Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 369 άτομα (30 μέλη και 339 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.147
Πόντοι
1.936
Αμαρτωλη καταθεση στο Διδυμου 27 οπου σημερα Μεγαλη Παρσσκευη δουλευανε κανονικα δυο μεγαλοκοπελες.Η Τζουλια το θωρηκτο και η Ειρηνη απο Ελλης 3.Κινησα να φυγω αλλα η πολυ συμπαθης σγουρομαλλα ξανθιας κομης τσατσα με παρακινησε να περασω με την Ειρηνη.Δεν εφερα αντιρηση και δικαιωθηκε η κυρια με την Ειρηνη να ειναι σουπερ δεκτικη.Μπορω να πω οτι σχεδον εκανα ανασταση.Τι γλωσσοφιλα,τι πουτσοπνιξιμο λαρυγγωτο,τι κοπανημα στα 4 με συνοδεια βογγητων και αχχχχ βαααααχχχ αγκαπη μου ,περασα πολυ καλα.Η κοπελα δεκτικοτατη το ξαναλεω,δεχεται τελειωτικο στο στομα αλλα εγω εχυσα στο μουνι της.Εβγαλε την καποτα μονη της και τα κθαρισε με τη γλωσσα της κανοντας με να σπαρταραω σαν το αρνακι που το σφαξανε.
Για τα υπολοιπα κατστηματα εριξ μια ματια με την πλειοψηφια Φυλης,Φιλιππιδου,Φωκαιας να ειναι ανοικτα.Αγκυρας το 9 ανοικτο ως τις 20:00 αλλα το 12 κλειστο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Σήμερα είναι ανοιχτά τα σπιτάκια να πάμε στα κορίτσια να εξομολογηθούμε;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Η Τζένη τα τελευταία 2+ χρόνια έχει αδυνατίσει πολύ . Την θυμάμαι ψηλή νταρντάνα. Εξακολουθεί να είναι αδυνατισμένη φίλε Dsar263;
Ναι ειναι αδυνατη οχι ομως κοκκαλιαρα.. εχει θα ελεγα ενα νορμαλ σωμα με καλες αναλογιες...βυζι μαλλον νο2 (ισως και 3) πεσμενο αλλα με ωραια αισθηση στην αφη...βασικα εχει ωραιο σωμα για την ηλικια της..τωρα απο προσωπο οκ δεν ειναι και καμια κουκλα...ειναι λιγο σκυλοφατσα... ειναι ομως καλος χαρακτηρας και δεν βιαζεται...Ελληνιδα 100%

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Αμαρτωλη καταθεση στο Διδυμου 27 οπου σημερα Μεγαλη Παρσσκευη δουλευανε κανονικα δυο μεγαλοκοπελες.Η Τζουλια το θωρηκτο και η Ειρηνη απο Ελλης 3.Κινησα να φυγω αλλα η πολυ συμπαθης σγουρομαλλα ξανθιας κομης τσατσα με παρακινησε να περασω με την Ειρηνη.Δεν εφερα αντιρηση και δικαιωθηκε η κυρια με την Ειρηνη να ειναι σουπερ δεκτικη.Μπορω να πω οτι σχεδον εκανα ανασταση.Τι γλωσσοφιλα,τι πουτσοπνιξιμο λαρυγγωτο,τι κοπανημα στα 4 με συνοδεια βογγητων και αχχχχ βαααααχχχ αγκαπη μου ,περασα πολυ καλα.Η κοπελα δεκτικοτατη το ξαναλεω,δεχεται τελειωτικο στο στομα αλλα εγω εχυσα στο μουνι της.Εβγαλε την καποτα μονη της και τα κθαρισε με τη γλωσσα της κανοντας με να σπαρταραω σαν το αρνακι που το σφαξανε.
Για τα υπολοιπα κατστηματα εριξ μια ματια με την πλειοψηφια Φυλης,Φιλιππιδου,Φωκαιας να ειναι ανοικτα.Αγκυρας το 9 ανοικτο ως τις 20:00 αλλα το 12 κλειστο.
Αυτη η τζουλια δεν ειναι μια λευκορωσιδα περιπου 1,80 υψος και πρεπει να πλησιαζει τα 100 κιλα? Νομιζω φοραει και γυαλια ετσι?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή γαμάμε η όχι.
Μόνο γκροβερ γιατί ο μεγάλος ο Θεουλης βλέπει τις αμαρτίες μας...
Το γκροβερ δεν πιανεται γιατί δεν κάνεις παιδιά. Το ίδιο ισχύει και από το στόμα. Ξεπλένονται οι αμαρτίες με το υγιείς σπέρμα.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.147
Πόντοι
1.936
Αυτη η τζουλια δεν ειναι μια λευκορωσιδα περιπου 1,80 υψος και πρεπει να πλησιαζει τα 100 κιλα? Νομιζω φοραει και γυαλια ετσι?
Ναι.Μη σε ξεγελαει το μεγεθος της βεβαια.Γαμιεται σαν αιλουρος.Αν γουσταρεις πατσες,κοιλιδια και μπουταρες κρεατωμενες,ορμα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πέρασμα προηγουμένως το απογευματάκι με την Τζανίνα στο Φωκαιας 18 β
Ξανθιά Ρουμάνα μιλφ, με αέρα σεξουάλας ντίβας, με πιασίματα, σιλικονάτα βυγζιά, περιποιημένα άκρα, μαλλιά κομμωτηρίου, κραγιόν κατακόκκινο, σκουλαρίκια, τατουάζ, φινετσάτο μωρό να το κυκλοφορείς.

