκαιας 17 κάτω Κλεοπάτρα, είδα τα μπουτια της και μου θυμησε τις πανσετες που εψησα χθες!

Τελευταία τροποποίηση:

Nikos_A

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα μύστες!!
Πρώτη ανάρτηση και από εμένα σαν καινούργιο μέλος.
Γενικά επισκέπτομαι πολλά χρόνια τους οίκους αλλά τώρα πείρα χαμπάρι ότι υπάρχει φόρουμ καλή φάση! Για να μην πολυλογώ, προχθεσινή επίσκεψη Μ. Αλεξάνδρου 17 και για μένα νέα φόλα δε γαμιεται... Μπαίνω μέσα ήταν μια Χριστίνα-όλα εκτός από κωλο. Μιλφακι με τατου ένα τριαντάφυλλο πάνω από το αριστερό στήθος έτσι όπως την κοιτάω. Έδωσα το κόκκινο παράβολο και πέρασα. Δεν έκανε τίποτα από ότι ανέφερε. Πιπα με προφυλακτικό, να κλέβει από εδώ να κλέβει από εκεί! Τι φοβάσαι της λέω. Με τα πολλά δε ξαναπατάω! Χθεσινή επίσκεψη 6 περίπου το απόγευμα Καλύμνου 48β για την μιλφαρα που διάβασα εδώ αλλά ήταν κλειστά. Αναγκαστηκα πήγα 48α η οποία ήταν μια Βαλερία, ρωσακι Μιλφακι τίμιο σώμα αλλά φοβισμένη κ αυτή. Πιο μετά χαλάρωσε και εχυσε όσο τη γαμουσα αλλά πολύ σφιγμένα γενικά σε απλό πρόγραμμα..

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.458
Πόντοι
2.036
Λαιβ

Φυλής 69 πάνω
Μαρία μοντέλοείδές μελαχρινό!!!
Πολύ καλό!!
Αν λέμε την ίδια ήταν όντως στο Τοπ 3 που είδα το Σάββατο αργά στην 2η προς 3η βάρδια.
Πολλές φορές, κορυφαία το Κατερινάκι που στα τελειώματα της έδινε και κώλο.

Αυτό το καιρό πήγαινε στη Σόνια τη Ρουμάνα στο Ιάσωνος 37 ισόγειο πρωί.
Επίσης και η Ναταλίτσα η Βουλγάρα είναι καλή περίπτωση, αλλά δε ξέρω που δουλεύει τώρα, λογικά στο Ιασωνος 27 υπόγειο
Η Αλίνα που σου γράψανε παραπάνω είναι όντως νανάκι, αλλά επίσης δεν ξέρω που (και αν) δουλεύει τώρα, αν μπορεί κάποιος βοηθάει..

Καλό κυνήγι φίλος
Η Σόνια, ενώ είναι πάντα τυπική και σχεδόν πάντα ανέκφραστη καταφέρνει και με τελειώνει πάντα γρήγορα και εύκολα, τώρα νάνο δεν την λες ακριβώς, δεν έχει αυτό το χοντροκομμένο που έχουν οι νάνοι, θα την έλεγα super-πετίτ :cheesy:
Το μόνο που θα έλεγα είναι πως ο οίκος που εργάζεται είναι απο τους χειρότερους / ποιο βρώμικους.

Καλημέρα, καλο μηνα.
Φιλιππίδου πάνω Καρολίνα, Τανια.
Φωκαιας 17 πανω Ειρήνη.
Μικρή βόλτα μόνο για μίνι ενημέρωση, δεν ενεδωσα. Τις έχω βαρεθεί όλες.
Επίσης τα Βέργας 6 πανω κάτω κλειστά φώτα λουκέτο στις πορτες.
Αφού τις έχεις βαρεθεί δέχομαι να με σπονσοράρεις μέχρι να τις βαρεθώ και εγώ, όχι τίποτα άλλο χρειάζομαι νέο όχημα και πρέπει να κάνω οικονομία, χαχαχα.
Επιστροφη απο την μεταμεσονυχτια βολτα στο Μεταξουργειο...Αρχικα μπηκα Ιασωνος 44 σκαλακια ειχε μια ωραια μελαχρινη αλλα ειχε πολυ κοσμο για δωματιο....παω παραδιπλα παλι 44 ξερετε αυτο με την σαλεμενη ξανθια τσατσα (ευτυχως δεν με θυμηθηκε ) ειχε δυο πολυ καλα λατινακια ειδικα η μια η Αννα αξιζε...παλι ομως ειχε πολυ αναμονη απο Σουδανους (ηταν ολοι μαζι παρεα) οποτε εφυγα...Αυτη η Αννα ομως μπηκε στο στοχαστρο...κατεθεσα τελικα πιο διπλα Ιασωνος 44Β οπου ο τσατσος μου παρουσιασε την Παολα την Βραζιλιανα απο το Ριο οπως ειπε.... εγω ετσι οπως την εκοψα μαλλον απο το Ριο του ζεφυριου πρεπει να ηταν.... Γεματουλα(σχεδον BBW) κωλαρα (οχι ομως πολυ ανοιχτη σε σχεση με την μεση της), μπουταρες, βυζι σχετικα μικρο για τα κυβικα της, 1,70 περιπου υψος, μελαχρινο μακρυ ισιο μαλλι, με piercing στο κατω δεξι της χειλος, καυλοφατσα σκυλισια...φιλοτιμη αρκετα...και μιλουσε απταιστα Ελληνικα....

Παολα - Ιασωνος 44αριστερ..jpg
Γύφτισσα είναι προφανώς και 100%, είναι φιλότιμη αλλά όταν την είχα πάρει μύριζε σχετικά έντονα όταν την έβαλα στα 4.
Την είχα πετύχει με καυλόσπυρα στην μούρη. Εδώ πολύ καλύτερη (λέτε λόγω μέικ απ; ) και βέβαια πολύ ωραίο σώμα. Το τραγούδι φυσικά άχρηστο.
Είναι προφανές το τέρμα πάστωμα στην μούρη ακόμα και από το βίντεο, όχι ότι με ενδιαφέρει η με χαλάει...

Τελευταία τροποποίηση:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.694
Πόντοι
736
Ρε μάγκες έχει δει κανεις τανια από διδ 27 ; Θέλω να πάω να αδειάσω με τσιμπο αλλά ξηρασία αποτι κατάλαβα !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom