George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.000
- Πόντοι
- 1.056
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βασίλισσα για τις στιγμές που μας πρόσφερε..Τίτλοι τέλους λοιπόν για τη βασίλισσα Εβελίνα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βασίλισσα για τις στιγμές που μας πρόσφερε..Τίτλοι τέλους λοιπόν για τη βασίλισσα Εβελίνα.
H Ροντικα πως ειναι εμφανησιακα? μηπως ειναι μια αδυνατη περιπου 1,65-1,70?Φ 105 αριστερά ψηλή ρωσιδαρα Μπέλα. Γαμευσιμη. 40 κάτι χρονών.
Φ 109 πανω, Βικτώρια. Χάλια.
Φ 109 κάτω, Ροντικα και Νέλλυ.
Μετριο προσωπο, μελαχρινή αλβανοφατσα. Κοιλιτσα και γενικά μεγάλη περιφερεια. Οχι όμως συνολικά πολυ χάλια. Μέτρια παρουσια.H Ροντικα πως ειναι εμφανησιακα? μηπως ειναι μια αδυνατη περιπου 1,65-1,70?
Οχι δεν θα ειναι για 3 -4 μερες λογοι υγειας (Ειχε παει σε ΩΡΙΛΑ ) . Υπομονη !!!!ξέρουμε αν σήμερα είναι η Μπάρμπορα στο πόστο της?
Μετα τις 00.00Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή γαμάμε η όχι.
Αααχ τι μου θυμισες! Μεγαλη Παρασκευη ηταν η πρωτη μου εμπειρια. Κ ετρεμε η καρδουλα μου σα το ψαρι τοτε..Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή γαμάμε η όχι.
Τι ύψος είχε συναγωνιστή;πάνω από 1.80;Φ 105 αριστερά ψηλή ρωσιδαρα Μπέλα. Γαμευσιμη. 40 κάτι χρονών.
Φ 109 πανω, Βικτώρια. Χάλια.
Φ 109 κάτω, Ροντικα και Νέλλυ.
Αγνωστο.Πλεον μονο Μιλενα αξιζει εκει.Δ27.... Μιλένα & Τάνια μετακόμισαν?
Εγώ έτυχε το προηγούμενο Σάββατο να πάω Βέργας 7,10 παρά το βράδυ,και την πήρα αμέσως χωρίς κόσμο.Φίλε μου γίνετε … είχε οσο κόσμο πρέπει για να την γαμησεις σε ευνόητο χρόνο και όχι να περιμένεις 1 ώρα .. αυτό εννοώ .. έχω πάει πολλές φορες και φεύγω λόγο μεγάλης σειράς
Μαλάκα τι διάολο,στο Λιοσίων 73 έχουν ντουζιέρα να πλένονται...Στο μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα πριν καμιά ώρα είχε καινούργιο τεμάχιο από Ρωσία,Λανα όνομα,,σχετικά ψηλη με σώμα στεγνό, μικρό βυζί,ωραία πόδια και μικρό βυζί.Στο δωμάτιο φαίνεται ότι είναι καινούργιο αίμα,πίπα έβαζε το κεφάλι μόνο μέσα,προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη αλλά δεν ξέρει τον τρόπο.Για δοκιμή με τη τιμή αυτή προτείνεται .
Είπα να ρίξω και ένα δεύτερο,γενικά μετάξι και φυλής πολλά κλειστά και πολλές ρεπατζουδες στη θέση των κοριτσιών.
Πήγα Λιοσίων 73 να δοκιμάσω τη καινούργια Χαγιάτ.Χοντρη με πολλά τατουάζ,ωραίο σχετικά πρόσωπο.
Στο δωμάτιο μπηκε επικοινωνιακή,είχε όρεξη για συζήτηση και γενικά είναι ευχάριστος χαρακτήρας.Αφου μου δήλωσε πόσο κουρασμένη είναι άρχιζε να μου καθαρίζει το πουτσο,πρέπει να χαλάσε 4 μωρομαντηλα,αυτό διαρκείασε κανένα 5 λεπτό με εμφανή διάθεση να περάσει ο χρόνος μιας και ήμουν μπαναρισμενος πριν καμιά ώρα.Μαλιστα μου δήλωσε ότι οι Έλληνες νο Κλιν την ίδια ώρα που οι μασχάλες της μυριζανε μπετατζη σε τρόλεϊ μετά το μεροκάματο.Πιπα ατεχνη και βαριστημενη,το εφεγε σχετικά καλά όσο μπορούσα δηλαδή γιατί ανάμεσα μας υπήρχε ένα στρώμα λίπους που δυσχέρειε την πλήρη είσοδο.Εχυσα μετά πολλά και αυτή έριξε μια μικρή νταγκλα στο κρεβάτι να πάρει δυνάμεις.
Μακρυά και αγαπημένοι 5/10.
Ο νόμος απαγορεύει την εκπόρνευση ανηλίκων και την πληρωμή για σεξ με ανήλικες "ιερόδουλες".Ο νόμος, για την ηλικία συναίνεσης, στην Ελλάδα και στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι τα 15 έτη. Εννοείται με την θέλησή της, εκτός εάν είσαι δάσκαλος, ιερέας ή προπονητής, γιατί εκεί υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης. Εγώ γράφω για έφηβες 16άρες και 17άρες, οι οποίες ετοιμάζονται για πανελλήνιες και σε 1μιση χρόνο θα συστήνονται φοιτήτριες. Ο Δικαστής δικάζει σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα και όχι με τις αναρτήσεις του zougla.gr και του protothema.gr.