Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 230 άτομα (11 μέλη και 219 επισκέπτες)

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
872
Πόντοι
81
Εκεί είναι πάντως άμα περάσεις θα το καταλάβεις αμέσως...όνομα δεν θυμάμαι γιατί μπήκα σε πολλά και διάφορα οπότε κάποια τα έχασα και εγώ
Τύπε λογικά το 72 λες. Η εκεί εργαζόμενη δίνει κωλο, μια Ειρήνη. Τώρα όσον αφορά αυτές τις Λατίνες, Κολομβιάνες ή από όπου αλλού είναι, σε χθεσινοβραδυνή βόλτα σε όσα πέτυχα ανοικτά και είχαν τέτοιες μέσα...τι να σου πώ, καμμιά δεν με ενθουσίασε, καμμιά δεν μου έκανε το κλίκ έστω απλά για μια δοκιμή. Ακόμα και ο τρόπος που σαλονάρανε φώναζε ξεπέτα και φόλα.

Ilove anal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Κριτικές
2
Like
707
Πόντοι
361
Τύπε λογικά το 72 λες. Η εκεί εργαζόμενη δίνει κωλο, μια Ειρήνη. Τώρα όσον αφορά αυτές τις Λατίνες, Κολομβιάνες ή από όπου αλλού είναι, σε χθεσινοβραδυνή βόλτα σε όσα πέτυχα ανοικτά και είχαν τέτοιες μέσα...τι να σου πώ, καμμιά δεν με ενθουσίασε, καμμιά δεν μου έκανε το κλίκ έστω απλά για μια δοκιμή. Ακόμα και ο τρόπος που σαλονάρανε φώναζε ξεπέτα και φόλα.
Ίσως να έχεις δίκιο για το 72 βοηθά τον συνάδελφο Cnf που έψαχνε...όντως φόλα αλλά επειδή δεν κατεβαίνω πολύ συχνά στα μέρη δεν είμαι γνώστης της φολας...τελικά αξίζουν μετρημένες στα δάχτυλα εκεί και περίεργες ώρες

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
χρονια πολλα μπουρδελιαρηδες μου,δεν ξερω ρε παιδες αλλα με εχει πιασει μια επιθυμια να κρεμπιασω μεσα στο μουνι της χριστινας(τσεχας)καβαλημενη στα 4 βεβαια,πολυ πιθανον να της κανω διδυμα γιατι τα αρχιδια μου εχουν μαζεψει πολυ σπερμα..

pannnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Πέρασμα από τα γνωστά μονοπάτια.. Διδυμου 27 αλλά και 8β ήταν κλειστά..
Συνέχισα την βόλτα φυλής είχε πολλά ανοιχτά σπιτάκια στο φυλής 82 εάν δεν κάνω λάθος είχε μια κοπέλα με κωλο...πολύ ωραία γυναίκα σκεφικα με τσουποτο κωλαρακι και ψηλή με μαύρα μαλλιά όνομα δεν θυμάμαι...στο φυλής 86 είχε δύο κολομβιανες με νορμάλ χωρίς ελεύθερο στοματικό και παρτουζα...της πήρα παρτουζα...
Λοιπόν ο τσατσος έλεγε ότι κάνουν παιχνίδι μεταξύ τους στο δωμάτιο ένα ψευτο φίλη έδωσαν και κάτι ψευτο γλυψηματα μεταξύ τους τίποτα το ιδιαίτερο... στοματικό καθόλου ωραία για εμένα τουλάχιστον και συμμετοχή μια μια...αγγλικά δεν μίλαγαν ελληνικά δεν μίλαγαν οπότε δεν είχαμε ούτε επικοινωνία οπότε δεν αξίζει..αυτά από εμένα...να περνάτε καλά να γαματε καλύτερα!!!
Διδυμου μηπως θυμασαι ποια ηταν ανοιχτα;

Cnf

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Tην Καλημερα στους Φιλους....για τον Φιλο που ψαχνει την ψηλη ....αν του προτειναμε την Τζενη απο Φωκαιας???θυμαμαι οτι εκτος απο κορμαρα ηταν και ψηλη...γυρω στο 1,78-1,80 αν δεν κανω λαθος....
υσ.δουλευει σημερα κανενα μπουρδελακι η τσαμπα θα κατεβαινουμε???παραμεθωριο...Βεργας...εξηκιου...Τροφωνιου??
@montiliani καλημέρα φίλε...Φώκαιας πόσο και τι βάρδια είναι η Τζένη γνωρίζουμε;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Όσο αφορά για την καθαριότητα της έχουν αναφερθεί αξιοπιστοι συναγωνιστές ότι είναι στη πενα.
Τώρα αν έχεις δει κάτι άλλο εσυ τότε αυτό είναι νέα και σημαντικη πληροφορια.
Παιδιά μην κάνουμε θεά και την Τζανίνα... Υπάρχει έλλειψη από σωστά κορίτσια στην πιάτσα, αλλά Τζανίνα ούτε με σφαίρες...

Εγώ πριν αρκετά χρόνια όταν είχα πάει. Με παρακαλούσε να της γλύψω το μουνι και μόλις το δοκίμασα μύριζε ψαρίλα και έφυγα... Λογικά κάτι σε μύκητες κτλ. Από τις πιο βρώμικες και αγενείς της πιάτσας... Και μάλλον και πάντα απλυτη.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Παιδιά μην κάνουμε θεά και την Τζανίνα... Υπάρχει έλλειψη από σωστά κορίτσια στην πιάτσα, αλλά Τζανίνα ούτε με σφαίρες...

Εγώ πριν αρκετά χρόνια όταν είχα πάει. Με παρακαλούσε να της γλύψω το μουνι και μόλις το δοκίμασα μύριζε ψαρίλα και έφυγα... Λογικά κάτι σε μύκητες κτλ. Από τις πιο βρώμικες και αγενείς της πιάτσας... Και μάλλον και πάντα απλυτη.
Μύστη, προσωπικά όποτε ψάχνω να γλύψω μουνι η Τζανινα αποτελεί την λύση μου γιατί είναι πάντα καθαρή. Ίσως γιατί γνωρίζει το λόγο που περνάω μαζί της και πάντα το σαπουνιζει πριν μπει στο δωμάτιο. :rockon: Το πρόβλημα μαζί της είναι ότι δεν δίνει κωλοτρυπιδι παρόλο που έχει φανερά δουλεμενη τρύπα. :headbang: Πάντως στην ποδολαγνεία είναι αστέρι το μωρό...:lheel:

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Καλημέρα συναγωνιστές! Στο διδύμου (δε θυμάμαι ακριβώς νούμερο) υπήρχαν κορασίδες από Αλβανία, Νικόλ και Ελένη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Γνωρίζεται τίποτα? Έχω καιρό να τις δω... Καλές τσαρκες!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μύστη, προσωπικά όποτε ψάχνω να γλύψω μουνι η Τζανινα αποτελεί την λύση μου γιατί είναι πάντα καθαρή. Ίσως γιατί γνωρίζει το λόγο που περνάω μαζί της και πάντα το σαπουνιζει πριν μπει στο δωμάτιο. :rockon: Το πρόβλημα μαζί της είναι ότι δεν δίνει κωλοτρυπιδι παρόλο που έχει φανερά δουλεμενη τρύπα. :headbang: Πάντως στην ποδολαγνεία είναι αστέρι το μωρό...:lheel:
Ελπίζω να έχει στρώσει και να έχει θεραπευτεί. Από εκεί και πέρα εγώ δεν θα την δοκίμαζα ξανά γιατί είναι και πολύ αγενής αν δεν είσαι πελάτης της. Όταν με βλέπει σαλόνι βριζομαστε δηλαδή, αφού και εγώ την στολίζω που μου μιλάει άσχημα...

Πάντως σε εμπιστεύομαι. Γιατί διαβάζω τα γραφόμενα σου και επειδή είμαι παλιός στην πιάτσα βλέπω ότι είσαι αληθινός και έμπιστος ανταποκριτής.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

Αν διάβασες τα λίγο παραπανω σχόλια μου για τη Τζανινα θα καταλάβαινες ότι μόνο θεά δεν την έλεγα. Είπα ότι είναι χάλια σε εμφάνιση με τραβελόφατσα και απαιτεί και γλυφομουνι!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Junax

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αν διάβασες τα λίγο παραπανω σχόλια μου για τη Τζανινα θα καταλάβαινες ότι μόνο θεά δεν την έλεγα. Είπα ότι είναι χάλια σε εμφάνιση με τραβελόφατσα και απαιτεί και γλυφομουνι!
Όχι εντάξει. Επειδή τα διάβαζα λίγο γρήγορα είδα το σχόλιο ότι ούτε οι περισσότερες κάνουν μπάνιο μετά από πελάτη. Και αυτό είναι ολοσωστο. Οπότε με τα σχόλια τα περισσότερα θετικά υπέρ της, είπα και εγώ να καταθέσω την άποψη μου. Και εσύ φυσικά είσαι έμπιστος και το λέω μόνο όταν το πιστεύω...

Απλά είμαστε σε άλλη κατηγορία και δεν ξέρω αν συμφωνούμε στα κορίτσια απολύτως. Εγώ είμαι κοντά στην κατηγορία Junax, ειδικά με αυτά που έκανα παλαιότερα. Όποιος διαβάζει το θρεντ καταλαβαίνει τί εννοώ κατηγορία junax και εμένα

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Ελπίζω να έχει στρώσει και να έχει θεραπευτεί. Από εκεί και πέρα εγώ δεν θα την δοκίμαζα ξανά γιατί είναι και πολύ αγενής αν δεν είσαι πελάτης της. Όταν με βλέπει σαλόνι βριζομαστε δηλαδή, αφού και εγώ την στολίζω που μου μιλάει άσχημα...

Πάντως σε εμπιστεύομαι. Γιατί διαβάζω τα γραφόμενα σου και επειδή είμαι παλιός στην πιάτσα βλέπω ότι είσαι αληθινός και έμπιστος ανταποκριτής.
Μύστη, σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια! Εννοείται ότι κι εγώ έχω εμπιστοσύνη σε όσα γράφεις. Έτσι οξύθυμες είναι οι Ρουμάνες. Συνήθως ή θα σε φολιασουν ή θα σε απογειώσουν. :rockon:
Κι εμένα μου τυχαίνει με κοπέλες που έχω περάσει πολύ καλά να είμαι έτοιμος να τις στολίσω στο βρισιδι. Π.χ. η Ελένη η ΑΚΑΠΟΤΗ από Διδύμου 20 με διώχνει με τον τρόπο της στο σαλόνι γιατί της είχα σκίσει σαν γουρούνι τον κώλο τις 2 τελευταίες φορές... :zfuck:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μύστη, σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια! Εννοείται ότι κι εγώ έχω εμπιστοσύνη σε όσα γράφεις. Έτσι οξύθυμες είναι οι Ρουμάνες. Συνήθως ή θα σε φολιασουν ή θα σε απογειώσουν. :rockon:
Κι εμένα μου τυχαίνει με κοπέλες που έχω περάσει πολύ καλά να είμαι έτοιμος να τις στολίσω στο βρισιδι. Π.χ. η Ελένη η ΑΚΑΠΟΤΗ από Διδύμου 20 με διώχνει με τον τρόπο της στο σαλόνι γιατί της είχα σκίσει σαν γουρούνι τον κώλο τις 2 τελευταίες φορές... :zfuck:
Αυτές οι ακαποτες της διδύμου πολύ παλιά...
Είχα πάει με την ψηλή τη ξανθιά με τα ράστα παλιά. Και έπαιρνα το φουλ πρόγραμμα της που γνωρίζουμε όλοι που μπαίναμε τότε ποιο ήταν . Σε προδιάθετε κιόλας σε αυτές τις κόκκινες γραμμές. Γιατί μοσχομυριζε παντού... Τώρα διδύμου δεν ξαναπαίρνω ακαποτη γιατί κάποια στιγμή δεν θα τη γλιτώσουμε άμα συνεχίσουμε έτσι.

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
Είχα πάει με την ψηλή τη ξανθιά με τα ράστα παλιά. Και έπαιρνα το φουλ πρόγραμμα της που γνωρίζουμε όλοι που μπαίναμε τότε ποιο ήταν . Σε προδιάθετε κιόλας σε αυτές τις κόκκινες γραμμές. Γιατί μοσχομυριζε παντού... Τώρα διδύμου δεν ξαναπαίρνω ακαποτη γιατί κάποια στιγμή δεν θα τη γλιτώσουμε άμα συνεχίσουμε έτσι.

Η ίδια πάντως πράγματι δεν τη γλίτωσε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Την Καρολίνα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom