Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 480 άτομα (29 μέλη και 451 επισκέπτες)

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Συμπασχω μαζι σου αδερφε....Και εμενα χθες το βραδυ με επιασε μια περιεργη επιθυμια για γερασμενη γυναικεια σαρκα, οποτε επειτα απο περιπλανηση στα στενα του Μεταξουργειου κατεληξα στην παλια καραβανα την Gilf Τζεναρα στο Μεγαλου Αλεξανδρου 17 οροφος...ο συγκεκριμενος οικος ειναι απο τους πιο αθλιους που εχω μπει, μηδεν εξαερισμος, μποχα κτλ...αφου για "σαλονι" εχουν ενα παγκακι του δρομου (σπασμενο και αυτο) βιδωμενο στο πατωμα χαχαχα...H Τζενη παντως ειχε ορεξη για κουβεντα, αφου πανω στο γαμησι ρωταγε συνεχεια τι δουλεια κανω που μενω ποια ειναι τα χομπι μου κτλ...μου την εδινε λιγακι στα νευρα αυτο αλλα οκ....

20230412_230658.jpg
Η Τζένη τα τελευταία 2+ χρόνια έχει αδυνατίσει πολύ . Την θυμάμαι ψηλή νταρντάνα. Εξακολουθεί να είναι αδυνατισμένη φίλε Dsar263;

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
431
Πόντοι
20
Live από βέργας 7 … σαμπινοψιψινελ στο πόστο της με συνεχόμενα δωμάτια αλλά χωρίς πολύ κοσμο να περιμένει …. Ιδανικά
Και συνεχόμενα δωμάτια και χωρίς κόσμο πως γίνεται αυτό ρε μάστορα;

Titser

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
5
Like
619
Πόντοι
300
Και συνεχόμενα δωμάτια και χωρίς κόσμο πως γίνεται αυτό ρε μάστορα;
Φίλε μου γίνετε … είχε οσο κόσμο πρέπει για να την γαμησεις σε ευνόητο χρόνο και όχι να περιμένεις 1 ώρα .. αυτό εννοώ .. έχω πάει πολλές φορες και φεύγω λόγο μεγάλης σειράς

edge61090

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
21
Πόντοι
0
Αύριο Μ. Παρασκευή ξέρετε αν είναι κανονικά ανοιχτά;

bioman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2021
Like
14
Πόντοι
0
Live από βέργας 7 … σαμπινοψιψινελ στο πόστο της με συνεχόμενα δωμάτια αλλά χωρίς πολύ κοσμο να περιμένει …. Ιδανικά
Τούμπανο το Σαμπινακι. Καλή Ανάσταση!!

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Δε ξέρω τι φάση. Μέχρι και στο 20ρι πια δε περνάω καλά η επιλέγω τις πιο ακατάλληλες. Πήγα με Κρίστη στο Κων166. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι οκ μετα κατάλαβα ότι αλλού πατούσε αλλού βρισκόταν. Ούτε μια πίπα σωστή δε μπορούσε να κάνει. Τι να πω ρε φίλε απορώ με το ένστικτο μου κάποιες φορές. Ήταν από τα πιο πιστολιασμενα 20ρια που έχω ρίξει στη ζωή μου. Δε τα έτρωγα σποράκια για τα περιστέρια στη Λιοσίων καλύτερα;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.571
Πόντοι
3.246
αύριο μετά την ανάσταση λέτε να δουλεύει; θέλω να της πάω το άγιο φως κι ένα αυγό kinder σαν σωστός αγαπούλης

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.792
Πόντοι
1.936
Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή γαμάμε η όχι.
Αβαδιστα,ακουραστα.Η κακια ειναι αμαρτια,η υποκρισια,ο φθονος.Οχι το γαμησι.Ο εχων ελαφρα την καρδιαν εχει γαληνη στη ψυχη.Οποτε γαμει.Εστω και Μ.Παρασκευη.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.792
Πόντοι
1.936
Αμαρτωλη καταθεση στο Διδυμου 27 οπου σημερα Μεγαλη Παρσσκευη δουλευανε κανονικα δυο μεγαλοκοπελες.Η Τζουλια το θωρηκτο και η Ειρηνη απο Ελλης 3.Κινησα να φυγω αλλα η πολυ συμπαθης σγουρομαλλα ξανθιας κομης τσατσα με παρακινησε να περασω με την Ειρηνη.Δεν εφερα αντιρηση και δικαιωθηκε η κυρια με την Ειρηνη να ειναι σουπερ δεκτικη.Μπορω να πω οτι σχεδον εκανα ανασταση.Τι γλωσσοφιλα,τι πουτσοπνιξιμο λαρυγγωτο,τι κοπανημα στα 4 με συνοδεια βογγητων και αχχχχ βαααααχχχ αγκαπη μου ,περασα πολυ καλα.Η κοπελα δεκτικοτατη το ξαναλεω,δεχεται τελειωτικο στο στομα αλλα εγω εχυσα στο μουνι της.Εβγαλε την καποτα μονη της και τα κθαρισε με τη γλωσσα της κανοντας με να σπαρταραω σαν το αρνακι που το σφαξανε.
Για τα υπολοιπα κατστηματα εριξ μια ματια με την πλειοψηφια Φυλης,Φιλιππιδου,Φωκαιας να ειναι ανοικτα.Αγκυρας το 9 ανοικτο ως τις 20:00 αλλα το 12 κλειστο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Σήμερα είναι ανοιχτά τα σπιτάκια να πάμε στα κορίτσια να εξομολογηθούμε;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
44
Like
11.825
Πόντοι
3.436
Η Τζένη τα τελευταία 2+ χρόνια έχει αδυνατίσει πολύ . Την θυμάμαι ψηλή νταρντάνα. Εξακολουθεί να είναι αδυνατισμένη φίλε Dsar263;
Ναι ειναι αδυνατη οχι ομως κοκκαλιαρα.. εχει θα ελεγα ενα νορμαλ σωμα με καλες αναλογιες...βυζι μαλλον νο2 (ισως και 3) πεσμενο αλλα με ωραια αισθηση στην αφη...βασικα εχει ωραιο σωμα για την ηλικια της..τωρα απο προσωπο οκ δεν ειναι και καμια κουκλα...ειναι λιγο σκυλοφατσα... ειναι ομως καλος χαρακτηρας και δεν βιαζεται...Ελληνιδα 100%

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
44
Like
11.825
Πόντοι
3.436
Αμαρτωλη καταθεση στο Διδυμου 27 οπου σημερα Μεγαλη Παρσσκευη δουλευανε κανονικα δυο μεγαλοκοπελες.Η Τζουλια το θωρηκτο και η Ειρηνη απο Ελλης 3.Κινησα να φυγω αλλα η πολυ συμπαθης σγουρομαλλα ξανθιας κομης τσατσα με παρακινησε να περασω με την Ειρηνη.Δεν εφερα αντιρηση και δικαιωθηκε η κυρια με την Ειρηνη να ειναι σουπερ δεκτικη.Μπορω να πω οτι σχεδον εκανα ανασταση.Τι γλωσσοφιλα,τι πουτσοπνιξιμο λαρυγγωτο,τι κοπανημα στα 4 με συνοδεια βογγητων και αχχχχ βαααααχχχ αγκαπη μου ,περασα πολυ καλα.Η κοπελα δεκτικοτατη το ξαναλεω,δεχεται τελειωτικο στο στομα αλλα εγω εχυσα στο μουνι της.Εβγαλε την καποτα μονη της και τα κθαρισε με τη γλωσσα της κανοντας με να σπαρταραω σαν το αρνακι που το σφαξανε.
Για τα υπολοιπα κατστηματα εριξ μια ματια με την πλειοψηφια Φυλης,Φιλιππιδου,Φωκαιας να ειναι ανοικτα.Αγκυρας το 9 ανοικτο ως τις 20:00 αλλα το 12 κλειστο.
Αυτη η τζουλια δεν ειναι μια λευκορωσιδα περιπου 1,80 υψος και πρεπει να πλησιαζει τα 100 κιλα? Νομιζω φοραει και γυαλια ετσι?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.204
Πόντοι
9.846
Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή γαμάμε η όχι.
Μόνο γκροβερ γιατί ο μεγάλος ο Θεουλης βλέπει τις αμαρτίες μας...
Το γκροβερ δεν πιανεται γιατί δεν κάνεις παιδιά. Το ίδιο ισχύει και από το στόμα. Ξεπλένονται οι αμαρτίες με το υγιείς σπέρμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom