Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Μη γελάς @Helluvatime, θα κλαιμε σε λίγο καιρό....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Εγώ κλαίω ήδηΜη γελάς @Helluvatime, θα κλαιμε σε λίγο καιρό....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Το θέμα είναι στο κρεβάτι τι κάνει. Σε εμένα 2 φορές πέρασα πολύ καλά μαζί της. Ρίξαμε και γέλια, την πείραζα την έλεγα Kim Kardashian και με έλεγε Kanye.Δεύτερη η Χαγιάτ στο Λιοσίων 73,και αυτή έξω από τα γούστα μου,νταρντανα,σώμα με πιασίματα πάρα πολλά τατουάζ αντιαισθητικα.
Ο καθένας έχει τα γούστα απλά αποτύπωσα την γνώμη μου.
Κολησε καμμια ηπατίτιδα c η ακόμα???Φίλος δεν πρόσεξε και έκατσε επάνω σε σκατό ζωγραφιά απο πάκι!Οι τσατσάδες στο μ@@ν@ δεν καθαρίζουν!
Φίλος δεν πρόσεξε και έκατσε επάνω σε σκατό ζωγραφιά απο πάκι!
στο μεταξουργ ολες παιρνουν πακηδες,ας μη πηγαινε εκει για να μη ειχε κυνδινο.Τάʼθελε κι ο κώλος του, αφού πήγε με πουτάνα που παίρνει πάκηδες.
Η Τζένη τα τελευταία 2+ χρόνια έχει αδυνατίσει πολύ . Την θυμάμαι ψηλή νταρντάνα. Εξακολουθεί να είναι αδυνατισμένη φίλε Dsar263;Συμπασχω μαζι σου αδερφε....Και εμενα χθες το βραδυ με επιασε μια περιεργη επιθυμια για γερασμενη γυναικεια σαρκα, οποτε επειτα απο περιπλανηση στα στενα του Μεταξουργειου κατεληξα στην παλια καραβανα την Gilf Τζεναρα στο Μεγαλου Αλεξανδρου 17 οροφος...ο συγκεκριμενος οικος ειναι απο τους πιο αθλιους που εχω μπει, μηδεν εξαερισμος, μποχα κτλ...αφου για "σαλονι" εχουν ενα παγκακι του δρομου (σπασμενο και αυτο) βιδωμενο στο πατωμα χαχαχα...H Τζενη παντως ειχε ορεξη για κουβεντα, αφου πανω στο γαμησι ρωταγε συνεχεια τι δουλεια κανω που μενω ποια ειναι τα χομπι μου κτλ...μου την εδινε λιγακι στα νευρα αυτο αλλα οκ....
Και συνεχόμενα δωμάτια και χωρίς κόσμο πως γίνεται αυτό ρε μάστορα;Live από βέργας 7 … σαμπινοψιψινελ στο πόστο της με συνεχόμενα δωμάτια αλλά χωρίς πολύ κοσμο να περιμένει …. Ιδανικά
Φίλε μου γίνετε … είχε οσο κόσμο πρέπει για να την γαμησεις σε ευνόητο χρόνο και όχι να περιμένεις 1 ώρα .. αυτό εννοώ .. έχω πάει πολλές φορες και φεύγω λόγο μεγάλης σειράςΚαι συνεχόμενα δωμάτια και χωρίς κόσμο πως γίνεται αυτό ρε μάστορα;
Τούμπανο το Σαμπινακι. Καλή Ανάσταση!!Live από βέργας 7 … σαμπινοψιψινελ στο πόστο της με συνεχόμενα δωμάτια αλλά χωρίς πολύ κοσμο να περιμένει …. Ιδανικά
αύριο μετά την ανάσταση λέτε να δουλεύει; θέλω να της πάω το άγιο φως κι ένα αυγό kinder σαν σωστός αγαπούληςLive από βέργας 7 … σαμπινοψιψινελ στο πόστο της με συνεχόμενα δωμάτια αλλά χωρίς πολύ κοσμο να περιμένει …. Ιδανικά
Ψηφίζω ναι.Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή γαμάμε η όχι.
Αβαδιστα,ακουραστα.Η κακια ειναι αμαρτια,η υποκρισια,ο φθονος.Οχι το γαμησι.Ο εχων ελαφρα την καρδιαν εχει γαληνη στη ψυχη.Οποτε γαμει.Εστω και Μ.Παρασκευη.Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή γαμάμε η όχι.