Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Ας επανέλθει γιατί τελευταία έχει εξαφανιστεί και θα την αλατίσουμε να νοστιμέψει.Ανοστη όμως
Ας επανέλθει γιατί τελευταία έχει εξαφανιστεί και θα την αλατίσουμε να νοστιμέψει.Ανοστη όμως
ΑπαντώΣήμερα Διδυμου 27 ανοιχτό?
Και γενικά Διδύμου...
Τουλάχιστον μετά από 3 μήνες εμφανίζονταιΤο κεφάλαιο Μεταξουργείο έκλεισε . Έχυσα σε μια γιαγιά στο στόμα διπλα από τη πινακίδα ψηφιακές εκτυπώσεις και δεν ξαναπαταω . Τραγική η κατάσταση τουλάχιστον γεύτηκα λιγο εποχές μοντέλων 2017-19 . Τα σμν μετά από πόσο καιρό εμφανίζονται;
10 μέρες max αν έχεις βλενορροια, γονορροια, ερπη, μύκητες, συφιλη, τριχωμοναδες.Το κεφάλαιο Μεταξουργείο έκλεισε . Έχυσα σε μια γιαγιά στο στόμα διπλα από τη πινακίδα ψηφιακές εκτυπώσεις και δεν ξαναπαταω . Τραγική η κατάσταση τουλάχιστον γεύτηκα λιγο εποχές μοντέλων 2017-19 . Τα σμν μετά από πόσο καιρό εμφανίζονται;
Καμία πολύ ψηλή δεν υπάρχει παίδες;όλο κοντοπουτανα βλέπω! οποίος γνωρίζει στειλ'τε να την επισκεφθώ!καλημέρα
Πιες μια fanta με ανθρακικό και είσαι τζετΤο κεφάλαιο Μεταξουργείο έκλεισε . Έχυσα σε μια γιαγιά στο στόμα διπλα από τη πινακίδα ψηφιακές εκτυπώσεις και δεν ξαναπαταω . Τραγική η κατάσταση τουλάχιστον γεύτηκα λιγο εποχές μοντέλων 2017-19 . Τα σμν μετά από πόσο καιρό εμφανίζονται;
@msakis καλά όχι και τραβελι αδερφέ...γυναικάρα πολύ ψηλή απλά...ξέρουμε καμία;1.80+ με πλατάρες κι έτσι φάση τύπε;;;;;
Πιες μια fanta με ανθρακικό και είσαι τζετ
@msakis όχι καμία σχέση...μια διμετρη γυναικάρα ψάχνουμε και δεν βρίσκουμε...έχουμε γεμισει κοντοπουταναΤώρα με γείωσες απότομα αδερφέ.. διότι εάν ΔΕΝ είχες θέμα να υπάρχει κάπου στριμωγμένα στο εσώρουχο ριπαπά όλο και κάτι θα κάναμε...
@Pharaoh λογικό αυτό που λες αδερφέ αλλά εγώ δεν μιλάω για τοπ εμφάνιση...δεν είναι όλες οι ψηλές μοντέλαΟι επαγγελματίες πουτάνες δυστυχώς είναι σχεδόν όλες κοντές.
Αν ήταν ψηλές θα ταν μοντέλα και θα γαμιούνταν για πολύ περισσότερα.
ναι κιεγω ενδιαφέρομε για τέτοιο καλούπι1.80+ με πλατάρες κι έτσι φάση τύπε;;;;;
@Ilove anal δεν βγάζει τίποτα φυλής 82. είσαι σίγουρος ότι ήταν 82 αδερφέ;να θυμοσουν και όνομα μας είχες φτιάξειΠέρασμα από τα γνωστά μονοπάτια.. Διδυμου 27 αλλά και 8β ήταν κλειστά..
Συνέχισα την βόλτα φυλής είχε πολλά ανοιχτά σπιτάκια στο φυλής 82 εάν δεν κάνω λάθος είχε μια κοπέλα με κωλο...πολύ ωραία γυναίκα σκεφικα με τσουποτο κωλαρακι και ψηλή με μαύρα μαλλιά όνομα δεν θυμάμαι...στο φυλής 86 είχε δύο κολομβιανες με νορμάλ χωρίς ελεύθερο στοματικό και παρτουζα...της πήρα παρτουζα...
Λοιπόν ο τσατσος έλεγε ότι κάνουν παιχνίδι μεταξύ τους στο δωμάτιο ένα ψευτο φίλη έδωσαν και κάτι ψευτο γλυψηματα μεταξύ τους τίποτα το ιδιαίτερο... στοματικό καθόλου ωραία για εμένα τουλάχιστον και συμμετοχή μια μια...αγγλικά δεν μίλαγαν ελληνικά δεν μίλαγαν οπότε δεν είχαμε ούτε επικοινωνία οπότε δεν αξίζει..αυτά από εμένα...να περνάτε καλά να γαματε καλύτερα!!!
Μήπως είναι 82Α η κάτι τέτοιο ; Το 82 το θυμάμαι γιατί έτσι το μάρκαρα να ξέρω που μπαίνω και που όχι...να καταλάβεις στο επόμενο στενό είναι το Brazil hotel@Ilove anal δεν βγάζει τίποτα φυλής 82. είσαι σίγουρος ότι ήταν 82 αδερφέ;να θυμοσουν και όνομα μας είχες φτιάξει
@Ilove anal όχι αγορίνα μόνο 84A και 84Β βγάζει...Μήπως είναι 82Α η κάτι τέτοιο ; Το 82 το θυμάμαι γιατί έτσι το μάρκαρα να ξέρω που μπαίνω και που όχι...να καταλάβεις στο επόμενο στενό είναι το Brazil hotel