Βγήκε ορεξάτη στο σαλόνι, "μπα, πως κι από 'δω εσυ;" Με ρωτάει.
"Θα σου πω στο δωμάτιο" της απαντάω.
- Θα με γλείψεις το μουνάκι όμως, έχω βάλει κρέμα φράουλας σήμερα.
- Δεν σου χαλάω χατήρι, άγιες ημέρες είναι.

Μπαίνω στο δωμάτιο, μετά από κάνα 5λεπτο έρχεται φουριόζα με όρεξη για παιχνίδι, με χαμούρεμα γλείψιμο στο σώμα κωλοτρίψιμο... είχε κι όρεξη για κουβέντα όμως:
- Έλα πες μου, πως κι από 'δω;
- Είναι μεγάλη Παρασκευή σήμερα και θέλω να κάνω αμαρτίες μόνο μαζί σου, είσαι σατανάς σαν κι εμένα.
- Χααααχααχα πως με κατάλαβες;

Την πήρα 69, έχει ωραία θέα η κωλαρα της, αφού πρώτα μύρισα το μουνι της, καμία ύποπτη μυρωδιά.
Η πίπα της μέτρια προς καλή, θα μπορούσε να μη βάζει τόσο δόντι.

Αρχικά της γάμησα στα 4, στήνεται καλά, αν και έχει μια τάση να στρέφει την κωλάρα της λίγο διαγώνια ώστε να μπει με δυσκολία όλος, ας είναι όμως, με λίγο γράπωμα έρχεται η ευθυγράμμιση.
Την γάμησα με καλό ρυθμό, και γουσταρε, γενικά μιλάει πολύ, της αρέσει να προκαλεί τον γαμιά με προστυχόλογα.
Την πήρα έπειτα και σε ιεραποστολικο, όπου εκεί το απόλαυσα πιο πολύ επειδή με κοιτούσε κατάματα, με τα μάτια και το βλέμμα της τίγρης.
"Είσαι μια γαλή" της λέω, "Δεν είμαι από Γαλλία" μου λεει ... ..
Με τα πολλά τελείωσα μέσα της και στράγγιξα. Κράτησα σίγουρα πάνω από ένα 10λεπτο στο δωμάτιο.

Η υπηρεσία ενόχλησε λίγο, αλλά η Τζανίνα της επανέλαβε πολλές φορές ότι θα τελείωνα σε 1 λεπτό, 5 φορές στο σύνολο.
Καλό κορίτσι η Τζανίνα, ειχα σίγουρα πάνω από 3 χρόνια να τη γαμήσω.
Έχει βελτιωθεί αρκετά στον επαγγελματισμό της, παλαιότερα με το πρώτο χτύπημα της πόρτας έφευγε. Τώρα σέβεται τον πελάτη.

Από μένα είναι ναι, λεω στο μέλλον να την πάρω τούζα μαζί με τη συνεργάτιδα της τη Σάρα.

Τελευταία τροποποίηση:

Πορνερ

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Like
42
Πόντοι
0
Ξανθιά Ρουμάνα μιλφ, με αέρα σεξουάλας ντίβας, με πιασίματα, σιλικονάτα βυγζιά, περιποιημένα άκρα, μαλλιά κομμωτηρίου, κραγιόν κατακόκκινο, σκουλαρίκια, τατουάζ, φινετσάτο μωρό να το κυκλοφορείς.

Μπαίνω στο δωμάτιο, μετά από κάνα 5λεπτο έρχεται φουριόζα με όρεξη για παιχνίδι, με χαμούρεμα γλείψιμο στο σώμα κωλοτρίψιμο... είχε κι όρεξη για κουβέντα όμως:
- Είναι μεγάλη Παρασκευή σήμερα και θέλω να κάνω αμαρτίες μόνο μαζί σου, είσαι σατανάς σαν κι εμένα.

Την πήρα 69, έχει ωραία θέα η κωλαρα της, αφού πρώτα μύρισα το μουνι της, καμία ύποπτη μυρωδιά.

Αρχικά της γάμησα στα 4, στήνεται καλά, αν και έχει μια τάση να στρέφει την κωλάρα της λίγο διαγώνια ώστε να μπει με δυσκολία όλος, ας είναι όμως, με λίγο γράπωμα έρχεται η ευθυγράμμιση.
Την γάμησα με καλό ρυθμό, και γουσταρε, γενικά μιλάει πολύ, της αρέσει να προκαλεί τον γαμιά με προστυχόλογα.
Την πήρα έπειτα και σε ιεραποστολικο, όπου εκεί το απόλαυσα πιο πολύ επειδή με κοιτούσε κατάματα, με τα μάτια και το βλέμμα της τίγρης.
Με τα πολλά τελείωσα μέσα της και στράγγιξα. Κράτησα σίγουρα πάνω από ένα 10λεπτο στο δωμάτιο.

Η υπηρεσία ενόχλησε λίγο, αλλά η Τζανίνα της επανέλαβε πολλές φορές ότι θα τελείωνα σε 1 λεπτό, 5 φορές στο σύνολο.
Έχει βελτιωθεί αρκετά στον επαγγελματισμό της, παλαιότερα με το πρώτο χτύπημα της πόρτας έφευγε. Τώρα σέβεται τον πελάτη.

Από μένα είναι ναι, λεω στο μέλλον να την πάρω τούζα μαζί με τη συνεργάτιδα της τη Σάρα.
5 φορές χτύπησε? Κάπου κάπου το γ@@@@ε λίγο...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Δ27.... Μιλένα & Τάνια μετακόμισαν?

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431

Σίγουρα στο 18β; Χμμμμμ...

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
446
Πρωινή βόλτα φυλής, στο Φ84 η Κορίνα λεπτή μελαχροινούλα, Φ65 πάνω η Χριστίνα λεπτή που χουφτώνει τους παντες και η όμορφη ευγενέστατη Ράνια. Φ65 κάτω Ιζαμπέλα κωλάρα με φούλ και η Αννα- Μαρία λεπτούλα (αμφότερες ΑΚΑτσι), στην οποία και τον έβρεξα με επιτυχία (αλλά με ΚΑ). Γενικά όχι κάτι ιδαίτερο, αλλά εμένα με κάβλωσε που άνοιξε ωρία και ψηλά τα ποδαράκια της και έσπρωχνα φουλ μέσα δίνοντας παράλληλα φιλάκια στα πατουσάκια της. Τη γύρισα στα 4 και την σφυροκόπησα με δύναμη μέχρι να χύσω, χουφτώνοντας λαίμαργα το μικρό κωλαράκι της.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Στο μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα πριν καμιά ώρα είχε καινούργιο τεμάχιο από Ρωσία,Λανα όνομα,,σχετικά ψηλη με σώμα στεγνό, μικρό βυζί,ωραία πόδια και μικρό βυζί.Στο δωμάτιο φαίνεται ότι είναι καινούργιο αίμα,πίπα έβαζε το κεφάλι μόνο μέσα,προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη αλλά δεν ξέρει τον τρόπο.Για δοκιμή με τη τιμή αυτή προτείνεται .
Είπα να ρίξω και ένα δεύτερο,γενικά μετάξι και φυλής πολλά κλειστά και πολλές ρεπατζουδες στη θέση των κοριτσιών.
Πήγα Λιοσίων 73 να δοκιμάσω τη καινούργια Χαγιάτ.Χοντρη με πολλά τατουάζ,ωραίο σχετικά πρόσωπο.
Στο δωμάτιο μπηκε επικοινωνιακή,είχε όρεξη για συζήτηση και γενικά είναι ευχάριστος χαρακτήρας.Αφου μου δήλωσε πόσο κουρασμένη είναι άρχιζε να μου καθαρίζει το πουτσο,πρέπει να χαλάσε 4 μωρομαντηλα,αυτό διαρκείασε κανένα 5 λεπτό με εμφανή διάθεση να περάσει ο χρόνος μιας και ήμουν μπαναρισμενος πριν καμιά ώρα.Μαλιστα μου δήλωσε ότι οι Έλληνες νο Κλιν την ίδια ώρα που οι μασχάλες της μυριζανε μπετατζη σε τρόλεϊ μετά το μεροκάματο.Πιπα ατεχνη και βαριστημενη,το εφεγε σχετικά καλά όσο μπορούσα δηλαδή γιατί ανάμεσα μας υπήρχε ένα στρώμα λίπους που δυσχέρειε την πλήρη είσοδο.Εχυσα μετά πολλά και αυτή έριξε μια μικρή νταγκλα στο κρεβάτι να πάρει δυνάμεις.
Μακρυά και αγαπημένοι 5/10.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom