Gymbeast122
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2022
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Η Χριστίνα από Μ. Αλεξάνδρου 25 δουλεύει πάντα στη δεύτερη βάρδια;
Εγώ έτυχε το προηγούμενο Σάββατο να πάω Βέργας 7,10 παρά το βράδυ,και την πήρα αμέσως χωρίς κόσμο.Φίλε μου γίνετε … είχε οσο κόσμο πρέπει για να την γαμησεις σε ευνόητο χρόνο και όχι να περιμένεις 1 ώρα .. αυτό εννοώ .. έχω πάει πολλές φορες και φεύγω λόγο μεγάλης σειράς
Μαλάκα τι διάολο,στο Λιοσίων 73 έχουν ντουζιέρα να πλένονται...Στο μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα πριν καμιά ώρα είχε καινούργιο τεμάχιο από Ρωσία,Λανα όνομα,,σχετικά ψηλη με σώμα στεγνό, μικρό βυζί,ωραία πόδια και μικρό βυζί.Στο δωμάτιο φαίνεται ότι είναι καινούργιο αίμα,πίπα έβαζε το κεφάλι μόνο μέσα,προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη αλλά δεν ξέρει τον τρόπο.Για δοκιμή με τη τιμή αυτή προτείνεται .
Είπα να ρίξω και ένα δεύτερο,γενικά μετάξι και φυλής πολλά κλειστά και πολλές ρεπατζουδες στη θέση των κοριτσιών.
Πήγα Λιοσίων 73 να δοκιμάσω τη καινούργια Χαγιάτ.Χοντρη με πολλά τατουάζ,ωραίο σχετικά πρόσωπο.
Στο δωμάτιο μπηκε επικοινωνιακή,είχε όρεξη για συζήτηση και γενικά είναι ευχάριστος χαρακτήρας.Αφου μου δήλωσε πόσο κουρασμένη είναι άρχιζε να μου καθαρίζει το πουτσο,πρέπει να χαλάσε 4 μωρομαντηλα,αυτό διαρκείασε κανένα 5 λεπτό με εμφανή διάθεση να περάσει ο χρόνος μιας και ήμουν μπαναρισμενος πριν καμιά ώρα.Μαλιστα μου δήλωσε ότι οι Έλληνες νο Κλιν την ίδια ώρα που οι μασχάλες της μυριζανε μπετατζη σε τρόλεϊ μετά το μεροκάματο.Πιπα ατεχνη και βαριστημενη,το εφεγε σχετικά καλά όσο μπορούσα δηλαδή γιατί ανάμεσα μας υπήρχε ένα στρώμα λίπους που δυσχέρειε την πλήρη είσοδο.Εχυσα μετά πολλά και αυτή έριξε μια μικρή νταγκλα στο κρεβάτι να πάρει δυνάμεις.
Μακρυά και αγαπημένοι 5/10.
Ο νόμος απαγορεύει την εκπόρνευση ανηλίκων και την πληρωμή για σεξ με ανήλικες "ιερόδουλες".Ο νόμος, για την ηλικία συναίνεσης, στην Ελλάδα και στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι τα 15 έτη. Εννοείται με την θέλησή της, εκτός εάν είσαι δάσκαλος, ιερέας ή προπονητής, γιατί εκεί υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης. Εγώ γράφω για έφηβες 16άρες και 17άρες, οι οποίες ετοιμάζονται για πανελλήνιες και σε 1μιση χρόνο θα συστήνονται φοιτήτριες. Ο Δικαστής δικάζει σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα και όχι με τις αναρτήσεις του zougla.gr και του protothema.gr.
Εγώ έγραψα για κανονικές έφηβες, όχι για ανήλικες πόρνες. Τον γνωρίζω τον νόμο.Ο νόμος απαγορεύει την εκπόρνευση ανηλίκων και την πληρωμή για σεξ με ανήλικες "ιερόδουλες".
Όχι αφορισμενε ... Θα σας κοπεί το πουλί... Μετά την ανάστασηΣήμερα Μεγάλη Παρασκευή γαμάμε η όχι.
Γιατί δεν μπορώ να γράψω;Όχι αφορισμενε ... Θα σας κοπεί το πουλί... Μετά την ανάσταση
Α οκΕγώ έγραψα για κανονικές έφηβες, όχι για ανήλικες πόρνες. Τον γνωρίζω τον νόμο.
Φίλε μου δεν μπλέκεις με ανήλικο, ας είναι ακόμα και 18 πλην μία μέρα. Στην ελλάδα ζούμε και πίστεψέ με θα βρουν λόγο να σε κατηγορήσουν απο προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέχρι κα βιασμό. Αυτά τα περι ηλικίας συναίνεσης από 15 και άνω πάνε περίπατο, ο νόμος ερμηνευεται κατά περίπτωση........Εγώ έγραψα για κανονικές έφηβες, όχι για ανήλικες πόρνες. Τον γνωρίζω τον νόμο.
Ενημέρωσε μας μην έρθουμε τζάμπα φιλεΜαραθωνος, Κωνσταντινουπολεως, Ιωαννίνων όλα κλειστά.
Λιοσίων και περιξ ανοιχτά μόνο τα 3 στην Εξηκιου, τα 73αρια και τα 79αρια της Λιοσίων και Βέργας 3 ,σε λίγο θα πάω να δω Φυλής κ περιξ
Τα κορίτσια φαίνεται ότι εκμεταλεύτηκαν την αργία και είπαν να φάνε αρνί και κοκορέτσι και όχι πούτσες ω γκραντέν. Από αύριο λογικά θα επιστρέψουν ξεκούραστες. Βαστάτε δυνάμεις.Μαραθωνος, Κωνσταντινουπολεως, Ιωαννίνων όλα κλειστά.
Λιοσίων και περιξ ανοιχτά μόνο τα 3 στην Εξηκιου, τα 73αρια και τα 79αρια της Λιοσίων και Βέργας 3 ,σε λίγο θα πάω να δω Φυλής κ περιξ
Εκει κατα τις 23:20-23:30 περιπου που ημουνα με την Νελλυ στο δωματιο ακουσα να ανοιγει η πορτα και αυτος που μπηκε ειπε "Καλησπερα!" και μιλησε λιγο με τον τσατσο και εφυγε....μηπως ησουνα εσυ n.smirni?τώρα live επιγραμματικα
Φυλής 109β Νελι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 109α Βικτόρια, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Ανίτα και Σάρα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Αντριαννα απλό πρόγραμμα. Τιμήθηκε μετά από καιρό η βυζαρου Σάρα με καλές εντυπώσεις.
Φυλής 69α ανοιχτό μετά από καιρό Άντζελα το κοντοπουτανο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 67 Ελένη και Έλλη, αμφότερες σεαπλό πρόγραμμα κάνουν και παρτουζα.
Φυλής 86β Τζοαννα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Εμμανουέλα και Ντανιελα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φυκης 84α Εύα, απλό πρόγραμμα
Φυλής 65α Ιζαμπελα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Χριστίνα Τσεχα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φιλιππιδου 11β Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 59 κατω Άννα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη, με πρωκτικο.
Φωκαιας 13 υπόγειο Λιλυ, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 13 ισόγειο Μαρία, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 19 η ψηλή ξανθιά Έλλη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 25β Σάρα και Τζανινα , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Σαμπινα και Μαρία, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Υ. Γ ότι δεν αναφέρεται είναι κλειστό.
Ακουραστος εργατης!τώρα live επιγραμματικα
Φυλής 71α Ανίτα και Σάρα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Αντριαννα απλό πρόγραμμα. Τιμήθηκε μετά από καιρό η βυζαρου Σάρα με καλές εντυπώσεις.
Φυλής 69α ανοιχτό μετά από καιρό Άντζελα το κοντοπουτανο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65α Ιζαμπελα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Χριστίνα Τσεχα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φωκαιας 25β Σάρα και Τζανινα , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
@n.smirni76 η Έλλη στη Φώκαιας 19 τι ύψος έχει;τώρα live επιγραμματικα
Όχι 0000 ήμουν στον οίκοΕκει κατα τις 23:20-23:30 περιπου που ημουνα με την Νελλυ στο δωματιο ακουσα να ανοιγει η πορτα και αυτος που μπηκε ειπε "Καλησπερα!" και μιλησε λιγο με τον τσατσο και εφυγε....μηπως ησουνα εσυ n.smirni?
Οχι βέβαια. Τι κουφη ερώτηση ήταν αυτή;Τι ύψος είχε συναγωνιστή;πάνω από 1.80;