Πέρασμα προηγουμένως το απογευματάκι με την Τζανίνα στο Φωκαιας 18 β
Ξανθιά Ρουμάνα μιλφ, με αέρα σεξουάλας ντίβας, με πιασίματα, σιλικονάτα βυγζιά, περιποιημένα άκρα, μαλλιά κομμωτηρίου, κραγιόν κατακόκκινο, σκουλαρίκια, τατουάζ, φινετσάτο μωρό να το κυκλοφορείς.
Βγήκε ορεξάτη στο σαλόνι, "μπα, πως κι από 'δω εσυ;" Με ρωτάει.
"Θα σου πω στο δωμάτιο" της απαντάω.
- Θα με γλείψεις το μουνάκι όμως, έχω βάλει κρέμα φράουλας σήμερα.
- Δεν σου χαλάω χατήρι, άγιες ημέρες είναι.
Μπαίνω στο δωμάτιο, μετά από κάνα 5λεπτο έρχεται φουριόζα με όρεξη για παιχνίδι, με χαμούρεμα γλείψιμο στο σώμα κωλοτρίψιμο... είχε κι όρεξη για κουβέντα όμως:
- Έλα πες μου, πως κι από 'δω;
- Είναι μεγάλη Παρασκευή σήμερα και θέλω να κάνω αμαρτίες μόνο μαζί σου, είσαι σατανάς σαν κι εμένα.
- Χααααχααχα πως με κατάλαβες;
Την πήρα 69, έχει ωραία θέα η κωλαρα της, αφού πρώτα μύρισα το μουνι της, καμία ύποπτη μυρωδιά.
Η πίπα της μέτρια προς καλή, θα μπορούσε να μη βάζει τόσο δόντι.
Αρχικά της γάμησα στα 4, στήνεται καλά, αν και έχει μια τάση να στρέφει την κωλάρα της λίγο διαγώνια ώστε να μπει με δυσκολία όλος, ας είναι όμως, με λίγο γράπωμα έρχεται η ευθυγράμμιση.
Την γάμησα με καλό ρυθμό, και γουσταρε, γενικά μιλάει πολύ, της αρέσει να προκαλεί τον γαμιά με προστυχόλογα.
Την πήρα έπειτα και σε ιεραποστολικο, όπου εκεί το απόλαυσα πιο πολύ επειδή με κοιτούσε κατάματα, με τα μάτια και το βλέμμα της τίγρης.
"Είσαι μια γαλή" της λέω, "Δεν είμαι από Γαλλία" μου λεει ... ..
Με τα πολλά τελείωσα μέσα της και στράγγιξα. Κράτησα σίγουρα πάνω από ένα 10λεπτο στο δωμάτιο.
Η υπηρεσία ενόχλησε λίγο, αλλά η Τζανίνα της επανέλαβε πολλές φορές ότι θα τελείωνα σε 1 λεπτό, 5 φορές στο σύνολο.
Καλό κορίτσι η Τζανίνα, ειχα σίγουρα πάνω από 3 χρόνια να τη γαμήσω.
Έχει βελτιωθεί αρκετά στον επαγγελματισμό της, παλαιότερα με το πρώτο χτύπημα της πόρτας έφευγε. Τώρα σέβεται τον πελάτη.
Από μένα είναι ναι, λεω στο μέλλον να την πάρω τούζα μαζί με τη συνεργάτιδα της τη Σάρα.